Dodaj do ulubionych

nie polecam kalendazry od...

25.01.05, 10:56
osoby o nicku joasiiik25

jakosc jest marna - wyblakle rozmyte kolory, zupelnie inne niz w oryginale,
dziwny uklad dni tygodnia bez zaznaczonych niedziel, zbindowane jak plik
biurowych dokumentow

gdyby kosztowaly 20 PLN a nie 45 PLN jak kosztuja pewnie nie pisalabym tego
posta, a tak chce ostrzec ewentualne klientki, gdyz czuje sie mocno
rozczarowana

niestety sprzedajaca nie przyjmuje krytycznych uwag, a moj post na forum o
kalendarzach wlasnie zostal wykasowany

link do forum, gdzie mozna zamowic te kalendarze:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24948
Obserwuj wątek
    • ligia76 Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 11:06
      Napiszę i tu smile
      A skąd takie koszty ?
      45 zł ?
      W Warszawie kalendarz ze zdjęciem dziecka, wykonany w profesjonalnym zakładzie
      fotograficznym kosztuje 25 zł.

Pozdrowienia
      Ligia
      • soni Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 11:09
        cena chyba z kosmosu, jednak przed swietami spieszylam sie i nie porownalam cen
        dalam sie nabrac i tyle, ale teraz nie chcialabym, zeby znalazlo sie wiecej
        takich frajerek jak ja

a na swieta i tak kalendarze nie doszly, eh
        • ligia76 Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 11:12
          O cenie wiem, ponieważ moja koleżanka właśnie przed świętami zamawiała taki
          kalendarz.
          Chodzi mi o "trójdzielny".

Pozdrowienia
          Ligia
    • alewe Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 12:00
      Faktycznie cena szok.Ja robiłam w krakowskim baby art i tam za 12 kartkowy
      profesjonalny z duzymi slicznie "obrobionymi" zdjęciami i pozaznaczanymi
      świętami itp płaciłam 40 zł a każdy nastepny 30zł.Kalendarz wyszedł naprawdę
      peofesjonalnie.Z twgo co wiem w większych miastach można takie juz zrobić od 35
      zł.
      pozdrawiam
    • gonia1000 Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 12:01
      20 zł w zakładzie, gdzie ?? jedna laska z forum za sam projekt chce 60 zł, bez
      wydruku, a jak Jej zwróciłam uwagę czemu tak drogo, bo inne sprzedają z
      wydrukiem za 50 zł to obruszyła sie,że nie chce ze mną robic interesów bo
      chciałabym za darmo. A mi chodziło tylko o to,żeby mi powiedziała czym sie te
      kalendarze róznia od innych, może jakies wyjątkowe robi, to chętnie zamówię,
      ale jak mnie ktoś chce naciągnąc to sie wkurzam.
      • swku Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 12:25
        hola hola, jesli masz mnie na mysli, to napisz na co ja chcialam cię
        naciagnąc.juz wiele mam zamawialo u mnie, niech się wypowiedzą.
        jesli chodzi o kalendarze, to nie robię takich jak joasiiik, bo widzialam jej
        propozycje, za takie to moze 5 zł bym wzięła.Ja robię kalendarze profesjonalne,
        kartki, i rózne, tez są ładne.zapraszam
        • gonia1000 Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 12:34
          Zapytałam Cie czym sie Twoje kalendarze różnią od innych(tych tańszych),
          odpowiedziałaś,że : nie wiesz. A teraz nagle sie okazuje,że wiesz?? że
          widziałaś? że 5 zł bys za tamte nie dała?to trzeba było mi napisac,że Twoje sa
          lepsze, piekniejsze, profesjonalne, a nie tandety, wtedy na pewno bym zamówiła.
          A tak to jak miałam sie poczuć?
          • swku Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 12:48
            to zalezy kogo projekty mialas na mysli, bo nie napisalas ze joasiiik.więc skąd
            mialam wiedzic czym się roznią?
            bez przesady.
            Z nam tylko projekty joasiiik, i więcej nikog, wiec nie wiem czym sie róznią
            pozostale.
            • mayessa Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 13:02
              Ciekawe dlaczego czytajac temat postu od razu wiedzialam, ze ktos napisze o
              joasiiik 25? Czyzby znów "nagonka"
              • ulkapolla Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 14:16
                Dlaczego nagonka? Jakos nie wydaje mi sie, zeby autorka postu byla zlosliwym
                trollem. Po prostu kalendarz jej sie nie podobal i napisala o tym, zeby inni
                sie nie nacieli. Dziwie sie tylko, ze ktos zaryzykowal kalendarz akurat u tej
                pani ... .
                • soni Re: nie polecam kalendarzy od... 25.01.05, 14:32
                  no coz, nie znam joasiiik25 z wypowiedzi na forum, mialam z nia kontakt jedynie
                  przy okazji zamowienia
                  no i po prostu nie polecam tego kontaktu, poniewaz jakosc pracy marna, a brak
                  mozliwosci zgloszenia glosu krytyki
              • yenna_m Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 19:32
                Mayesso, mysle, że nie nagonka (nagonek osobiscie sama nie lubie, z roznych
                wzgledow).

Sama zamowilam, na szczescie projekt. Po wydrukowaniu stwierdzilam, że zdjecia
                są obrobione nieumiejętnie, są rozjasnione pomimo calkiem przyzwoitego
                nasycenia kolorami przeslanych oryginalow.
                Niestety, na tym interesie byłam stratna dwa kolorowe wydruki foto (kalendarz
                12-stronicowy) - sama sobie jestem winna, już niczego nie zamowie przez net,
                chyba, ze u profesjonalnego fotografa (na allegro facet mi zrobil takie udne
                kalendarze kieszonkowe z dziecmi, ze az przyjemnie to wziac do ręki).

Poniewaz kalendarze byly prezentem dla dziadkow, narazilam się na zobaczenie
                ich nieco zawiedzionych min - "co te zdjęcia takie blade?".
                Wstyd mi bylo.

Kolejna wada - wprawdzie niedziele pozaznaczane, ale! brak w kalenfdarzu chocby
                jednej wzmianki na temat INNYCH dni wolnych od pracy. Kalendarze joasiiik nie
                przewiduja po prostu zadnych swiąt - dla mnie wobec tego wartosc takiego
                kalendarza jest zadna. Bo co to za kalendarz?

Taki kalendarz to sama potrafie zrobic - wrzucic rozjasnione na maxa (zeby druk
                wyszedl taniej) fotki, wcisnąć "create" i heja! Gotowe.

NAPRAWDE nie polecam tych kalendarzy.

Mialam się nie odzywac w ogole w sprawie tych kalendarzy "(bo jakos tak
                niezrecznie). Troche zirytowal mnie dosc natarczywy mail od joasiiik z prosba o
                polecenie na otworzonym przez nia forum, ja ktorym się reklamuje. Ale
                stwierdzilam, że nie będę się wychylac, bo moze tylko u mnie odwalila fuszerke
                no i szkoda nie byla az (AZ?) taka wysoka.

Ale teraz...
                Ta dyskusja zmienia troche postac rzeczy.

Sugeruje zamawiac kalendarze raczej u osob robiących profesjonalnie takie
                kalendarze - na przyklad w firmach fotograficznych. Przynajmniej bedziecie
                wiedziec, za co zaplacilyscie wink

Pozdrawiam serdecznie.
    • szymanka pytania do moretarów 25.01.05, 16:37
      Po pierwsze, podobno na forum nie można zamiesczac reklamy. Tymczasem przed
      Świętami wątków reklamujących kalendarze było mnóstwo. Czy to było w zgodzie z
      regulaminem? Mnie osobiście te wątki wkurzały, co 10 postów kalendarz... Pragnę
      wyrazić swoje oburzenie smile)

Dugie pytanie zadaję z ciekawości. Od kiedy na gazecie można zakładać takie
      fora jak ma Joasik (z ileś tam i)?
      Takie forum to właściwie sklep internetowy... Nic nie rozumiem. Czy takie forum
      prywatne jest płatne?

Do autorki wątku: Przeplaciłaś i to zdrowo. U mojego syna w szkole fotograf
      robił profesjonalne zdjęcie, obrabiał je, można było wybrać jakieś bajerzaste
      tło. Później robił kalendarz a w nim: kazdy miesiąc na osobnej kartce, plan
      lekcji i plik odzieranych kartek na zapiski. Całość kosztowała 22 zł.
      Zapewniam, że jakość bardzo dobra.
      A rachunek Joasik Ci wystawiła? Bo jeżeli nie, to popełnia przestępstwo
      skarbowe.... smile
    • karola.v Re: Kalendarze... 25.01.05, 16:57
      Proponuje wszystkim zainteresowanym kupnem kalendarza,wybrać się do najbliższego
      zakładu fotograficznego w miejscu zamieszkania,punktów ksero,punktów które
      zajmuja sie reklamą itd.Kalendarzy wszelkiego typu,do wyboru i koloru jest
      wszędzie masa i wiele firm je robi na zamówienie.Ceny są bardzo zróznicowane,ja
      za taki kalendarz z duzym zdjeciem i kartkami na każdy
      miesiac(zrywanymi)zapłaciłam 25 zł.
      W takich punktach "na mieście"jest ten plus,ze od razu widzimy jaki bedzie efekt
      końcowy naszego zamówienia.No i czeka sie na realizacje 2-3 dni.
      pozdrawiam
      • joasiiik25 Re: Kalendarze... 25.01.05, 17:09
        dziekuje za reklame, zawsze sie znajdzie "niezadowolony klient" bo tacy tez sie
        zdarzaja.
        co do forum to jest zalozone zgodne z regulaminem gazety.pl
        • magda1711 Forum może i jest zgodne z reg. ale twój link NIE! 25.01.05, 17:14
          Twój link w którym podajesz stronę z ALLEGRO!z twoimi "dziełami" jest
          NIEZGODNY z regulaminem!
          • gagunia Re: Forum może i jest zgodne z reg. ale twój link 25.01.05, 17:33
            poza tym nabijanie sobie komentarzy nawzajem z mezem to narusznie zasad, bo
            jakos nie chce mi sie wierzyc, ze allegrowicz mabramcz jest obcy dla pani
            joasiiik. nieladnie.
            • ame-lka Re: Forum może i jest zgodne z reg. ale twój link 25.01.05, 17:43
              Ona nie ma wstydy--i to jest żałosne.
              Na kogo ona wychowa dziecko jak jest nieuczciwą osobą?Mamy juz baaardzo wyrażny
              obraz tej pani---100%nieuczciwości,zawzię tości i....głupoty.
              Wszystko co ona sprzedaje to jedno wielkie g......,a na allegro to popis
              mistrza---może by przyznać nagrodę jako oszustowismile
              • pola777 Re: Forum może i jest zgodne z reg. ale twój link 25.01.05, 17:53
                kolczyki sliczne trzeba przyznac.

• ariana1 Re: Forum może i jest zgodne z reg. ale twój link 25.01.05, 18:14
                  pola777 napisała:

> kolczyki sliczne trzeba przyznac.

Żartujesz chyba! Jak dla mnie kiczowate ( sorry za określenie).
                  • antylopa1 czy to nie czas by tę panią usunąć? 25.01.05, 18:17
                    Sama nie zrozumie, że jest osobą mało lubianą na tym forum (liczę sie z tym, że
                    teraz pojawią się głosy jej fanek)
                    Myślę, że joasiiik łamie zasady tego forum, że usiłuje sobie tutaj nabijac kabzę
                    • katjuszka2 Re: czy to nie czas by tę panią usunąć? 25.01.05, 18:20
                      Jak ci się nie podobają jej posty,to nie czytaj.To jest forum publiczne i nie ma
                      równych i równiejszych...
                      • antylopa1 Re: czy to nie czas by tę panią usunąć? 25.01.05, 18:23
                        owszem niecierpię tej dziewczyny. To moja sprawa. Ale to, że robi sobie sklep
                        na forum to już szkoda publiczna nie? Ktoś może się dać zwieść, nie?
                        • katjuszka2 Re: czy to nie czas by tę panią usunąć? 25.01.05, 18:31
                          antylopa1 napisała:

> owszem niecierpię tej dziewczyny. To moja sprawa. Ale to, że robi sobie sklep
                          > na forum to już szkoda publiczna nie? Ktoś może się dać zwieść, nie?
                          A co cię to obchodzi jakie linki sobie Joasiiik zamieszcza?
                          • fiszerowa Regulamin Forum 25.01.05, 18:54
                            A mnie obchodzi! Nie ma rownych i rowniejszych! Joasiiik powinna ten link
                            usunac. A jesli chce reklamowac sprzedawawne przez siebie produkty, powinna
                            wykupic miejsce reklamowe. Wtedy kazdy zainteresowany bedzie sobie tam zagladal.
                            Ktos wczesniej wspomnial o nachalnosci Joasiiik i ja tez uwazam, ze przesadza.
                            Wsadzila reklame kalendarzy nawet do mojego watku na zobaczcie, mimo iz ona
                            doskonale wie, ze za nia nie przepadam.

Ponizej, dla poparcia moich slow, zamieszczam skrot z Regulaminu Forum.

pozdrawiam
                            Fiszerowa

Regulamin Forum Gazeta.pl

1.
                            Agora SA udostępnia swoim użytkownikom możliwość bezpłatnego uczestniczenia w
                            Forum Gazeta.pl w celu wymiany informacji, komentarzy i opinii na różne tematy.

...

6.
                            Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
                            Gazeta.pl przekazów reklamowych.

7.
                            Agora SA zastrzega sobie prawo do usuwania treści, o których mowa w pkt. 4, 5 i
                            6 niniejszego regulaminu, jak również prawo do blokowania uczestnictwa w Forum
                            Gazeta.pl w stosunku do osób naruszających w sposób notoryczny postanowienia
                            pkt. 4, 5 i 6 regulaminu. Agora S.A. może również przekazać pozostające w jej
                            posiadaniu dane osób publikujących na stronach Forum, sądowi, prokuraturze,
                            policji i innym uprawnionym organom państwa na potrzeby prowadzonych przez nie
                            postępowań.
                  • pola777 Re: Forum może i jest zgodne z reg. ale twój link 25.01.05, 18:23
                    nie nie zartuje.
                    na dodatek nie chwalac sie uchodze za bardzo dobrze ubrana osobe.

zalezy w czym komu do twarzy.
                    jak sie wazy 70 kilo i nosi garsonki lub dresy to z pewnoscia wygladalo by sie
                    jak mentalnie chora osoba w tych kolczykach

ale ktos kto zrekompensuje sobie innym drogim dodatkiem , a wyglada i ubiera
                    sie mlodo w tych kolorowych wygladalby calkiem calkiem

a kicz- jest super jesli w umiarze.

• ariana1 Re: Forum może i jest zgodne z reg. ale twój link 25.01.05, 18:39
                      pola777 napisała:

> nie nie zartuje.
                      > na dodatek nie chwalac sie uchodze za bardzo dobrze ubrana osobe.
                      >
                      > zalezy w czym komu do twarzy.
                      > jak sie wazy 70 kilo i nosi garsonki lub dresy to z pewnoscia wygladalo by
                      sie
                      > jak mentalnie chora osoba w tych kolczykach
                      >
                      > ale ktos kto zrekompensuje sobie innym drogim dodatkiem , a wyglada i ubiera
                      > sie mlodo w tych kolorowych wygladalby calkiem calkiem
                      >
                      > a kicz- jest super jesli w umiarze.

Kwestia gustu. Dla mnie nadal kiczowate.
          • yenna_m Re: Forum może i jest zgodne z reg. ale twój link 25.01.05, 19:38
            Cooooo????
            Mam nadizeje, ze joasiiik nie zamiescila fotek moich dzieci w swojej reklamie
            netowej. W koncu nie dostala praw do tych fotek i do dowolnego nimi
            dysponowania!

joasiiik, zlapalam nerwa....
            • renik.w Re: do yenna_m 25.01.05, 19:42
              czy możesz mi napisać na priv od kogo zamówiłas te kalendarzyki kieszonkowe na
              allegro ??smile
        • monikadabr ------------------------------n o wiecie co? 25.01.05, 18:36
          pozytywy wystawil jej mąż te dwa na górze, "mabramcz", ale kicz.
          • 18lipiec Re: ------------------------------n o wiecie co? 25.01.05, 20:57
            też tak sądzę. to pochodzi od nazwiska...

te poniżej pewnie też sama sobie załozyla, albo mąż, albo siostra...
    • dzidecka Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 18:51
      Tak czytam i czytam o tych kalendarzach i nie moge. Nie lepiej Wam w zakładach
      zrobić? sa tańsze i ładniejsze. a może same? ja zrobiłam sama swój, następnie
      dałam do drukarni. Zapłaciłam 4zł za wydruk jednostronny fromat A3. A kalendarz
      mam cudny.
      • sowa_hu_hu Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 18:58
        no prosze - kolejna wpadka... najpierw cytowanie prywatnych rozmów na forum ,
        później rozmawianie sama z sobą a teraz naciągnie innych na bubel...

gdzie sie tacy ludzie chowają?

ps. co do rekalmy to jak ja dałam linka do mojej strony internetowej to była na
        mnie nagonka ze hej - więc usunełam link choć przyznam nie w smak mi to było smile
        • penelina Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 19:19
          No,na eDziecku też afera:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=19820783
          • soni Re: nie polecam kalendarzy od... 25.01.05, 19:26
            az sie przestraszylam, ze taka burze wywolalam
            ja tu tylko o kalendarzach, a tu prosze jakie kwiatki wyszly
      • missisia Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 20:11
        a jak zrobiłaś jeśli można wiedzieć?
        • missisia Re: do dzideckiej to było...:) 25.01.05, 20:13
          • anulka.p Dziewczyny, za co aż tak nie lubicie tej Joasik? 25.01.05, 20:31
            Jak już tu pisałam, jestem na tym forum od niedawna w sumie i nie ogarniam
            jeszcze wszystkich układzików, sympatii i antypatii. Odkąd ja jestem (czytanie
            ok.3 miesiące, pisanie - chyba z miesiąc) nic takiego koleżanka Joasik nie
            wyczyniła, co by mnie zatrwożyło. Z tymi kalendarzami, mam wrazenie, to taka
            trochę jazda jest na nią, i gdyby tych kalendarzy nie firmowałby nick Joasik,
            to pewnie w ogóle nie byłoby sprawy. Czy bardzo się mylę?
            • 18lipiec Re: Dziewczyny, za co aż tak nie lubicie tej Joas 25.01.05, 20:59
              gada sama z sobą, sama sobie pozytywy na allegro wystawia, głupio pisze,
              brzydko wygląda - to moje powody. Może ktoś dorzuci coś innego.
              • anulka.p Re: Dziewczyny, za co aż tak nie lubicie tej Joas 25.01.05, 21:09
                "gada sama ze sobą" - ale to tak tylko domniemujesz, czy masz jakis dowód na
                to? Łatwo tak napisAĆ...
                • 18lipiec Re: Dziewczyny, za co aż tak nie lubicie tej Joas 25.01.05, 21:15
                  Zapytaj dziewczyn na forum.
                  Wiele zna tą historię jak joasik gadała sama ze sobą, pod dwoma nickami.
                  W końcu zapomniała się przelogować i sprawa wyszła.
                  • inia25 Re: Dziewczyny, za co aż tak nie lubicie tej Joas 25.01.05, 21:24
                    hahhaha no cos ty??? rozdwojenie jazni???
                    • 18lipiec Re: Dziewczyny, za co aż tak nie lubicie tej Joas 25.01.05, 21:27
                      Nooo, rozdwojenie na forum to raz. Rozdwojenie na allegro to dwa.Hehe!
                    • aga_olivka Ha ha ha... 25.01.05, 21:57
                      O cholera,nie słyszałąm o tymsmile)))Ale numer....Jak robi takie rzeczy to rzeczywiście ma coś z głowąsmile)))
                      • adsa_21 Re: Ha ha ha... 26.01.05, 13:03
                        po co ona to robila????wink
              • aga_olivka Kolczyki,oryginalne,ręcznie robione:) 25.01.05, 21:54
                Jak zobaczyłam te kolczyki myślałam że mnie szlag trafi! Jak cos takiego można sprzedawać?Kto ma odrobinę oleju w głowie sam sobie takie zrobi z byle koralików.I te zapięcia niby-srebrne,obrzydliwe w zyciu bym tego drutu nie włożyła do ucha!Pomijając jej wygląd,wciska ludziom shit próbujac zbijać kasę-to wystarczający powód zeby jej nie lubieć.
                • gagunia Re: Kolczyki,oryginalne,ręcznie robione:) 25.01.05, 22:08
                  aga_olivka napisała:

> Jak zobaczyłam te kolczyki myślałam że mnie szlag trafi! Jak cos takiego można
                  > sprzedawać?

normalnie, prawem wolnego rynku. zazdroscisz jej czy co? przeciez nikt ci nie
                  kaze kupowac, a jakosc kazdy potrafi sam ocenic. takie pierdoly sa zdecydowanie
                  drozsze w kiosku. mimo antypatii do osoby j. uwazam, ze przegielas i to powaznie.
                  • aga_olivka Re: Kolczyki,oryginalne,ręcznie robione:) 25.01.05, 22:22
                    Przeraził mnie ten ciemny drut,bardzo nieestetycznie wygląda.A po drugie trochę kiczowate to wszystko.Po trzecie nie zazdroszczę,mam pojęcie do takich rzeczy i potrafię zrobić sama w razie potrzeby.A po czwarte nie dziwie się że Ci się podobają skoro kupujesz recznie robioną biżuterię w kiosku.
                    • joasiiik25 Re: Kolczyki,oryginalne,ręcznie robione:) 25.01.05, 22:25
                      czy ty nie wiesz,ze srebro ciemnieje sad

no chyba nie....a szkoda

zapewniam Cie ze przed wysylka bedzie sie swiecil
                      • aga_olivka Wiem że ciemnieje,nie wiedziałam że żółknie 25.01.05, 23:01
                        A pozatym srebro ciemnieje po jakimś czasie.Włożyć do ucha kolczyk ze starego srebra...brrrr...
                        • joasiiik25 Re: Wiem że ciemnieje,nie wiedziałam że żółknie 25.01.05, 23:05
                          hahah stara to moze jestes TY
                          wiesz nie posiadam w domu "starego" srebra kupowanego na metry a to zakupilam
                          wczoraj w pracowni jubilerskiej, wyobraz sobie ze bylo ciemne jak zlotnik
                          przerabial mi je na odpowiednia grubosc, gdy przyszlam po odbior bylo sliczne
                          swiecacesmile
                          srebro trzymane w dloniach po pewnym czasie Ci sciemnieje (uwierz na slowo) ale
                          w dobie dzisiejszej technologi to juz nie zaden problem, pozbyc sie
                          tego "nalotu"

i co?
                          • aga_olivka Re: Mam nadzieję że cię w końcu stąd wywalą 26.01.05, 14:09
                            i przestaniesz wciskać swoją tandetę,czerstwe grypsy i obrzydliwe srebro z kiczowartymi koralikami.Żegnam.
                    • gagunia Re: Kolczyki,oryginalne,ręcznie robione:) 25.01.05, 22:30
                      aga_olivka napisała:

A po czwarte nie dziwie się że Ci się p
                      > odobają skoro kupujesz recznie robioną biżuterię w kiosku.

a gdzie twierdze, ze mi sie to podoba? daru jasnowidzenia nie gratuluje, bo go
                      nie masz. dawno nie widzialam tu rownie bezczelnego i chamskiego osobnika jak Ty.
                      • sowa_hu_hu gaguś 25.01.05, 22:32
                        nie denerwuj sie smile
                        • gagunia :) 25.01.05, 22:36
                          sowa, adrenaline lubie, ale chamstwa NIE ZNIESE wink
                      • aga_olivka Re:Oceniaj mnie,niech jad strumieniami leje się... 26.01.05, 14:15
                        A ja i tak uważam ze kolczyki są paskudne.I że w złym tonie jest handlowanie na e-mamie rzeczami na które ktoś sie skarży(kalendarze).Wg Ciebie jestem chamska i bezczelna bo mówię co myślę ale wklejanie linka do Allegro tak niby cichaczem i sprzedawanie tandety w kosmicznych cenach jest ok.
                        • wioolinka Re:Oceniaj mnie,niech jad strumieniami leje się.. 26.01.05, 14:20
                          Absolutnie zgadzam się z tym iż kolczyki to totalny KICZ!!!
                          Zauważyłam też że joasiiik jest osobą która zupełnie nie przyjmuje krytyki,jak i nie posiada żadnej samokrytyki!!!Ale widać jest jej z tym tak dobrze!
                        • gagunia Re:Oceniaj mnie,niech jad strumieniami leje się.. 26.01.05, 14:57
                          aga_olivka napisała:

> A ja i tak uważam ze kolczyki są paskudne.

a kto twierdzi, ze sa piekne? masz prawo uwazac, co ci sie podoba, jak kazda z
                          nas. tylko chyba zapomnialas, ze jest wolny rynek i kazdy moze sprzedawac sobie
                          co tylko chce - od koralikow po stare skarpety, jesli znajdzie nabywce. nie
                          rozmumiem tylko co cie tak boli? kupilas ten kalendarz? stracilas kase?
                          naciagnela cie na cokolwiek? krytyka reklamy owszem, ale towaru w sposob tak
                          prostacki?

.Wg Ciebie jestem chamska> i bezczelna bo mówię co myślę

jestes chamska i bezczelna, bo nie potrafisz skrytykowac w sposob kulturalny
                          tylko ublizajacy i na zenujacym poziomie. ale malo mnie to obchodzi, bo
                          wyatwiasz tym opinie sobie, a nie mnie.

ale wklejanie linka do Allegro tak niby cichacze
                          > m i sprzedawanie tandety w kosmicznych cenach jest ok.

ja tego nie stwierdzilam, wiec daruj sobie tego typu komentarze w stosunku do
                          mojej osoby.
                          • aga_olivka Re:Oceniaj mnie,niech jad strumieniami leje się.. 26.01.05, 15:27
                            Nie wyraziłam się o twórczości Joasiiik zbyt subtelnie,zgoda.A to dlatego że nie mam zamiaru bawić się w kulturalną krytykę z kimś kto gada sam ze sobą,wystawia sobie pozytywy i naciąga mamy z forum na kasę.Oprócz tego wszelka krytyka spływa po niej jak woda po kaczce.Z takimi osobami trzeba walczyć a skoro ładne słówka do nich nie trafiają...Pozatym nie lubię ludzi zawsze grzecznych,ułożonych,kulturalny ch.Byle co i wychodzi jakie są -wyzywaja od chamów bez ogródek!smile
                            • aga_olivka "jacy są powinno być" 26.01.05, 15:29
                              poprawiam od razu bo wiadomo-błąd to najlepszy argumentsmile
                              • gagunia Re: "jacy są powinno być" 26.01.05, 16:36
                                ..Pozatym nie lubię ludzi zawsze grzecznych,ułożonych,kulturalny
                                ch.Byle co i wychodzi jakie są -wyzywaja od chamów bez ogródek!smile

widac na kilometr, ze nie znasz ani mnie ani jakiejkolwiek mojej wypowiedzi,
                                wiec twoja ocena nie ma podstaw. zas chamstwo i bezczelnosc to nie wyzywanie-
                                Twoja wypowiedz byla na takim poziomie i tyle.
                                po drugie czy na pewno bez ogrodek? sama przyznalas, ze "ogrodki" jednak sa.

• "jacy są powinno być"
                                aga_olivka 26.01.2005 15:29

poprawiam od razu bo wiadomo-błąd to najlepszy argumentsmile

tu proponuje powrocic do punktu pierwszego - o zerowej znajomosci moich
                                wypowiedzi na forum.

>nie mam zamiaru bawić się w kulturalną krytykę z kimś
                                kto gada sam ze sobą,wystawia sobie pozytywy i naciąga mamy z forum na kasę<

nadal nie rozumiem Twojej postawy. uzurpowanie sobie prawa do zlosliwosci wobec
                                osoby, z ktora nie lacza Cie zadne interesy, ktora w zaden sposob Cie nie
                                naciagnela i nikogo sila do kupowania czegokolwiek nie zmusza (ryzyko zakupow
                                internetowych, ot co!) jakos mnie nie przekonuje.
                                poza tym znasz jej wszystkie afery z pobytu na forum czy z wyszukiwarki i
                                opowiesci?

• aga_olivka re: 26.01.05, 16:53
                                  Ty moja droga równiez mnie nie znasz więc nie mów że jestem chamską i bezczelną osobą nawet jeśli w mało eleganckim stylu napisałam posta do Joasik.Wszystkich afer nie znam ale sprzedawanie byle czego i gadanie do siebie to wystarczający powód żeby jej nie lubieć.A co do tych kalendarzy to dlaczego mam nie wierzyc mamom które się skarżą?Zajmuję się na codzień poligrafią i wiem jaka jest cena i jakość dobrze zrobionego kalendarza,cóż więc dziwnego że denerwują mnie takie rzeczy?Ja Ciebie nie oceniam jeśli Cie czymś uraziłam to przepraszam,mimo wszystko kłócić się nie lubię
                                  • gagunia Re: re: 26.01.05, 20:31
                                    aga_olivka napisała:

> Ty moja droga równiez mnie nie znasz więc nie mów że jestem chamską i
                                    bezczelną osobą

przykro mi, ale Twoja wypowiedz byla jednoznacznie zjadliwa.

> afer nie znam ale sprzedawanie byle czego i gadanie do siebie to wystarczający
                                    > powód żeby jej nie lubieć.A co do tych kalendarzy to dlaczego mam nie wierzyc
                                    > mamom które się skarżą?

Jesli wejdziesz miedzy wrony musisz krakac jak i one?

>>Zajmuję się na codzień poligrafią i wiem jaka jest cena i jakość dobrze
                                    zrobionego kalendarza,cóż więc dziwnego że denerwują mnie takie rzeczy?<<

nasza dyskusja dotyczyla oceny kolczykow przede wszystkim. a jesli juz o
                                    kalendarzach to jest wolnosc wyboru przeciez. w aptekach tez maja olbrzymie
                                    roznice w cenach i nie szkaluje z tego powodu aptekarza tylko kupuje w innym
                                    miejscu, mruczac najwyzej pod nosem: pocaluj sie.... smile

>>jeśli Cie czymś uraziłam to przepraszam,mimo wszystko kłócić się nie lubię<<

nie czuje sie urazona. jedyne co mnie zirytowalo to Twoj komentarz na razaco
                                    niskim poziomie, a wcale nie naleze do zwolenniczek pani j. mam o niej negatywne
                                    zdanie, ale uwazam, ze sa jednak pewne granice, bez wzgledu na to kogo dotycza.
        • dzidecka Re: Missisia 26.01.05, 09:22
          Robiłam sama w CorelDraw. To nie jest nic trudnego a można samemu super zrobic.
          Żadna sztuka. I wcale nie jest z tym duzo roboty. Nie wiem jak można taką kase
          za to zdzierać.
    • mamciowata Polecam kalendarz od alkadii z allegro 25.01.05, 21:57
      Hej! Ja stanowczo mogę polecić kalendarze od dziewczyny o nicku Alkadia, która
      wystawia swoje produkty na allegro.
      U brata córki w przedszkolu też panrobił kalendarze ze zdjęciem za 20zł, ale
      szczerze mówiąc ten kalendarz wysiada przy tym naszym. Tamten ma jedno zdjęcie
      dziecka i przekładane m-ce, natomiast nasz na każdy m-c ma inne zdjęcie, są
      zaznoczone imieniny pod każdym dniem oraz zaznaczone ważniejsze dla nas daty.
      Jak zajrzałam na propozycje ww. pani, to byłam zdziwiona za co takie pieniądze -
      mając porównanie inną ofertę.
      • joasiiik25 Re: Polecam kalendarz od alkadii z allegro 25.01.05, 22:22
        sorki,ze sie wtronce

13zdjec 13 stron- tyle za 45zl

gadajcie sobie zdrowa ZAZDROSNICE

jutro odpowiem wiecejsmile

ha zazdrosne, male kobietkismile
      • pola777 Re: Polecam kalendarz od alkadii z allegro 25.01.05, 22:22
        kobitki wyluzujcie. Jaka nagonka..!!!!

jak nie chcecie kupowac to po prostu nie kupujcie

Skandal wybuchl taaaki jakby kolczyki / kalendarze joasiik byly jedyna rzecza
        za jaka rodzaj ludzki przeplaca.

Wiecie ile kosztuje produkcja jednego plastikowego kubeczka dla dziecka?
        ok.70gr - 1zl...butelki avent (cieknacej podobno ) tez max. 1.5 zl. I nikt nie
        pyta za co te koszty producenta skoro towar nie zawsze super.

ja sama sprzedaje produkty za 300 czasem 400 procent kosztu produkcji.

co do kolczykow- no to sorry. Joasiiik jest jaka jest, moze calkiem rowno pod
        sklepieniem nie ma, ale dziewczyna sobie jakies zajecie znalazla i niech ma
        poczucie ze robi cos swojego oprocz tego siedzenia na forum i w domu. Nie wiem
        jak mozna sie przyczepic ze sprzedaje za GROSZE z groszami kolczyki,ktore robi
        sama w domu w wolnej chwili i ktore nie wygladaja jak SVAROVSKI. A co ma miec w
        domu: fabryczke i zaklad produkcyjny....?

Naprawde nie macie sie czego czepiac?

Wszystkie przeciwniczki kiczu i przeplacania za kiczowate rzeczy, zapraszam w
        sobote do czestochowy na jarmark pod jasna gora gdzie w imie zwalczania kiczu
        bedziecie mogly obrzucac zgnilymi jajami ok 200 osob handlujacych kiczowatymi
        rzeczami. Mozna pytac sie za co te koszty itp, nastepnie spedzic piec dni na
        forum spedzajac czas na wartosciowych dyskusjach o chamstwie i pospolstwie
        innych, co to zdzieraja z ludzi lubiacych luksus i klase jak wy.

• sowa_hu_hu Re: Polecam kalendarz od alkadii z allegro 25.01.05, 22:28
          pola własnie sie popłakałam ze smiechu smile

Joasiiik jest jaka jest, moze calkiem rowno pod
          > sklepieniem nie ma, ale dziewczyna sobie jakies zajecie znalazla...

rozwaliłaś mnie tym tekstem!

też mi nic do tego że sobie kolczyki robi - a niech SE robi...
          tylko niech sie nie reklamuje - bo skoro nie wolno to nie wolno...
          no chyba ze już wolno to ja tez sie ze swoimi ciuchami zareklamuje wink
          • anulka.p do sowy 25.01.05, 22:32
            No pewnie, że sie zareklamuj, chociaż z razsmile, bo ja np. to strasznie jestem
            ciekawa tych Twoich ciuszków.
            • anek.anek Re: do sowy - ja też nie mam nic przeciwko temu:) 25.01.05, 22:37
              żebyś się zareklamowała. W ciąży co prawda nie jestem (nadal! cholera jasna!)
              ale ciążowe ciuchy lubię sobie pooglądaćsmile
              • gagunia Re: do sowy - ja też nie mam nic przeciwko temu:) 25.01.05, 22:39
                a wogole to jak juz bedziesz miala fotki, to moze podeslij mailem adres strony
                czy jak... smile drugiego dzieciecia nie planuje, ale moze komus polecę Twoje
                ciuchy, jak bedzie trzeba.
              • sowa_hu_hu Re: do sowy - ja też nie mam nic przeciwko temu:) 25.01.05, 22:41
                no juz niedługo dziewczynki - jakies 3 tygodnie jeszcze i będa zdjęcia smile
            • sowa_hu_hu Re: do sowy 25.01.05, 22:40
              kiedys miałam wklejony link do swojej strony no ale gromy poleciały że to wbrew
              regulaminowi więc usunełam wink

ale jak będzie nowa kolekcja to nie omieszkam sie pochwalić smile
        • antylopa1 joasiiik, czy ty kiedyś zrozumiesz jaka jesteś mąd 25.01.05, 22:29
          jesteś psychicznie chora według mnie. zauważ ile razy się
          skompromitowałaś!!!!!!!!!!!!! budzisz litość.
          wydaje ci się, że jesteś mądra - a tu mamy zataczają się ze śmiechu nad twoimi
          textami
          wydaje ci sie ześ piękna - prawda jest.. no cóż...
          coś usiłujesz sprzedać - wychodzi z tego bubel.
          wiesz, na twoim miejscu bym choć nick zmieniła.
          do ciebie nie dociera nic a nic, że jesteś skończoną kretynką
        • monikadabr do joasiiik 25.01.05, 22:35
          "wtronce", to chyba raczej wtrące jak juz.
    • olga50 Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 22:32
      Ja nie rozumiem dlaczego wiekszość z Was Drogie eMamy sie do niej "czepia"?
      Przeciez ona wam tak naprawde nie zrobiła nic złego!A to że sprzedaje
      kalendarze czy kolczyki, które komuś nie przypadły do gustu to nie jest powód
      by tak jej ubliżac.
      Jeżeli potraficie ubliżyc komus kogo tak naprawde wcale nie znacie to aż strach
      pomyslec jak traktujecie osoby które podpadły wam czyms "na żywo".
      Jeżeli byłaby na tym forum osoba, której ja bym nie lubiała to poprostu
      ignorowała bym jej posty.Może i Wy tak róbcie.Po co obrazac kogos kogo tak mało
      sie zna?
      • antylopa1 Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 22:35
        widzisz.... mogłabym nie czytać tych postów, ale poza litością jaką wzbudza we
        mnie panna joanna lubie czytać te jej kretynskie posty bo choc sie posmieje.
        a ze uwazam, że powinna sie wykolegować to druga sprawa
      • sowa_hu_hu Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 22:38
        ja jej nie obrażam...
        zazwyczaj omijam jej posty z daleka...
        ale mam sie o co czepiać - po pierwsze skopiowała na forum naszą prywatną
        rozmowe gg!
        następnie zakladała watki w których pod różnymi nickami gadała sam z sobą...
        w moich watkach równiez zakłądała sobie nowe nicki i jeździła po mnie równo a
        pod swoim stałym nickiem była milutka i słodziutka...

czy taką sobe można lubić? czy mozna szanować?
        ona jest psychicznie niezrównowazona!
        • anulka.p Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 22:45
          "następnie zakladała watki w których pod różnymi nickami gadała sam z sobą...
          w moich watkach równiez zakłądała sobie nowe nicki i jeździła po mnie równo a
          pod swoim stałym nickiem była milutka i słodziutka...". Sowo, będę dociekać -
          ale tylko tak domniemujesz, czy rzeczywiście wiesz to na 100%. Trochę to
          dziwne, czy przyznała się do tego, jak to wyszło?
          • sowa_hu_hu Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 22:50
            to że gadała sama ze sobą to wiedza wszyscy - dziewczyny ja przyłapały bo sie
            nie przelogowała...
            a to ze w moich watkach robiła to samo mam 99% pewności po pierwsze dlatego że
            już wczesniej to zrobiła , po drugie ten sam styl pisania... a po trzecie moja
            intuicja... i nie tylko moja - bo inni tez sie domyślili ze to ona...

a poza tym skopiowanie rozmowy gg - żenujące...
            • umasumak Sowa 25.01.05, 23:25
              Może i przyłapały, ale nie znaczy że to była Joasiiik. Ja odniosłam raczej
              wrażenie, że ktoś po prostu chciał ja wrobić. Nawet jestem przekonana o tym.
              Pzdr
            • joasiiik25 Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 23:28
              sowko tak szczerze? od serca
              to prosze CIE usun mnie z Twojej listy kontaktow gg i nie zawracaj mi glowy
              oki? (chodzi o gg)

jak dobrze pamietam, ty tez sama sie nie zdarzylas kiedys przelogowac .....i co?

po drugie udowodnij mi, ze zmieniam nicki!!!!!

buzia klapac ja tez potrafie, ale czasami z Was sa lepsze "przekupki"
              • meg241 do joasiiik 26.01.05, 00:22
                Udowodnic ze zmienialas nicki jest bardzo prosto. Wustarczy odszukac tamten
                watek w którym sama sie wydałas kiedy nie zdarzyłas sie przelogowac. Uzywałas
                wtedy nicku j.k.m vel skiba czy jakos tak. Zreszta wszystkie dziewczyny które
                wtedy bywały na forum wiedza o tym. Poza tym jestem na 100% pewna ze uzywałas
                tez nicku fackelmanka ale to mogłabym udowodnic jedynie umieszczajac na forum
                nasze rozmowy na gg a do tego poziomu znizac sie nie bede. Co do innych nickow
                to moge sie jedynie domyslac.

Magda
              • sakada Re: nie polecam kalendazry od... 26.01.05, 15:24
                Udowodnij? Przyznałąś się w wątku, który został później założony z okazji
                twoich zabaw ze zmianą nicków!!! Skasowano go niestety ze względu na wuzgaryzmy
                jakie poleciały pod twoim adresem. I co zaprzeczysz???
                • umasumak Sakado 26.01.05, 22:23
                  sakada napisała:

> Udowodnij? Przyznałąś się w wątku, który został później założony z okazji
                  > twoich zabaw ze zmianą nicków!!! Skasowano go niestety ze względu na
                  wuzgaryzmy
                  >
                  > jakie poleciały pod twoim adresem. I co zaprzeczysz???

Piszę do Ciebie, bo liczę na twój rozsądek. pamiętasz jak w dniu tej afery
                  rozmawiałyśmy na czacie? Wydawało mi się wtedy, że ta rozmowa skłoniła Cię do
                  przemyśleń i pozbawiła niezbitej pewności co do "winy" Joasiiik.
                  • sakada Re: Sakado 26.01.05, 22:40
                    Przyznam szczerze (wiem, że Cię Umo rozczaruję), ale niezbyt tę rozmowę
                    pamiętam. Pamietam za to, że Sowę przepraszała za swoje zachowanie Joasiiik25
                    (przez 3 a nie 2 czy 4 "i" w nicku i też nie odrazu tylko po dłuższej wymianie
                    zdań ze mną) co dla mnie jest dowodem bezspornym. Nie przeprasza się za coś,
                    czego się nie zrobiło. Oczywiście możesz napisać mi na privie czego dotyczyła
                    tamta rozmowa a wtedy być może przyznam Ci rację, zreflektuję się i przyznam do
                    błędu. Póki co z przykrością przyznaję, że nie pamiętam. Naprawdę.
                    • umasumak Sakado napisałam na priv 26.01.05, 23:54

• sakada Odpisałam:-) 27.01.05, 00:25

• kdb.se Re: nie polecam kalendazry od... 25.01.05, 22:36
      Zawsze jest latwo o kims pisac i krytykowac a jszcze lepiej szukac taniej
      sensacji .....
    • inia25 DZIEWCZYNY 25.01.05, 22:38
      w pewnym momencie wtracilam sie do dyskusji z malym zdankiem, ale widze, ze ten
      watek zaraz przekroczy 100 wpisow.
      w ten wlasnie sposob robimy reklame wymienionej pani, zobaczcie ze kilka z nas
      nawet nie mialo pojecia kim jest j. a teraz??? juz wiedza.
      po drugie wszyscy szarpiemy sobie nerwy - po co? czemu to słuzy??
      po trzecie - wspomniane kolczyki nie sa przedmiotem dyskusji, a to czy sa ladne
      czy brzydkie, to rzecz gustu i nie oceniajmy nikogo za gust
      po czwarte - skoro dziewczyna ma tyle czasu i checi, zeby aktywnie uczestniczyc
      w dyuskusjach na forum, prosze bardzo, bo kazdy ma do tego prawo
      po piate - pomyslmy, czy takie dyskusje maja sens??
      po szóste - mam propozycje - dajmy juz temu spokojsmile
      • gagunia Re: DZIEWCZYNY 25.01.05, 22:42
        inia, takie apele byly juz tu milion szesnascie razy i kazdy mial skutek
        nakrecajacy wink niech sie dzieje wola nieba..... smile
        • sowa_hu_hu Re: DZIEWCZYNY 25.01.05, 22:44
          z nią sie zawsze zgadzac trzeba smile

a tak w ogóle to kto tu sie denerwuje? bo ja np. nie!
          a reklamy jej nie robimy - raczej bym to nzawała uświadamianiem wink
          • inia25 Re: DZIEWCZYNY 25.01.05, 22:47
            a w kwestii reklamy : forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?
            f=566&w=19820783&a=19852193 z tego co tu pisze moderatorka, rozumiem, ze w
            sygnaturce mozna sie reklamowac??? bo juz zglupialamsmile
            • inia25 Re: DZIEWCZYNY 25.01.05, 22:48
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=566&w=19820783&a=19852193

nie wkleilo sie wczesniej
    • sowa_hu_hu czyli wolno??? 25.01.05, 22:52
      no nieźle... a jak ja miałam sygnaturke ze stroną mojej firemki to prawie mnie
      ukamienowały wink
      • inia25 Re: czyli wolno??? 25.01.05, 22:56
        widzisz sa rowni i rowniejsi. no albo niektorzy sa "specjalnej troski"
      • joasiiik25 Re: czyli wolno??? 25.01.05, 23:00
        trzeba bys BYSTRYM i umiec czytac moja droga sowo
        • anek.anek chyba jednak NIE WOLNO 25.01.05, 23:12
          bo pkt ^ Regulaminu Forum gazeta.pl brzmi:
          "Niedopuszczalne jest również umieszczanie przez uczestników na łamach Forum
          Gazeta.pl przekazów reklamowych"
          w żadnym innym punkcie nie ma mowy o odstępstwach.
          Pytanie jak interpretować "przekaz reklamowy"?
          Joasiiik nie miałe pregulaminu umieszczając link do swojego forum prywatnego
          założonego na forum gazeta.pl, ale wydaje mi się, że musiała uzyskać jakąś
          akceptację na to żeby już na tym swoim forum prowadzić regularną sprzedaż.
          Sówka, powinnaś zgłębić tematsmile Jesli tak można, to tak się reklamuj.
          A może Joasiik, Ty powiesz dokładnie jak to jest?
          • joasiiik25 Re: jednak WOLNO 25.01.05, 23:16
            normalnie
            zalozylam forum po dwoch dniach przyszedl mi email z info,ze forum przeniesli
            do innej kategorii forow prywatnych, zrobilam sygnaturke i tyle.

bez filozofii, bez proszenia
            ale wam jak zwykle najlepiej przychodzi "krytyka" i to ta nie
            koniecznie "zdrowa" sorki, ale juz nawet nie zloczca mnie wasze komentarzesmile
            lubie Was za ta wasza "rasistowska nienawisc"

dobranoc
            • inia25 Re: jednak WOLNO 25.01.05, 23:18
              joasiiik25 napisała:

\
              > lubie Was za ta wasza "rasistowska nienawisc"

no ten tekst to juz chyba przesada
            • anek.anek Re: jednak WOLNO 25.01.05, 23:20
              Joasiik,
              wybacz, ale po raz pierwszy chyba muszę się wkurzyc. Nie pisz o "rasistowskich
              nienawiściach", nie obrażaj się.
              Wątek został założony tutaj i na e-dziecku wyłacznie dlatego, że skasowałaś
              (jak wynika z postu autorki wątku) niepochlebny komentarz na swoim forum. A
              niezadowolony klient ma prawo wyrazić swoją opinię. Mogłaś przecież wyjasnić
              sytuację zamiast kasować wątek i kurzać klienta. Jeśli uważasz, że nie masz się
              czego wstydzić, że oferujesz pełnowartościowy towar,to odpowiedz na zarzuty,
              ale nie kop sama pod sobą dołków.
              • joasiiik25 Re: jednak WOLNO 25.01.05, 23:25
                na zarzuty odpowiedzialam zaraz po dostaniu emaila (kilka tyg temu)
                wiec wszystko zostalo wyjasnione, moim zdaniem sprawa w tej chwili jest
                przedawniona, watek i zarzuty bez sensusad

ktos chcial wywolac "burze w szklance wody".
                Jak ja zrobilam zakupy przez neta i dostalam "lipny" towar wyjasnialam do od
                reki a nie czekaja kilka tyg.

no trudno klient nasz pan, nie zawsze ma racjesad
          • monikadabr jjjjjjjjjjjoooooooooooooooasiii iikkkkkkkkkkkkkk 26.01.05, 07:45
            nie peprz głupot ze srebro ciemnieje w rękach!
            ha ha ha ha!
            pierwszy raz słysze ze od trzymania ciemnieje.
            moze od noszenia, ale to jak ktos jest chory nie pamietam na co, ale nie u
            kazdego ciemnieje.moze ty o tym nie wiesz, moze masz jakąs dolegliwosc i tobie
            w rękach ciemnieje.
            jestes troche nie powazna tak mowiąc.

moze poprstu kupujesz srebro podobny metal(większosc ma ten sam kolor,a myslisz
            ze to czyste srebro.
            ja mam pełno takich ozdób,z gazet, dostąłam,jak byłam mała,to jest z takiego
            tworzywa jak drut, zgodzę sie ciemnieje po chwili.
            Srebro niestety nie róbmy scen, joasiu, nie sciemnieje po chwili, to potrzeba
            czasu.
            Ale jestes jeszcze głupiutka.
            ha ha ha!!!!
      • fiszerowa Nie wolno! 25.01.05, 23:17
        Wolno zamiescic link do swojego prywatnego forum.
        A teraz w sygnaturce joasiiik ma link do allegro, a tego robic nie wolno.
        Dziwie sie ze moderatorki, w zaistnialej sytuacji i toczacej sie burzy, nie
        reaguja i pozwalaja na taki tupet ze strony joasiiik25.
        • inia25 do joasik 25.01.05, 23:31
          z czystej ciekawosci jesli moge wiedziec- a czemu zmieniałaś nick?
          • ame-lka to jest psychopatka 25.01.05, 23:39
            matki mówią że zle robi a ta dalej wrzuca swoje trzy grosze.
            Chora osoba--trzeba jej współczuć.Szkoda tylko że na leczenie już za pózno
          • naatii Re: do joasik 25.01.05, 23:41
            Hehehe..
            Jedno jest dziwne, tyle razy jestem na Allegro i do zadkości się zdaża żeby
            mieć aż tyle opinii od jednej osoby, potem dwie od nastepnej osoby. Bardzo
            szybko wystawili ci dobra opinię !!!!
            Podejrzane............. ale wszystko można sprawdzić..............
            I prawda może wyjśc na jaw kto opinie wystawiał.....
            • penelina Re: do joasik 25.01.05, 23:48
              Rzeczywiście ciekawe...

7 komentarzy pozytywnych o jednej godzinie - 12.18...od tej samej osoby...

Popatrzcie:

www.allegro.pl/show_user.php?uid=1742672
              • penelina Re: do joasik 25.01.05, 23:53
                A oto komentarze wystawione przez joasiiik...czyżby towarzystwo wzajemnej
                adoracji?Albo rodzinka w komplecie?

www.allegro.pl/show_user.php?uid=1742672&type=fb_gave_usr
                • naatii Re: do joasik 26.01.05, 00:01
                  Dobre smile)). Kłamstwo ma krótkie nogi
                  Hahaha
              • naatii Re: do joasik 25.01.05, 23:54
                Od iza5 dostała az 5 pod rząd pozytywów!!!! o 12:18
                PROSTE....to jest lipa.
                Ale oszustwo......
                Hahahahahaha
                • penelina Re: do joasik 25.01.05, 23:55
                  Naatii,nie 5 tylko 7 smile))
                  • naatii Re: do joasik 25.01.05, 23:57
                    Ja pisałam do tej wczesniejszej strony Allegro. No a na tej co ty podałaś to
                    rzeczywiście aż 7 !!!!!!!!
                    • penelina Re: do joasik 25.01.05, 23:59
                      Tośmy się dogadałysmile))

A spójrz na link,który wkleiłam - komu ona dawała pozytywy...
                    • naatii Re: do joasik 26.01.05, 00:00
                      Jest tylu sprzedających na Allegro i ani raz się nie spotkałam żeby aż tyle
                      pozyta dostać w ciągu minuty od jednej osoby. Wejźcie na byle jaką sprzedaż i
                      zobaczcie opinie u innych jak wyglądają (u WIARYGODNYCH sprzedających )
                      • paquita1 mhmmm.. 26.01.05, 00:02
                        no tak ale jak kupila np. 5 czy 7 par kolczykow to moze wystawic 7 komentarzy w
                        opcji "szybkie komentarze" i wtedy wszystkie wysyla sie prawie razem...wydaje mi
                        sie ze ta iza to wiarygodny sprzedawca...chociaz nie wiem..nie mnie to
                        oceniac...glupi watek i tyle...niech se babka robi co chce , jaj jest waritka
                        jej sprawa...no w kazdym razie na pewno nie mojasmile))))

dobranocsmile
                      • umasumak Oj kobity, kobity.... 26.01.05, 00:05

• umasumak Re: Oj kobity, kobity.... 26.01.05, 00:13
                          Do mam krytykujących kalendarze - Wasze prawo niezadowolonego klienta
                          krytykować i nie polecać dalej. W końcu mamy wolny rynek i Joasiiik powinna to
                          zrozumieć i albo się dostosuje do jego potrzeb, albo niestety zginie w natłoku
                          innych ofert.

Do mam ziejących nienawiścią (typu antylpa)- Niestety to Wy jesteście żałosne z
                          tą swoją nienawiścią i obelgami. I tyle. pzdr
                          • antylopa1 Re: Oj kobity, kobity.... 26.01.05, 00:23
                            czy ja jedna??? UMO???
                            • umasumak Antylopa 26.01.05, 00:31
                              Nie napisałam, że Ty jedyna. Ale to nie zmienia faktu, że zachowujesz się
                              paskudnie. Wiesz, w życiu by mi nie przyszło do głowy napisanie czegoś takiego
                              do kogokolwiek, jak Ty do Joasiiik w tym wątku. Pzdr
                              • antylopa1 Re: Antylopa 26.01.05, 00:50
                                Umo, już któyś raz mi zwracasz uwagę. Czy Ty naprawdę nie widzisz jaka ta
                                dziewczyna jest chora???????????????????
                                Mnie po prostu rozżarza taka tępota i brak samokrytycyzmu.
                                Dlatego o tym piszę w niewybredny może spokój, ale odrzucając formę, czy nie
                                zgodzisz się z treścią?
                                • umasumak Re: Antylopa 26.01.05, 01:14
                                  Hmmm, to ja już Ci zwracałam uwagę? Tylko nie pomyśl, że się zawziełam... smile)

Ad rem... biorąc pod uwagę, że dużo rzeczy zostało Joasiiik poprostu przypisane
                                  za sprawą jakiegoś zbiorowego amoku, czy też niezrozumiałej obsesji na jej
                                  punkcie, niestety nie mogę się z Tobą zgodzić, nawet jeśli chodzi o treść. O
                                  formie nie wspomniając wink). Aczkolwiek nigdy nie przedkładam formy nad
                                  treść smile).
                                  W skrócie co sądze o tej całej sytuacji: Owszem można Joasiiik lubić, można nie
                                  lubić. Zgadzam się z tym, że nie zawsze jej zachowanie jest właściwe (podobnie
                                  jak kilku osób w tym wątku, nieprawda?), ale przecież nie można tak po
                                  kimś "jeździć" bez ustanku, bo to nie jest ani: a) eleganckie, b) do końca
                                  obiektywne, c) przyjemne do czytania nawet przez osoby postronne,d)
                                  konstruktywne.
                                  Tyle mam do powiedzenia w tej kwestii. Pozdrawiam Cię Antylopo
              • monikadabr moze to prawda 26.01.05, 07:51
                moze sprzedalal jednej osoboie kilka rzeczy i ta wystawila 7 komentarzy na
                raz.ale te dwa na górze to jej maz wystawil na 100%.
            • inga_iga Re: do joasik 26.01.05, 16:30
              tu się mylisz.Sprzedaje na allegro kosmetyki.Czasem jedna osoba kupi kilka
              produktów(nawet nie czasem, a praktycznie zawsze)i stąd kilka opini od tej
              samej osoby, jedna pod druga. Więc tu raczej byłabym osrożna w zarzutach.
    • naatii Re: nie polecam kalendazry od... 26.01.05, 00:06
      Ja nikogo nie osądzam tylko ktoś sobie u mnie wyrabia opinię smile))
      Taka lipa z tym Allegro że HEJ.....
      I nie mówcie do mnie że jakby ktoś kupił 5 czy..... to coś tam..... Brednia !!!
      • paquita1 Re: nie polecam kalendazry od... 26.01.05, 00:18
        no....ale mi sie juz zdarzalo wystawic komus kilka komentarzy naraz bo kupilam
        od jednego goscia trzy ksiazki. ksazki przyslal razem to wystawilam trzy
        komentarze na raz...nie rozumiem czemu mialaby sobie nabijac punkty i komentarze
        skoro konto iza5 byloby jej (a tamto konto mam juz satus super sprzedawcy) z
        kontem supersprzedawcy sprzedaalby wszystko latwiej, wiec opco mialaby zakladac
        nowe? a nie sadze ze jej maz ma konto "iza5"....nie wiem...boze zawsze bronie
        sie od tego typu dyskusji, ale nigdy prawie mi sie nie udajesmile))))))
        • umasumak paquita 26.01.05, 00:28
          Zgadzam się. Ponadto martwi mnie, kiedy ludzie zacietrzewiają sie do tego
          stopnia, że przestają logicznie myśleć i brać pod uwagę różne ewentualności.
          Pzdr
          • 100procent Re: paquita 26.01.05, 00:59
            ale spojrzcie tylko na komentarze osoby IZA5 (chyba nie przekrecilam nicka?)
            tej, ktora dostala pozytywne od joasiiik! wszedzie nawala tylko z joasiiik
            zrobila same dobre interesy. Jeszcze nie widzialam tyle negatywow!
    • julkaisyn buuuuuuu.... 26.01.05, 01:06
      Chyba kadza z Nas wyniosla z domu jakies zasady i wychowanie ? a tu widze
      tylkonglupia dyskujsje miedzy Wami i zauwazyc mozna , ze w kazdej nagonce na
      ktoras z Emam zawsze sa te same osoby i ich nicki !!!

Jestescie przede wszystkim Zalosne a Joasiiik25 ma z Was pozytek : DARMOWA
      REKLAME i to jaka , tylko pozazdroscic !

Zycze Ci powodzenia Joasiiik i trzymaj sie , najlepiej z dala od tego forum ....
      • kalina_p Wolny kraj... 26.01.05, 07:20
        Nie kupujcie u Joasiiik a ja...zazdroszcze jej, ze masz tyle samozaparcia i
        checi, ze cos roci. Kalendarze, kolczyki...moze jej nie wychodza najlepiej ale
        amatorow zawsze znajdzie. I cos sobie zarobi. Ma pomysly, realizuje je i za to
        ja podziwiam. A ze metody reklamy rozne, nie zawsze uczciwe, to juz inna sprawa.
        • gagunia Re: Wolny kraj... 26.01.05, 09:08
          no wolny kraj. tylko ukrycie forum tez o czyms swiadczy. uczciwe osoby nie
          kasuja negatywnych opini o sobie i nie robia z forum sprzedazowego kacika bez
          wstepu dla krytyki. a podobno po pani joasiiik krytyka splywa i smieje sie w
          twarz "zazdrosnicom". z powyzszego wynika, ze chyba jednak tak nie jest........
          • joasiiik25 Re: Wolny kraj... 26.01.05, 09:15
            ukrylam forum bo jedna z was caly czas pisala bzdurne watki

mam prawo prawda?
            • gagunia Re: Wolny kraj... 26.01.05, 09:26
              no oczywiscie, oczywiscie............
      • l.e.a Re: buuuuuuu.... 26.01.05, 09:07
        matko ... ile tu nienawiści sad może i joasiiik popełnia błędy, może nie
        zachowywuje się ok ale nikt nie ma prawa obrażać ani krzywdzić drugiej osoby ...
        smutne to wszystko ...
        • joasiiik25 Re: buuuuuuu.... 26.01.05, 09:14
          Dziewczyny swoja "nienawiscia" licznymi uwagami skierowanymi w moja strone,
          dajecie smutny przyklad waszej osobistej kultury.
          Nie mam zamiaru sie tlumaczyc co i dlaczego? bo zawsze znajda sie "wcipskie
          noski", ktore szukaja tylko "sztucznego tloku" to wy zasmiecacie w ten sposob
          to forum nie ja.
          Jestescie kobietami a przede wszystkim matkami zastanowcie sie troszeczke nad
          swoim wlasnym zachowaniem a pozniej (wymagajcie?) oczekujcie refleksji od
          innych.

Na dobra sprawe nie zadałam nikomu "ciosu ponizej pasa" a sama musze odpychac
          takie ciosy.

No coz najgorsza od wojny jest nienawisc jednej kobiety do drugiej, a Wasza
          przerosla juz wszystkie mozliwe granice.

pozdr
          • sowa_hu_hu Re: buuuuuuu.... 26.01.05, 09:45
            joasik nie rób tutaj scen melodramatycznych...
            dziewczyny cie tak traktują bo dałas ku temu powody...
            proste

ps. świetnie napisałaś o tym że jestesmy matkami - ty tez nią jesteś - a jak
            sie zachowujesz?

poza tym ten cyrk w twoim wykonaniu trwa juz na tyle długo ze naprawde miałaś
            czas żeby zrehabilitowac swoje błędy... a ty cały czas jaką nową durnote
            wymyślasz...

więc mniej pretensje tylko do siebie!
    • iwles A ja podobnie jak dzidecka zrobiłam sama 26.01.05, 09:47
      w Corelu.
      Tylko dałam do profesjonalnego zbindowania (koszt - 6 zł).
      A dodatkowo zaznaczyć sobie mogłam wszystkie nasze święta (imieniny, urodziny,
      rocznice itp.)
      Babcie były zachwycone, kalendarzem przede wszystkim, ale i naszym wkładem
      pracy też.
    • kaja5 Do eMam krytykujących joasiiik 26.01.05, 11:27
      Ja uważam, że ona jest odważna.Gdyby to na mnie spływały takie ataki to już
      dawno bym zmieniła nica, a ona dalej jest joasiiik!Do tego potrzeba odwagi,
      potrzeba odwagi by przyjąc te wszystkie oszczerstwa i by starac sie je
      odepchnąć.Do tego ona jesszcze odważyła sie pokazac twarz, podać
      nazwisko...Niech te eMamy , które tak "naskakują" na joasiiik też pokaża jak
      wyglądaja, niech pokaża swoje twarze, niech podadza nazwisko,niech poprostu
      pokażą, ze również są odważne.Łatwo jest krytykowac kogos bedąc anonimowym, a
      dużo trudniej jest powiedziec kim sie jest!
      Mi ta dziewczyna w ogóle nie przeszkadza, nie przeszkadza mi że reklamuje swoje
      kolczyki, kalendarze.To jest jej sprawa i może reklamować wszystko to co jej
      sie podoba.Nie rozumiem dlaczego komus to przeszkadza.Juz nawet moderator
      wypowiedział sie na ten temat pisząc na "dziecku", że to co ktoś ma w
      sygnaturce to jest jego indywidualna sprawa.
      Pozdrawiam i zyczę troche wiecej tolerancji
      • ulkapolla To nie odwaga, to głupota. N/T 26.01.05, 14:40
    • naatii Re: nie polecam kalendazry od... 26.01.05, 12:38
      a mnie się wydaje, że z allegro Iza5 to kiolejny nik joasiiik, bo na drugie
      imie ma Izabela smile)
    • magda1711 CO DO ALLEGRO... 26.01.05, 12:54
      Link oczywiście do Allegro powinien być usunięty...
      A na samej str Allegro poprawione parę detali , m.in:
      Aukcje- nie AUTKCJE
      Bransoletka- nie BRANZOLETKA.

Skoro już się coś sprzedaję to przynajmniej trzeba dbać o to żeby wszystko było
      oksmile)))
      • iwles Re: CO DO ALLEGRO... 26.01.05, 14:07
        Skoro się czepiamy - to do końca:
        ORYGINALNY a nie orginalny
        To nie było złośliwie
        smilesmilesmilesmile
    • barbin Kupujcie kalendarze od Joasik 26.01.05, 15:26
      Drogie Mamy , zachęcam do kupowania kalendarzy i różnych innych rzeczy od
      Joasik. Jeżeli Joasik przestanie zarabiać w necie to może będzie chciała
      rozpocząć pracę w szkole. A to będzie prawdziwa klęska!
      • aga_olivka Zwariowałaś?:))) 26.01.05, 15:32
        Chcesz to od niej kupić to kup ale na własną odpowiedzialność.Jeszcze się zdziwisz,niebawem zacznie produkować złotosmile
        • barbin Re: Zwariowałaś?:))) 26.01.05, 15:33
          Aga, Ty mnie chyba nie zrozumiałaś!
          • aga_olivka Nabijam się:) 26.01.05, 16:00
            Zrozumiałam,zrozumiałam,śmieję sięsmile.A komu się nie podobaja koraliki ten jest bezczelnym chamem!!!smilePozdrawiam.
            • aga_olivka K woli wyjaśnienia 26.01.05, 16:06
              Tak mnie nazwano powyżej bo pozwoliłam sobie powiedziec bez ogródek co sądzę o kolczykach,nabijaniu kabzy na tandecie i wklejaniu linku Allegro do postów.No ale co tam e-mama,niedługo Joasik będzie grasować po szkołach i sprzedawać własnoręcznie wykonane złoto,oj biada Wam,biada....
              • gagunia Re: K woli wyjaśnienia 26.01.05, 22:33
                aga_olivka napisała:

> Tak mnie nazwano powyżej bo pozwoliłam sobie powiedziec bez ogródek co sądzę o
                > kolczykach,nabijaniu kabzy na tandecie i wklejaniu linku Allegro do postów.

chyba sie zagalopowalas moja droga............ moze wrzuc link do tych swoich
                "bez ogrodek". a juz myslalam, ze jednak masz nieco oglady.
                • aga_olivka Jestem cham i dobrze mi z tym:) 27.01.05, 00:31
                  I nie interesuje mnie Twoje zdanie o mojej ogładzie czy też jej braku.A jeśli czujesz powołanie do wychowywania bezczelnych osób i zwalczania chamstwa znajdż sobie kogo innego bo u mnie na resocjalizację za póżno!Pa,żegnam.
                  • gagunia Re: Jestem cham i dobrze mi z tym:) 27.01.05, 12:55
                    haha, rzeczywiscie masz powod do dumy. a wychowywac mam kogo i na pewno nie
                    zrobie z niego zacietrzewionego gbura z kompleksami w srodku smile
    • aka_78 Re: nie polecam kalendazry od... 27.01.05, 14:15
      i ja tez nie polecam, bo popelnilam ten blad i zamowilam dla dziadkow.
      Dlatego zachecam do nauki na cudzych bledach wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka