samki2 04.08.05, 11:45 muszę się w końcu odwarzyć zadać wam to pytanie. czy któraś z was ma też tak ze przy mega orgaźmie tryska gorącym płynem ze środka? napiszcie proszę dla mnie to zajebiste uczucie a wy też tak macie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_hu_hu Re: "wodny" orgazm????????????? 04.08.05, 11:47 wiem że niektóre kobiety mają coś takiego ja nie.... Odpowiedz Link Zgłoś
samki2 Re: ps 04.08.05, 11:54 całkiem możliwe ale wiesz gdzie to mam? jak człowiek nie umie czerpać radości z życia to h mu w d.. i jeszcze dobrze im życzę Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: "wodny" orgazm????????????? 04.08.05, 11:49 Mam, a co pochwale sie. Jest fajnie, na początku nie wiedziałam co to jest, myślałam, ze coś nie tak ze mną, ale jestem zdrowa. Mam, ale nie zawsze, nie wiem od czego to zalezy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
samki2 Re: "wodny" orgazm????????????? 04.08.05, 11:55 o to tak jak u mnie fajnie bo już się bałam ze sama jest em . uwielbiam to mężuś też a jak wytrzymuje to wasze łózko? pytanie praktyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: "wodny" orgazm????????????? 04.08.05, 12:00 Jakoś wytrzymuje, kiedy planujemy sie kochać to coś podkładamy, ale wiecej jest spontanicznych uniesień, ale łożko daje sobie jakos na razie radę, jeżeli chodzi o miłosne uniesienia z orgazmem wodnym, gorzej jeśli chodzi o synka czasmi do nas przychodzi, i czasami pieluszka mu sie przelewa.. ale to temat na inny wątek.... Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: "wodny" orgazm????????????? 04.08.05, 12:01 Prostuję - oczywiście nie przychodzi synek wtedy gdy się kochamy - bo może troszkę nie wyraźnie napisłam i jeszcze ktoś sobie cos pomyśli... Odpowiedz Link Zgłoś
samki2 Re: "wodny" orgazm????????????? 04.08.05, 12:07 nasza zuzia ma 10 miesięcy czasem była przy tym no ale wygląda na szczęśliwe dziecko więc chyba nic jej się nie stało a co do pieluchy to właśnie dziś jaj mąż poszedł do pracy wzięłam ją do siebie i rano mega plama ale jak spi na brzuchu to często się zdarza a o łóżko pytam bo mamy nowe a te spontany są takie fajne że nie ma głowy na myślenie o podkładaniu również pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: "wodny" orgazm????????????? 04.08.05, 12:12 O widzsz wyjaśniłaś dlaczego synkowi częstoprzecieka pielucha - on też śpi na brzuszku i na dodatek pupkę zadziera do góry... A spontaniczne kochanie i jeszcze z wodnym organizmem są naprawdę cudowne, szkoda, ze tak mało z nas ich ma... Odpowiedz Link Zgłoś
koala500 Re: "wodny" orgazm????????????? 04.08.05, 13:32 Nie jestem pruderyjna, jestem bardzo daleka od nazywania sowy seksoholiczką, ale seks przy neśpiącym 10-miesięcznym dziecku jest dla mnie niesmaczny. Są rzeczy które należą tylko do sfery dorosłych i nie nadają sie do oglądania dla dzieci. Taka jest moja opinia. Był kiedyś wątek na ten temat zdaje sie że na forum dziecko.Polecam odnaleźć i przeczytać. Odpowiedz Link Zgłoś
samki2 Re: Mój post był do samki2 04.08.05, 13:38 wzruszające.... a kto ci powiedział że nie spała? pokój ma 17m2 wiec nie musi też leżeć na łóżku ani tymbardziej my nie musimy tam być. nierozumiem ludzi którym dzieci komplikują życie na prawdę szczerze wspólczuję Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Też nie jestem pruderyjna. 04.08.05, 13:42 Ale dla mnie wypowiedzi Samki są co najmniej dziwne. Mianowicie wypowiada się tak, jakby jedną rękę na klawiaturze trzymała a druga pod spódnicą (spodniami?). Seks przy dziecku dziesięciomiesiecznym, nieśpiącym - nie rozpraszał trochę? No, ale wnioskuje na podstawie wypowiedzi, że Samki jest osoba otwartą i szczerą, prawda? Zwłaszcza otwartą na szczerosc innych. Odpowiedz Link Zgłoś
samki2 Re: Też nie jestem pruderyjna. 04.08.05, 13:48 jak juz coś to pod spódnicą a ja naprawdę nie widzę w tym nic strasznego tymbardziej ze to nie jest normą ale zdarzały sie takie sytuacje i co w tym złego? jesli moje dziecko do późna hula bo taki ma charakterek to mam czekać do pólnocy? czasem się nie da a ona na serio albo śpi gdzieś obok albo raczkuje po mieszkaniu i robi bałagan a wy pedofilów z nas robicie Odpowiedz Link Zgłoś
samki2 Re: Też nie jestem pruderyjna. 04.08.05, 13:49 acha i jeszcze jedno to nie są godzinne uniesienia ale typowe tzw szybkie numerki czy to też zakazane? Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Samki - czy Ty nie widzisz 04.08.05, 13:53 nieczego niestosownego? Serio?? Twoja sprawa. A co się Tobie stanie, gdy bedziesz sie kochac z mężem o północy? Skoro to szybkie numerki (5 min.?) to może wsadź małą do łóżeczka z zabawkami a z mężem idźcie do łazienki np. Jest jakis problem? Odpowiedz Link Zgłoś
samki2 Re: Samki - czy Ty nie widzisz 04.08.05, 13:58 ok ok już spoko bo widzę ze sie strasznie na mnie wszystkie matki polki zezłościły i wyszło na to ze robimy to zawsze przy niej jak nie śpi i każemy patrzeć nienienienienei i jeszcze raz nie mnie tylko chodziło o to czy nikomu isę to nie zdarzyło ale jesli jestem jedyna to sorry Odpowiedz Link Zgłoś
samki2 temat jest inny 04.08.05, 14:02 no włąśnie odwalcie sie poza tym bo temat był inny Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Nie jestem Matką - Polką 04.08.05, 14:04 Pomyliłas pojęcia. Twój post jest dziwny. Świadczy o braku wyobraźni, a wnioskując dalej - o braku inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
samki2 Re: Nie jestem Matką - Polką 04.08.05, 14:06 no o mojej inteligencji to akurat wiesz najmniej ale dziekuję za miłe słowo Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Nie jestem Matką - Polką 04.08.05, 14:06 no nie wyobrazam soebie kochania sie przy dziecku niespiacym, po pierwsze, pewnie by sie wystraszyl, co tez mama i tata wyprawiaja, a po drugie to w ogole zero atmosfery, no nie nie miesci mi sie w glowie to. Odpowiedz Link Zgłoś
samki2 Re: Nie jestem Matką - Polką 04.08.05, 14:09 dziękuję i o to mi tylko chodziło żeby ktoś wypowiedział sie na ten temat na prawdę dziękuję a poza tym umówmy się dzieci różnie sypiają o różnych porach a rodzice maja też prawo do przyjemnosci a jeśli ktoś z was ma takie aniołeczki które chodzą spać o 20 to zazdroszczę i wcale nie ze względu na możliwość sexowania Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_mewa Re: Nie jestem Matką - Polką 04.08.05, 14:14 O 20? mój zmyka właśnie najpóźniej o tej porze, tzn juz śpi o tej porze Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Moje dziecko 04.08.05, 14:20 młodsze kładzie się róznie. Bywa, że i o dwunastej. Taki urok, niestety. Ale to też nie powód, żeby fundowac mojej córce przedstawienie rodziców z krainy seksu. Od zwierzat odróznia nas to, że to MY możemy decydowac o naszym popedzie. Tak myslę. I dopóki ja mam na to wpływ (mój mąz również) bedziemy przestrzegac jakichś zasad. Tym bardziej, jeżeli rzecz ma się opierac o godziny - jak ma się ochote, to nie przejdzie ona nawet po 24.00, czyz nie? A wtedy dziecko spi. Proste. Jest to problem? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Moje dziecko 04.08.05, 14:24 no wlasnie dokladnie to samo o zwierzetach cialam napisac, a raczej o tym co nas od nich odroznia, wiec tez nie rozumiem czegos takiego, ze dziecko idzie spac pozno, ale ja mam ochote to trudno bedzie przy dziecku. Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: "wodny" orgazm????????????? 04.08.05, 14:07 Słuchajcie, ale naprawdę odbiegłyśmy od tematu, temat postu był inny Odpowiedz Link Zgłoś
bozia2 Re: "wodny" orgazm????????????? 04.08.05, 14:09 A można się nim jakoś zarazić?Bo skoro to takie cudowne,to chciałabym to mieć!! Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: "wodny" orgazm????????????? 04.08.05, 14:10 No niestety raczej nie, ale gdybym mogła to podzieliłabym sie. Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Proponuję sie pootwierac. 04.08.05, 14:10 Ja nie mogę - czuję, że straciłam nastrój I rozbolała mnie głowa Oraz dupa Odpowiedz Link Zgłoś
samki2 Re: "wodny" orgazm????????????? 04.08.05, 14:12 dziękuję za wsparcie w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
e_magnolia do maxim31 i innych takich czepliwych babek 04.08.05, 21:53 od jakiegoś czasu strasznie wkurzają mnie babki, które ciągle się wymądrzają, udzielają się odbiegając od tematu a przede wszystkim krytykuą wszystko i wszystkich którzy zachowuja sie inaczej niz one same, jakby nieskalanymi k...a dziewicami z lpr'u były, załóżcie sobie jakieś forum kółka różancowego albo zacznijcie o kwiatkach dyskutować, i przestańcie czytać co sowa napisała jeśli to was tak gorszy, różne narzędzia dają ustawienia na tym forum, a przede wszystkim pamiętajcie, że to jest miejsce ogólnodostępne, ale nikt nikogo do czytania nie zmusza, nie pasuje to sio... Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 e_magnolio 04.08.05, 22:28 Tobie się chyba pomyliły wątki. W wątku Sowy nie wypowiedziałam ani jednego zdania. Tutaj wyraziłam swoją opinię i wbrew Twoim intencjom - nadal ją podtrzymuje. Przemyśl najpierw to co chcesz powiedziec. Wyciągając wnioski z Twoich słów mniemam, że zupełnie nie zrozumiałas o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
koala500 Re: e_magnolio 05.08.05, 08:21 Nie gorszyłyśmy sie poczynaniami Sowy, w ogóle mnie to nie rusza, to co w łóżku wyprawia niejaka pani samki niewiele mnie obchodzi, ale przeczytaj sobie emagnolio jej wątek małżeństwo pedofilów-ta pani myslała że seks na oczach dziecka to cos normalnego, co zdarza sie chyba w większości domów. Dobrze że się dowiedziała że to nieprawda, może wyciągnie wnioski. Odpowiedz Link Zgłoś
e_magnolia maxim31 05.08.05, 13:42 to nie o to chodzi czy wypowiedziałaś się na temat sowy czy też nie, nie mniej jednak jeśli posty samki czy którejkolwiek z dziewczyn o tematyce seksu wydają ci się nie smaczne bądź co gorasza zboczone, nienormalne czy jak tam to sobie nazwiesz to już twoja sprawa, na razie jeszcze nie ma przymusu ich czytania, sam tytuł >wodny orgazm< jest zwiastunem tego jakiej tematyki dotyka, zamiast zajmować się krytykanctwem szybciutko leć odmówić paciorek, a tak swoją drogą wyobraź sobie, że ja bardzo dobrze zrozumiałam o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 e_magnolio? 05.08.05, 14:35 O czym Ty mówisz? Mnie mało rzeczy gorszy. Serio. Jeżeli wchodze w wątek tak zatytułowany - to nie po to, żeby sie gorszyc. Nadal nie rozumiesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
swku hahahahahahahhahah 05.08.05, 08:54 a mowilam ze sowa to pierwsza jak gadka o seksie? tylko seks w głowie, hahahah Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu [...] 05.08.05, 11:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
swku [...] 05.08.05, 11:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: "wodny" orgazm????????????? 05.08.05, 09:55 Droga samki Mnie też się nie podoba co wyprawiacie z mężem przy dziecku,ale nie ja jestem do oceniania i umoralniania,chociaż język mnie swędzi,żeby dorzucić i swoje trzy grosze.Powstrzymam się jednak,bo to jak widzę i tak niczego nie zmieni,a szkoda. Co do orgazmu "wodnego"śmiem przypuszczać,że to nie jakiś gorący płyn,a zwykłe popuszczenie moczu,co zdarza się przy drażnieniu punktu"G".Też tak miałam,było mi super- hiper -mega cudnie.To nie żaden płyn,tylko zwykłe siuśki,hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: "wodny" orgazm????????????? 05.08.05, 09:57 I dodam jeszcze,że po fakcie było mi wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
monia1610 Re: "wodny" orgazm????????????? 05.08.05, 10:19 Ojej.... A co zrobić żeby było tak super hiper....? Mi się nie zdarzyło mieć orgazmu w czasie stosunku, a już na pewno nie w trakcie 5 min. numerka (. Godne pozazdroszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: "wodny" orgazm????????????? 05.08.05, 10:21 monia1610 napisała: > Ojej.... > > A co zrobić żeby było tak super hiper....? > Mi się nie zdarzyło mieć orgazmu w czasie stosunku, a już na pewno nie w > trakcie 5 min. numerka (. > Godne pozazdroszczenia. Pożyczyć męża? Odpowiedz Link Zgłoś
monia1610 Re: "wodny" orgazm????????????? 05.08.05, 10:24 honi_29 napisała: > > > Pożyczyć męża? Taaak, to jest myśl . Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: "wodny" orgazm????????????? 05.08.05, 10:28 Tylko żebyś mi go za mocno nie zużyła.Przyda się jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: "wodny" orgazm????????????? 05.08.05, 10:49 pierwszy raz zdarzylo mi sie ze oplulam monitor ze siechu, dobre, sprowadzila dziewczyny na ziemie, nie tam wodne orgazmy tylko zwykle siuski, pozdrawiam))))))))) (w tym temacie nie mam nic do powoedzenia wiec nie wiem, ale ubawilam sie przednio). Odpowiedz Link Zgłoś
rocznik_73 A słyszałaś coś o "kobietach fontannach"? 05.08.05, 11:49 Z tego co piszesz to widać, że nie. Poszperaj na necie to trochę poszerzysz swoją wiedzę Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: "wodny" orgazm????????????? 05.08.05, 15:11 Droga honi_29, może i Ty sie susiałaś, ale wiedz jedno istnieje coś takiego jak wodny orgazm - zapewniam Cię, sama czegoś takiego doswiadczam i na pewno nie jest to siku - już sam kolor świadczy o tym, jak wiemy siusiu ma kolor żółty, a ten wodny orgazm jest bezbarwny tak jak woda i nie śmierdzi tak jak siusiu. Więc skoro masz malą wiedze w tym temacie to nie mów, ze czegoś takiego nie ma, tym bardziej, ze kiedyś czytałam o tym w jednej z czasopism kobiecych - bodajże była to Pani, lub też Twój Styl, ale nie tylko tam. I wiem skad ta woda wycieka - zapewniam Cię znam się trochę na anatomii. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: "wodny" orgazm????????????? 05.08.05, 15:18 chimba, co za analiza porownawcza, znowu oplulam monitor ze smiechu)))) Odpowiedz Link Zgłoś
swku [...] 05.08.05, 11:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 swku! 05.08.05, 15:21 pozwolę wtrącic. Kazdy ma prawo do posiadania nawet 50 partnerów (wpisz odpowiednią liczbę). Wyluzuj laska. Cz to ma jakies znaczenie dla Ciebie? Ze Sowa miała osmiu, czy np. Irma miała 100? Odpowiedz Link Zgłoś
janet3 Re: swku! 05.08.05, 15:24 maxim31 napisała: > pozwolę wtrącic. > Kazdy ma prawo do posiadania nawet 50 partnerów (wpisz odpowiednią liczbę). > > Wyluzuj laska. > Cz to ma jakies znaczenie dla Ciebie? Ze Sowa miała osmiu, czy np. Irma miała > 100? Ją ten temat najwyrazniej bardzo boli bo ma jednego i do tego pewnie kiepskiego ( nie mylić z Ferdkiem kiepskim)i tu pojawiła się zazdrość Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 do chimba 05.08.05, 15:59 Powinnam raczej napisać "Kobieto fontanno",hehe.Jak jesteś taka mądra to powinnas wiedzieć,że siuśki nie zawsze są żółte.Mogą być bezbarwne,zielone,pomarańczowe,brunatne...Zapach też może być różny.Nie studiowałam medycyny ani sexuologii,ale na zdrowy rozum:im więcej pijesz,tym bardziej rozcieńczasz mocz,więc z czego ma być żółty i czym ma "funiać"?Kobiety fontanny,dobre.hehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
maxim31 Honi 05.08.05, 16:09 A jakie to ma znaczenie? Czy mocz jest bezbarwny? Czy moczem tryskamy? Czy tez wydzieliną jakąs? Orgazm to orgazm. Cieszmy się, że go przezywamy Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: Honi 05.08.05, 16:12 Prawda,oj prawdaJuż nie dyskutuję o kolorach i zapachu moczu,bo to mało przyjemne.Zdecydowanie bardziej przyjemne są odlotyTylko nie umiem znaleźć tych kobiet fontann,a tak mnie to zaintrygowało... Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 czy do rocznik_73..... 05.08.05, 16:07 też mam się zwracać "kobieto fontanno"? Odpowiedz Link Zgłoś
rocznik_73 wścibska honi_29:))) 05.08.05, 17:41 kobiety fontanny to nie są kobiety popuszczające mocz!!! za chwilę prześlę Ci na gazetowy coś, co może może pozwoli Ci zrozumieć istotę rzeczy tylko uwaga: to jest przeznaczone dla osób pełnoletnich i do tego nie z kółka różańcowego (by nie zgorszyło), więc jeśli nie spełniasz któregoś warunku po prostu nie otwieraj Pozdrawiam rocznik Ps bardzo denerwuje mnie ironia w wypowiedziach na temat, o którym nie ma się zielonego pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
honi_29 Re: wścibska honi_29:))) 05.08.05, 20:57 rocznik_73 napisała: > kobiety fontanny to nie są kobiety popuszczające mocz!!! > za chwilę prześlę Ci na gazetowy coś, co może może pozwoli Ci zrozumieć istotę > rzeczy > tylko uwaga: to jest przeznaczone dla osób pełnoletnich i do tego nie z kółka > różańcowego (by nie zgorszyło), więc jeśli nie spełniasz któregoś warunku po > prostu nie otwieraj > > Pozdrawiam > > rocznik > > Ps bardzo denerwuje mnie ironia w wypowiedziach na temat, o którym nie ma się > zielonego pojęcia ------------------------------- Super,że mi to wysłałaś,ale jeszcze bardziej super by było gdyby było bez wirusa.Mój komp zaczął świrować,tzn buczeć.Wielkie dzięki panno fontanno nie należąca do kółka różańcowego Odpowiedz Link Zgłoś
ania.freszel Re: "wodny" orgazm????????????? 05.08.05, 22:16 ze niby jak??? przeciec to musi wstretne no w ogole zenujace. Nigdy czegos takiego nie mialam i cale szczescie bo bym sie chyba ze wstydu spalila Odpowiedz Link Zgłoś
edytkus Re: "wodny" orgazm????????????? 06.08.05, 00:02 jaki tam wodny orgazm, orgazm z wytryskiem i tyle www.coolnurse.com/f_ejaculation.htm Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: "wodny" orgazm????????????? 08.08.05, 09:07 Przepraszam, ze powracam jeszcze do tego tematu, ale jeśli ktoś zarzuca mi kłamstwo, to nie mogę przejść obojętnie. Honi - posłuchaj nie wiesz wszystkiego o całym świecie zapewniam Cię - no chyba, ze zjdłaś wszystkie rozumy - są na tym świecie różne dziwne rzeczy o których byś nawet nie pomyślała, a kobiety mają coś takiego jak właśnie orgazm wodny - tylko, ze tych kobiet jest naprawdę bardzo malutko, ile procentowo nie wiem, szkoda, ze stare gazety wyrzucam - bo skopiowałaby cały artyuł, własnie o takim orgazimie. Ale jeśli ktoś mi nie wierzy to trudno - nie chcę nikogo na siłe przykonywać - ale honi - po co ten sarkastyczny ton? Po co? Bo chcesz być najlepsza, bo chcesz pokazać, ze to Ty masz racje, nie nie masz racji przynajmniej w tym temacie. Jeśli znajde ten artykuł - dam namiar. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamaloli Re: "wodny" orgazm????????????? 08.08.05, 10:39 Tak -chimba ma rację .Również wielokrotnie czytałam o 'wytrysku" u kobiet.Sądziłam,ze kazdy o tym słyszał. Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: "wodny" orgazm????????????? 08.08.05, 11:01 Jak widac nie kazdy.Tylko po co tak epatowac swoja ignorancja? Odpowiedz Link Zgłoś
lola211 Re: "wodny" orgazm????????????? 08.08.05, 11:34 ).Oczywiscie te e-mamy, ktore o kobiecym wytrysku nie slyszaly, mam na mysli. Odpowiedz Link Zgłoś