im_rebel 06.09.09, 15:01 Co myślicie o sztucznym EmO? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
im_rebel Re: Sztuczne EmO 06.09.09, 15:02 Col.era nie wkleiło się ;/ No ale co w ogl. o nich myślicie? Wiele dziewczyn mys=ślą, ze taki są a słuchaja Lady Gage Odpowiedz Link Zgłoś
wili Re: Sztuczne EmO 06.09.09, 15:10 Ja uważam, że jeżeli nawet EMO istnieje, to jest to tylko stan duszy i jeżeli chodzi o wygląd, to aż tak im na nim nie zależy.. Niektórzy myślą, że jeżeli ktoś nosi czarno-różowe ubrania, to jest od razu emo, ale to bzdury..A te "sztuczne emo" to wcale nie emo Zależy im tylko na wyglądzie...To moje zdanie... Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Sztuczne EmO 06.09.09, 15:17 a to jest nie-sztuczne emo? i niby, jeśli nie gagi, to kogo takie 'prawdziwe emo' słucha? Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance Re: Sztuczne EmO 11.09.09, 17:11 Green Day, Paramore i My Chemical Romance - takie byle co dla dzieci ; dd Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Sztuczne EmO 12.09.09, 10:47 my chcemical romance to nie jest emo. -.- green day i paramore tym bardziej. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Sztuczne EmO 06.09.09, 15:23 dla mnie ogólnie emo to jedna wielka porażka. te dziewczyny myślą, ze są oryginalne a wszystkie wyglądają podobnie i robią sobie podobne zdjęcia, które potem trafiają do internetu. nic tylko wziąść różowe żyletki i się pociąć ;c Odpowiedz Link Zgłoś
roseline Re: Sztuczne EmO 06.09.09, 15:26 a dokładnie, przecież w tym całym 'emo' najważniejsze nie są, trapki, czaszki, czarna kredka i różowe pasemka. Chodzi o emocje, właściwie o osoby, które bardzo mocno koncentrują sie na swoich uczuciach... Odpowiedz Link Zgłoś
michelle_ Re: Sztuczne EmO 06.09.09, 15:27 roseline napisał(a): > a dokładnie, przecież w tym całym 'emo' najważniejsze nie są, trapki, czaszki, > czarna kredka i różowe pasemka. Chodzi o emocje, właściwie o osoby, które bardz > o > mocno koncentrują sie na swoich uczuciach... zgadzam się . no i ogólnie moim zdaniem jeżeli emo istnieje to TYLKO chodzi o uczucia i stan emocjonalny. a nie o styl ubierania się czy coś . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
the_veronicas Sztuczne EmO 06.09.09, 15:28 Ja jakoś Emo nie lubię. Dzisiejsze Emo to takie dziewczyny, które to wszystko robią na pokaz.. Ubierają się na czarno, malują, ogolnie zachowuja sie jak emo, niektore sie juz tna a gadaja ze nie sa emo. Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ Re: Sztuczne EmO 06.09.09, 16:28 A mojej siostry kolega zapytał się jej czy "twoja siostra nie jest emo?" lol . jak mi to powiedziała to myślałam że się posram xD niby że maluje się jak emo czy coś x D pfff . Odpowiedz Link Zgłoś
truflowa Re: Sztuczne EmO 22.09.09, 21:20 W naszej szkole duuuzo dziewczyn ubiera sie w tzw. styl emo. Jejciu jesli im sie to podoba, to ja nie mam nic przeciwko tym sztucznym emo, prawdziwym emo itp. owszem niektore dziewczyny podrabiaja i kradna styl. Ale jesli one tak chca, jesli chca byc takie naiwne to co z tego? to ich problem a nie nasz !!! Sa puste ! P.S sorrki, ale mam angielski windows i nie moge pisac typowo polskich liter takich jak ( druga litera, to powinno byc - 2 litera alfabetu- ) maka. Jutro bede miala juz normalny polski, ale dzis musze wytrzymac z tym ... a nie moglam sie powstrzymac od napisania tego Odpowiedz Link Zgłoś
independent_ Re: Sztuczne EmO 06.09.09, 17:07 emooooooooooo ssieeeeeeeeeeee. nie istnieje a jeśli istnieje - to wymysł mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Sztuczne EmO 06.09.09, 18:01 ta, ale chyba to emo z lat 80 i 90, bo to co jest teraz to syf, i emem (jezusmaria >.<) nie jest. a takie dzieci słuchają bmth + crystal castles + jeffree. nie ma dzisiaj emo. Odpowiedz Link Zgłoś
little Re: Sztuczne EmO 06.09.09, 18:42 Nie ma teraz emo, tylko dziewczyny, które zakładają zniszone trampki i czarno-różowe ciuchy. A poza tym wku*wia mnie to wszystko z emo związane... Emo-sremo... -_- Odpowiedz Link Zgłoś
madly_insane Re: Sztuczne EmO 06.09.09, 18:57 http://pattibabiie.gliteruje.pl Proszę kliknij na ten link! Za każde wejście dostaję 1 punkt w konkursie. Bardzo mi na tym zależy! Odpowiedz Link Zgłoś
lilii_95 Re: Sztuczne EmO 06.09.09, 20:26 po pierwsze - emo to styl zycia koncentracja na uczuciach jak ktos juz wyzej wspomnial. styl w ktorym lubuja sie emo to styl scene. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Sztuczne EmO 08.09.09, 13:40 dziewczyny emo są w większości po prostu ładne i stąd się wziął kolejny stereotyp ,że są sztuczne i plastikowe. Chociaż muszę się zgodzić ,że niektóre dziewczyny emo naprawdę wyglądają jak plastiki ,a blachar nie cierpią. Maja wymalowane oczka ,blond włoski i ubierają się na różowo :blee: o i jeszcze mają fryzury na pół pokoju. Fryzury emo są fajne ,ale niektóre laski przesadzają. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Sztuczne EmO 08.09.09, 23:11 senka4 masz rację. I wy takrze. Teraz EmO (prawdziwe) nie istnieje. Wszystko tylko na pokaz. Dobrze, że ludzie przynajmniej nie udają Metali (nie wiem jak się pisze; Metali czy Metalów) oraz Punków. A hipisów to już w ogl nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: Sztuczne EmO 09.09.09, 08:16 teraz nie ma kogoś takiego jak emo. to się skończyło pod koniec lat 90, wraz z końcem drugiej fali, indie emo. są tylko ludzie którzy się przebierają. Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Sztuczne EmO 22.09.09, 21:08 Mi się nawet ubiór emo podoba ,ale wkurzają mnie osoby ,które znam a się tak ubierają ,z forów także. (chodzi o charakter i to co im się podoba). Wkurza mnie kolejny wymysł : jest styl ,muzyka emo ,a jakieś lale ,które się tak ubierają wymyśliły styl scene. Teraz pieprzą ,że styl emo nie istnieje ,że styl to scene. Rozumiem każdy może mieć różne zdanie ,ale jeżeli jest błędne i ktoś wyjaśni co jest prawdą ,osoba ,która ma błędny sposób myślenia powinna zrozumieć co się do niej mówi. -.-' Tak samo chodzi mi o to ,ze niektóre dziewczyny emo są zbyt zarozumiałe ,jeśli już są ładne. I uważają ,że wszyscy podrabiają ich styl ... a same podrabiają jakieś sławne emo laski ,bo przecież sobie same nie wymyśliły swojego wyglądu.? Co do upodobań nie mogę zrozumieć ,jak można lubić to samo.? Spytasz o zespoły najpopularniejsze ;Alesana ,Bring Me The horizon ,w ogóle nic oryginalnego co drugie emo tego słucha. -.-'' , patrzysz maja koszulki w hello kitty ,tęcze ,panterę i coś tam jeszcze. ;x oszaleć mozna.! po za tym po co być emo.? -.-'' Najlepiej być normalnym człowiekiem. -.-' tez można fajnie wyglądać ,a ludzie nie uważaja Cię za durnia. Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Sztuczne EmO 23.09.09, 22:13 Fajnie jest czasem się ubrać na EmO ( nie że to robię <no ok kilka razy zrobiłam> ale fajnie jest stanąć w domu przed lustrem zrobić sobie makijaż EmOwski oraz ubrania nałozyc i mieć ubaw ). Ale te wszystkei blachary są wkurzające. Do mojej klasy chodzi taka jedna. Króluje róż i czerń ale tylko w szkole. po polu (tak się złożyło, ze ja akurat dzisiaj spotkałam) tęcza! Odpowiedz Link Zgłoś
eska Re: Sztuczne EmO 24.09.09, 14:20 Wszyscy mówią jestem emo bo się na czarno ubieram -,- Yh... nie znoszę tego Ludzie nie ma czegoś takiego Jak "Styl Emo" Tylko Scene. A Emo to jedynie muzyka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
im_rebel Re: Sztuczne EmO 24.09.09, 21:51 To zależy jak kto z jakeij strony patrzy. dla niektórych ludzi EmO to tylko wyglad. Na uczuciach się nie znają, a muza to juz w ogl. Dla tej drógiej części EmO to sposób bycia, emanowanie swoich uczuć i tak dalej... Co myslicie o cięciu sie przez ich rzyletką? Podobno EmO tnie sie tyko raz. Jeśli tak to dlaczego zawsze maja pełno ran na rękach ? Odpowiedz Link Zgłoś
klaudysia Re: Sztuczne EmO 26.09.09, 15:51 moja kolezanka jest "emo" x D ale nie nosi tych rózowo czarnych ubran i nie maluje i tapiruje wlosow . tu chyba chodzi wylacznie o muzyke *____* gdy puscic jej cos albo zagrac na pianinie wolna piosenke ktorą kocha to bedzie beczec XDD Odpowiedz Link Zgłoś