hpm3 10.08.05, 21:48 ..no właśnie czy według was jesteście ładne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hpm3 Re: Czy jesteście.. 10.08.05, 21:57 no no nie dość że inteligentne bestyjki to jeszcze ładne..pikinie. Odpowiedz Link Zgłoś
atenka11 Re: Czy jesteście.. 10.08.05, 22:23 No oczywiscie ze tak. Do tego figurka nc nie ucierpiala po synku.Akceptacja siebie to podstawa bycia szczesliwym i akceptacji innych. Odpowiedz Link Zgłoś
moofka Re: Czy jesteście.. 10.08.05, 22:29 )) i według was i wedlug inszych a wedlug memza to juz w ogole ze o synku nie wspomne lubie byc ladna ale ta zalezy kiedy, przed okresem jestem straszna i nie moge na siebie patrzec ))) Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: Czy jesteście.. 11.08.05, 18:53 Hue, hue, zalatuje "Dziewczynami do wzięcia": "Bo ja przecież jestem ładna. I oczy mam ładne, i włosy..." Odpowiedz Link Zgłoś
sylvia2005 Re: Czy jesteście.. 10.08.05, 22:30 A ja dzisiaj brzydka jestem. Mam big pryszcza na brodzie, taki krater wystający. Do tego skwaszona mina, bo obraziłam się na męża. Zjadłam 0,5 litra lodów na deser i czuję nowe rozstępy na pupie. Dobrze, że ten dzień już się kończy. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Czy jesteście.. 10.08.05, 22:31 hpm3 napisała: > ..no właśnie czy według was jesteście ładne? czasami,ale rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Czy jesteście.. 10.08.05, 22:49 uważam sie za przeciętną ale jak sie ubiore,umaluje i uczesze to nawet jestem ładna i sexowna! ale to i tak nie to samo co kiedyś... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
agazet3 Re: Czy jesteście.. 10.08.05, 22:56 Wczoraj przymierzałam sukienkę, którą kupiłam na weselicho i mój 4 letni synuś powiedział: "mamusiu, wyglądasz jak królewna". I to mi wystarczy (a wyglądam chyba przeciętnie). Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Czy jesteście.. 10.08.05, 23:28 Wczoraj ubrałam się w suknię ślubną, której nie miałam na sobie od ośmiu lat. (chciałam sprawdzić czy się zmieszczę - zmieściłam się). Synek gdy mnie ujrzał powiedział: "Mama jesteś Kopcuszek." Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Czy jesteście.. 10.08.05, 23:16 Ja też byłam. Nie rozpaczam, są ważniejsze sprawy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Driadea 11.08.05, 09:59 Driadea, jesteś ładna, no mówię Ci! I mój mąż to potwierdza Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Zona_mi 11.08.05, 18:25 Ach, no bo ja po długim urlopie witam! Ty też jesteś ładna )) Zona (też ładna) Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Zona_mi 12.08.05, 22:41 zona_mi napisała: > Ty też jesteś ładna )) A skąd wiesz? Ale dzięuje bardzo mimo ze tak w ciemno strzelasz. A tak wogóle to się nie przypochlebiaj, rzadnych korzyści materialnych i tak nie będziesz z. tego miała ------------------------------------------------------ Nie wolno wstrzymywać gazów! Niewypuszczone unoszą się do mózgu i stąd się właśnie biorą posrane pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Zona_mi 13.08.05, 16:49 No jak to? To czyje zdjęcie pokazywałaś kiedyś przy okazji dyskusji o ładności i przystojności mężów? Nie własne? Ciemnowłosa, z dość krótką fryzurą, z przystojniakiem u boku - to nie byłaś Ty??? Pozdrawia Zona zdumiona Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Zona_mi 13.08.05, 17:04 Nie mogę znaleźć - to gdzieś w tych okolicach było: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=23232020&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Zona_mi 13.08.05, 20:43 ah no tak zona zdumiona) ładnie ci się zrymowało. A ta ciemnowłosa to faktycznie ja,tyle ze ja siebie nie odbieram tak pozytywnie jak ty Dziękuje i pozdrawiam. Mężowi nie powiem ze uznałas go za przystojniaczka,bo ja go nazywam padkudą i nie chcę zeby wiedizał ze sa tacy którzy myslą inaczej) Odpowiedz Link Zgłoś
przedszkolak2 Re: Czy jesteście.. 10.08.05, 23:35 Nos mam podobno jak"klamka od zakrystii", uszy takie trochę domisiowe, figurę - - super, póki nie stanie obok mnie jaskieś 50-kilogramowe "metr osiemdziesiąt"- wtedy wyglądam jak ciapuś. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Czy jesteście.. 10.08.05, 23:51 A ja mam nos jak skocznia narciarska Ale na operacje chyba sie nie nadaje. Moj syn ostatnio zobaczyl jakies zdjecie modelki w gazecie i stwierdzil: "ładna pani, ale moja mama ładniejsza". Coś w tym jest Ja sie za pieknosc nie uwazam, ale wyglad mi snu z powiek nie spedza. Zamartwianie sie defektami wygladu nie zmieni, a szkoda na to zycia Odpowiedz Link Zgłoś
mamaloli Re: Czy jesteście.. 11.08.05, 11:49 Ja rowniez mam zadarty nos-moj maz go uwielbia.... Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: Czy jesteście.. 11.08.05, 00:00 tak, obiektywnie jestem, a od kiedy mam nadwagę, dostaje maile "flirtujące", aż musiałam poucinać znajomości Odpowiedz Link Zgłoś
fugitive Re: Czy jesteście.. 11.08.05, 10:07 wiele osób mówi mi że tak, szczególnie mój mąż, ale ja nie jestem w stanie w to uwierzyć, chyba to uraz z lat młodości gdzie byłam raczej brzydkim kaczątkiem, no i na zdjęciavch sie sobie nie podobam Odpowiedz Link Zgłoś
rzulietka Re: Czy jesteście.. 11.08.05, 10:10 Jak mam swoją ukochaną fruzurkę i zrobione oko to zdecydowanie tak. Jak wstaję rano i patrzę w lustro to sama się sobie kłaniam, bo się nie poznaję-taki czupidron nawet z tymi krótkimi kudłami. Odpowiedz Link Zgłoś
pyrliczek Re: Czy jesteście.. 11.08.05, 11:59 ja mam 95 kilo wagi, zadarty nsek, duże grube okularki, wzrost 150 zm, stopa rozmiar 41, biustu prawie zero (noszę 70 B) i jeszcze luźny, krzywe nogi, i żółte zęby też mam, aha i noszę krótkie spódniczki w kwiatki zakrywajace "pipcię' ledwo Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Czy jesteście.. 11.08.05, 12:28 Hehee....fajnie siebie opisalea pyrliczek )) Ja uwazam siebie a w miare atrakcyjna-bynajmniej sama siebie sie nie wstydze ....hehe ) Odpowiedz Link Zgłoś
grzalka Re: Czy jesteście.. 13.08.05, 18:54 70 B i 95 kilo? mało realne, ale tak to jest, jak się nie wie, co się pisze Odpowiedz Link Zgłoś
nanuk24 Re: Czy jesteście.. 11.08.05, 18:36 im starsza tym bardziej wobec siebie krytyczna jestem. Ale jeszcze w lustrze siebie toleruje. Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: Czy jesteście.. 11.08.05, 18:52 oj a ja to jestem czasami piękna, czasami ładna a czasami brzydka... wszystko zależy od tego o której godzinie i w jakim stanie patrzę w lusterko Odpowiedz Link Zgłoś
mama_patulki Re: Czy jesteście.. 11.08.05, 20:06 do najbrzydszych nie należę, nie straszę ludzi, a czasem wyglądam całkiem atrakcyjnie - nie jest źle. Odpowiedz Link Zgłoś
pavlaczka Re: Czy jesteście.. 12.08.05, 11:19 Uwżam,że tak...dowodów na to mi nie brakuje.Ale mam rozstępy na piersiach po ciaży i to mnie trochę smuci.Swoją drogę może wiecie jak ujędrnić chociaż trochę skórę na biuście po karmieniu piersią...? Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: Czy jesteście.. 13.08.05, 07:45 a ja jestem zgrabna, ładna i powabna i do tego mam piękny biust i już hahahahahahaha - nie ważne ,ze jeden biust większy Odpowiedz Link Zgłoś