04.03.05, 08:29
MOKA CÓRKA IDZIE W TYM ROKU DO KOMUNII.CZY RODZICE SWOJEMU TEZ KUPUJĄ JAKIŚ
PREZENT?
Obserwuj wątek
    • allaxx2 my kupiliśmy 04.03.05, 10:43
      synek dostał od nas albumy o koniach,zwierzętach świata i słownik wyrazów
      obcych.
      Dzieci kolezanek dostawały wieże,aparaty,pieniążki lub ubrania.
      Myslę że musisz uzgodnić z dzieckiem co chciałoby dostać.
      • jemma Re: my kupiliśmy 04.03.05, 20:39
        Nasza Julka też w tym roku przystępuje do komuni,myślałam żeby podarować jej
        coś z tej okazji i chyba będzie to ładnie wydana Biblia,może z jakąś fajną
        dedykacją.Taka pamiątka od rodziców,chciałabym żeby przydała jej się czasami w
        życiu.
        • korniszo_on Re: my kupiliśmy 04.03.05, 21:24
          Biblię moje dziecko dostanie z Kościoła. Od rodziny pewnie pieniądze, z których
          w danym momencie nie będzie miało przyjemności. Tak też my pewnie kupimy na
          osłodę jakiś niezbyt rozrośnięty (wszak urządzamy przyjęcie)zestaw klocków Lego.
    • saraanna Re: I KOMUNIA 04.03.05, 22:13
      Moze cos co by miala na cale zycie jako pamiatke.Moze zloty lancuszek z
      wisiorkiem albo zloty pierscionek lub kolczyki albo dobry zegarek.
      • mifka Re: I KOMUNIA 06.03.05, 01:40
        wiesz zloto ktore dostalam na komunie sprzedalam przy pierwszych klopotach
        finansowych i nigdy jakos nie zalowalam (nie powiem bo uratowalo mi wtedy
        tylek),ale mysle,ze na cale zycie dalabym corce wspomnienia- zamiast przyjecia
        komunijnego do Disneylandu!
        • korniszo_on Re: I KOMUNIA 06.03.05, 09:19
          mifka napisała:

> wiesz zloto ktore dostalam na komunie sprzedalam przy pierwszych klopotach
          > finansowych i nigdy jakos nie zalowalam (nie powiem bo uratowalo mi wtedy
          > tylek),ale mysle,ze na cale zycie dalabym corce wspomnienia- zamiast
          przyjecia
          > komunijnego do Disneylandu!

O właśnie - my planujemy sie wybrać do Legolandu za piniądze, które syn
          dostanie na Komunię.
          • katse Re: I KOMUNIA 06.03.05, 10:21
            a ile trzeba na taki wyjazd?
            • korniszo_on Re: I KOMUNIA 06.03.05, 13:16
              No właśnie tego jeszcze niestety nie wiem. Jak byłam latem w Świnoujściu to tam
              oferowali takie wyjazdy baaardzo tanio - chyba niecale 200zł od osoby (nocleg
              po drodze w autobusie). W internecie znalazłam tylko wycieczki szkolne. A w
              pobliskim biurze podróży ofertę nekermana i jemu podobnych, czyli 1 nocleg +
              wstęp na 2 dni (bez dojazdu) ok. 1200zł za 3 osoby. No ale szukam dalej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka