magda_bran 07.04.05, 19:02 TO WZRUSZAJĄCA HISTORIA. mAM NADZIEJĘ,ŻE MIŁOSZ JEST ZDROWY. ŻYCZĘ WAM DUŻO SZCZĘŚCIA.MAGDA Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiora21 Re: Zza szyby inkubatora 21.06.05, 16:37 Plakalam jak bobr czytajac ta hitorię. Jakies 2 tygodnie temu tez dowiedzialam sie ze mam ciaze zagrozoną. Leze teraz na tapczanie a obok mnie komputer i ledwo widze co pisze. Staram sie lezec 24 na h. Strasznie się boje tymbardziej ze to moja pierwsza ciaza niezaplanowana do konca. Duzo przeszliscie, zycze zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.silenter Tak, znam to aż za dobrze... 21.06.05, 22:16 moja Ola ważyła 2 razy mniej niż Miłosz - 1120g. Urodziła się w 31 tc. Wcześniaki są niesamowite. Teraz Ola ma 16 miesięcy (14 wieku kor). Oleńce nie straszne żadne wirusy ani bakterie - parę dni temu poradziła sobie z grypą żołądkową, a kiedyś nawet z sepsą. Miłoszku, życzę Ci duuuużo zdrowia)). Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Zza szyby inkubatora 22.06.05, 14:29 Mój syn tez jest z 30 tyg.Miesiąc na respiratorze.Dzisiaj najzdrowsze dziecko w całym mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
oliwia244 Re: Zza szyby inkubatora 22.06.05, 14:52 Ledwo trzymam łzy na wodzy! a przecież jestem w pracy.... Nie miałam takich przeżyć ale moja przyjaciółka ma syna urodzonego w 26 tygodniu wiec temat mi blisko znany. Kategorycznie zabraniam czytac artykół CIĘŻARNYM! Takie wzruszenia nie są Wam potrzebne! Odpowiedz Link Zgłoś
migotka2000 Re: do oliwii 22.06.05, 15:10 Masz rację, jestem w 9 tygodniu i ryczałam jak bóbr... Odpowiedz Link Zgłoś
chloe30 Re: do oliwii 22.06.05, 15:27 No to sobie poryczałam. Dobrze, że akurat nikt do biura nie wszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
basiaf1 Re:Miłoszku:)) 22.06.05, 16:12 Życzę Tobie i twoim rodzicom tylko słonecznych dni pod waszą brzozą. Dokładnie wiem co czułaś choć mój Jasiek to tylko 1/3 Miłosza! Jasiek ważył 800 gram... Buziaki Basia Odpowiedz Link Zgłoś
ivka2 Re: Zza szyby inkubatora 23.06.05, 21:20 Popłakałam się. I trochę egoistycznie pomyślałam-Dzięki Ci Boże , ze urodziłam w terminie. A było zagrożenie w 30-stym tyg. ciązy... Odpowiedz Link Zgłoś
miracll Re: Zza szyby inkubatora 24.06.05, 00:03 Wszystkie jesteśmy szczęściarami... Zapalam wirualne światełko dla córeczki mojego kolegi 530g - jej się nie udało, chociaż dzielnie sie trzymała prawie miesiąc. Mnie też zdażył się cud - ma na imię Kajtek, 4 miesiąc i jest zdrowy - chociaż do tej pory nie moge w to uwierzyć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś