wieczna-gosia 06.12.04, 22:04 Wiadomo co. Dziewczyny z laski swojej wyzywajcie sie na priwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agacz2905 Re: Usunelam 06.12.04, 22:15 Dlaczego - to był superowy i fajowski wątek o braku śniegu w Rzeszowie. I oby go nie było jak najdłużej - mam chore nogi i pieruńsko boję się łazić po śliskim) Pozdr. Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Usunelam 06.12.04, 22:29 A ja myślę Gosiu, że się nico rozpędziłaś. Wystarczyło tylko usunąć niektóre posty. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Usunelam 07.12.04, 07:07 i pozostawic sam cukier.... to by byl b ez sensu! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Usunelam 07.12.04, 07:59 gagunia napisała: > i pozostawic sam cukier.... to by byl b ez sensu! Nie. Pozostawić wypowiedzi na temat ). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Usunelam 07.12.04, 08:21 Temat jest przerażający wręcz! Tak się przestraszyłam ! A tak ... nie wiem o co chodzi, choć mieszkam niedaleko Rzeszowa ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Usunelam 07.12.04, 12:32 temat wątku założonego przez Gosię - oczywiście ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: Usunelam 07.12.04, 13:10 ewa2233 napisała: > Temat jest przerażający wręcz! > Tak się przestraszyłam ! > > A tak ... nie wiem o co chodzi, choć mieszkam niedaleko Rzeszowa Zgadzam się, jak przeczytałam: 'Usunęłam - wiecie co' to pomyślałam sobie, że Gosia usunęła ciążę Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Usunelam 07.12.04, 11:59 umasumak napisała: > > Nie. Pozostawić wypowiedzi na temat ). Pzdr Czyli prawie wszystko i tak. Przeczytałam tamten wątek zanim go usunięto. I zauważyłam ,że autorka założyła go nie po to ,żeby pytać nas o zdanie na jakiś temat i poznać nasze opinie. Więc w zasadzie nie było tam odpowiedzi "na temat". Były tylko dwa obozy: jeden zwalczający autorkę a drugi broniący jej. Właściwie to nie wiem nawet PO CO ona go założyła......... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Usunelam 07.12.04, 12:38 ariana1 napisała: > umasumak napisała: > > > > Nie. Pozostawić wypowiedzi na temat ). Pzdr > > Czyli prawie wszystko i tak. Przeczytałam tamten wątek zanim go usunięto. I > zauważyłam ,że autorka założyła go nie po to ,żeby pytać nas o zdanie na jakiś > temat i poznać nasze opinie. Więc w zasadzie nie było tam odpowiedzi "na > temat". Były tylko dwa obozy: jeden zwalczający autorkę a drugi broniący jej. > Właściwie to nie wiem nawet PO CO ona go założyła......... A jednak było parę osób, które zrozumiało temat i treść postu startującego. Te osoby odpowiedziały właśnie na temat. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mik5 Re: Usunelam 07.12.04, 14:04 Po co? Prawdopodobnie dla rozrywki i według mnie to całkiem ok. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: Usunelam 07.12.04, 14:19 Dzieki,ze robisz porzadki na forum,ale uwazam,ze nie potrzebnie. Bylo usunac tylko te posty ktore byly niezgodne z regulaminem!!!!!!! Zreszta sniegu dalej nie ma a marudzenie na forum nie ustalo pozdrawiam serdecznie mimo wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Usunelam 07.12.04, 14:43 Czy ktoś mi wreszcie powie o co poszło? Nie mogę zrozumieć: czy ktoś się pokłócił o to, że nie ma śniegu w Rzeszowie??? ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
ariana1 Re: Usunelam 07.12.04, 15:00 Chodzi o to że kilka osób na forum nie lubi joasik25 i posądziło ją o to ,że założyła ten wątek z braku szacunku dla zmartwień i innych i z nudów. Następnie kilka osób zaczęło ją bronić , no i wywiązała się dyskusja , która została usunięta z powodu naruszenia zasad netykiety. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
a_bizon Re: Usunelam 07.12.04, 15:02 W wielkim skrócie- joasiiiik25 napisała, że ogólnie teraz dużo mam narzeka na brak pieniędzy, złe relacje z mężem itd., a ona czuje się szcześliwa (ma dobrego męża, kochanego synka, nie narzeka na brak pieniędzy), tylko brakuje jej śniegu, żeby poczuć atmosferę Świąt i niektore osoby poczuły się dotknięte i zaczęły w bardzo nieładny sposób krytykować joasiiik25 pod każdym względem. Co faktycznie niczemu i nikomu nie służyło. Tak przynajmniej ja to odebrałam. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
koolka ??? 07.12.04, 20:03 masz poglądy jak bywalczyni tego forum kopiec arleta---macie takie same książki w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik25 Re: ??? 07.12.04, 20:05 Niestety nie mam nic wspolnego z nia a ksiazki mam przerozne Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: Usunelam 08.12.04, 03:31 edytkus napisała: > Czy ten watek tez bedzie usuniety? ) A potem powstanei kolejny informujacy o usunieciu? )) I tak w kolko? Odpowiedz Link Zgłoś