Dodaj do ulubionych

Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie tylko

07.02.05, 20:08
... ale nie mogę się powstrzymać. Zaglądam na wątek o dziwacznych
zainteresowaniach (b. fajny): Joasiiik i Lipiec koty drą. No nic, idziemy
dalej: wątek o mężu, który pryska co weekend na wypad ze znajomymi. A tam co?
Joasiiik i Lipiec szarpią się za grzywki. OK, może gdzieś jeszcze spróbujemy?
Wątek: co robimy z mężem, jak nie oglądamy TV - zgadnijcie, co tam ujrzałam?
Brawo! Zgadłyście!
Wieczna-Gosiu, jeśli uznasz, że wkładam kij w mrowisko, to wykasuj mnie
natentychmiast smile Dla mnie ta sytuacja jest z jednej strony komiczna, ale z
drugiej denerwująca, bo nie mogę się doczytać niczego sensownego, zanim nie
złożę daniny temperamentom Joasiiik i Lipiec i nie przekopię się przez ich
przepychanki i argumenty ad personam. Jest to dość uciążliwe, można by to
pokasować albo gdzieś przenieść?
Piszę w nowym wątku, bo chciałabym sprawę załatwić za jednym zamachem, a nie
popiskiwać nieśmiało w poszczególnych wątkach, gdzie mnie i tak nikt nie
zauważy.
Za broń Boże nie mam nic przeciwko, żeby JOasiiik i Lipiec sobie pogadały,
ale nie w ten sposób, nie zaśmiecając wątków, których temat jest zupełnie
inny.
Obserwuj wątek
    • joasiiik25 Re: Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie t 07.02.05, 20:12
      zgadzam sie
      jednak nie pozostaje bierna- bo mam dosyc pomiatania moja osoba
      juz siedze cicho

sorki ale szlak mnie trafia...
    • koleandra Re: Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie t 07.02.05, 20:12
      Ech.... to chyba kablowaniem się nazywa wink
      "Uwaga:
      Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je klikając czerwony kosz."
      • koleandra Re: Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie t 07.02.05, 20:14
        Bo inaczej to zrobi nam sie kłótna bo oni sie tam kłocą i kolejna kłotnia w
        sprawie tej kłotni.... itd.itp.
        • joasiiik25 Re: Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie t 07.02.05, 20:15
          wiesz lipiec czepia sie wszystkiego i zadaje durne pytaniasmile

nawet lekcewazona ponawia pytanie
          a watek rosnie rosnie i rosnie...
          • 18lipiec Re: Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie t 08.02.05, 08:35
            Durne? Prawdziwe, tylko Ty nie umiesz odpowiedzieć?
      • kawka74 Re: Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie t 07.02.05, 20:14
        bo ja kablara jestem smile
        najmocniej przepraszam, ale czerwony kosz po prostu wyleciał mi z głowy.
        Poprawię się, oczywiście. Ale to naprawdę było uciążliwe, zwłaszcza że wątki są
        dla mnie interesujące.
    • sakada Re: Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie t 07.02.05, 20:15
      Zapomniałaś o mojej skromnej osobiesmile))))

PS: Pozdr. Koleandra!
      • wieczna-gosia Re: Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie t 07.02.05, 20:57
        widocznie sakado za malo drzesz koty wink)))
        nic mi nie trzeba kablowac (tzn milo ze komus jeszcze to przeszkadza). Staram
        sie kasowac ale dziewczyny plodne sa i tfuuurcze wink
        • kawka74 Dobra, już siedzę cicho :) 07.02.05, 21:03
          będę tylko mściwie pukała w czerwony koszyczek
          no właśnie, Sakado, za mało mi podpadłaś, żeby pokazać Ci język wink za grzeczna byłaś i w ogóle... jakaś taka korekt smile
          Wieczna-Gosiu, zgłosiłam i ten wątek do kasacji, żeby nie powstał kolejny tasiemcowy serial o tym, kto z kim, za ile i dlaczego tak drogo smile
          • sakada Re: Dobra, już siedzę cicho :) 07.02.05, 21:51
            Ej widać za mało się staramsmile)))) Obiecuję poprawę Kawko i Tobie Małgorzatosmile
    • 18lipiec Re: Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie t 07.02.05, 20:57
      Dżizas dziewczyno, coś Ty taka wrażliwa!!!!!
      Nie podoba się, nie czytaj, ale czemu narzekasz?
      Nawet jak wątek odbiega do tematu jest specjalne drzewko i widać co jest na
      jaki temat!
      Kablara...
    • wieczna-gosia netykieta... 07.02.05, 21:04
      i jeden z jej punktow brzmi:

Jeśli dyskusja przerodzi się w prywatną wymianę poglądów, kontynuuj ją poza forum.

i dlatego moze zacznijcie jej przestrzegac?

Z powazaniem wink)
    • danka24 Re: Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie t 07.02.05, 21:43
      Masz rację, że wypowiedzi nie na temat to po prostu śmieci. Ale polecam Ci
      najlepsze wyjście - wygaś te osoby, które śmiecą. Wchodzisz na "Moje forum",
      wpisujesz je na listę nieprzyjaciół i "optaszkowujesz" polecenie, aby Ci się
      nie wyświetlały ich posty i wątki. Zobaczysz - od razu odetchniesz z ulgąsmile))
      • kawka74 W sumie można, tylko ... 07.02.05, 21:58
        w tym sęk, że nie chciałabym tego robić. Przecież posty Lipca i Joasiiik to nie
        są wyłącznie śmieci. Chciałabym czytać to, co mają do powiedzenia na zadany
        temat, ale nie przedzierać się przez gąszcz ich wzajemnych animozji. Tak więc
        chyba wygaszenie niczego nie zmieni...
        • danka24 Re: W sumie można, tylko ... 07.02.05, 22:42
          Zgadzam się z Tobą - też czasem lubię czytać posty lipca. Ale zauważ, że są
          okresy, kiedy jest względny spokój i nie ma awantur - i sa okresy, gdzie tak
          się one nasilają, że aż przykro. Wtedy właśnie wygaszam takie osoby (zawsze
          później można to cofnąć). Dobra atmosfera jest wtedy dla mnie ważniejsza niż
          dowiedzenie się, co na dany temat mają do powiedzenia kłócące się ze sobą
          forumowiczki...
    • mama007 taaaaaaa + propozycja dla wiecznej 07.02.05, 21:51
      podpisuję wszystkimi rękami i nogami jakie mam, niby inteligentne, wykształcone
      osoby... wrrr
      sakada - Ty się przynajmniej w miarę ambitnie i twórczo wypowiadasz, a jak
      widzę w odpowiedziach joasik albo lipiec, to (za przeproszeniem) odechciewa mi
      się czytać dalej,
      propozycja dla wiecznej - weźcie kogoś do pomocy, kogoś kto codziennie zagląda
      i mógłby kasować prywatę...??
      od siebie dodam, że coraz rzadziej tu zaglądam, a szkoda... bo kiedyś było
      naprawdę fajnie
      pozdrawiam
      • sakada Re: taaaaaaa + propozycja dla wiecznej 07.02.05, 21:52
        Dzięki o rany!smile
    • ivia Re: Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie t 08.02.05, 09:01
      Lipiec jest młoda, pełna energii, wydaje się jej, że świat nie ma dla niej
      tajemnic, poza tym skończyła studia i chce dać upust swojej energii.
      Najzwyczajniej zachłysnęłą się samą sobą. Lubi zwracać na siebie uwagę, a że
      nie zawsze ma wystarczającą wiedzę na temat, to napisze coś kontrowersyjnego i
      już wszyscy o niej mówią. To co że wyciął ciążę, żadne wielkie halo. Zobaczymy
      jak będzie mówić o swojej ciąży (chyba że zmieni nick i będzie się wypowiadać
      jak stateczna i poważna mamusia). Dzieci RYCZĄ, ano tak, zobaczymy czy swoje
      zaknebluje i zamknie w łazience. Lipiec po prostu lubi jak coś się dzieje, a
      najlepiej jak jest dużo szumu wokół niej.
      A Joasiiik25 w pewnym sensie rozumiem, że czasem nie jest w stanie się
      powstrzymać i odpisze na zaczepki panny L., bo też mnie czasem ponosi na te
      mądrości Lipca, ale to taka rozmowa typu: "dziadek o gruszce, babka o
      pietruszce".
      Ivia
      • sceptyczna1 Re: Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie t 08.02.05, 09:49
        Ivia zgadzam się z Tobą w całości, a Tobie Kawko dziękuję, że poruszyłaś tę
        sprawę, też wczoraj o tym myślałam, ale straciłam połączenie z netem. Te słowne
        przepychanki nie są śmieszne są żałosne. Pozdrawiam
        • joasiiik25 Re: Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie t 08.02.05, 09:58
          Przepraszam za wczorajsza durnowata wymiane zdan z dziecinka, ale nie pozwole
          sie obrazac.
          Mam serdecznie dosyc bycia bierna i grzeczna "dziewczynka do bicia", ktora
          zacisnie zeby i przemilczy temat. Na wiele zaczepek nie reaguje, ale sa tez
          takie ktore nie zostawie bez odzewu z mojej strony.
          Roznica miedzy moimi wypowiedziami a wypowiedziami dziecinki jest zasadnicza.
          Nigdy nie ublizam jej publicznie, najwyzej pomysle sobie o niej brzydko, nie
          czepiam sie jej rodziny itp. Czasami moje wypowiedzi sa chaotyczne, ale sklada
          sie na to wiele roznych powodowsmile
          Bo drugie b. nie lubie jak wtracaja swoje trzy grosze adwokaty dziecinki
          (czyt.sakada), teraz wszystkie te wypowiedzi beda lekcewazone przez moja osobe.

za duzo ostatnim czasem padlo slow na moj temat, wtedy nie reagowalam, ale
          teraz bede.

pozdr

ps:wiem,ze mi to nic nie da bo z dziecinka dyskusja jest jalowa i nie zawsze z
          sensemsmile
          • kawka74 Joasiiik 08.02.05, 10:26
            wierz mi, nie chciałam napadać ani na Ciebie, ani na Lipca. Napisałam to, co
            napisałam, wyłącznie dla własnej wygody, bo przebijanie się przez prywatę jest
            dość denerwujące smile Po prostu uważam, że sprawy prywatne (a tak to wygląda)
            należy załatwiać poza forum, bo robi się straszny bajzel. Sama, co prawda, tego
            nie zrobiłam wink ale nie bardzo wiedziałam, jak to zrobić, żeby ten śmietnik
            zginął, zapomniałam o miłym, bezpiecznym i anonimowym czerwonym koszu.
            Przepraszam Cię, że nie załatwiłam tego, jak trzeba. Prawdopodobnie teraz
            posypie się lawina postów za i przeciw, dlatego zgłaszam ponownie ten wątek do
            kasacji. Szkoda Waszych i moich nerwów.
            • joasiiik25 Re: Joasiiik 08.02.05, 10:31
              spoczkosmile

pozdr
          • mamagd Re: Ja bardzo przepraszam - do moderatora i nie t 08.02.05, 10:35
            Wiecie co ja na Forum siedze od niedawna i sporadycznie cos pisze. Ale dzisiaj
            wlasnie tez pomyslalam , ze dziwne jest to Forum bo zamiast sobie pomagac to
            jeszcze gorzej wszyscy sie wkurzaja. Czy nie milej bylo by sie zaprzyjaznic i
            wspierac albo rozsmieszac niz wiecznie na siebie warczes.
            Ja poprostu przestane odpisywac na niemile posty i w ten sposob okarze swoja
            nietolerancje wzgledem takich wypowiedzi.
            mamagd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka