Dodaj do ulubionych

Drugi podbródek

13.08.26, 19:36
Leżał sobie ręczny masażer taki z kulka w szafie, az parę dni temu wpadłam na pomysł żeby uzyc go do masażu podbródka i po paru dniach widzę poprawe. Nie mialam cierpliwości do oklepywania a tak ogladam cos i masuje.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Drugi podbródek 13.08.26, 20:08
      Nie mam drugiego podbródka, alem ciekawa twojego masażera, jakie zdjątko przykładowe?
      • akseinga1975 Re: Drugi podbródek 13.08.26, 20:14
        Prosze
        • alpepe Re: Drugi podbródek 13.08.26, 21:56
          dziękuję
    • enith Re: Drugi podbródek 13.08.26, 21:35
      O, super. Mam taki mini masażer, jak i drugi podbródek. Też spróbuję.
    • ewa_2009 Re: Drugi podbródek 13.08.26, 23:57
      A jaką maksymalną ma on moc? Czy np. na mięśnie łydek też zadziała? Podaj proszę model.
      • enith Re: Drugi podbródek 14.08.26, 00:54
        Te masażery z założenia są do ciała, więc na łydki na pewno się nada, przy twarzy majstrowałabym ostrożniej. Ja mam mini wersję od Bob&Brad i jest mocarny na tyle, że spokojnie daje radę z obolałymi łydkami czy udami. Na podbródek spróbuję na najniższym ustawieniu i najmiększej głowicy (kulka zrobiona z dość gęstej gąbki). Mam nadzieję, że nie narobię sobie siniaków big_grin
        • memphis90 Re: Drugi podbródek 14.08.26, 07:31
          Tyle, że to służy do rozluźniania mięśni, więc nie jestem przekonana, czy stosowanie podbródek to dobry pomysł.
    • gryzelda71 Re: Drugi podbródek 14.08.26, 08:24
      Jaka jest poprawa? Opisz proszę.
      • akseinga1975 Re: Drugi podbródek 14.08.26, 11:43
        No taki wklesniety bardziej, nic spektakularnego bo nie mam jakiegos bardzo widocznego tego podbrodka, ale cos tam widać.
        • memphis90 Re: Drugi podbródek 14.08.26, 15:59
          Ale to służy do rozluźniania mięśni, więc jak podbródek ma się gdziekolwiek wciągnąć?
          • enith Re: Drugi podbródek 14.08.26, 16:25
            Na ruszenie limfy działa dobrze, wiem, bo sprawdzałam na sobie. Działa na tej samej zasadzie, jak oklepywanie twarzy na pobudzenie krążenia, tylko, że zamiast dłoni używasz masażera.
            Swoją drogą, właśnie się zorientowałam, że są już takie zaprojektowane specjalnie do twarzy, mają delikatniejsze ustawienia i końcówki. Oczywiście, jak ktoś ma w tych okolicach tłuszcz, to żaden masażer nie pomoże, to trzeba albo spalić, albo odessać wink
          • akseinga1975 Re: Drugi podbródek 14.08.26, 16:25
            Nie wiem, a jak działa oklepywanie wierzchem dłoni bo sie zaleca robic przy podbrodku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka