Dodaj do ulubionych

Wyslalam zdjecia na konkurs:)

11.01.05, 18:05
Wyslalam zdjecia malego na konkurs do gazety " Dziecko"
teraz zostanie czekac, albo odpowiedza albo nie.
Jestem dumna z mojego synka
Jak myslicie ma szanse do znalezienia sie w 10?

prosze obiektywnie( wyslucham wszyskie opinie bez obrazania sie itp)
Obserwuj wątek
    • moofka Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 11.01.05, 18:15
      obiektywnie - dziecko jak dziecko
      słodkie, bo małe
      a na okładkach tez są dzieci jak dzieci
      raz ładniejsze jak brzydsze
      więc nie wiadomo od czego to zależy
      szczęscia zyczę w kazdym razie, skoro masz przyjmnosc w tym że kazdy obcy moze
      sie na twoje ukochane malenstwo wygapiac i komentowac
      • wawrz Prośba do joasik 11.01.05, 22:24
        Sory ale ja nie na temat.Mam prośbe do joasik.Odezwij się do mnie w sprawie
        kalendarza.Bo wysyłałam do ciebie ale nic.Jaki on jest jak wyglada itp. Adres
        gazetowy lub snake@ruczaj.pl
        • joasiiik25 Re: Prośba do joasik 12.01.05, 09:30
          napisalam na gazetowy ale wysle jeszcze raz na podany przez ciebie

pozdr
    • maxwell Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 12.01.05, 07:54
      mozna jeszcze wyslac? a jak sie wysyla? przez internet?
      • lidka277 Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 12.01.05, 08:29
        zobacz tutaj
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=19328865
    • lidka277 Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 12.01.05, 08:27
      Joasiiik, a nie zastanawiałaś się nad faktem, że na konkurs do "Dziecka" wysyła
      się zdjęcie na mail z WP? Mnie to trochę niepokoi, no bo czy taka duża gazeta
      nie ma własnej skrzynki mailowej i własnego adresu...?
      Ja wciąż się zastanawiam, czy wysłać...
      • kalina_p mail wp 12.01.05, 08:40
        Wiesz, na pewno maja swoja skrzynke, skoro maja strone ale wez pod uwage, ze na
        wp sa po prostu najwieksze (platne) skrzynki a pomosl, ile zdjec
        przyjdzie...kazda inna by sie po prostu zapchala.
        Pozdrawiam
        • milarka Re: mail wp 12.01.05, 14:47
          kalina_p napisała:

> Wiesz, na pewno maja swoja skrzynke, skoro maja strone ale wez pod uwage, ze
          na
          >
          > wp sa po prostu najwieksze (platne) skrzynki a pomosl, ile zdjec
          > przyjdzie...kazda inna by sie po prostu zapchala.
          > Pozdrawiam

no właśnie nie, poczta gazetowa jest największa - jest bez ograniczeń, tzn.
          pojemność rośnie w miarę potrzeb,
          chyba, że zakładali konto na wp, zanim gazeta wymyśliła to konto bez
          ograniczeń...
          • kalina_p Re: mail wp 13.01.05, 08:09
            mozewink
    • kokolores Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 08:42
      Dlaczego jest dla Ciebie wazne zdanie innych???
      Dla mnie moje dziecko byloby ( i jest !) najpiekniejsze ,mimo ze (obiektywnie
      patrzac)sa pewnie ladniejsze dzieci!!
      Pozdrawiam.
    • olunia75 Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 09:07
      A ja uważam że powinnaś wysłać zdjęcia swojego synka, uważam że każde nadesłane
      zdjęcie dziecka ma szanse wygrać. Joasiu tylko zastanów się, czy gdybyście
      wygrali i zaproponowano by Wam sesję zdjęciową, nie byłoby to zbyt dużym
      obciążeniem dla Ciebie i małego. Z tego co czytałam udziały w castingach i
      innych sesjach zdjęciowych są bardzo męczące zarówno dla dziecka jak i
      opiekunów.

pozdr.
    • 18lipiec [...] 13.01.05, 09:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • mik5 Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 09:50
        Bez przesady, joasik jest wcale wcale, poza tym sa ludzie niefotogeniczni (np.
        ja), którzy na zdjęciach wychodza gorzej niż w rzeczywistości.
        • 18lipiec Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 11:10
          Jest brzydka a nie "wcale wcale"
          • biedar Re: 18lipc(A) 13.01.05, 11:16
            mOJA DROGA POKARZ NAM swoja twarzsmile
            jestem bardzo ciekawa coś z ciebie za piękność skoro krytykujesz innych.

Joasiiik POWODZENIA
            • 18lipiec Re: 18lipc(A) 13.01.05, 11:22
              Pokazywałam nie raz, skoro jak twierdzisz jestes na forum od dawna, powinnaś
              wiedzieć.
            • 18lipiec Re: 18lipc(A) 13.01.05, 11:26
              poza tym ...ponoć wiesz jak wyglądam, więc po co chcesz wiedzieć?
          • nevka80 do lipca o pięęęknej jołasi 13.01.05, 11:16
            Hehehe--jeszcze wsadziło sobie piórko w ucho...szkoda że nie w......
            Nie wiem czy ona nie ma lustra w domu czy brak jej samokrytyki ale wyrwało się
            takie pudło ze wsi i teraz głosi w kółko jaka ona piękna---dziewczyno trochę
            honoru i krytyki,jestes żałosnasad
            P.S.
            A to pisanie postów i samemu odpowiadanie na nie to dziecinada z zerówki!!!
          • mik5 Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 11:30
            Uszanuj moje zdanie, bo napiszę, żeś nietolerancyjna! (a to jeszcze gorzej niż
            brzydka)
          • ma.pi Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 17:34
            18lipiec napisała:

> Jest brzydka a nie "wcale wcale"

Kwestia gustu, a o gustach sie ponoc nie dyskutuje. Ale mloda jestes to pewnie
            jeszcze tego nie wiesz.

Pozdr.
        • amarige_givenchy nie zgadzam się 14.01.05, 14:10
          Dlaczego kłamiesz,nie jest ładna.
      • ekorzen Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 20:05
        żenada.....
        z kolezanki lipiec juz chyba frustracja z powodu siedzenia na bezrobociu
        wycieka wszystkimi otworami ciała, więc skoro jest okazja to trzeba się na kimś
        wyżyć, nie?
        może powiesz za co cie zwolnili z roboty, to sie z Ciebie posmiejemy?
    • anulka.p Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 10:13
      Hej, 18lipiec, taka jesteś mądra, że obrażasz Joasiika? Ona chociaż miała
      odwagę pokazac swoje oblicze nam wszytskim na forum, a ty? Zrób to też, i wtedy
      pogadamy.
      • antylopa1 Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 11:00
        ja też uważam, ze joasik jest grubo ponizej przeciętnej. brak urody byłby do
        zniesienia gdyby nadrabiała usposobieniem ale i tu jakoś jej nie wychodzi.
        synek średni, wcale nie piękny. zwyczajne dziecko. poza tym jak się pyta o
        zdanie to niech się liczy z różnymi opiniami. no, a ze to jest właśnie ona...
        • umasumak do Antylopy 13.01.05, 11:36
          Droga Antylopo, jakoś nie zauważyłam, żeby Joasiiik pytała o zdanie w kwestii
          swojego wyglądu. Zadam Ci takie pytanie: czy jak idziesz ulicą i widzisz osobę
          Twoim zdaniem nieładną, to mówisz do niej: "Ale pani jest brzydka, że też pani
          nie ma za grosz samokrytyki, żeby z domu wychodzić". Robisz tak? Już to
          widzę... wink).
          Piszesz coś o nadrabianiu usposobieniem braku urody - pozostaje mieć nadzieje,
          że Ty jesteś oszałamiającą pięknąścią droga Antylopo, co by ten paskudny
          charakterek był jakoś zrównoważony... wink). Pzdr
          • 18lipiec Umo 13.01.05, 11:37
            Wiadomo że nie podejdziesz do każdej obcej osoby na ulicy, ale joasik
            zamieściła swoje zdjęcie i jak sądze oczekiwała komentarzy. To to samo jakby
            mnie ktoś zapytał "jestem ładna czy brzydka, jak sądzisz?"Niestety, nie umiem
            kłamać.
            • umasumak Re: Umo 13.01.05, 12:04
              Zamieściła swoje zdjęcie, czy wyszła na ulicę, w obu przypadkach pokazała swoją
              twarz publicznie. Nie jest to jednozanczne z zadaniem pytania na temat swojego
              wyglądu. pzdr

Uma

P.S. Poza tym, nikt nie kazał Ci kłamać. Wystarczyło powstrzymać się od
              przykrego komentowania, a już w szczególności w tym wątku, który jednak dotyczy
              Kacperka, a nie Joasiiik. Twoje obecne zachowanie wskazuje nie na chęc bycia
              szczerą, tylko dokuczliwą.
      • 18lipiec Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 11:27
        Ja nikogo nie obrażałam.Napisałam to co myślę, jest brzydka i tyle.Wszak nie
        wszyscy ludzie są piękni, ja też nie jestem, ale nie jestem też tak brzydka.
        • mamusienka2 Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 11:35
          Ja się zgadzam w 100% z lipcem!Joasiiik poprostu urodą nie grzeszy a i intelektem również!Ma zerową samokrytykę!!!
        • dyrgosia Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 11:40
          No nie jesteś ...
          A tak swoją drogą nieźle się bawię czytając to....
        • iwcia75 Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 12:42
          Joasik,zdaje sie,pytala sie o urode swojego synka,a nie o swoja! ale z
          niektorych zlosliwosc wyszla! jak ktos sie nam nie podoba,to nie musimy od razu
          mowic tej osobie "jestes brzydka". troche taktu.
        • ma.pi Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 17:36
          18lipiec napisała:

> Ja nikogo nie obrażałam.Napisałam to co myślę, jest brzydka i tyle.Wszak nie
          > wszyscy ludzie są piękni, ja też nie jestem, ale nie jestem też tak brzydka.
          >
          >

he, he, he - nie ma to jak miec dobre mniemanie o sobie.

Pozdr.
    • katjuszka2 Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 11:49
      Kobiety jest jeszcze coś takiego jak:
      -taktowne zachowanie,
      -zachowanie z klasą
      • 18lipiec Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 11:51
        A widzisz tu gdzieś damy z klasą ??
        • katjuszka2 Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 11:56
          Cóż ty na pewnoo do takich osób nie należysz.A co do obrażania
          Joasiiik,naśmiewania się z jej wyglądu i tzw szczerości-w którymś z tków
          napisałaś że masz kilka kilo za dużo.A fe co za eufemizmy,dlaczego nie jesteś
          szczera przed samą sobą i nie napiszesz JESTEM GRUBAtongue_outI co miło jaśnie pani?tongue_out
          • 18lipiec Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 12:00
            nie napiszesz JESTEM GRUBAtongue_outI co miło jaśnie pani?tongue_out

Bo nie jestem. Doczytaj, pisałam że mam kilka kilo za dużo niz zwykle. Jak nie
            rozumiesz to Ci wyjaśnię : ostatnio doszło mi kilka kilo, co nie znaczy że mogę
            być gruba.
            A jeśli np. byłam bardzo chuda i doszło mi kilka kilo to co? Jestem gruba? Nie.
            Nie, otóż tak własnie prosto rozumujesz.
            • katjuszka2 Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 12:05
              18lipiec napisała:

> nie napiszesz JESTEM GRUBAtongue_outI co miło jaśnie pani?tongue_out
              >
              >
              > Bo nie jestem. Doczytaj, pisałam że mam kilka kilo za dużo niz zwykle. Jak nie
              > rozumiesz to Ci wyjaśnię : ostatnio doszło mi kilka kilo, co nie znaczy że mogę
              >Tak tak oczywiście.Sama napisałaś,"...nie jestem szczupła mam kila kilo za
              dużo..."W odniesieniu do siebie używasz eufemizmów z innymi już się tak nie
              szczypiesz.Nie masz w sobie za grosz taktu,nie liczysz się z uczuciami innych
              ludzi.A tak po za tym lipiec to można być szczerym i nie obrażać innych
              ludzi,widocznie ciebie w domu tego nie nauczono.Pas
              > być gruba.
              > A jeśli np. byłam bardzo chuda i doszło mi kilka kilo to co? Jestem gruba? Nie.
              > Nie, otóż tak własnie prosto rozumujesz.
              • 18lipiec Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 12:09
                >Tak tak oczywiście.Sama napisałaś,"...nie jestem szczupła mam kila kilo za
                dużo..."

Czy to że ma się kilka kilo za dużo mozna uważać za bycie grubym??
                Chyba nie rozumiesz.Przytyłam ostatnio ale nie jestem gruba.Jeszcze mi daleko.

W odniesieniu do siebie używasz eufemizmów z innymi już się tak nie
                szczypiesz.

Widzisz, bo ja siebie kocham.Czy coś w tym złego ? wink

Nie masz w sobie za grosz taktu,nie liczysz się z uczuciami innych
                ludzi.

Liczę się, jak ktoś liczy się z moimi.

A tak po za tym lipiec to można być szczerym i nie obrażać innych
                ludzi,widocznie ciebie w domu tego nie nauczono.Pas

Własnie najczęsciej jest tak że jak jest się szczerym to ktoś się obraża, albo
                tak jak Ty mnie oceniłaś - obrażam innych. Nie, nie obrażam. Napisałam że
                joasik jest brzydka, bo wg mnie jest,a jej najlepszą reakcją na jaką mogła sie
                zdobyć powinno być olanie mojej opini, bo pewnie się nigdy w realu nie spotkamy
                i powinna to wiedzieć.
              • lolka11 katjuszka 13.01.05, 12:14
                No teraz to dowalilas, a co zlego jest w byciu grubym?????
                Prawisz maraly lipiec, a sama .....

Dorota
                • katjuszka2 Re: katjuszka 13.01.05, 12:16
                  lolka11 napisała:

> No teraz to dowalilas, a co zlego jest w byciu grubym?????
                  > Prawisz maraly lipiec, a sama .....
                  >
                  >
                  > Dorota
                  Kobito nic nie jest złego w byciu grubym.Chciałąm tylko jej pokazać jak to jest
                  jak ktoś cię wyzywa.Jasne???
                  • 18lipiec Re: katjuszka 13.01.05, 12:19

Ahaaa, to to napisanie o tym że jestem gruba miało byc wyzwaniem mnie?Ahaaaaaaa
                    • katjuszka2 Re: katjuszka 13.01.05, 12:21
                      18lipiec napisała:

>
                      > Ahaaa, to to napisanie o tym że jestem gruba miało byc wyzwaniem mnie?Ahaaaaaaa
                      Ręce i spodnie opadają lipiec.Szkoda mi ciebie.
                      • 18lipiec Re: katjuszka 13.01.05, 12:29
                        Nie, no to teraz mi wyjaśnij. Chciałaś mi pokazać jak to jest jak się kogoś
                        wyzywa. Napisałaś że jestem gruba.
                        Pyt.1. Skąd wiesz?
                        Pyt.2 Jak to jest że najpierw mnie krytykujesz a potem robisz to co ja?
                        Pyt.3 Nawet gdybym była gruba to skąd wiesz czy by mnie to ruszyło
                        pyt 4. Czy tak cięzko Ci wyjasnić o co Ci chodziło z tym wyzwaniem mnie?
                        • lolka11 LIPIEC 13.01.05, 12:32
                          Lipiec, ty bys tez dala spokoj, a nie, dolewasz oliwy do ognia.
                          Tylko patrzyc jak bedziesz sie z nami zegnala i pokornie przepraszala...

Dorota
                          • 18lipiec Re: LIPIEC 13.01.05, 12:34
                            Nie bój się , nie tym razem. Żegnać się mogę, bo różnie bywa, ale przepraszać?
                            Nie.
                        • katjuszka2 Re: katjuszka 13.01.05, 12:49
                          18lipiec napisała:

> Nie, no to teraz mi wyjaśnij. Chciałaś mi pokazać jak to jest jak się kogoś
                          > wyzywa. Napisałaś że jestem gruba.
                          > Pyt.1. Skąd wiesz?
                          > Pyt.2 Jak to jest że najpierw mnie krytykujesz a potem robisz to co ja?
                          > Pyt.3 Nawet gdybym była gruba to skąd wiesz czy by mnie to ruszyło
                          > pyt 4. Czy tak cięzko Ci wyjasnić o co Ci chodziło z tym wyzwaniem mnie?
                          Chodziło mi tylko o to że w stosunku do siebie używasz eufemizmów a w stosunku
                          do innych nie-wtedy jesteś szczera.
                          • 18lipiec Re: katjuszka 13.01.05, 12:57
                            W stosunku do siebie też jestem szczera i nie pisze przecież że jestem
                            chodzącym ideałem .
    • mamamata1 Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 13.01.05, 11:56
      Joasik-masz ślicznego synka-powodzenia.
      • joasiiik25 [...] 13.01.05, 12:07
        • katjuszka2 Re: mamusienka2 napisala: 13.01.05, 12:09
          Mój Boże
          • betty_julcia Do katjuszka2 13.01.05, 15:46
            Ale numer!!!! Chyba uderzyłaś w czuły punkt i wywołałaś lawinę przekonań że
            gruby to nie zawsze gruby. Może brzydki to tez nie zawsze znaczy brzydki.....
            Ale pewnie to się tyczy tylko grubego...... Chyba te kilka kilo to trochę
            więcej niż tylko kilka. Jakieś kompleksy chyba wychodząsmile Dobre. Można się
            pośmiać.
            -----------------------------
            • 18lipiec Re: Do katjuszka2 13.01.05, 15:49
              Nie bynajmniej, nie uderzyla w czuły punkt. Po prostu od razu przekonałam ją że
              te pare kilo więcej to nie około 100, tylko z 65 na 68.Pasuje?
              • anulka.p Re: Do katjuszka2 13.01.05, 16:01
                68??? To sporo, nie da się ukryć. Joasiiik to tak ze zdjęć mi wyglada na
                max.55. A ty 68?
                • 18lipiec Re: Do katjuszka2 13.01.05, 17:48
                  sporo ????????? hahhahaha!!!
        • 18lipiec Re: mamusienka2 napisala: 13.01.05, 12:10
          Fajne, nie ma co.

Ale tak szczerze joasik, to naprawdę powinnaś zając się dzieckiem zamiast tyle
          siedzieć na forum.
        • lolka11 Re: mamusienka2 napisala: 13.01.05, 12:12
          Joasiiik napisze tak - sraj na to co inni mowia czy pisza....
          Szkoda nerwow...

A tak na marginesie, to juz byla kiedys dyskusja na temat konsekwecji jakie
          niesie za soba publikowanie osobistych zdjec w necie...

Pozdrawiam
          Dorota
          • wioolinka Re:OPANUJCIE SIĘ!!! 13.01.05, 12:20
            Wydaje mi się że każdy post Joasiiik wzbudza nie złe emocje!Po co tyle nerwów?Przecież temat wątku jest zupełnie inny!!!
            Dzewczyny dajcie już obie spokój-przecież podobno jesteście dorosłymi kobitkami a zachowujecie się jak gó..ary z podstawówki!!!
            • olunia75 Re:Dziewczyny dajcie spokój!!!!!!!!!!!! 13.01.05, 12:38
              Rzeczywiście dziewczyny dajcie sobie spokój!
              Nie znam was obu i nie znam każdej z osobna i na podstawie Waszych wypowiedzi
              na forum nie zamierzam rozstrzygać która z Was jest bardziej bee, a która
              mniej... ale myślę sobie, że w sumie obydwie umiecie być w porządku. Po prostu
              mi by się nie chciało kłócić o pierdoły. Myślę że obydwie macie swoje życie,
              swoje dzieci, jesteście zdrowe i chyba to jest najważniejsze. Po co sobie psuć
              nerwy z powodu urażonej dumy czy jakiś tam spięć, które tak naprawdę są bez
              znaczenia. Spróbujcie nie wchodzić sobie w drogę a jak już wejdziecie to
              ograniczcie się do minimum i nie urażajcie jedna drugą, nie warto. Naprawdę
              ludzie mają poważniejsze problemy życiowe niż Wy. Szkoda czasu, nerwów.
              Cieszcie się tym co macie...

pozdrawiam,
    • kdb.se do lipiec18 ! 13.01.05, 13:33
      Dziewczyno opanuj sie , bo szlak mnie trafia jak czytam Twoje posty ,
      naskakujesz na Joasiiik25 , ze przesiaduje na forum a moze to Ty wiecej tu
      siedzisz i knujesz????

Za kogo sie Ty uwazasz ???? pozarlas rozumy juz wszelkie , lepiej zajmij sie
      pisaniem pracy i zarabianiem pieniadzy .... bo inaczej nawet ta Anglia juz Ci
      nie pomoze !

Wiem , ze forum jest publiczne i masz prawo pisac co chcesz , ale szczytem sa
      juz Twoje wypowiedzi !!!!!

Pomysl i zastanow sie troche , bo przez takie osoby jak Ty - wlasnie Ty , kazdy
      zaczyna powoli nie lubic tego forum .... a przeciez nie oto chodzi !
      • 18lipiec Re: do lipiec18 ! 13.01.05, 13:39

Dziewczyno opanuj sie , bo szlak mnie trafia jak czytam Twoje posty ,
        > naskakujesz na Joasiiik25 , ze przesiaduje na forum a moze to Ty wiecej tu
        > siedzisz i knujesz????
        >
        > Za kogo sie Ty uwazasz ???? pozarlas rozumy juz wszelkie , lepiej zajmij sie
        > pisaniem pracy i zarabianiem pieniadzy .... bo inaczej nawet ta Anglia juz Ci
        > nie pomoze !
        >

- Buahahahhahahha!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

> Wiem , ze forum jest publiczne i masz prawo pisac co chcesz , ale szczytem sa
        > juz Twoje wypowiedzi !!!!!
        >
        > Pomysl i zastanow sie troche , bo przez takie osoby jak Ty - wlasnie Ty ,
        kazdy
        >
        > zaczyna powoli nie lubic tego forum .... a przeciez nie oto chodzi !
        >
        >
        >
        >
        >

-----------------------------
    • kdb.se hahahaha!!! 13.01.05, 13:41
      Szkoda slow ......

bez komentarza to zostawiam .....

zal mi takich osob jak Ty ... widze ze jednak mialam racje i trzeba poprostu
      Cie brzydko mowiac - olac !!!
      • 18lipiec Re: hahahaha!!! 13.01.05, 13:44
        rozsmieszyłaś mnie tą Anglią. Zazdrościsz mi czy co?
        Nie rozumiem do czego w tym momencie piłas?
        • mamamisiaczka Re: hahahaha!!! 13.01.05, 14:19
          Dajcie już spokój Joasiiik25. Przecież dziewczyna napisała , że wysłała zdjęcie
          na konkurs a co niektóre z was czepiają się jej nie wiadomo o co . Konkurs
          został ogłoszony i każdy kto chce może wysłać zdjęcie swojego dziecka . Jeśli
          nie podoba się wam Joasik to jej nie oglądajcie na zdjęciach . Kto wam każe .
          Szczególnie ty Lipiec masz do niej jakieś pretensje . Nie podoba ci się to co
          pisze to po jaką cholerę wogóle czytasz to co pisze????????????? Jak mnie ktoś
          denerwuje to nie odpisuję na jego posty , nie oglądam zdjęć i wogóle nie
          zauważam . Zastanówcie się nad sobą bo bardzo łatwo jest oceniać kogoś , ale
          spojrzeć krytycznie na siebie to juz nie bardzo .
          Pozdrawiam Edyta

To mój ukochany Michałek
          • mireille1 Re: hahahaha!!! 13.01.05, 16:36
            68 kilo???? o matko. Nic dziwnego ze caly czas na forum siedzisz. A moze na
            silownie kochana - nie zaszkodzi, wyladujesz sie troche.
            • kokolores Re: hahahaha!!! 13.01.05, 16:43
              Jak ma 195cm to jest super laska,co?
              :o)
            • penelina Re: hahahaha!!! 13.01.05, 16:46
              Z zasady nie wypowiadam się w takich wątkach - tym razem nie mogę się jednak
              powstrzymać przed zadaniem pytania:

- zdziwione wagą Lipiec,dlaczego nie pytacie,ile ona ma wzrostu?
              A jeśli ma 180cm?A są takie wysokie kobiety.Albo jeśli ma tzw.mocną budowę
              ciała i 68kg to całkiem normalna waga,nawet,gdy ma tylko 170cm wzrostu?
              • penelina Re: kokolores,byłas szybsza;-))) 13.01.05, 16:47

• anulka.p Re: hahahaha!!! 13.01.05, 16:54
                Hmm, ja ma 177 cm, czyli tylko 3 do wymienionych przez ciebie 180. Teraz ważę
                58 (karmię dzidziusia), ale najczęściej niestety ok.61 -62 kg. I powiem ci, że
                to wcale nie tak malutko, owszem jestem raczej szczupła, ale nikt nie
                wykrzykuje - ty chudzielcu. 68 to naprawdę sporo. No chyba, że rzeczywiście
                lipiec ma 190smile
                • kubara1 Re: hahahaha!!! 13.01.05, 17:02
                  Czytam Was tak i czytam, szczególnie Panią Szczupłą Piękną Wszechwiedzącą
                  Supertaktowną i Przyjażnie Nastawioną do Ludzi Panią Lipiec i zastanawiam się
                  czy Wy nie macie większych problemów dziewczyny, tylko wysłuchiwanie jej
                  opinii, a potem rozwodzenie się na nimi? Ona lubi prowokować, Wy podejmujecie
                  zaraz rękawicę i prze to ostatni forum przypomina rozgrywki słowne. Jasne, że
                  może pisać każdy i o wszystki, tylko po co
                  • blecku Nie ładnie tak !!! 13.01.05, 17:36
                    Już nie raz była sytuacja typu: Pisze kobieta bo ma problem lub chce przekazać
                    miłą dla niej wiadomość, a tu nie którzy że to prowokacja, albo takie tam.
                    Rzucają się na nią jak na jakieś zwierze. Kobieta pisze z dobrym nastawieniem a
                    tu dostaje kopa.
                • penelina Re: do anulka.p 13.01.05, 17:14
                  Wklejam link:

serwisy.gazeta.pl/zdrowie/0,51205,1833728.html
                  Pozwoliłam już sobie obliczyć Twój BMI(przy założeniu,że mierzysz 177cm i
                  ważysz 62kg) i Lipca(przy założeniu,że mierzy 177cm i waży 68kg).

Niestety,wychodzi na to,że nawet,gdy ważysz 62kg a Lipiec 68 - to Ty masz
                  niedowagę,a Lipiec waży idealnie i pięknie wygląda - tak napisano w komentarzu
                  do kalkulatorawink
                  • mamamisia5 Re: do anulka.p 13.01.05, 17:23
                    Ja już sobie robiłam to obliczenie, i wiem, że tam wychodzi, że mam niedowagę.
                    Ale uwierz mi, że gdybym tak zaczęla ważyć 68 kg. to naprawdę byłabym niezlym
                    klocusiem. A tak BTW to wciąż nie wiemy, ile mierzy Lipiec, może dużo mniej?
                    Wiemy tylko ile waży. Sporosmile
                    • penelina Re: do anulka.p 13.01.05, 17:34
                      No,więc policzyłam jeszcze jedną opcjęwink

Założyłam,że Lipiec mierzy 165cm(a zatem całkiem niewiele) i waży osławione
                      68kgwink

I nawet wtedy wyszło,że ma BMI równe 25 - a to ciągle dobra wagawinkWklejam
                      wynik:

Twój BMI: 25.0
                      Komentarz: BMI pomiedzy 22 a 25 wskazuje na prawidłową wagę i jest związany z
                      dobrym zdrowiem.

I powtórzę jeszcze raz - różne osoby mają różne typy budowy.
                      Jeden może ważyć 68kg i wyglądać nieładnie,drugi - z taką samą wagą i wzrostem
                      będzie wyglądał idealnie.
                      A Wy uparłyście się,że Lipiec waży dużo i na pewno wygląda fatalnie,bo jest
                      obrzydliwie gruba.A niekoniecznie tak musi być.
                      • 18lipiec Re: do anulka.p 13.01.05, 17:51
                        A ja się tego dokładnie spodziewałam.
                    • anulka.p Re: do anulka.p 13.01.05, 17:45
                      To pisałam ja - Anulka, nie zauważylam, że moja siostra właśnie będąc u mnie z
                      wizytką zalożyla sobie konto w gazecie. Tak więc to ja Anulka waże najczęściej
                      61 kg. mamamisia - znacznie mniejsmile
                  • 18lipiec Re: do anulka.p 13.01.05, 17:51
                    Dziękuję penelino, zawsze wiedziałam że mam idealną wage.
                • 18lipiec Re: hahahaha!!! 13.01.05, 17:50
                  Może mamy inną budowę kości i mięśni moja droga.
              • 18lipiec Penelino 13.01.05, 17:49
                Napisałabym że 50 byłoby hahahhaha ale mało
                napisałam 68 przy wzroście 174 hhahaha dużo. normalka
            • 18lipiec Re: hahahaha!!! 13.01.05, 17:48
              Jak dla mnie 68 to jest ok przy wzroście 173 nie będąc oczywiście skrórą + kości
              • iwcia75 Re: hahahaha!!! 13.01.05, 17:52
                tak szczerze, to troche ten watek sie zrobił żenujacy. Lipiec zle sie zachowala
                krytykujac wyglad Joasik,ale niektore dziewczyny zaczely robic dokladnie to
                samo, rozwazajac "tuszę" Lipca. a nie lepiej pokazac lepsze zachowanie? dobre
                wzory sa lepsze od wzajemnych zlosliwosci.
                • 18lipiec Re: hahahaha!!! 13.01.05, 17:53
                  Teraz już widzisz o czym pisałam gdy pisalam że te krytykujące chamstwo i moją
                  krytykę są dokłądnie takie same!!!
              • maggiemay Re: hahahaha!!! 14.01.05, 15:17
                no wiesz lipiec, ja nigdy prawie nie odpowiadam, tylko czytuje i nawet wydajesz
                mi sie sympatyczna, ale ja przy 173 waze 58kg, i to po tym, jak mi sie ze 3 kg
                ostatnio przytylo, i super szczuplo wcale nie wygladam, raczej bardzo
                normalnie. moze masz ogromny biust? smile)))
                co do joasiiik - nie przepadam za nia, ale to sila sugestii, bo wiekszosc na
                nia napada. bo ani nie jest super madra ani jakas tepa w swoich mailach, w
                ogole nie zwrocilabym na nia uwagi, gdyby nie ta zbiorowa niechec (ktora mi sie
                zaczyna powoli udzielac, nieracjonalnie)
    • 18lipiec a może tak ? 13.01.05, 18:01
      Mamy!Jestem gruba!!! Jestem wielkim ociężałym potworem ważącym aż 68 kilo!! Co
      mam zrobić? Naprawdę przy moim wzroście i budowie ciała to aż całe 68, tak
      dużo!!!Co robić? Martwię się tym codzień, nie mogę przestać o tym myśleć.
      Mam dośc grube kości, jestem raczej wysportowana, troszkę mięśni jest - na tyle
      by cialo bylo twarde, ale nie zarysowują się (spacery, pływam, dużo się ruszam)
      nie jestem chudzielcem, mam wymiary takie hmmm normalne, nosze rozmiar 40 ale
      wazę AZ 68 kilo, co robić?

Hahahaa!!!!
      • anulka.p Re: a może tak ? 13.01.05, 18:17
        Rzeczywiście ten watek zszedł na jakieś dziwne manowce. I chyba pora go
        zakończyćsmile
        • 18lipiec Re: a może tak ? 13.01.05, 18:19
          O boże, nikt mi nie chce teraz pomóc!!!!Najlepiej tak człowieka zwyzywać że
          jest gruby a potem nie pomóc!Uaaaa!!!!!!!

hahahahahahhaha!!!!!!!!!
          • katjuszka2 Re: a może tak ? 13.01.05, 18:20
            18lipiec napisała:

> O boże, nikt mi nie chce teraz pomóc!!!!Najlepiej tak człowieka zwyzywać że
            > jest gruby a potem nie pomóc!Uaaaa!!!!!!!
            > Nie rób z siebie błazna.
            >
            >
            >
            >
            >
            >
            > hahahahahahhaha!!!!!!!!!
      • mireille1 Re: a może tak ? 13.01.05, 18:22
        moze mniej zryj
        • moofka Re: a może tak ? 13.01.05, 18:31
          mireille1 napisała:

> moze mniej zryj

o własnie
          a ja poradze ci wiecej ruchu
          duspko płaszczone przed kompem cały dzien niechybnie
          i 44 nie wejdzie
          • 18lipiec Re: a może tak ? 13.01.05, 18:33
            Myślisz ze to pomoże mi zrzucić te ogromne 3 kilo za dużo??????????????????
          • 18lipiec [...] 13.01.05, 18:34
            • moofka Re: a swoją drogą............ 13.01.05, 18:43
              18lipiec napisała:

> - mniej żryj
              > - dupsko
              >
              >
              >
              > I wy mi piszecie o chamstwie świętojebliwe mamy???????
              co znaczy tłumaczyć nie muszę smile
              wulg, nie znaczy chamski, zgodzisz sie ze mną?
              powiem ci tez ze znam mnóstwo cudnych mądrych ciepłych osób, które lubią sobie
              czasem zakląć soczyscie
              a chamami nie są
              czujesz subtelność?
              zreszta nie udawaj ze cie gorszy slowo dupsko, bo smierdzi to fałszem

• 18lipiec Re: a swoją drogą............ 13.01.05, 18:49
                Alez mnie to nie gorszy, absolutnie.
                Jednak skoro osoba pisze mi że RAZI JĄ jestem taka i taka, taka złośliwa, taka
                chamska, WULGARNA RÓWNIEŻ itp a za chwil kilka wypisuje dupsko, to dziwnie to
                wygląda.
                W jej ocenie świata powinna napisać co najwyżej- dół pleców.
                Ja wulgarna bywam rzadko, raz może na forum napisalam "pieprzyć".
                Za chamską sie nie uważam, to że zwróciłam uwagę księdzu ,albo napisalam że
                joasik jest brzydka jeszcze za chamstwo nie uważam.
                Bywam bezczelna, złośliwa- no bywam, niech będzie że to moje wady. I co z tego?
                To cechy większości kobiet moja droga.

Ufff.....więcej grzechów nie pamiętam.
        • 18lipiec Re: a może tak ? 13.01.05, 18:31
          Jezuuu, tylko tyle? To chyba nie wystarczy do zbicia TAKIEJ WAGI???????
          • mireille1 Re: a może tak ? 13.01.05, 18:36
            68 to wcale nie tak duzo jak ci sie wydaje mimo iz wygladac moze fatalnie..

Kup sobie karnet i zrob pierwszy krok. Zaloze sie ze nie wbiegniesz na drugie
            pietro po schodach bez zadyszki.

moga cie miesnie na drugi dzien bolec , ale za to o ile lepiej ci sie zrobi jak
            zaczniesz wygladac jak czlowiek..
            • 18lipiec Re: a może tak ? 13.01.05, 18:39

68 to wcale nie tak duzo jak ci sie wydaje mimo iz wygladac moze fatalnie..

Uwierz,wygląda nieźle.
              >
              > Kup sobie karnet i zrob pierwszy krok. Zaloze sie ze nie wbiegniesz na drugie
              > pietro po schodach bez zadyszki.

Myślisz że powinnam sobie kupić karnet? Tylko co ja mam zrobić z aktualnymi na
              basen i siłownię? Wywalić? Tak się składa, że wbiegnę i wyżej, może i z
              zadyszką ale ja lekka astmatyczka jestem więc bieganie odpada.
              >
              > moga cie miesnie na drugi dzien bolec , ale za to o ile lepiej ci sie zrobi
              jak
              >
              > zaczniesz wygladac jak czlowiek..

hmm myślałam że cały czas wyglądam jak człowiek, mięśnie bolą mnie po grubszych
              ćwiczeniach, ale dzięki za rady.

Chyba ktoś tu nie zauważył ironii.
              • mireille1 Re: a może tak ? 13.01.05, 18:49
                ktos zauwazyl ironie.
                ktos zauwazyl tez ze ktos inny robi z siebie pajaca gdzie tylko sie da.

Wiec chcialam zauwazyc iz majac nadprogramowe kilogramy , czas da sie spedzac
                zdrowiej dla ciala i ducha niz robiac z siebie pajaca na forum. Forum ok, ale
                nie nalogowo przez caly wolny czas. Ani sie obejrzysz i bedziesz wazyla 70 kilo.

Lipiec, daj sobie spokoj. Dawno bys zrzucila te 3 kilo na ktore narzekasz
                gdybys faktycznie uczeszczala na basen i silownie a nie tylko trzymala karnet w
                portfelu..
                • 18lipiec ........... 13.01.05, 18:52
                  > ktos zauwazyl ironie.
                  > ktos zauwazyl tez ze ktos inny robi z siebie pajaca gdzie tylko sie da.
                  >
                  > Wiec chcialam zauwazyc iz majac nadprogramowe kilogramy , czas da sie spedzac
                  > zdrowiej dla ciala i ducha niz robiac z siebie pajaca na forum. Forum ok, ale
                  > nie nalogowo przez caly wolny czas. Ani sie obejrzysz i bedziesz wazyla 70
                  kilo

Spokojnie, na wszystko mi starcza czasu!

>
                  > Lipiec, daj sobie spokoj. Dawno bys zrzucila te 3 kilo na ktore narzekasz
                  > gdybys faktycznie uczeszczala na basen i silownie a nie tylko trzymala karnet
                  w
                  >
                  > portfelu..

ALe czy ja narzekam na te 3 kilo????????Chyba mnie pomyliłaś z kim innym, bo ja
                  nie napisałam że narzekam. Przytyłam, ale tego nie widać, jak zacznie być coś
                  nie tak, zrobię cos z soba.Aha i tak się składa że te 3 kilo nie weszło mi od
                  siedzenia na tyłku przy kompie.
                  • katjuszka2 Re: ........... 13.01.05, 19:12
                    Twój pech Lipiec polega na tym że mam świetną pamięć.Otóż pamietam że kilka
                    miesięcy temu na jednym z gazetowych forum pisałaś"...zrzuciłam już 4 KG Z
                    BRZUCHA MAM JESZCZE W PLANACH ZRZUCIĆ 6KG Z POŚLADÓW I UD"Może to nie był
                    dokładny cytat ale kg się zgadzają.Więc z łaski swojej daruj sobie pochwalne
                    pieśni swój temat i niemiłe uwagi na temat wyglądu innych osób.
                    Przepraszam bo to jest chwyt ponizej pasa,ale kto bronią wojuje ten...
                    • 18lipiec Re: ........... 13.01.05, 19:36
                      Kochana!Kiedy to było ???????
                      • mireille1 Re: ........... 13.01.05, 19:52
                        nie wystarczajaco dawno temu- jezeli w kilka miesiecy twoja waga tak szaleje to
                        znaczy ze jak sie nie zabierzesz za siebie za pare lat bedziesz miala zadek jak
                        stodola.
                        • 18lipiec Re: ........... 13.01.05, 19:56
                          Spoko, narazie jest ok.

Swoją drogą nie pamiętam bym pisała o 6 kilo na udach i 4 na brzuchu,no ale nie
                          mówię ze nie pisałam. Jeśli już musiało to być ponad 7 miesięcy temu, a to dużo.
                          Z resztą od lat moja waga jest taka sama.
                          • moonicaa A ja wracam do tematu:-) 13.01.05, 20:14
                            Kacper to słodkie dziecko, na pewno jakieś szanse ma. Pozdrawiamsmile
                          • mireille1 Re: ........... 13.01.05, 20:15
                            sorry ze jeszcze pisze o tej walacej po oczach sprzecznosci. 7 miesiecy temu
                            mowisz o zrzuceniu 10 kg i mowisz ze od lat waga ta sama...Lipczyku nasz
                            najdrozszy- grubo krecisz.
                            • 18lipiec Re: ........... 13.01.05, 20:18
                              Mojaa droga,kimkolwiek jesteś, a jesteś napewno osobą z emamy piszącą pod nowym
                              nickiem.Normalka.
                              Naprawde naprawdę gwaratuję Ci ze u mnie z wagą jest wszystko ok.
                              Nie martw się już o mnie i zajmij się pożyteczniejszymi dyskusjami, bo te
                              akurat wrażenia na mnie nie robią.
                              Jesteś już nudna i przewidywalna i dlatego nie odpisuję Ci już, bo mi się nie
                              chce po prostu.
                              • mireille1 Re: ........... 13.01.05, 20:25
                                Lipiec, ale ja ci gwarantuje ze jak tak chudniesz i tyjesz to nie jest ok, jest
                                to wrecz bardzo niezdrowe....

poza tym 68 kilo to naprawde - zenada u laski w twoim wieku. Wylacz ten
                                komputer i pobiegaj po lesie, przeciez na wsi mieszkasz masz stodole idz
                                poskacz po sianie, sasiad nie ma zeba ale moze czym innym sobie rekompensuje..
                                Troche pobrykaj w swiecie rzeczywistym a nie przed kompem 12 godzin dziennie,
                                rozumiem zebys pracowala, ale ty przeciez NIC NIE ROBISZ tylko siedzisz na
                                forum.. Zobaczysz za pare lat jaki slon z ciebie bedzie jak tak bedzie dalej

• astomi25 Re: ........... 13.01.05, 20:31
                                Lipiec a tobie sie wydaje ze nie jestes nudna? Jestes i to bardzo...
                        • moofka Re: ........... 13.01.05, 20:05
                          mireille1 napisała:

> nie wystarczajaco dawno temu- jezeli w kilka miesiecy twoja waga tak szaleje
                          to
                          >
                          > znaczy ze jak sie nie zabierzesz za siebie za pare lat bedziesz miala zadek
                          jak
                          >
                          > stodola.

o własnie mireile
                          jak zawsze słusznie smile
                          taką własnie
                          bontek.terramail.pl/Images/cialko.gif
                    • law_enforcer Re: Lipiec, jestesmy z toba na... 13.01.05, 19:50
                      ...calej linii!! ...ekhm... szerokosci tongue_out

lipiec napisała:

>
                      > BRZUCHA MAM JESZCZE W PLANACH ZRZUCIĆ 6KG Z POŚLADÓW I UD"

4 kilko tu... 6 tam... www.pawelloroch.com/wawa68.jpg

• amarige_givenchy Ja też....:))))))) 14.01.05, 14:20
                        Sorry ale trzeba być pewnym siebie żeby tak wyglądac i chwalic się zdjęciami na forum.A dzieciaczek w porządku chociaz znam ładniejsze.
    • anek.anek szczerze 13.01.05, 19:38
      Jeśli wysłałaś zdjęcia, które zamieszczasz na forum, to:
      maluch jak maluch, każdy najpiękniejszy dla rodzicówsmile
      warto popracować nad samymi zdjęciami, bo duża część do druku po prostu się nie
      nadaje
    • galomis Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 14.01.05, 10:06
      Juuupiii
      • joasiiik25 Re: Wyslalam zdjecia na konkurs:) 14.01.05, 12:51
        Dziekuje dziewczyny za wypowiedzi (dotyczace tematu)

poczekamy zobaczymy co z tego wyniknie, poniewaz nie podano terminu nadeslania
        zdjec moze to troche potrwacsmile

pozdr

ps: w razie czego informuje co i jak
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka