Dodaj do ulubionych

baba+Nowy tel=problem

22.06.14, 12:43
Nabyłam nowego smartfona i mam problemy techniczne,może któraś się zna:
1 komp nie widzi tele-ściągnąłem sterowniki ale na nic się to zdało
2 nie łączy mi się z wielu fi- hasło mam ok
3 ściągam sobie parę utworów z muzykami,zapisało się na sd więc pobrane usunelam i nie działa bo uzyskania interaktywna- czemu jak mam oplacona?

O co kaman???????
Obserwuj wątek
    • lauren6 Re: baba+Nowy tel=problem 22.06.14, 12:45
      1. pewnie nie masz ustawionej w smartfonie opcji łączenia się z komputerem
      2. nie wiem co to wiele fi.
      3. nie mam pojęcia o co chodzi.
    • neffi79 Re: baba+Nowy tel=problem 22.06.14, 13:06
      o, o, o i w takich (przykładowych oczywiście, niech autorka nie czuje sie posąsdzona) momentach bycie wojującą feministką nie popłaca
      • semihora Re: baba+Nowy tel=problem 22.06.14, 19:52
        Bredzisz.

Autorka też pisze niejasno, może więcej konkretów, mniej zgadywania.
        • buzka25 Re: baba+Nowy tel=problem 22.06.14, 20:12
          no i widziecie, pisałam z tele kotry mi podpowiada wyrazy lub automatycznie zmienia, czego niezauwazam czesto, chodizło mi w pkt 2 o wi fi, a 3 ze pomimo zapisania sie muzy na karcie sd ( cokolwiek to jest, pewnie karta pamieci) , kotra znalazłam w usatwieniach i gdzie te pliki muzy były okazało sie ze sa niealtywane bo muzodajnia zablokowana ale mam ja przez 1 mies za darmo i przeciez wczesniej sciagłam z niej 5 utworów, masakra
          • spalona_gora Re: baba+Nowy tel=problem 22.06.14, 20:19
            > masakra

Totalna. Jeśli z telefonem próbujesz się dogadać tak jak z nami, to nie dziw, że nie potrafi Cię zrozumieć.
          • buzka25 Re: baba+Nowy tel=problem 22.06.14, 20:25
            wiem , ze robie literówki, ale pisze szybko, co znie znaczy, ze jest to az tak niezorzumiałe, można nierozumiec techniki ale zeby niezrozumiec wyrazu gdzie 2 literki sie przesatwiły, przeciez i tak czytamy poczatek i koniec wyrazu - gdzie to w focusie czytałam,
    • dzoaann Re: baba+Nowy tel=problem 22.06.14, 20:52
      Kompletnie ci nie pomoge, bo znam ten bol. Nie masz jakiegos nastolatka pod reka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka