ksapula 06.12.04, 09:43 Trzymajmy kciuki za oyate. Tydzień temu skończył jej się staż. Dziś ma rozmowę o przedłużenie z panią burmistrz. Bardzo jest jej potrzebna ta praca i mniejmy nadzieje, że ją dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania.silenter_exunruzanka Re: Kciuki za oyate!!! 06.12.04, 09:49 Trzymam mocno pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Kciuki za oyate!!! 06.12.04, 10:33 Trzymam trzymam..........mocno !! Dziś Mikołajki- dzień sprawiania przyjemności. Uda się !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ksapula Re: Kciuki za oyate!!! 06.12.04, 15:30 Dziewczyny te kciuki musimy trzymac przez cały grudzień, bo urząd w grudniu ni ema kasy na dodatkowy etat, ale jest nadzieja, że w styczniu te pieniądze na prace dla oyate się znajdą. Odpowiedz Link Zgłoś
marianka15 Re: Kciuki za oyate!!! 06.12.04, 15:35 Trzymam, bo wiem, jak to jest... Odpowiedz Link Zgłoś
oyate Re: Kciuki za oyate!!! 08.12.04, 20:08 Piszę z internetu od moich kuzynów. bardzo dziękuję za trzymanie kciuków. Wszystko się wyjaśni 29 lub 30 grudnia. Szczególnie pozdrawiam moją wspaniałą koleżankę ksapulę i mariankę o której również pamiętam. I pozdrawiam mamy z wcześniakóww. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sapulka Re: Kciuki za oyate!!! 01.01.05, 12:01 Dziewczyny nadal trzeba trzymać kciuki za oyate, bo rozmowę ma 3 stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_sapulka Re: Kciuki za oyate!!! 03.01.05, 21:22 No i narazie nic nie wiem może jutro coś będę wiedziała to oczywiście dam Wam znać. Odpowiedz Link Zgłoś