ewak1 01.07.05, 10:20 Bardzo proszę o oddanie głosika na mojego skarba . Z góry dziękuję. www.danviva.pl/galeria/show.php?idf=173 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bojana Re: zagłosujcie na mnie! 01.07.05, 11:02 Przecież to żenujące, nie sądzisz? Pozdrawiam .................................... I co na to NATO? NATO na to nic Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka do Ewak1 01.07.05, 12:04 Głosowanie tylko dlatego, ze forumowiczki Cię znają to nie jest w porządku, przejrzałam zdjęcia które biorą udział w konkursie i masa innych też mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
ewak1 Re: do Ewak1 01.07.05, 12:35 Ale tam można zagłosować na taką ilość zdjęć na jaką ma się ochotę . Odpowiedz Link Zgłoś
bethan Re: zagłosujcie na mnie! 01.07.05, 17:54 To żadna frajda wygrać poprzez sztuczne nabijanie punktów. Nie rozumiem tego i nigdy chyba nie zrozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewak1 Re: zagłosujcie na mnie! 02.07.05, 11:36 Dziewczyny ale taki jest regulamin tego konkursu, przeczytajcie go uważnie, należy powiadomić jak największą liczbę osób. To już mój ostatni komentarz bo czuję się dziwnie po tych komentarzach, a naprawdę nie uważam że zrobiłam coś karygodnego. Jedno jest pewne głosowania wam już nie zaproponuję bo znowu będziecie się starały mi udowodnić jakie to ze mnie dno moralne. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: zagłosujcie na mnie! 02.07.05, 15:33 To chyba konkurs na posiadanie jak najwiekszej liczby znajomych? Badz umiejetnosci na dotarcie do jak najwiekszej liczby osób z prosba.Bez sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
tojaola2 Re: zagłosujcie na mnie! 02.07.05, 21:59 Ja zagłosowałam ,bo zdjęcie mi się podoba.Oprócz tego nie widzę niczego złego w postępowaniu Ewy-jeśli komuś podoba się inne zdjęcie,bedzie głosował na nie i tyle.Po co te Wasze moralizatorskie komentarze?I przeczytajcie uważnie regulamin-możecie głosować na każde ze zdjęć tyle tylko,że 1 raz.Pozdrowienia Ola Odpowiedz Link Zgłoś
blu4 Re: zagłosujcie na mnie! 02.07.05, 23:30 Podoba mi sie i zaglosowalam)) Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ewak1 Re: zagłosujcie na mnie! 03.07.05, 11:10 Dziękuję za głosiki , no i cieszę się że wreszcie ktoś myśli tak jak ja, bo już czułam się czarną owcą na tym forum. I cieszę się że zdjęcie się podobało. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: zagłosujcie na mnie! 04.07.05, 03:56 Również zagłosowałam i nie widze nic złego w Twoim zachowaniu))))))) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
ewak1 Re: zagłosujcie na mnie! 04.07.05, 09:02 dziękuję za głosiki konkurs zakończony, ale jeszcze nie znam wyników ). Odpowiedz Link Zgłoś