feniks_z_popiolu 04.08.26, 17:04 Nie żyje. Szkoda, ceniłam go. Kulturalny, rzeczowy, dobrze przygotowany, profesjonalny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasnoklarowna Re: Andrzej Morozowski TVN 04.08.26, 17:09 Taka sama opinię o nim miałam. Stonowany, profesjonalny, zero pyskówek. Wielka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
default Re: Andrzej Morozowski TVN 04.08.26, 18:39 Jakiś czas temu jeszcze poprowadził program - bardzo odmieniony, wyniszczony chorobą, ale miałam nadzieję i trzymałam kciuki, że może nastąpi poprawa, że się wyliże jakoś.... Niestety 😓 Wspaniały dziennikarz, bardzo mi brak jego programów. Odpowiedz Link Zgłoś
71tosia Re: Andrzej Morozowski TVN 04.08.26, 21:01 Nie tylko choroba, kilka miesięcy temu stracił syna. Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Andrzej Morozowski TVN 05.08.26, 06:04 Jak to?! Możesz podać szczegóły? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_zwykle_wszystko_zajete Re: Andrzej Morozowski TVN 05.08.26, 07:25 Nie jest to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
margit49 Re: Andrzej Morozowski TVN 05.08.26, 08:30 To nieprawda. Syn poważnie chorował w dzieciństwie i takie info podawane jest we wspomnieniach o p.Morozowskim Odpowiedz Link Zgłoś
abasia0 Re: Andrzej Morozowski TVN 04.08.26, 19:10 W zalewie pseudo dziennikarzy / na zlecenie, dla reklamy/ to był prawdziwy, rzetelny dziennikarz. Odpowiedz Link Zgłoś
elinborg Re: Andrzej Morozowski TVN 04.08.26, 20:49 Bardzo go lubiłam, strasznie mi przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
nenia1 Re: Andrzej Morozowski TVN 04.08.26, 22:11 Och nie, po co ja na forum weszłam, same złe wiadomości...Bardzo szkoda, świetny dziennikarz. Kultura, dociekliwość, klasa, wysoki poziom prowadzenia programów publicystycznych. Bardzo przykra informacja Odpowiedz Link Zgłoś
bazia_morska Re: Andrzej Morozowski TVN 04.08.26, 22:24 Od dawna nie oglądaĺam, ale zawsze bardzo go ceniłam. Odpowiedz Link Zgłoś
princy-mincy Re: Andrzej Morozowski TVN 05.08.26, 23:31 Mi również żal - nie tylko człowieka, ale też dziennikarza z prawdziwego zdarzenia. Odbierałam go jako osobę rzeczową, rzetelnie przedstawiającą fakty, bardzo profesjonalnie przygotowaną. Odpowiedz Link Zgłoś