mojuda 21.08.05, 12:08 zastanawiam sie dziewczyny czy warto w ten "przemysl" wchodzic chociazby dla tanszych kosmetykow?..czy jest jakies wpisowe?mamy konsultantki odezwijcie sie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lola211 Re: avon-pytanie 21.08.05, 18:50 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16217 Tu masz cale forum. Odpowiedz Link Zgłoś
baabcia Re: avon-pytanie 21.08.05, 20:06 nie warto. Trzeba dużo czasu poświęcić, żeby zorientować się co kiedy zamówić. Trzeba zamawią dużo, żeby było taniej. Kupuje się niepotrzebne rzeczy. I myślę, że znajdziesz lepsze i tańsze kosmetyki. Konsultantek jest b. dużo więc jeśli mim wszystko chcesz spróbuj od wspópracy. Umawiasz się, że jak zamawiasz za określoną kwotę to masz taniej. Zwroty musisz wysyłać paczka na swój koszt. Odpowiedz Link Zgłoś
smagliszka Re: avon-pytanie 21.08.05, 23:18 Witaj. Byłam 2 lata- nie warto. Chyba że na początku- są jakieś gratisy itp. Ale teraz obniżyli znacznie stopy procentowe i trzeba duuużą ilość zamawiać żeby się opłaciło... Odpowiedz Link Zgłoś