sally_zielona O wątku (ponad 200 wpisów !!! hura !!!!!!) 23.02.05, 17:29 Od wczoraj mnie tu nie było. Wchodzę... patrzę... O! Jak miło! Kolejna setka pokonana ! Dziewczyny, pijmy szampana ! Wznoszę toast za nasz wątek ! Niech w potęgę się rozrasta, musi rekord być i basta ! Czy to świątek jest, czy piątek, niechaj rośnie nam nasz wątek, niech przybywa w nim wierszątek! Kto zaś tego nam nie życzy, niech jak świnka rankiem kwiczy. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O wątku (ponad 200 wpisów !!! hura !!!!!!) 23.02.05, 18:14 Przyszłam z pracy i co widzę? Ktoś mnie tu w dilerkę wrabia???? Za te sraszne pomówienia dorwie was zboczony hrabia. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Sposób na orzeźwienie 23.02.05, 18:19 Zaraz dla mózgu trzeźwości strzelę sobie białą kawę A jak kawa nie zadziała, to zapalę jeszcze trawę. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa do wegatki 23.02.05, 18:31 a do kawy dosyp proszku na wzmocnienie bedzie a poza tym gdzie ten hrabia szukam go wszedzie Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: do wegatki 23.02.05, 18:53 Hrabia szybko się pojawi gdy powąchasz trochę proszku i tak z Tobą się zabawi aż będziesz mieć kolor groszku )) Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: do wegatki 23.02.05, 19:00 mój hrabia juz biegnie z kursu angielskiego i az nie moge sie doczekac koloru zielonego Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O Zielonejnutce 23.02.05, 20:06 Temu, co śle wredne listy do przesympatycznej Umy, życzę w zupie ludzkiej glisty i pękniętej w gaciach gumy. Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O Zielonejnutce 23.02.05, 20:15 kto chce ume tu szkalowac moja mila kolezanke temu zaraz lebek wsadze w brudna nadtluczona szklanke Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow o molestowaniu 23.02.05, 20:42 Nie znam sprawy szkalowania, ale cala jestem przeciw! kto nie wierzy, temu bania z kupa wnet na glowe zleci! Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona trochę się pogubiłam ... 24.02.05, 08:03 Wegatka napisała: > Przyszłam z pracy i co widzę? > Ktoś mnie tu w dilerkę wrabia???? > Za te sraszne pomówienia > dorwie was zboczony hrabia. Wybacz droga ma Wegatko, inteligencja mnie zawodzi, jeśli możesz, powiedz gładko, o co Ci właściwie chodzi? Nie rozumiem ... więc dlatego, nie wiem, czy mam się bać hrabiego? Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona Idę do pracy, pa pa 24.02.05, 08:06 Teraz do pracy iść pora, zajrzę więc tu znów z wieczora, a kto mi nie wierzy, niech na brzuchu w błocie leży. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Do Sally_zielonej 24.02.05, 11:52 Hrabia, mówiąc między nami ma należeć się Mayessie. Kto zaprzeczy, stwór z zębami wnet go w wielką paszczę wessie. mayessa napisała: > i wegatka wnet sie stala > proszku bialego dilerka > ciekawe czy z tego powodu > bedzie miala przyjemnosc wielka ) Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: Do Sally_zielonej 24.02.05, 12:03 ej wegatka tam na forum to pytanko jest o proszku odpisz zaraz kolezance bedzie jej milo "troszku" Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Do Mayessy 24.02.05, 12:30 Chyba by się w tamtym wątku babki w czoło popukały, gdybym im prpopnowała nielegalny proszek biały )) Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona Do Wegatki 24.02.05, 18:08 Wegatka napisała: > Hrabia, mówiąc między nami > ma należeć się Mayessie. > Kto zaprzeczy, stwór z zębami > wnet go w wielką paszczę wessie. Dziękuję za wyjaśnienie, to faktycznie proste było, tak jak wcześniej napisałam, coś mnie strasznie przymuliło i z jażeniem mam kłopoty, lecz może już skończę o tym ... Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O wątku 25.02.05, 09:12 A kto myślał, że ten wątek Spadnie dzisiaj z pierwszej strony Temu wnet stado jagniątek Coś z mieszkania jego skroi Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O wątku 25.02.05, 10:27 pewna przyszla pedagog jest od wczoraj opiekunka i pól dnia sie bawi z trzyletnia dziecinka Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow xxx-mama 25.02.05, 12:26 Kto nie wierzy, ze czerwienie sie cztajac posty z forum, temu zolciowe kamienie zjedza sexy panny z dworu! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 wątki na forum od których się czerwienieje ;))) 25.02.05, 12:31 bardzo ciekawy jest wątek na forum serce tak bije! - podajcie mi tlen!!! jak sobie stworzyć "wykres przeżywania" ? niektóre mają w kształcie litery "eN" ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak seksowne forum 25.02.05, 12:32 Zaseksiło nam się forum Dziwnie się go teraz czyta Komu to nie odpowiada Niech zgwałci księdza Rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: seksowne forum 25.02.05, 12:54 To się mamy rozpisały o orgazmach swoich miłych, tajemnice pozdradzały - jak to się z rozkoszy wiły Wykres może intrygować, ale jojo jeszcze bardziej, co to jest i jak stosować?? kto mi powie - będzie twardziel Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow jojo (bez grozby ;) 25.02.05, 13:03 jojo dziecka wczoraj wzielam, sie mu dlugo przygladalam, ale glupia jakas jestem niczego nie wykumalam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 trzeba się douczać ... 25.02.05, 13:08 ja też jojo w domu mam chyba dziecku go nie dam! myślałam, że jest do zabawy teraz w nim widzę "grubsze sprawy" myślałam żem douczona w różnych przyjemnych sprawach teraz już wiem - trzeba "szkoły" sex koleżanki - to nie zabawa ! ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: seksowne forum 25.02.05, 13:04 Jojo to jest takie cosie co sie może zmieścic w nosie A kto z Rydzykiem wykres posiada temu wypłynie w "N" czekolada Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: seksowne forum 25.02.05, 13:08 Zima za oknem wciąż robi swoje a więc docieplać się proszę we dwoje. Kto nie usłucha tej mroźnej pani będzie niedzielę miał do bani. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka do Iwles 25.02.05, 13:10 Iwles droga, powiedz mi tu: gdy do nosa jojo wkładasz, przyjemności masz bez liku? i w cud rozkosz wnet popadasz?? Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: do Iwles 25.02.05, 13:14 Bardzo śmiesznie to zabrzmiało Jojo w nos zamiast w co inne ) Komu tego żartu będzie mało Ten się zwinie wkrótce w rynne! Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: do Iwles - szczegoly techniczne 25.02.05, 13:22 Iwles jeszcze powiedz druszko, czy gdy jojo w nos zakladasz, sznurek winien zwisac luzno czy przez ramie go przekladasz? Widze oczmi wyobrazni siebie z jojem przed kochanym... kto nie wierzy, draznic bede go okiem z zezem, wylupanym! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 jojo-szczegoly techniczne 25.02.05, 13:28 sznurek zwisa luźno z swym kółeczkiem z przodu kto by chciał inaczej umrze zaraz z głodu z głodu lub co gorsze z ciekawości będzie skręcał się i w końcu zje stare żołędzie żołędzie zaś z dębu będą moje panie a nie te o których myślicie gdy stanie ))) ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: seksowne forum 25.02.05, 13:11 Rydzyk nie w moim typie kto nie wierzy ten głupi podda się ptasiej grypie kto taki dowcip "kupi" ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 jak odczuć rozkosz z jojem :)) 25.02.05, 13:13 gdy jojo do nosa wkładasz przyjemności nie czujesz za to poczujesz rozkosz gdy go z nosa wyjmujesz ))) ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: jak odczuć rozkosz z jojem :)) 25.02.05, 13:31 Droga Ewo - o to chodzi, gdy wyjmujesz z nosa jojo rozkosz wielka cię nachodzi, przyjemności ciało koją Na nic zda się więc korzonek, oraz inne przytulanie, z jojem niech przyjdzie małżonek - kiedy chęć ma na bzykanie... Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: jak odczuć rozkosz z jojem :)) 25.02.05, 13:33 Ewa mię ubiegła jej odpowiedż- bardzo biegła gdy jojo z noska wyciągnie mąż nieziemska rozkosz - wić będzie nas wciąż !! Odpowiedz Link Zgłoś
iwles proszę podzielić się wrażeniami :) 25.02.05, 13:43 idę do domku a po drodze przykazuję sobie srodze coby do zabawkowego wstąpić i w metodę jojo nie zwątpić Więc przez weekend moje panie leżmy z jojo na tapczanie kto tu w poniedziałek wrażen pożałuje napadną go cmentarne zbóje Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: jak odczuć rozkosz z jojem :)) 25.02.05, 13:44 myślę, że z jojem rozkosz może być nawet nieziemska zwłaszcza u tych, u których tradycyjnie jest klęska ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: jak odczuć rozkosz z jojem :)) 25.02.05, 13:53 Ewo! Odpowiedź Twa prosta i logiczna jest zarazem! Kto nie wierzy, ten może zostać Na niedzielnym obiedzie zrazem! Odpowiedz Link Zgłoś
milarka alternatywny sposób wykorzystania joja ;-) 25.02.05, 13:56 Sznurek z joja owiń zgrabnie wokół korzonka partnera, rozkosz wielka cię dopadnie, gdy się sznurek zacznie ścierać Komu jednak sznurek pęknie, tego przykra chwila czeka, partner bowiem ciężko jęknie i się zacznie mocno wściekać Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: alternatywny sposób wykorzystania joja ;-) 25.02.05, 14:02 Oczywiście sposób pierwszy jest ciekawszy od mojego, Kiedy jednak wybór szerszy każdy znajdzie coś miłego Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 odnośnie tarcia sznurkiem ... 25.02.05, 14:21 >>>>Sznurek z joja owiń zgrabnie wokół korzonka partnera, rozkosz wielka cię dopadnie, gdy się sznurek zacznie ścierać<<<< gdy sznurek owiniesz i zaczniesz nim pocierać może się partner zapalić i cię "sponiewierać" "sponiewierać" w znaczeniu dogodnym dla ciebie będzie cię tak męczyć aż się znajdziesz w niebie ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: odnośnie tarcia sznurkiem ... 25.02.05, 14:24 teraz koleżanki znikam z tego wątku w poniedziałek rano wpiszę dla porządku wpomnienia z weekendu i wrażenia z jojem kto się też nie wpisze wpadnie w beczkę z łojem ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
milarka o weekendzie 25.02.05, 14:42 Niech ten weekend, drogie panie, minie nam pod znakiem jojo, miło będzie niesłychanie, a panowie niech się dwoją... Niech się dwoją no i troją, sztuczki nowe będą w cenie, używajmy śmiało jojo - rozkosz będzie jak marzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: o weekendzie 26.02.05, 12:46 teraz wnet na f. humorum rozmnozyly sie "rydzyki" a my wierne zostaniemy wierszom co sie zwa "moskaliki" Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: o weekendzie 26.02.05, 22:46 Moskalik rzecz piękna i miła zarazem kto sie przekwalifikuje dostanie w nos gazem Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: o weekendzie 26.02.05, 23:13 Iwles Droga, co ty piszesz? Wszak nos dla joja jest stworzony Kto by chciał go psuć tu gazem Temu nasrają do... nosa wrony! Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow jojo weekend - porazka 26.02.05, 23:46 mi do nosa wchodzi kulka. jojo za to ni w cholere. kto nie wierzy, temu spolka skarbu panstwa zje eklere. jesli ktos mi tu napisze, ze jej maz nie uciekl z wrzaskiem, widzac jojo w nosie w zwisie, temu strzele liscia z plaskiej! (w akcie dzikiej zazdrosci Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: jojo weekend - porazka 28.02.05, 07:51 Ja już chyba ciut za stara lub zbyt mało nowoczesna jojo z trzaskiem wywaliłam bo to rozkosz niecielesna można w karty pograć w weekend albo film obejrzeć miło kto zaprzeczy - temu żeby się dziś mleko przypaliło ! ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: jojo weekend - porazka 28.02.05, 08:17 Dla niektórych nos do jojo innym do kolczyków służy. Komu nos jest nie potrzebny naskoczy na niego kot dziki i wredny. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: jojo weekend - porazka 28.02.05, 09:55 Jojo to jest temat rzeka, może wiele dać radości. Kto niewierzy, łyczek mleka u niego wywoła mdłości. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: jojo weekend - porazka 28.02.05, 10:19 O! Wegatko! opisz śmiało jakie z jojem doświadczenie miałaś w weekend - niecierpliwie czekam i aż się czerwienię ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Do Ewy2233 28.02.05, 10:34 Jojo nie mam, ale za to miałam z jajem doświadczenie, lecz nie podam Ci szczegółów bo się nazbyt zarumienię Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Wegatko! nie posądzałabym Cię ;))) 28.02.05, 10:41 Kurdebalans! z jajkim JAJEM miałaś swoje doświadczenie? twardym, miękkim - no a może jajecznicą obkładałaś przyrodzenie? ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka ;-) 28.02.05, 10:48 Z jajem, a dokładnie z dwoma, no i jeszcze z paróweczką Kto nie wierzy, będzie musiał seksić z dmuchaną laleczką :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: ;-) 28.02.05, 12:18 Zaraz znów do dzidzi pilnowania kieruje swe kroki ale jestem dzis padnieta bo mam chore zatoki Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: o Wegatce 28.02.05, 15:12 Szaleństwa wielkie Wegatka z mężem w weekend wyprawiała, to prawdziwa jest zagadka - bez gadżetów frajdę miała? Kto Wegatkę podejrzewał, że gadżetów potrzebuje, zleci wkrótce na łeb z drzewa i się bardzo poturbuje Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka ;-) 28.02.05, 15:24 Gadżet jeden mnie podnieca, a nazywa sie korzonek. Gdy go widzę - drży mi kieca, żarzę się jak węgle z pieca Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O sygnaturce 28.02.05, 23:00 A kto powie, że nie wyjdzie Mi tu piękna sygnaturka Temu z korniszonka męża Pozostanie miniaturka ) Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow puchatych sygnaturkach i tej STRASZNEJ grozbie 28.02.05, 23:17 ale fajne sygnaturki troche sie Ci rozmnozyly. olaboga, a fujarki niech zostana, jakie byly!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: puchatych sygnaturkach i tej STRASZNEJ grozbi 01.03.05, 00:05 Umo - sygnaturki cudne!!! A jeśli kto przeczyć będzie, wnet dwie jędze przepaskudne jego fotki wyślą wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow troche prywaty i to nie na temat JOJO ;) 28.02.05, 23:08 jutro ide do roboty, starej, nudnej, a mam treme. kto nie wierzy, temu mloty pneumatyczne przysla z Bremen. spac nie ide jeszcze, glupia, zaśpie, bryke mi zasypie cala. spoznie sie, dzwonic bede co minute, no i wreszcie mnie wywala )) Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 o! 01.03.05, 14:39 Dzisiaj nikt o wątek nie dba wszyscy chyba spacerują kto nic więcej nie napisze majtki niech mu się poprują! ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona Re: o! 01.03.05, 18:13 Szkoda mi moich majtasów więc napiszę coś szybciutko. Problem w tym, że nie mam czasu, a więc będzie bardzo krótko. Tak króciutko, że już kończę, (pracy mam tyle, że ledwo dyszę) może później internet właczę i moje trudy opiszę. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka do mbkow 01.03.05, 16:08 Jak tam pierwszy dzień twej pracy? Czy szef był dla ciebie miły? Jeśli nie to wnet rodacy naślą na niego dwie piły Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow 'spocznij' pily, szef byl mily ;) 01.03.05, 19:43 bardzo trudne to pytanie nie wiem, bylam zakrecona kto nie wierzy, mu w sniadanie wnet narobi mega wrona. cztery herbaty wypilam, komp sie spier.., potem wyszlam. wiem na pewno, ze tam bylam, bo zostala w reku myszka. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o myszce 01.03.05, 23:51 W pierwszym dniu nowej pracy, Skroić myszkę to jest gafa, Kto zaprzeczy, temu syn bacy Wrzuci do zlewu zwłoki amstafa Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: o myszce 02.03.05, 11:30 Myszkę w nerwach wziąć - rzecz ludzka, lecz ją zwrócić trzeba dzisiaj, jeśli nie to szef do Pucka wnet wywiezie twego misia Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o kompleksach i zdjeciach 02.03.05, 11:59 teraz wszystkie emamusie beda slaly zdjecia swoje oby sie od tego lipcowej nie porozkrecaly zwoje Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O kujonie 02.03.05, 12:11 Edek kuje tomy w domu egzaminu już się boi, kto nie będzie trzymać kciuków tego skalplem się pokroi. Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O bezrobociu 02.03.05, 12:13 Bezrobotny jest Grubasek, trzy miliony jest nas chyba. Może w Anglii mi się uda.. pracy chcę! ... jak wody ryba! Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O szczeniakach Umy (czyli Gamy) 02.03.05, 12:18 Gama dumnym jest rodzicem, Umuś trzyma jej szczeniaka a mój wilczur wciąż prawiczek chociaż ma zdrowego ptaka Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas o Fiszerowej 02.03.05, 12:21 Fisza śmiga dziś na nartach Tunio z babcią odpoczywa kto im życzy nóg złamania temu nogi powyrywam! Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona O pewnej grze 02.03.05, 19:54 Czytałam w pewnej gazecie, że krąży gra w internecie, strzelanka - lecz zabija się nie ludziki, ale tłucze się plemniki. Kto je wszystkie ubić zdąży, w nagrodę nie będzie w ciąży. Komu zaś się to nie uda, to dopiero będą cuda! Wirtualne pocznie dziecię, no i co na to powiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: O pewnej grze 02.03.05, 22:47 Gra jest świetna niewątpliwie lecz lepiej jej nie zaczynać bo się potem można zdziwić gdy na świat przyjdzie dziecina Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow szybko na pierwsza strone!!! 03.03.05, 19:07 u nas nastoj patriotow! rota dzisiaj nam kroluje wsrod biegunek i wymiotow! kto zaprzeczy, zachoruje!!!! bo sie teraz przez net wszystko moze zdarzyc, lacznie z dzieciem! kto nie wierzy, temu bliska ciotke grabiami oszpecą... Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: szybko na pierwsza strone!!! 05.03.05, 00:27 Jeszcze machnę zanim zasnę moskalika choć jednego. Kto nie wierzy, w nos go trzasnę albo może w coś innego... Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Kto by pomyślał 05.03.05, 00:33 I pomyśleć że ja kiedyś nie cierpiałam komputera Jeśli ktoś mi go odbierze ogolę mu łeb do zera. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Kto by pomyślał 05.03.05, 00:41 Mam nadzieję dziś napisać Moskalika trzysetnego Jeśli mi się to nie uda Ktoś dostanie kataru wielgachnego!! (Strzeż się Wegatko ) Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona Re: Kto by pomyślał 05.03.05, 09:07 Gratuluję drogiej Umie, że tak świetnie tu rymuje. Moskalika trzysetnego napisała, niech jej cześć będzie i chwała! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak o Sally (oraz o mnie i brudnym Harrym ;) 05.03.05, 09:25 Kto zaś naszej dzielnej Sally W gratulacjach dla mnie nie pomoże Temu wnet sam brudny Harry Do szyi przyłoży ostre noże!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa o chlopie i zabawce 05.03.05, 14:13 mój chlop w kólko tylko patrzy w ten swój nowy telefon w koncu mu na lepek wsadze stary zardzewialy patefon Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: o chlopie i zabawce 05.03.05, 22:19 bo faceci sa pieprznieci, ja ich w ogole nie rozumiem. kto nie wierzy, temu dzieci spala pod oknami gume. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: forum 06.03.05, 10:52 dziecko wyje mezus chrapie a ja sie codziennie w monitor gapie Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 nowy tydzień 07.03.05, 09:39 nowy tydzień już zaczęty niech nam wątek nie opada jeśli kto nie będzie pisał w łeb mu łupnie wstrętna baba śnieżną kulą no a potem w zaspę wielką wrzuci za to kto nie wierzy tego zaraz zdzieli extra - w nos łopatą ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Umo - dzięki za katar... 07.03.05, 10:20 Wielgachny katar dostałam, i już teraz wiem dlaczego, Uma setkę zamykała i groźba ciałem się stała Bo choć wszystko się udało, to groźba była okrutna, wszystko się poprzestawiało, więc mam katar i jestem marudna... Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi Re: połakałam się ze śmiechu (Edzio Grubas) nowy 06.03.05, 20:20 chodż nie jestem Eminem chętnie porymuje se i dołącze do forum matek tych wspanialych wariatek Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: połakałam się ze śmiechu (Edzio Grubas) nowy 09.03.05, 11:22 W Ósmy Marca nikt nie pisał wątek chyba nam odpadnie gdy się takie coś przydaży pogrążę się w żalu na dnie buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: połakałam się ze śmiechu (Edzio Grubas) nowy 09.03.05, 14:01 ani wczoraj ani dzisiaj nikt tu z dziewczyn nic nie pisze wiec z żałością przeolbrzymią w wątku wnet ogłoszą CISZĘ ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona O Ewie2233 09.03.05, 19:53 Pogrążona w żalu Ewa nie rymuje i nie śpiewa. Kto Ewę pocieszyć zdoła, by nie miała dzisiaj doła? Jeśli ktoś tu wierszyk wstawi humor Ewie się poprawi. Kto zaś nic dziś nie napisze ten jeść będzie zdechłą myszę. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak !@#$%^& 09.03.05, 20:39 Zdechła mysza? Nigdy w życiu! Kto zaś zwątpi w me pisanie Temu przy wieczornym myciu Spadnie na łeb sąsiadki pranie! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: !@#$%^& 10.03.05, 09:15 pranie mi nie spadło z góry choć już w Umę ja zwątpiłam jeśli przestaniecie pisać sąsiadka wasza nie będzie się myła! smrodek wielki z tego będzie i do wątku powrócicie a sąsiadce pozostanie "prezent" od was = wielkie mycie ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
edzio_grubas O wątku 10.03.05, 09:28 To i ja coś skrobnę tutaj bo się bardzo boję myszy może dojdą nowe mamy by nie było w wątku ciszy? Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O Edziu i myszy 10.03.05, 10:28 Proszę, proszę!Wierzyć trudno! Wielki Edzio nam tu pisze! Komu to się nie podoba Ten zagryzie w złości MYSZE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona O Umie i o spadającym praniu 10.03.05, 10:34 Z Umy niezła czarownica, skutecznością klątw zachwyca. Niespodzianie spadło pranie nam na głowy, miłe Panie. Lecz nie rozumiem dlaczego, dotknęło to męża mego i ucierpiał niesłychanie, kiedy nagle spadło pranie. A teraz jest zasmucony wielce, bo musi naprawić suszarkę w łazience ... (powyższe to nie fikcja literacka, lecz prawdziwe wydarzenie. Pranie na prawdę spadło. Wprawdzie nie sąsiadki ale nasze, nie wczoraj ale dwa dni temu, ale może coś w tym jest Gratulacje dla Umy za skuteczność ) Gratuluję miłej Umie, że tak klątwy rzucać umie. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O mężu Sally 10.03.05, 10:44 sally_zielona napisała: > Z Umy niezła czarownica, > skutecznością klątw zachwyca. > Niespodzianie spadło pranie > nam na głowy, miłe Panie. > Lecz nie rozumiem dlaczego, > dotknęło to męża mego > i ucierpiał niesłychanie, > kiedy nagle spadło pranie. > A teraz jest zasmucony wielce, > bo musi naprawić suszarkę w łazience ... > > (powyższe to nie fikcja literacka, lecz prawdziwe wydarzenie. Pranie na prawdę > spadło. Wprawdzie nie sąsiadki ale nasze, nie wczoraj ale dwa dni temu, ale > może coś w tym jest Gratulacje dla Umy za skuteczność ) > > Gratuluję miłej Umie, > że tak klątwy rzucać umie. > > ************************************************************************** Bardzo smutne wydażenie Stało się przez NIECHCENIE Twego męża do pisania. Żeby zaś odwrócić pecha trzeba napisać coś od serca Niech więc pisze mąż w tym wątku Coby pranie wisiało w rządku Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona Do Umy o moim mężu 10.03.05, 16:13 Pozwólcie, odpowiem Umie. Pisanie przez mojego męża w grę nie wchodzi. Wprawdzie pisać mój mąż umie, ale nie bardzo mu to wychodzi. On inżynier jest i basta. Umysł ścisły Umo droga. Nie potrafi zagnieść ciasta, a rymować ?!?! Olaboga! To dopiero trudność wielka! Nawet jeśli choć spróbuje, namęczy się i nastęka, ale nic, NIC nie zrymuje. Więc go zwolnij Umo miła z obowiązku tu pisania. Niech odetchnie już chłopina. Przykro mi, nie zmienię zdania. Będę bronić męża mego, jego oraz naszych dzieci. W końcu ja jestem od tego. A to pranie ? A niech leci ! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: połakałam się ze śmiechu (Edzio Grubas) nowy 10.03.05, 16:28 Poetycko się wyżyję bo taką mam dziś ochotę, kto mi broni, wnet go zbije zbir wyszczerbionym brzeszczotem. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Ja chcę żeby już wiosna była!!! 10.03.05, 16:33 Ten, kto twierdzi, że te mrozy będą się ciągnąć do maja, wnet przeżyje chwilę grozy, gdy go kopnę łyżwą w j.... Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona Re: Ja chcę żeby już wiosna była!!! 10.03.05, 20:34 Łyżwa łyżwą, j... j..... a tak mówiąc między nami, przeżyjemy chwile grozy, gdy w Wielkanoc będą mrozy. (odpukać w niemalowane, Puk Puk Puk) Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Ja chcę żeby już wiosna była!!! 10.03.05, 22:48 Mam nadzieję, że na święta będą chociaż ze dwa stopnie bo z tego wszystkiego nie wiem co przykleić mam na oknie. Czy gwiazdeczki, czy żonkile, czy bałwanki, czy kaczuszki wątpliwości dziś mam tyle, że chyba pójdę do wróżki Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Ja chcę żeby już wiosna była!!! 10.03.05, 23:06 A kto powie, że na Święta Wiosna do nas nie zawita Temu wnet pewne bliźnięta Przyślą do domu komornika Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 GROŹNE dla jaj ... 11.03.05, 11:17 dla jaj groźne i niezdrowe coś się zdaje - na Wielkanoc będą mrozy - jajom w zimnie grozi z mrozu popękanie trzeba się więc zabezpieczać no bo jaja popękanie może grozić równie dobrze jego bocznym przeciekaniem jeśli jajo Wam przecieknie w niezbyt odpowiedniej chwili nie zdziwcie się, gdy po czasie coś w beciku wam zakwili ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow Re: GROŹNE dla jaj ... 11.03.05, 13:32 teraz bede sie wciaz bala na mysl o wczoraj stluczonym jaju! kto nie wierzy, temu maja (pszczolka) bedzie spiewac 'maju, baju, maju, baju....' Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Mróz w wielkanoc - brrrrr 11.03.05, 14:22 Ja wam powiem, że najgorzej, gdy mróz w śmingus - dyngus zetnie, nic oblanej nie pomoże - wnet zamarznie bardzo szpetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: GROŹNE dla jaj ... 11.03.05, 14:43 Jaja u mnie nie wyciekną, nawet gdyby wszystkie pękły, niech się nawet wszyscy wściekną - będą gotowane - chyba, żeby zmiękły... A jak twarde jaja zmiękną, to ja jeść ich nie zamierzam, a niech nawet wszyscy klękną!!! swego zdrowia nie powierzam. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusi wiosna? 12.03.05, 10:15 Znowu czytam forum Mam , gdyż zepsuty humor mam gdzieś WIOSENKO? gdzieś radosna? można bez ciebie fiola dostać. - Śniegu na dworze po pachę, ty swym nadejściem robisz łachę, a ja czekam wciąż z mą córą by wyjść wreszcie na podwóro! Dawno wiersza nie pisalam, dzisiaj znowu spróbowalam, bo mam troszkę zazdrości o te waszych zdolnosci. - NADIA NADIA - zobacz wiecej Nadusi Odpowiedz Link Zgłoś
milarka O zmianach na forum 12.03.05, 10:42 Wieczna - Gosia chce odpocząć, więc swój urząd nowym zdała, No i co my mamy począć?? Z żalu się dziś popłakałam... Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O zmianach na forum 12.03.05, 10:46 Dwie królowe mamy nowe, i już bunty się zaczęły - o poglądy Kalinowe się dziewczyny dzisiaj ścięły Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O zmianach na forum 12.03.05, 11:38 ja przez tego "goscia" którym sie opiekuje mam juz tyle zajec ze mnie forum nie zajmuje (tak sie zrymowalo ale naprawde to nie mam kiedy) Odpowiedz Link Zgłoś
eris.bogini.niezgody Re: O zmianach na forum 12.03.05, 11:46 ryki,wrzaski,przepychanki ta jest gorsza,a ta lepsza kto nie lubi moderatorki niech pocałuje wieprza Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona Forum ARTYSTYCZNE MAMY 13.03.05, 18:55 Takie nowe forum mamy, zwie się ARTYSTYCZNE MAMY. A wpisują się do niego mamy, które robią coś fajnego. Jedne serwetki haftują, inne obrazki malują, piszą książki lub wierszyki i z masy lepią ludziki. Szydełkują czapeczki, dzieciom robią zabaweczki oraz inne fajne rzeczy, czemu nikt tu nie zaprzeczy. A więc może tam zajrzycie i do mam tych dołączycie? Wszak Wasze wierszyki śliczne też są bardzo artystyczne. W wątku "Witam" coś skrobnijcie, a potem inne przejrzyjcie. Ciekawe tematy tam znajdziecie. Może też coś napiszecie? Forum ARTYSTYCZNE MAMY. Zapraszamy, zapraszamy. Podaję link: ARTYSTYCZNE MAMY forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25198 Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona Re: Forum ARTYSTYCZNE MAMY 13.03.05, 21:50 A kto forum ARTYSTYCZNE MAMY zignoruje, ten się słabo poczuje. Kto tam nie zajrzy wcale, temu się zrobi dziura w powale. A kto zaś fajnego coś napisze, temu jutro szczęście dopisze. ))))))) Podaję link: ARTYSTYCZNE MAMY forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=25198 Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: Forum ARTYSTYCZNE MAMY 13.03.05, 22:07 Ja nie będę tam zaglądać, bo artystka ze mnie żadna, kto mnie siłą chce tam wciągać, tego wiedźma zje szkaradna Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: Forum ARTYSTYCZNE MAMY 14.03.05, 10:30 Jeśli chodzi o artystkę, to mam jedną kandydatkę - pewną zdolną dość pianistkę, kto rozwiąże tę zagadkę?? To jest Uma oczywiście, co bez liku ma talentów, kto zaprzeczy temu liście wpadną do medykamentów Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 Re: Forum ARTYSTYCZNE MAMY 15.03.05, 14:14 Ja tam kiedyś też grywałam na pianinie i co z tego - nic już dzisiaj nie pamiętam nawet "wlazkotka" pięknego ) ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
milarka o wątku 15.03.05, 15:08 No i znowu przestój mamy mało kto wierszyki pisze, Czy tak łatwo się poddamy i spadniemy w wielką ciszę?? Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: o wątku 15.03.05, 15:16 Forumowa atmosfera nieciekawa się zrobiła, więc niech będzie taka sfera, której kłótnia nie zmąciła Wątek nasz ma rosnąć w siłę, śmiech niech tryska stąd na boki jeśli nie to ostrą piłę wnet użyją na nas smoki Odpowiedz Link Zgłoś
milarka o Umie 15.03.05, 15:21 Kto nie luby naszej Umy i śmie o niej pisać brzydko, ten się nie zna - więc go kumy pożrą wnet i strawią szybko Odpowiedz Link Zgłoś
emkacha Re: o wątku 15.03.05, 16:15 Niech mnie! Patrzę... widzę przepiękne wierszyki! Co tu znaleźć można! I śmiechy, i krzyki! Chyba się przyłączę do poetek grona, chociaż jestem dzisiaj troszeczkę zmęczona. Pozdrawiam dziewczyny! Humorem tryskajcie A nudzie i smutkom nigdy się nie dajcie! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak O forum 15.03.05, 23:55 A mnie trochę "zniesmaczyła" Atmosfera na tym forum Dlatego do pisania moskalików Nie miałam ostatnio humoru ;-( Jednak to się zmieni szybko Lada dzień rzekłabym nawet Kto nie wierzy, temu rybką Zamieszamy jutro kawę Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Do Umci 16.03.05, 10:46 A ja myślę, że na bzdury czasu swego żal tu tracić, porzuć nastrój więc ponury, bo Cię pożre para gaci Trochę jest tu mam niemiłych, ale miłych mam jest więcej, nie trać więc na spory siły, i wierszyki pisz czym prędzej!! Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O forum 16.03.05, 11:06 ja tam nadal czasu nie mam opiekuje sie dzidziusiem atmosfera tez ciezkawa wiec uciekam w sympatusie (czyli MMiS) Odpowiedz Link Zgłoś
milarka O sympatusiach :-) 16.03.05, 11:12 Sympatusie ponoć mafię utworzyły tutaj groźną, kto w to wierzy, ten w swej szafie wnet nieżywą znajdzie woźną Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O sympatusiach :-) 16.03.05, 11:15 mysle ze juz pare osób rzecz te poznalo grozna i w swej szafie znalazlo nawet druga trupia wozna Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O sympatusiach :-) 16.03.05, 11:23 Martwe woźne kto znajduje wciąż od nowa w szafie swojej, ten nic chyba nie kapuje, nic nie widzi prócz urojeń Odpowiedz Link Zgłoś
mayessa Re: O sympatusiach :-) 16.03.05, 11:26 juz milarko na ten temat konczmy wiersze sliczne bo sie w koncu okaze ze nie jestesmy sympatyczne Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O mafiozach ;-) 16.03.05, 12:26 Co ja widzę? jakaś banda mafiozów tu wiersze kleci. Kto nie wierzy wnet K. Janda podrzuci mu wiadro śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O mafiozach ;-) 16.03.05, 15:37 Nasza mafia tak już ma, że wierszami się zajmuje bo się na tym dobrze zna, a kto chce niech protestuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
milarka Re: O forum 16.03.05, 11:20 Sympatusie to są panie, co są mądre i przemiłe, kto nie wierzy - na śniadanie zje śmierdzącą rybę - piłę Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 o "naszym" wątku i wątku edzia o gumkach :) 17.03.05, 14:30 wątek nam się zgubi szybko jeśli nie porymujecie kto nie będzie - temu brzydko się dziś zrobi na tym świecie na emamie dyskutują czy jest grzech, czy też nie ma grzechu a ja powiem wam (po cichu) popłakałam się ze śmiechu ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
emkacha Re: o "naszym" wątku i wątku edzia o gumkach :) 17.03.05, 15:24 Rymowanie rymowanie takie dzisiaj fajne idzie wiosna drogie panie lecz to ściśle tajne Odpowiedz Link Zgłoś
mbkow MOZG WYPALONY PRZEZ MYSLENIE W PRACY ;) 17.03.05, 23:54 mi mozg wypalilo raczej. reszta polaczen tu rymuje. kto nie wierzy, niech mu sraczyk papa dance wciaz okupuje )))) Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczka5 Re: MOZG WYPALONY PRZEZ MYSLENIE W PRACY ;) 18.03.05, 02:39 Mnie ostatnio boli życie więc tu się rozerwać wpadam. O tym, co planuję skrycie tu Wam raport tajny składam. Jeszcze jedna rzecz niemiła jeszcze małpę spotkam jedną taką zbrodnię zaplanuję że aż wszystkim miny zrzedną. Dotąd miła, sympatyczna (czyżbym jeszcze była stąd) lecz zapewniam, ze na pestce można złamać sobie ząb)) Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczka5 Re: MOZG WYPALONY PRZEZ MYSLENIE W PRACY ;) 18.03.05, 02:55 Proszę serio nie brać zbyt żółci trza dziś znaleźć zbyt gdy się wali jakiś mit się wystawia życiu kwit. Życie miłe, drogie życie sprawuj mi się należycie czując swąd włażę w kąt proszę mnie wykurzyć stąd Odpowiedz Link Zgłoś
pesteczka5 Re: MOZG WYPALONY PRZEZ MYSLENIE W PRACY ;) 18.03.05, 03:08 Regulamin, ach, złamałam! wszak o formę nie zadbałam! Moskaliki mają być! Dość już sobie z formy kpić! Karę więc wymierzam sobie: jeśli jeszcze raz tak zrobię niechaj mnie pochłonie SIEĆ, gdy nie bedę weny mieć. Moskal ma być no i basta, moderacji bicz wychlasta odtępczynie od reguły by reguły lepiej czuły) pesteczka Odpowiedz Link Zgłoś
milarka O Pesteczce 18.03.05, 10:01 Kto Pesteczce przykrość zrobił i jej zalazł tym za skórę srogą karę niech zarobi - niech zje starą zdechłą kurę Odpowiedz Link Zgłoś
milarka do Pesteczki 18.03.05, 10:08 Ty Pesteczko wielki talent do wierszyków masz pisania będę więc robiła zamęt jeśli skończysz swe starania Odpowiedz Link Zgłoś
iwles o wątku :) 18.03.05, 07:45 Wątek pięknie się rozrasta Nie być chwilę tu - to grzech. Dzień bez moskalików to jak zgaga w przełyku. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 zgadze mówię STANOWCZE - NIE! 18.03.05, 09:21 Nie chcę zgagi dzisiaj mieć więc układam wierszyk zgrabny chociaż chora - pal mnie sześć krótki piszę ale ładny ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
dagal Re: połakałam się ze śmiechu (Edzio Grubas) nowy 18.03.05, 10:42 moskaliki tez śledziki śledzik z rana jak śmietana a śmietana siup na torik torcik w mordkę mordka w ciup ciup do dziurki i juz z gorki Odpowiedz Link Zgłoś
sally_zielona O braku czasu 18.03.05, 18:55 Z czasem coś ostatnio krucho, a więc nie rymuję wcale, ale powiem Wam na ucho, czas już zmienić te zwyczaje. Jeszcze dzisiaj coś wymyślę i na forum Wam tu wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka O wątku "Brzydkie dzieci" 19.03.05, 00:14 Kto śmie twierdzić, że dzieciaki brzydkie okropnie bywają, będzie miał w tyłku robaki co się szybko rozmnażają. Odpowiedz Link Zgłoś