connie 07.06.05, 07:36 wczoraj wzielam pierwszą tabletkę od kiedy jestem zabezpieczona? czy któras wie? na ulotce oczywiście nic nie jest napisane Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
majalabeille Re: cerazette 07.06.05, 09:31 Jesli pierwsza tabetke wzielas w ciagu trzech tygodni od porodu to jestes zabezpieczona od pierwszej tabletki, jesli jednak pozniej to po siedmiu tabletkach (dniach) Odpowiedz Link Zgłoś
agatris Re: cerazette 07.06.05, 15:21 moim zdaniem od pierwszej, tak jak w przypadku innych tabletek.jak brałam cerazette, lekarz nic nie wspominał o 7 dniach, więc nie czekałam pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mamkube Re: cerazette 07.06.05, 18:17 Kurde a jak zapomniałam już dwa razy jej wziąć? Wziełam na następny dzień rano. Wywaliłam ulotkę. Odpowiedz Link Zgłoś
agatris Re: cerazette 07.06.05, 19:39 to nie jesteś już zabezpieczona, maksymalne odstepstwo w braniu tych tabletek to 2 godziny pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
chokie Re: cerazette 07.06.05, 19:50 Po siedmiu dniach. Jesli spoznisz sie z braniem tebletki o wiecej niz 3 godziny to musisz przez kolejne siedem dni "kombinowac" z dodatkowym zabezpieczeniem. Tak mi tlumaczyla moja ginka i tak samo w ulotce reklamowej cerazette. Odpowiedz Link Zgłoś