mayessa 16.01.05, 12:40 Wczoraj z kumpela wybralam sie do kina (niedawnow Czestochowie otworzyli kino))-wegatka wie cos o tym) na Bridget 2 i powiem Wam ze mi sie podobalo.Takie filmy sie tak "slodko" oglada... ! tez mi sie podobala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18lipiec Re: Bridget Jones 2 16.01.05, 12:42 Nie przepadam za Bridget. Nie oglądałam filmu, a to dlatego że przeczytałam obie książki i mi starczy. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Bridget Jones 2 16.01.05, 12:44 Ja czytalam 1 . Wiadomo Lipcu ze jest to ksiazka-film z serii "lekkie, latwe i przyjemne" ale bardzo mile Odpowiedz Link Zgłoś
18lipiec Re: Bridget Jones 2 16.01.05, 12:48 A ja nie lubię jak jest lekkie i łatwe. Odpowiedz Link Zgłoś
p_swiat Re: Bridget Jones 2 16.01.05, 14:12 Ksiażki były fantastyczne -płakałam ze śmiechu, filmy mnie troszke rozczarowały aczkolwiek miło było sie rozerwać i pośmiać bo niektóre sceny były boskie Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Bridget Jones 2 16.01.05, 14:13 A ja idę dzisiaj.) Lubię takie bezpretensjonalne komedie. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszerowa Re: Bridget Jones 2 16.01.05, 14:30 Ha! Bylam w srode. Za wiele sobie nie obiecywalam. Wlasnie o taka latwa, do posmiania rozrywke mi chodzilo. Chociaz, juz w trakcie, bylam troche zawiedziona. Nie obsmialam sie tak jak na pierwszej czesci. Dwojka jest taka jakas... ckliwa. pozdrawiam Fiszerowa Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczka5 Re: Bridget Jones 2 16.01.05, 15:09 Po kilku minutach filmu uznałam, że takie głupoty to już przesada... a potem ubawiłam się cudownie i uśmiałam do łez. Cudnie się tak czasem bezpretensjonalnie, do bólu brzucha uśmiać. Chcę jeszcze! Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Bridget Jones 2 16.01.05, 15:16 pierwszą część najpierw obejrzała, potem przeczytałam film był przedni - i śmieszył i wzruszył no i boski Hugh drugą część nadrobie niebawem mam nadzieje Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Bridget Jones 2 16.01.05, 21:20 Ja wybieram się do naszego świeżutkiego, nowiutkiego kina jutro (dla niewtajemniczonych - w Częstochowie przez ostatnich kilka lat nie było ani jednego kina) na Upiora w operze Odpowiedz Link Zgłoś