Dodaj do ulubionych

Pytanie o kolejkę BRIO

17.12.04, 19:59

z góry przepraszam jeśli to nie jest własciwe forum na to pytanie, ale było
to dużo o prezentach gwiazdkowych a ja własnie chciałabym dokupić synkowi
elementy kolejki BRIO na gwaizdkę, bo sobie niektóre upatrzył. Ale mam mały
problem: czy kolejka BRIO jest kompatybilna z podobną kolejką z IKEI? Bo jak
na razie mamy tory (osemka z tunelem) z Ikei i trochę wagoników. Czy rozstaw
torów jest taki sam w BRIO? Może kóraś z mam wie?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • desire.et Re: Pytanie o kolejkę BRIO 17.12.04, 20:49
      Nie mam kolejki z ikei, za to mam brio, ktore pasuje do kolejki z innej firmy.
      Wiem, ze kolezanka miala z ikei i chyba pasowalo. Ale najlepiej wez jedna szyne
      z ikei, pojdz do sklepu i porownaj sobie do brio. Wtedy bedziesz wiedziala.
      Brio jest super, ale to kosztowna impreza. Szkoda by bylo, gdyby nie pasowalo...
      • anma Re: Pytanie o kolejkę BRIO 17.12.04, 20:56
        Dziękuję Ci bardzo za informacje. Tak pewnie zrobie, ze pojde z kawałkiem
        torów. Oglądałam ofertę Brio na ich stronie ( www.brio.com.pl ), trochę tego
        jest, ale tam cen nie ma (wiem ze to kosztowna zabawka) albo ja niedowidzęsmile
        Muszę pochodzić po sklepach....
        Pozdrawiam
        • milarka Re: Pytanie o kolejkę BRIO 17.12.04, 21:13
          Ja słyszałam, że kolejka Brio z kolejką z Ikei nie są kompatybilne. Ale
          oczywiście najlepiej sprawdzić.
          Jeżeli nie będą kompatybilne, to polecam tory z Tesco - te na pewno są
          kompatybilne z Brio - i oczywiście są o niebo tańsze.
          Natomiast jeżeli chodzi o elementy kolejki Brio to polecam sklep internetowy
          www.krainazabawek.pl
    • jogaj Re: Pytanie o kolejkę BRIO 17.12.04, 21:33
      Czytalam wiele razy na ten temat,Brio,Ikea i Tesco mozna laczyc ze soba bez
      problemu.
      Pozdrawiam-Jola
    • desire.et ceny brio 17.12.04, 21:42
      znalazlam linka z cennikiem...
      ezabawki.pl/cgi/easyshop.cgi?vid=vrgknausuktcapcfrrxiarajonjpyngc&com=IT/7&katid=88
      ale wystarczy, ze wpiszesz brio kolejka w wyszukiwarce i bedziesz miala mnostwo
      ofert z podanymi cenami. W sklepach maja czasem jakies obnizki, ale rzadko.
      Przewaznie zestaw poczatkowy jest tani, a potem, ... wiem cos o tym, moi
      rodzice dokupuja w miare mozliwosci synkowi brio... wink
      • wio_sna Re: ceny brio 17.12.04, 22:03
        Teraz są duże przeceny, sięgające nawet 70%.,
        Elementy kolejki możesz także kupić w TESCO. Ceny nieporównywalne: 6 torów
        prostych za 6.99, mosty obrotowe po 24 zł.itd
    • opieniek1 Re: Pytanie o kolejkę BRIO 19.12.04, 14:31
      tak, Brio jest na pewno kompatybilne z kolejką Ikei!! My kupujemy tory w Ikei a
      bajery dokupujemy w Brio. Zawsze na urodziny, imieniny czy pod choinkę synek
      sobie coś zamawia. Pamiętajcie jeszcze, że w sklepach firmowych- kuzyn klown-
      brio jest czasami nawet 2 razy droższe niż w innych sklepach, np. w Smyku. No
      ale mają większy wybór. Czasami trzeba się nieźle nachodzić, żeby coś znaleźć,
      ale warto, ceny znacznie się różnią!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka