miaumia 26.07.26, 19:55 Zgodnie z radą Angazetki piszę o Łaskotku. Czy macie szczekliwe albo nadwrażliwe psy z ADHD? Jak sobie radzicie? Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bujakajamajka Re: Łaskotek z ADHD 26.07.26, 23:39 Moja Coco Chanel ma swój gust muzyczny. I chyba swoją religię. Niestety, nie bardzo zgodny z moim. Jakiś czas temu zauważyłam, że bardzo się uspokaja, kiedy puszczam jej płytę pewnego krisznowskiego zespołu, na której pierwszy utwór traktuje o Gangesie. Od razu zastrzegam, że Kryszny szczerze nie cierpię i nie znam żadnego krisznowca. Po co mam popadać w drugą już w życiu sektę? Ale widocznie Coco w to wierzy, a jest wolność wyznania w Polsce Za to moją nieżyjącą już Sunieczkę papież Leon powinien beatyfikować, oczywiście pod imieniem Sonia, bo tak miała w dowodzie (tfu, książeczce). Św. Sunia brzmi głupio, św. Sonia o wiele lepiej. Najlepiej reagowała na suplikacje po różańcu w Telewizji Trwam. Bez względu na to co robiła - czy spala, czy jadła, czy bawiła się misiem, zawsze stawała w czasie ich spiewu na baczność i wracała do rzeczywistości wtedy, kiedy się kończyły. A poza tym to był anioł, a nie pies. Takie moje psiecko Mam nadzieję, że pomogłam i wyczerpałam temat Odpowiedz Link Zgłoś
miaumia Re: Łaskotek z ADHD 26.07.26, 23:49 Dzięki serdeczne Łaskotek od szczeniaka ogląda tylko ' Przytulaczki' - uroczego Łaskotka( Tickles) w ' Łaskotek urósł ' i 'Łaskotek w figlarnym nastroju'. Aa, oglądał kiedyś jeszcze Łaskotka ( The Tickler) w 'Grze o Tron ' i po tym umyśliwił się do tego stopnia, że wpada w histerię, kiedy nie może 'zapolować' na innego psa na spacerze Mój psiążę jednakże wierzy sam w siebie xD Temat dopiero się rozkręca ;p Odpowiedz Link Zgłoś