kiniaan 20.07.05, 12:02 Jako, że dziś mamy 3 rocznicę ślubu mój małżonek zaprosił mnie na randkę Od rana biegam do fryzjera i kosmetyczki. Generalnie staram się "zrobić na bóstwo". Problem natury moralnej: wypada tak na pierwszej randce iść na całość))? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lajlah Re: Pierwsza randka;) 20.07.05, 12:04 No, kochana uważaj, bo moze Cię uznać za zbyt łatwą)) Odpowiedz Link Zgłoś
lajlah Re: Pierwsza randka;) 20.07.05, 12:05 A poważnie, wszystkiego naj i udanej randki Odpowiedz Link Zgłoś
hpm3 Re: Dziękuję 20.07.05, 12:27 Tylko głupot nie naróbcie...zabezpieczcie się jakoś bo kto wie co z takiej RANDKI może wyniknąć )))Wszystkiego dobrego bawcie się fantastycznie!! hania Odpowiedz Link Zgłoś
lidkakn Re: Pierwsza randka;) 20.07.05, 12:41 Ale Ci zazdroszczę. Ja też chcę, nawet poszłabym z nim do łóżka na tej randce (oczywiście ze swoim). Życzę samych rozkoszy. Odpowiedz Link Zgłoś
izabela_741 Re: Pierwsza randka;) 20.07.05, 12:46 Wiesz, ja bym go w zamian zaprosiła pod namiot, np. na weekend. Oczywiście jak będzie miły...)) I Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaan Re: Pierwsza randka;) 20.07.05, 13:50 Mogłaby nawet nie brać namiotu;. Przypuszczam, że też byłby zadowolony... Tylko co zrobić z Kajki?? Odpowiedz Link Zgłoś
bea.bea Re: Pierwsza randka;) 20.07.05, 12:46 uważam , ze jak na porządną forumowiczke ) to powinnaś apanu powiedzieć , ...że nie jesteś łatwa...i musi jeszcze troche z tobą pochodzić...) ewentualnie...powiedz mu , ze jesteś nieśmiała......i nie smiesz odmówić ... pozdrawiam i powodzenia....) Odpowiedz Link Zgłoś
weronikarb Hmm to moze we czworke :-) 20.07.05, 13:23 Teraz czytajac Twoj post przypomnialo mi sie ze MY tez mamy 3 rocznice slubu !!! Maz na bank nie pamieta, bo jak juz ja zapomnialam to on wogole Wraca o 7 i zaraz jedzie na robote do kumpla Oj kiedy to bylo ten slub, zdaje sie ze wieki temu ... Pamietam byla sliczna pogoda - lekkie chmury cieplutko. Teraz to ja juz cala w nerwach, uczesana pomalowana i lazilam wkolo sukienki Slub mielismy na 16.00 och Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaan Wszystkiego naj:) 20.07.05, 13:48 Samych słodkich i szczęśliwych chwil w życiu... My ślub mieliśmy o 17.00. Lecą latka... ale nigdy nie zapomnę min gości kiedy zobaczyli (w kościele), że mam na sobie bordową suknię. Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: Pierwsza randka;) 20.07.05, 13:52 Skoro to będzie "miłość od pierwszego wejrzenia" - to ... chyba wypada ? Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Pierwsza randka;) 20.07.05, 14:00 nie wypada!!! porządna dziewczyna dopiero na trzeciej randce idzie "na calość") no chyba że Ty faktycznie latwa Odpowiedz Link Zgłoś
kiniaan Re: Pierwsza randka;) 20.07.05, 14:48 W zasadzie to ja z tych łatwych jestem Ale fakt, może poczekam do trzeciej randki, bo potem nie zadzwoni i co będzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Pierwsza randka;) 20.07.05, 15:04 ja tez mam dzisiaj 3 rocznice slubu )) my juz pyszny obiadzik zjedlismy - maz szykowal )) w prezencie nowy tel. sobie sprawilismy, na kolacje zaprosila nas siostra meza, ktora tez dzisiaj obchodzi rocznice slubu )) a randka...chcialabym, ale sloneczka pozno spac chodza i z mama na dodatek pozdrawiam i zycze udanej randki Odpowiedz Link Zgłoś