Dodaj do ulubionych

Babska ciekawość

09.08.05, 13:20
No własnie tak sobie siedzę i zastanawiam się jacy faceci podobają się
kobietom,nie chodzi mi tu o głębię duchową,ale o wygląd zewnętrzny tak
poprostu.Ja gustuję w wielkich,postawnych chłopiskach.Nie lubię wąsów ani
brody.Zgrabna pupcia też jest u mnie w cenie.. może wyda wam się to dziwne
ale nie lubę facetów z super płaskimi brzuchami,wolę taki mały piwny
brzunio.A jak jest u was?
Obserwuj wątek
    • kalina_p Re: Babska ciekawość 09.08.05, 13:21
      brzuszek jest bardzo sexy, ale zalezy, u jakiego faceta.
      Poza tym koniecznie zarost, najlepiej 3-dniowy. I włosy na klacie...mmm...
      I dlonie- duże, męskie dlonie.
      • dagmama Re: Babska ciekawość 09.08.05, 13:24
        Mnie się podobają młodsi ode mnie: dwadzieścia parę lat, raczej ogoleni lub
        trzydniowy zarost, zero włosów na klacie. Fajnie, jak chodzą w dżinsach.
      • ala67 Re: Babska ciekawość 09.08.05, 13:29
        A ja lubię niewysokich facetów, typ chłopięcy. Zwracam uwagę na dłonie - lubię
        ładne, zadbane, niekoniecznie duże i silne. Bez brody i wąsów zdecydowanie.
        Zgrabna pupcia - jak najbardziej. I najważniejsze - oczy. Muszą zdradzać
        inteligencję i bystrość umysłu. To warunek absolutnie podstawowy. Jak tego w
        oczach wyczytać nie mogę - od razu dyskwalifikacjasmile
    • ewala5 Re: Babska ciekawość 09.08.05, 13:24
      u mnie wąsy odpadają NIENAWIDZE wąsów u facetów , brode toleruje ale też nie
      bardzo , no i niepodobają mi się blondyni
    • karina1974 Re: Babska ciekawość 09.08.05, 13:29
      nie cierpię wąsów ani brody sad
      lubie wysokich i postawnych facetów i muszą mieć proste nogi smile
      włosy mogą być i na głowie i na klacie smile

Taki typ teraz a kiedyś jak byłam siksą to wolałam szczuplutkich, dobrze
      zbudowanych gładkich na klacie i z czupryną na głowie- najlepiej brunet wink
    • babka71 Re: Babska ciekawość 09.08.05, 13:33
      broda czyli pokaźny zarost
      klata owłosiona, pachy też
      duży (ponad 189 cm wzrostu), kurdupel odpada,
      dziny i koszulka nienawidzę krawaciarstwa i pantofli w szpic
      • nadja11 Re: Babska ciekawość 09.08.05, 13:41
        Ja lubie wysokich facetów , za niski wzrost dyskwalifikacja.
        Nie toleruje wąsów brody natomiast uwielbiam kilkudniowy zarost jest taki ymmm
        sexownywink
        Nie lubie długich włosów lubie bardzo krotkie.
        Brzuszek musi byc płaski.
        Facet nie moze byc przerazliwie chudy musi miec troche ciałka.
        I najwazniejsze musi miec smak i dobry gust, nie lubie ani nonszalancji w
        wyglądzie ani przesadnego zadbania.
      • hpm3 Re: Babska ciekawość 09.08.05, 13:42
        no tak zapomniałam dodać że lubię jak faceci maja wielkie zadbane
        stopy..opalone w sandałach(rzecz jasna latem) poprostu rozwalają mnie na łopatki
    • babka71 Mój mąż jak się śmieje jest Boski!!! 09.08.05, 13:45
      i tyle
    • lila1974 Re: Babska ciekawość 09.08.05, 14:43
      Podobaja mi sie "ciemne typy". Mój gust uwarunkowala milosc do Indian (Ameryka
      Pln). Jesli odszukam w facecie ten dziki pierwiastek to zapada mi w serce na
      mur. Podaje przyklad: Johny Deep. Podobaja mi sie proste, póldlugie, czarne
      wlosy, ciemnobrazowe oczy, plaska i gladka klatka piersiowa, mocne rece i nogi
      (nie zylaste bron Boze) osmalone sloncem i wiatrem cialo, równe, biale zeby. W
      oczach musze wyczytac pewnosc siebie ale i spokój ducha.

Nie znosze wasów ala szczurek, brody ala Soktates i wlosów na klacie.
      Dopuszczam hiszpanska bródke, jesli facetowi pasuje. I nie lubie "chlopców" -
      malutki, chudziutki i niepozorny.

Za to na meza wybralam chlopaka zupelnie normalnego ale mnie sie podoba smile
    • czarna_mewa Re: Babska ciekawość 09.08.05, 14:43
      O jejku od dzis męża wypuszczam tylko w czarnym worku z domu, co by nie kusił
      swoją urodą smile
    • weronikarb Re: Babska ciekawość 09.08.05, 14:45
      typ południowy i do tego zeby byl jeszcze z niego spory kawal chlopa.

a tak na marginesie meza mam blondyna, szczuplutkiego (typ chłopaczka, wyglad
      zamiast na 31 ma na 18), z jasna karnacja - mimo ze nie w moim typie to
      szalenie mi sie podoba
      • hpm3 Re: Babska ciekawość 09.08.05, 15:04
        A mi się udało mam takiego mężą co "spełnia moje warunki"[wink]Lubię czasem się
        schować za jego gabarytami i mieć wszystko w nosie.Pamiętam jak byłam
        nastolatką to kochałam się w aktorze który grał w "Rob Roy`u"-Liam Nison czy
        jakoś tak się nazywa...wielkie chłopisko!
        • inia25 Re: Babska ciekawość 09.08.05, 15:56
          bez zarostu, zadbane i duże ręce, sylwetka ogólnie wysportowana - odrzucają
          mnie faceci z wiszącymi znad spodni fałdkami tłuszczu.... no i tyleczke musi
          być zgrabniutki. a czy blondyn, czy brunet - wszystko jedno
        • headonshoulders Re: Babska ciekawość 09.08.05, 16:04
          ja lubie typ skandynawskismile ok 185-195cm wzostu, chlopieca twarz, niebieskie
          zimne oczy, wlosy od blondu do kasztana.
          owlosienie jest mi obojetne, raczej ze wzgledow higienicznych to wolalabym zeby
          nie bylo go zbyt duzo, ale nie to nie najwazniejsza sprawa, niektorym pasuje
          niektorym nie. Widzialam kiedys kolesia z pod ktorego pachy wystawala ruda
          kozia brodka normalnie brrrrrrr
          Lubie facetow z ktorych emanuje pewnosc siebie, lubie jak lekko kreci biodrami
          kiedy chodzi, i kiedy trzyma prosto plecy i wysoko glowe. Jednodniowy zarost
          ok, wasy i broda dyskwalifikuja. Nie lubie brzuchatych...i jak ma niezadbane
          stopy to jest totalny i momentalny odruch wymiotny.
          a najbardziej mnie podnieca nie wiem dlaczego jak facet potrafi spiewac i wtedy
          moze wygladac juz calkiem przecietniesmile))
          • bozia2 Re: Babska ciekawość 09.08.05, 16:18
            Mam właściwie dwa typy.
            Lubię patrzeć na przystojnych,wysokich,zadbanych szpakowatych panów,ale bardziej
            pociągają mnie panowie z długimi,zadbanymi,kręconymi włosami/najlepiej
            szatyni/,ciekawymi,bardzo jasnymi oczami,z lekkim zarostem na klacie i jędrną
            pupcią.Rozpływam się na widok takiego,nawet jak jest ode mnie 10 lat młodszy.
            Małżowinę mam/jeśli chodzi o porównanie/do niczego/smile))
    • sowa_hu_hu Re: Babska ciekawość 09.08.05, 16:40
      ja uwielbiam brunetów z owłosionymi nogami mniam smile
      jak dla mnie facet wcale nie musi być super zbudowany - może mieć brzusio smile
      tez nie znosze wąsów brrr
      no i facet nie moze być ani chudy ani gruby tylko taki w sam raz!
      no i musi miec to COŚ w sobie co mnie urzeka , często jest to uśmiech....
      • mamaloli Re: Babska ciekawość 09.08.05, 17:25
        Moj typ to Bruce Willis (ogolony na zero_)Mój mąz go przypo
        mina ale jest wyższy i bardziej umięsniony, a jakie
        nogi....
        Wasy i broda odpadają.
        • sowa_hu_hu brucea uwielbiam :) ten uśmieszek zawadiaki ech ;) 09.08.05, 17:26

• mamaloli Re: brucea uwielbiam :) ten uśmieszek zawadiaki e 09.08.05, 17:37
            Zabujałam się w nim odkąd zobaczyłam go w serialu
            "Na wariackich papierach" (teraz są powtórki), miałam wtedy może z 12 lat
            Ideał mężczyzny ......
            • sowa_hu_hu mamaoli 09.08.05, 17:56
              dokładnie tak jak ja smile

też byłam fanka tego serialu!!!!!!!!! smile
          • vatum Re: brucea uwielbiam :) ten uśmieszek zawadiaki e 09.08.05, 17:45
            Kiedyś widziałam kolesia kropka w kropkę Bruce. Tak mnie zamurowało, że jechałam w autobusie na schodkach, opadnięta szczena, oczy wytrzeszczone i on przede mną.
            Patrzył się na mnie jak na przygłupa smile
            • balba_77 Re: brucea uwielbiam :) ten uśmieszek zawadiaki e 09.08.05, 17:55
              a mi się podobają dwumetrowe olbrzymy z urodą a la wiking wink- bo ja lubię się
              czuć jak Kruszynka a przy moich gabarytach to raczej nie mam okazji, ale ideały
              ideałami, a męża sobie takiego wybrałam, że czasami wskakuje mi na barana i go
              niosę w ten sposób do kuchni np. wink
              uwielbiam u facetów wyraziste, bystre, jasne oczy i ostre rysy twarzy.
              A i dołączam się też do fanek Johnego Deepa bo on to jest jedyny w swoim
              rodzaju i mi od zawsze miękły kolana na Jego widok, ech chyba sobie zaraz
              polecę po jakiśch "piratów z Karaibów" albo po "Nożycorękiego"....
              • ala67 Re: brucea uwielbiam :) ten uśmieszek zawadiaki e 09.08.05, 20:35
                balba_77 napisała:

>> uwielbiam u facetów wyraziste, bystre, jasne oczy i ostre rysy twarzy.
                >
                O właśnie, właśnie! Dokładnie tak...
                A mąż w moim typie, zdecydowaniesmile
    • jola_mama Re: Babska ciekawość 09.08.05, 18:54
      Mi wystarczylby do szczescia Maciej Zakoscielny z "Kryminalnych",moj ideal w
      kazdym calu.
      Natomiast mezczyzni typu Mateusz Kusznierewicz TRAGEDIA(moim skromnym zdaniem).
      Pozdrawiam Jolka!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka