29.06.05, 23:03
Wygonili graczy z forum emama i co? Nie ma z kim w salonie pograć, bo tam
nikt nie zagląda. Za to teraz jest miejsce na kłótnie na forum. Jak nie ma co
robić to zawsze sie kłócić można. A tak to się w gierki popykało. Oj szkoda,
szkoda.

A przy okazji - nie ma to jak inteligentne zdania wplatane w odpowiedzi na
posty: "naprawdę szkoda mi ciebie", "piszesz tak na poważnie, czy
żartujesz", "proponuję czytanie ze zrozumieniem", "to chyba jakaś
prowokacja". Dzisiejszy dzień sprzyjał takim zdankom na forum smile
Obserwuj wątek
    • palka_zapalka Re: gry 29.06.05, 23:30
      No co do tych gier to ja chętnie popykam - ale gra szpital mnie zdenerwowała (
      ten duch)
      Trzeba prywatne forum założyć GIERKI DLA MAMUSIEKsmile
      • socka2 Re: gry 29.06.05, 23:33
        marcelino, to zamiast siedziec w takich postach moze zaproponujesz jakas
        ciekawa gierke??? wink))) mimo zakazu wink))) ja tez sobie popykam z checia...
    • megan99 Re: gry 29.06.05, 23:42
      Ja też stęskniłam się za gierkami. Wyrzucenie ich z emamy było błędem. Teraz tu
      panuje nuda albo mają miejsce same nieprzyjemne i głupie dyskusje.Z chęcią
      zagrałabym w coś.
      • dagmama Re: gry 29.06.05, 23:48
        dajcie linka na grę szpital!
        • malgorzata9 Re: gry 30.06.05, 08:09
          www.comp.nus.edu.sg/~chanhaor/darkness2.html
    • twinmama76 Re: gry 30.06.05, 08:33
      Wyrzucenie gier z emamy nie było pomysłem moderatorek.
      Niestety teraz miejsce takich wątków jest nawet nie na Salonie, a na forum Gry
      i zabawy.
      Takie są wytyczne i niestety konsekwentnie będziemy przenosić z emamy wątki o
      grach.
      • a.m.a Twinmamo 30.06.05, 09:58
        prosze cie bardzo, zebys wytlumaczyla, jak to bylo z tymi grami, bo z mojego
        punktu widzenia to jednak przez was (moderatorki) gry zniknely z emamy.
        Oczywsice kazdy kij ma dwa konce i byc moze jest inaczej niz ja mysle, ale mnie
        sie wydaje, ze zainteresowanie grami rozpoczela kalina pytajac sie nas, czy nie
        lepsze dla nas by bylo osobne forum na gry (chciala rozmawiac z adminem na ten
        temat), potem okazalo sie, ze jest male zainteresowanie w kwestii osobnego
        forum i jakas osoba chyba na czerwono wyswietlona powiedziala, ze gry pasuja na
        salon i na zabawe. Potem Ty napisalas ze rozmawialas z adminem i gry maja byc
        przeniesione na Gry i Zabawy, bo jednak na salon nie pasuja. Wczesniej byl
        jeszcze watek, w ktorym emamy wypowiadaly sie, ze gry im absolutnie na emamie
        nie przeszkadzaja.
        Coz chyba jednak moderatorka chciala dobrze a wyszlo jak wyszlo... typowa
        niedzwiedzia przysluga.
        Nie czytalam teraz postow dotyczacych obecnosci gier, wiec moglam cos
        pomieszac, ale wydaje mi sie, ze jednak dobrze pamietam jak bylo...
        Bardzo prosze o wyjasnienie kwestii gier raz a dobrze.
        pozdrawiam
        • twinmama76 Re: Twinmamo 30.06.05, 13:24
          O ile sobie dobrze przypominam, to pojawiło się kilka zgłoszeń do adminów, że
          gry na emamę nie pasują. POtem jakos równolegle pojawiły się: post Kaliny_p o
          osobnym forum, dyskusja z adminami, gdzie mają być gry i dyskusja na temat
          połączenia Salonu i emamy.
          Troche bałaganu sie przez to narobiło, ale w końcu sytuacja się wyklarowała -
          Salon zostaje, wątki o grach wędrują na Gry i zabawy.
          Przykro mi.
          • a.m.a Re: Twinmamo 30.06.05, 14:08
            dzieki za odpowiedz. czyli jednak naciski z gory byly sad Trudno - sila wyzsza,
            trzeba sie z tym pogodzic. Dziekuje jeszcze raz za wyjasnienie i pozdrawiam.
      • malgorzata9 Re: gry 30.06.05, 10:15
        Sama się zastanawiam, co tak naprawdę byo w tych wątkach, że przyjeliście
        zasadę o nieumieszczaniu gier na emmamie? Jak dla mnie świetnie i wesoło było
        wspólnie szukać rozwiazać w wesołym gronie. Zostałam zarażona tymi grami smile
        Szkoda, że tak jest jak jest...
        • beata985 wlaśnie 30.06.05, 10:46
          a na gry i zabawy to juz w ogole nie wchodze.a tu zrobilo sie bardzo nudno.to
          juz lepiej na FHsad
          MY CHCEMY GRY
          MY CHCEMY GRY....
          ...
    • bea.bea Re: gry 30.06.05, 14:19
      gram od tygodnia w tego rycerz ...i za czwartą komnatę wyjść nie mogę ...sad((

a taka prosta gierka sad(
    • megan99 forum escape from room 30.06.05, 14:51
      Na tym forum są same gry. Tyle tylko,że brak tam atmosfery starej!!! emamy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka