eccia0102 25.07.05, 12:20 Od wtorku lerzalam sobie z coreczką w szpitalu(angina),no i wlasnie wrocilam i zasiadlam do mojego ulubionego forum i zaczynam nadrabiac z czytaniem.Bardzo sie ciesze ze znowu jestem z Wami.Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rosie.rosie Re: Znowu jestem z Wami 25.07.05, 12:23 Witaj ponownie, mam nadzieje, ze z corcia juz wszystko ok. Forum nam ostatnio troche zwolnilo, dlatego pisz kobietko, pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: Znowu jestem z Wami 29.07.05, 02:19 Witaj Edyto A jak córcia? A co to w ogóle za diabelstwo ja dopadło? Moj Jaś jakiś czas temu miał anginę i 41 stopni,ale poradziliśmy sobie,no ale on ma 4 lata a ja nienawidzę szpitali.... Odpowiedz Link Zgłoś
eccia0102 Re: Znowu jestem z Wami 29.07.05, 19:58 Moja Amelka tez miała angine niestety z biegunką i wymiotami i dlatego ten szpital.Tez nienawidze szpitali ale jak trzeba to trzeba.Na szczescie mała zdrowa juz jest .Ze ta angina to w wakacje musi dzieci dopadac.Pozdrawiam Edyta Odpowiedz Link Zgłoś