Dodaj do ulubionych

co się dzieje z forum??????

31.12.04, 14:14
Może Wy mi pomożecie, bo na forum "edziecko od kuchni"(forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=596&w=18400006&a=18400006) nie dostałam satyskacjonującej odpowiedzi, a mówiąc szczerze nie dostałam żadnej.
Pisałam również bezpośrednio do redakcji, ale też nikt nie raczył mi odpowiedzieć do dziś. Nie mogę znaleść na forum regionalnym, forum Polska. To znaczy raz jest raz nie ma. Forum raz wygląda tak
1.Zaczyna się od forum "Ciąża o i poród" oraz zawiera opisy poszczególnych forum. W forum "Regionalne" występują 2 podkategorie "Polska" i "Świat"
Klikam odśwież i forum wygląda następująco
2.Zaczyna się od "Edziecko" z pokategoriami edziecko,niemowle itd - nie ma wtedy opisów przy poszczególnych forum. W kategorii regionalne występuje tylko "świat"

To wygląda tak jakby były 2 różne forum i nigdy nie wiadomo, na którą formę graficzną forum się trafi. W tej chwili mam 2 otwarte okienka i 2 różne wyglądy forum -osobiście trochę mi to przeszkadza, szczególnie, gdy nie mam forum Polska i nie mogę korzystać z łodzkiego.
Obserwuj wątek
    • flurcia Re: co się dzieje z forum?????? 31.12.04, 14:28
      To jest poprawny link do mojego postu na forum "edziecko od kuchni" forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=596&w=18400006&v=2&s=0
    • dagbe Re: co się dzieje z forum?????? 31.12.04, 14:34
      Wrzuć sobie forum Łódzkie do ulubionych forów. Wtedy po zalogowaniu będziesz
      miała do niego dostęp niezależnie od wyglądu strony startowej (lista linków po
      lewej stronie ekranu).

Pozdrawiam,
      Dagmara
      • flurcia Re: co się dzieje z forum?????? 31.12.04, 15:09
        Mi nie chodzi o linki po lewej stronie do forów regionalnych tylko o forum łódzkie, które znjaduje sie (idąc od tyłu) w forum Polska a to z kolei w forum regionalne, a to z kolei w edziecko. Spójrz na mój post powyżej, raz jest tylko w forum regionalnym :świat i Polska a raz tylko świat.
        Raz poszczególne fora maja opisy na innym razem nie. Różna też jest wtedy ich kolejność tzn raz zaczyna się od Edziecko, raz od ciąża i poród i wtedy jest z opisami.
        • madelaine6 Re: co się dzieje z forum?????? 31.12.04, 15:11
          U mnie dokladnie tak samo.Nie wiem o co chodzi sad((
        • dagbe Re: co się dzieje z forum?????? 31.12.04, 16:01
          Wiem, o które forum regionalne Ci chodzi.
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=600
          Nie wiem, co się dzieje z forum eDziecko tak ogólnie.
          Ale ja mam w ulubionych forach "Pomorskie" właśnie z eDziecko->Polska-
          >Pomorskie. I gdy się zaloguję, to mam link po lewej stronie.
          Gdy uda Ci się wejść na Twoje regionalne forum z eDziecka, to w górnym prawym
          rogu masz link "+ dodaj do ulubionych forów". Wtedy będziesz niezależna od
          zawartości strony startowej.

Pozdrowienia,
          Dagmara
          • flurcia Re: co się dzieje z forum?????? 02.01.05, 21:27
            Tak mam zrobione. Ale cały czas dręczy mnie pytanie dlaczego dzieją się takie szopki?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka