chloe30 16.03.05, 13:18 Nie dotyczy dzieci, ale zapytam Kurcze, no i wyszło mi że niedouczona jestem (( Codziennie rano szef wita się ze mną całując mnie w rękę choć wcale nie jest stary )) Mam wstawać czy siedzieć? No kurka, problem se znalazłam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moofka Re: Pytanie o dobre zachowanie 16.03.05, 13:24 jak sie szef wita albo ktoś starszy to wypada wstać tym bardziej, ze on taki szarmancki nawiasem mówiąc ja strasznie nie lubie całowania w rekę, krepuje mnie i nigny nie wiem co mam robić wole grabe po mesku ściskać Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Pytanie o dobre zachowanie 16.03.05, 13:27 Ja nawet lubię tą formę, tylko zdarza się dzisiaj tak rzadko, że zawsze wtedy sie rumienie i wyglądam jak pensjonarka )) Chyba zacznę dygać jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Re: Pytanie o dobre zachowanie 16.03.05, 13:27 Ja zawsze sie unosze - bo wstac nieraz nnie zdażę. Trochę głupio tak siedzieć i to nie ważne czy starszy ode mnie czy młodszy. Zreszta zawsze wstaje jak ktos sie ze mna wita czy calujac czy podajac reke - no chyba ze skinie tylko glowa to wiadomo ze siedze dalej Odpowiedz Link Zgłoś
klemensik2 Re: Pytanie o dobre zachowanie 16.03.05, 13:31 Byłam niedawno na wykładzie z dobrego wychowania i w rękę powinny być całowane starsze panie. Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: Pytanie o dobre zachowanie 16.03.05, 13:32 klemensik2 napisała: > Byłam niedawno na wykładzie z dobrego wychowania i w rękę powinny być całowane > starsze panie. Przekażę szefowi, niech nie żyje w niewiedzy Odpowiedz Link Zgłoś