naatii 05.01.05, 00:46 Witam was. Zauważyłam, że gracie w takie fajne gierki. Bardzo mi się spodobały. Możecie podawać mi stronki do nich jak znacie jakieś, byłabym wam bardzo wdzięczna. Ale to jest wciągające i fajowe. Dzięki i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
naatii Re: Strony do gier 05.01.05, 13:34 Czy możecie podać jakąś stronke do tych gier? Bardzo chętnie bym zagrała. Odpowiedz Link Zgłoś
iduka Re: Strony do gier 05.01.05, 13:52 www.albartus.com/forum/viewtopic.php?t=308 poza tym w wielu wątkach o grach są konkretne linki do omawianych/ogrywanych gier ) Odpowiedz Link Zgłoś
gosiat Re: Strony do gier 05.01.05, 13:52 Proszę bardzo: 3 wciągające pokoje: www.fasco-csc.com/index_e.html Fioletowy stworek: www.abc.net.au/gameon/chasm/default.htm Najdłuższa i najtrudniejsza (?): www.albartus.com/motas/ Omawiany właśnie dom www.anodeetcathode.net/games/house/ oraz muzeum www.anodeetcathode.net/games/museum/ Odpowiedz Link Zgłoś
desire.et Chasm 07.01.05, 22:37 w jakiej kolejnosci trzeba przejsc tym Fioletowym w rurach i jak to dalej idzie?? Kto to juz przeszedl???? Odpowiedz Link Zgłoś
gosiat Re: Chasm 08.01.05, 16:55 Ja przeszłam. Czy pomoc jest jeszcze potrzebna? Mogę pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
desire.et Re: Chasm 09.01.05, 20:37 od tamtej pory nie gralam, wiec walczyc bede z tymi niebieskimi rurami, gdzie co jakis czas splywa woda... nie wiem, od ktorej trzeba zaczac (chyba nr 4) i gdzie skrecac, zeby dotrzec do schodkow Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: Strony do gier 05.01.05, 13:52 www.albartus.com/forum/viewtopic.php?t=308 Proszę bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
gosiat Re: Strony do gier 05.01.05, 13:53 Całkiem nieźle - wszystkie w jednej minucie )) Odpowiedz Link Zgłoś
danusia24 Re: Strony do gier 05.01.05, 14:05 Dziewczyny a nie ma jakichś fajnych stron o gierkach polskojęzycznych? Odpowiedz Link Zgłoś
jezzik Re: Strony do gier 05.01.05, 14:08 danusia24 napisała: > Dziewczyny a nie ma jakichś fajnych stron o gierkach polskojęzycznych? Juz tez ze dwa razy podawalam: www.kurde.pl/flash/macgayver-1.html Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: Strony do gier 05.01.05, 16:31 www.cda.pl/gry-online/ polecam cyklopa, troszke inne, ale też fajne Odpowiedz Link Zgłoś
jezzik Re: Strony do gier 05.01.05, 23:37 Polecam jeszcze jedno, dlugie, ale baaardzo fajne i niezbyt latwe ;-o Jestem w trakcie www.emphaze.com/www.truelove.gr/ Odpowiedz Link Zgłoś
meg241 Re: Strony do gier 08.01.05, 11:50 Dziewczyny, mam chwilke czasu bo mały spi i chciałam sobie pograc ale wiekszosc gier mi sie nie otwiera. Czy u Was tez tak jest czy tylko u mnie??? Magda Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 meg 241 08.01.05, 15:29 meg 241-a może to ma coś wspólnego z JAVA-trzeba chyba coś takiego mieć Odpowiedz Link Zgłoś
meg241 Re: meg 241 08.01.05, 18:08 Program Java mam. Sprawa wyglada tak ze Mystery of time chodziło u mnie kilka dni temu ale nie miałam czasu grac wiec chciałam dzisiaj ale teraz jest tylko czarne tło. Gry w pokojach u mnie chodza. Natomiast te dwie: house i museum wyskakuje ze nie ma takiej strony. Gdybys mogła sprawdzic czy Tobie otwieraja sie te linki to byłabym wdzieczna. Magda Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: meg 241 09.01.05, 00:26 otwierają sie. nie wiem co mogłoby być,ale.... mamy z męzem do serwera podłączone dwa kompy i czasami jest tak ze u mnie strona się wyświetla ,a u niego ta sama nie,ale to już wyższa szkoła jazdy i niestety nie wiem o co chodzi.popróbuj,może za którymś razem zaskoczy Odpowiedz Link Zgłoś