Dodaj do ulubionych

krakow - klinika/lekarz

14.05.14, 22:51
Hej dziewczyny
Jestem zupelnie nowa na tym forum. W styczniu 2008 roku urodzilam swoja ukochana coreczke. Druga ciaze dlugo odwklekalam i dopiero zdecydowalam sie jakies 18 mc temu. W miedzy czasie okazalo sie ze mam endo na cc. Rok temu w maju usunelam endo laparoskopowo, przy okazji sprawdzono mi droznosc jajowodow. Na szczescie pozytywna. Minal juz rok i nic. Oczywiscie brak owulacji, bylo clo etc. Zalamana jestem bardzo, ze lzami w oczach patrze na kobiety ktore sa w ciazy. Ale sie nie poddaje i chce dzialac. Na mojego gina nie mam co liczyc dlatego prosze podeslijcie mi namiary na jakiegos lekarza, na klinike leczenia nieplodnosci. Do kogos kto jest dobry i szczerze polecacie. Dziekuje.

Obserwuj wątek
    • 80agatka Re: krakow - klinika/lekarz 16.05.14, 21:14
      Parens dr Jerzy przybiciensmile
    • tamara187 Re: krakow - klinika/lekarz 18.05.14, 09:51
      Hej,
      ja szczerze polecam Centrum Medyczne Macierzyństwo. W jednym miejscu masz pełną diagnostykę i leczenie mniej lub bardziej zaawansowane w zależności od potrzeb. Ja chodziłam do doktora Szlachcica i do doktora Wyroby. Szczęśliwa rękę (transfer) miał akurat doktor Szlachcic, ale Wyroba tez jest w porządku, ma mniejsze opóźnienia i sprawniej przyjmuje.
      • intuicja77 Re: krakow - klinika/lekarz 21.05.14, 22:22
        też polecam Macierzyństwo z tym że ja chodziłam do dr Mirockiego, bardzo go polecam. Efekty mają pół roku.
        • chiyo28 Re: krakow - klinika/lekarz 01.06.14, 19:49
          Ja tez polecam dr Jerzego Przybycienia i klinike Parens. Po blisko 7 latach w koncu jestem w ciazy smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka