Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić droższe-nie polskie rzeczy np.łóżeczka

05.01.05, 12:26
Nie chce Drewexu, klupsiów, glusiów i takich podobnych...

Chciałabym kupić łóżeczko extra, na stronie Bebecar trochę jest, ale gdzie je
zobaczyć na żywo?

Czy macie jakieś pomysły - czy pozostaje tylko internet?
Obserwuj wątek
    • klubiale1 Re: Gdzie kupić droższe-nie polskie rzeczy np.łóż 05.01.05, 16:17
      www.pali.pl/partnerzy.htm
      Może mebelki włoskiej firmy Pali? Sklepy podane na stronie internetowej.
      Tylko łóżeczko tej firmy może kosztować nawet 3000zł (nie pomyliłam liczby zer).
      pozdr
    • kanna Re: Gdzie kupić droższe-nie polskie rzeczy np.łóż 05.01.05, 18:57
      W Blue City w Warszawie jest sklep dzieciecy (nie pamietam nazwy), tam jest
      duzo zagranicznych mebelków.

pozd. Ania
    • donatta Re: Gdzie kupić droższe-nie polskie rzeczy np.łóż 05.01.05, 22:26
      Tak z ciekawości pytam: na czym polega łóżeczko ekstra? Samo usypia? Przewija
      dziecko? Sygnalizuje dźwiękiem kiedy dziecko zrobiło kupkę? Oświećcie mnie, bo
      stylistyka i funkcjonalność to jedyne cechy łóżeczka jakie przychodzą mi na
      myśl. A już trójka moich dzieci wychowała się na "zwykłych" łóżeczkach...
      • klubofaza Re: do donatta 05.01.05, 23:56
        ze zwykłego snobizmusmilepo to też markowe wóżki, ciuszki, rożki, pieluszki...
        wygoda dziecka oczywiście na pierwszym miejscu!

Przecież wózek też można kupić zwykły....

i dlatego też lepsze łóżeczko - odtatnio widiałam łóżeczka za 100-200 zł i
        były tak lekkie że mogłam je podnieść jednym palcem, nie włożyłabym w to
        niemowlaka.

Dzięki za rady!
    • barbamama Re: Gdzie kupić droższe-nie polskie rzeczy np.łóż 05.01.05, 22:51
      Na Mokotowskiej(tuz koło Wilczej)jest dziecięca galeria "Niebieskie Migdały"-
      cuda sa tam dla dzieci, od przescieradła po tapecie i lampie koncząc, jak się
      ma kaś e warto tam zajrzeć
      • klubofaza Re: Gdzie kupić droższe-nie polskie rzeczy np.łóż 09.01.05, 12:56
        Galeria

KAsa kasą ale zawze też można wpaść na jakiś pomysł i samemu coś zrobić, ja
        jestem estetką - wzrokowcem, i chciałąbym chociaż popatrzećsmile

Widziałam fajne obrazki do pokoiku dla maluszków, niby droga galeria ale ceny
        spoko - obrazki nawet po 17zł, galeria na kruczej, obok hotelu grand, bardzo
        sympatycznie.
        • dominika8 Re: Gdzie kupić droższe-nie polskie rzeczy np.łóż 10.01.05, 09:01
          jest takie stoisku z unikatowymi, super mebelkami dla dzieci w Jupiter Centrum
          w Wawie.
          My kupiliśmy w Pozytywce, ale nie wiem czy jest jakies super, po prostu stamtąd
          mamy komodę i szafę, więc i zdecydowaliśmy się na łóżeczko, żeby było w jednym
          stylu.
          www.pozytywka.com.pl/
          I doskonale Cię rozumiem, bo też jestem estetką i wzrokowcem.
          pozdrawiamwink
          • klubofaza Re: Gdzie kupić droższe-nie polskie rzeczy np.łóż 10.01.05, 13:51
            Ta stona "pozytywki" super, dzięki.
    • sklepbobokonstancin Re: Gdzie kupić droższe-nie polskie rzeczy np.łóż 15.01.05, 13:33
      Zapraszam do sklepu Bobo w Konstancinie . Mamy meble bebe jou, pali oraz meble
      projektowane przez plastyka www.ebobo.com.pl
      Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka