bea.bea 14.07.05, 21:37 skończcie z tymi cyckami...) zainspirowal mnie post numerologia ciekawe czy macie odwagę się przyznać )) co z was za ziółka) KLIKNIJ TU....I POWIEDZ KIM JESTEŚ ) www.numerolog.pl/index.php?action=wibracje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kawka74 Re: TYLKO DLA ODWAŻNYCH :)) 14.07.05, 21:43 jestem mistrzowską 33 i mam predyspozycje do uczenia innych, co zresztą robię i bardzo to lubię ) i numerologiczna 6 - tu nie bardzo potrafię stwierdzić czy się zgadza, bo jest to dla mnie szaleńczo pochlebne, aż mi wstyd ) Odpowiedz Link Zgłoś
twinmama76 Ooo, tak samo jak jak :-) 15.07.05, 09:13 kawka74 napisała: > jestem mistrzowską 33 i mam predyspozycje do uczenia innych, (...) > i numerologiczna 6 Nie lubię uczyc innych, za mało mam cierpliwości. Ale za to mam skłonności do pouczania (co widac hehehe),więc coś jest pewnie na rzeczy Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: TYLKO DLA ODWAŻNYCH :)) 14.07.05, 21:46 10.04.1980 = 5 Z wynikow jestem zadowolona) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak A masz Bea coś chciała ;-): 14.07.05, 22:07 www.numerolog.pl/wibracje/include/magicalc.php Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: A masz Bea coś chciała ;-): 14.07.05, 22:09 Eeeee, nie owiera się . 3 jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaan Re: TYLKO DLA ODWAŻNYCH :)) 14.07.05, 22:25 44 i 8 ). Ale mi humor poprawił się. Kiepski dzień miałam, a tu na zakończenie poczytałam sobie takie pokrzepiające słowa... Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: TYLKO DLA ODWAŻNYCH :)) 14.07.05, 22:30 Czwórka Sie calkiem, calkiem sprawdza Odpowiedz Link Zgłoś
18lipcowa 8 - ale ze mnie anioł......... 14.07.05, 22:35 Jesteś numerologiczną 8 - ką: Ósemki dysponują niespożytą energią, są odważne i pełne zapału, dlatego idą przez życie nie zrażając się przeciwnościami losu i bez trudu regenerując się po każdej porażce. Mają głowę pełną planów, które snują z rozmachem i pasją, w czym pomaga im bujna wyobraźnia. Równie dobrze radzą sobie z ich realizowaniem, pod warunkiem, że uda im się dopasować je do rzeczywistych możliwości. Praktyczni, ambitni i honorowi. Wiele wymagają od innych, ale niemniej od samych siebie. Mają skłonność do surowych osądów, ponieważ dzielą rzeczy na czarne i białe i niechętnie zauważają szarości. Są to osoby o fascynującej, intensywnej osobowości, pełni pasji i wiary we własne możliwości. We wszystko angażują się całymi sobą, niczego nie robią na pół gwizdka. Na ogół niechętni kompromisom, nie tolerują bylejakości, stagnacji i apatii. Ciężko jest im pogodzić się z własnymi słabościami. Często nieuleczalnie przekonani o własnej racji, z powodu czego zdarza im się popadać w moralizatorstwo – wiedzą przecież najlepiej, co jest dla wszystkich dobre, a co złe. Negatywne ósemki mogą mieć skłonność do nadmiernego wykorzystywania swojej władzy, manipulowania i poddawania się manipulacji, niesprawiedliwości, nadmiernego dominowania. Często brakuje im elastyczności. Mają zdolności organizacyjne i potrafią zarządzać innymi, dobrze również radzą sobie z finansami, a więc w pracy sprawdzają się zwłaszcza na stanowiskach kierowniczych – o ile w swym dążeniu do ciągłego podnoszenia poprzeczki nie popadną w tyranię. Namiętni, pełni pasji, absorbujący i władczy, w miłości, jak i na każdym innym polu, chcą mieć wszystko albo nic. Potrafią być opiekuńczy i czuli. Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 10.09.1974 14.07.05, 22:36 Jestem numerologiczną 4 - ką no prawie pasuje, poza małymi szczególikami Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: TYLKO DLA ODWAŻNYCH :)) 14.07.05, 22:37 Jestem 5 - większość się zgadza, zwłaszcza - "Idealne zawody dla piątek to te, które wymagają szybkości działania, ruchu, zmian. W uczuciach, wbrew pozorom, często są nieśmiałe, marzycielskie i romantyczne. Bardzo potrzebują wolności". Odpowiedz Link Zgłoś
michiko widocznie tylko ty bo nikt inny nie narzeka 15.07.05, 09:52 czasem warto poczytac coś lżejszego dla odmiany, choćby po to żeby się pośmiać. Bo lepiej żartować jak chorować Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max niby masz rację... 15.07.05, 10:16 ale ty bierzesz to bardzo na poważnie, więc gdzie tu zabawa? Odpowiedz Link Zgłoś
michiko och... ula max przecież z tego co ja biorę na 15.07.05, 10:19 poważnie, ty możesz się dobrze pośmiać. )) dużo uśmiechów ci życzę dzisiejszego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
ula_max a dziękuję, dziękuję... 15.07.05, 14:02 dużo rozrywki mi ostatnio dostarczasz... Odpowiedz Link Zgłoś
ania.freszel Re: Szósteczka 14.07.05, 23:42 Ja tez, niestety. Takia sierota zyciowa Odpowiedz Link Zgłoś
mm_s Re: TYLKO DLA ODWAŻNYCH :)) 14.07.05, 23:24 Nie mam pojecia jak to możliwe, ale : ja - 11.07.1980 - "9" ; mąż - 19.03.1976 - "9" ! Julka - 12.02.2002 - "9"..... jaja czy co? Ciekawe, jak często się to zdarza.... Odpowiedz Link Zgłoś
sonis Re: TYLKO DLA ODWAŻNYCH :)) 14.07.05, 23:42 U mnie też tak jest! Wszyscy jesteśmy 8)) Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: TYLKO DLA ODWAŻNYCH :)) 14.07.05, 23:36 Ja jestem JEDYNKA. Jakbym czytala o sobie..... Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Jestem czwórką. 14.07.05, 23:38 I połowa przedstawionych przymiotów do mnie nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
ykke Re: TYLKO DLA ODWAŻNYCH :)) 14.07.05, 23:42 6. Po prostu strzał w dziesiatkę. Niesamowite! Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: TYLKO DLA ODWAŻNYCH :)) 15.07.05, 00:49 to nie ma żadnej 9-tki?? oprócz mnie Odpowiedz Link Zgłoś
kokolores 1 15.07.05, 01:19 "Jesteś numerologiczną 1 - ką: Ludzie, którzy urodzili się pod wpływem tej wibracji, s± odważni, niezależni i maj± duż± siłę przebicia. Wiedz±, czego chc±, i wiedz±, jak to osi±gn±ć, ponieważ potrafi± planować i maj± duż± wyobraĽnię. Ich wyobraĽnia jest bardzo precyzyjna, przestrzenna, architektoniczna. Podstawow± potrzeb± jedynek jest wolno¶ć i niezależno¶ć, o któr± walcz± do upadłego. Lubi± podejmować decyzje i nie daj± się ubezwłasnowolnić. Między innymi z tego powodu miewaj± skłonno¶ci do dominowania i kierowania innymi. Nigdy nie godz± się na odgrywanie drugoplanowej roli. Maj± dynamiczny, elastyczny, twórczy i klarowny umysł, potrafi± ¶wietnie wyci±gać wnioski. S± elokwentne, często maj± cięty język. Pomysłowi i pełni inicjatywy, entuzjazmu i woli działania. Potrafi± precyzować swoje cele. Bywaj± ekstrawertyczni, ponieważ pragn± się wyróżniać. Negatywne cechy jedynek to władczo¶ć, porywczo¶ć, egoizm, brak taktu. Zawodowo, wol± kierować innymi, niż być kierowani, dlatego dobrze sprawdzaj± się na wysokich stanowiskach. Chętnie wykonuj± również niezależne zawody, w których nikomu nie podlegaj±. Lubi± sami dysponować własnym czasem. Chętnie podejmuj± nowe wyzwania, s± ambitni i nie obawiaj± się zmian. W uczuciach potrafi± być czuli, namiętni i zmysłowi, jednak je¶li co¶ idzie nie po ich my¶li, często staj± się chłodni i odlegli. Partner jedynki powinien pozostawiać jej margines niezależno¶ci." :o) Odpowiedz Link Zgłoś
kochamcie Re: 7 15.07.05, 07:48 Ja jestem 7. Jak czytalam, to az mi sie goraco zrobilo - cala ja Odpowiedz Link Zgłoś
mamadwojga Ja 33, mąż 22 - jesteśmy wyjątkowi, he he. 15.07.05, 08:12 Ja jestem 33 a mąż 22 Ale opis się według mnie nie zgadza całkowicie. Zresztą te opisy dużo "kadzą", mało negatywnych cech podają. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: TYLKO DLA ODWAŻNYCH :)) 15.07.05, 08:15 czwórka - połowa to prawda a połowa to kompletna bzdura , w ogóle nie pasująca do mojej osobowości... Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2233 4 - 100% prawdy !!! :) 15.07.05, 08:26 ------------------------------------------------------ çççççççççççççççççççççĂçççççç Odpowiedz Link Zgłoś
michiko melduje się 11- mistrzowska 15.07.05, 09:48 www.numerolog.pl/wibracje/include/magicalc.php Odpowiedz Link Zgłoś
michiko polecam forum numerologia 15.07.05, 09:50 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23210 Odpowiedz Link Zgłoś
carminamama Ja 9 15.07.05, 10:37 No i wszystko sie zgadza a maz 4 - tez sie zgadza, a corka 1 - to si ejeszcze okaze Odpowiedz Link Zgłoś
aniazm ja 7 15.07.05, 13:04 z innej stronki: Siódemka jest trudna. To przede wszystkim zamknięty w sobie samotnik, który nie lubi słuchać cudzego zdania i chce żyć według własnych reguł. Ma bardzo hermetyczny system wartości i za nic nie da się nikomu "ustawiać". Osoba siódemkowa może sprawiać wrażenie oderwanej od świata - bo ma swój własny. Do negatywnych cech trzeba jeszcze dodać oschłość, sarkazm. Plusy siódemki to jej niebywała inteligencja - ci ludzie kochają wiedzę i naukę, ale najbardziej pasjonują się wszelkimi tajemnicami które mogą zgłębiać. Cechuje je jeszcze zdystansowanie i wyrafinowanie - co niektórym może wydawać się chytrością. Zawody typowe dla siódemek: ksiądz, misjonarz, filozof, nauczyciel, pisarz - byleby była to praca samodzielna, a nie w zespole. zupełnie do mnie to nie pasuje. mąż - 4 (pasuje do niego) a synek 1 Odpowiedz Link Zgłoś
dorotadu u mnie sie nie sprawdziło-wyszła 5 a ja 15.07.05, 14:01 jestem tego co tam jest napisane całkowitym przeciwieństwem Odpowiedz Link Zgłoś