l.e.a Re: Woodstock 04.08.05, 22:45 uciekło -przepraszam. Jeźździ ktoś ? My jeździlismy z mężem regularnie dopói nie przeniesli imprezy do Kostrzyna ale w tym roku mamy zamiar pojechać Odpowiedz Link Zgłoś
aniacichy Re: Woodstock 04.08.05, 23:40 ja byłam w 98r. i 99r. w Żarach:} to były czasy ho ho)) Życzę Wam udanej imprezki... Odpowiedz Link Zgłoś
karina1974 Re: Woodstock 05.08.05, 08:28 Wczoraj postanowiliśmy z mężem, ze w przyszłym roku jedziemy (w tym już nie da rady) - Lea, moze sie spotkamy za rok na miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
oluncia Re: Woodstock 05.08.05, 08:39 O tak! Cos wspanialego, uwielbiam, zawsze bylam, suuuuper) A moj M. robi tam swiatelka na scenie, jak bedziecie ogladaly pomyslcie cieplo o mnie i ze taka samotna juz od kilku dni siedze i czekam z dzidziusiem. Ale jaki efekt bedzie) Pozdrawiam serdecznie Ola i Jaś Odpowiedz Link Zgłoś
gagunia Re: Woodstock 05.08.05, 09:11 NIe jezdze. Zrobilam sie strasznie wygodnicka na stare lata Mielismy w ty roku pojechac do kumpla, ktory stacjonowal w Kostrzynie, ale kumpel 1 lipca zmienil miejsce zamieszkania. W srode pojechal moj brat. Nawet nie pytam jak jest .... Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: Woodstock 05.08.05, 09:51 Najchetniej pojechalabym dzis - ale chyba z praca nie wyrobię no chyba, że dam radę, bardziej licze na jutrzejszy dzien. Na takich impreazch czuję bluesa )) Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Woodstock 05.08.05, 17:20 bywalam bywalam tanczylam i pilam ale zawsze troche dyskomfort mialam i okolo 4 lat temu wreszcie zrozumialam - uwielbiam koncerty - na plytach koncertowych tlum mnie meczy, tlumu nie lubie tlumu sie boje nawet jesli ten tlum pije to samo piwo i spiewa te sama piosenke jesli nie musze w tlum sie nie pcham zawsze pojde w strone, gdzie przestronniej probuje sobie przypomniec gdzie jeszcze jest takie przerazajace tlumu natezenie i woodstock jest na pierwszym miejscu z przyjemnoscia obejrze w telewizji Odpowiedz Link Zgłoś
anusiamilusia Re: Woodstock 06.08.05, 10:32 jeździłam ,jeździłam byłam w Żarnowcu potem kilka razy w Żarach, uwielbiam takie klimaty. W przyszłym roku jadę na bank Odpowiedz Link Zgłoś