chimba Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 24.08.05, 13:33 Od tego myśłenia normalnie oszaleję. Nie pierwszy raz mówię, ze staramy się o dzidzię. No i wczoraj powinna nadejść miesiączka. Jak do tej pory jej nie ma. I chciałabym aby tak zostało. Ale to czekanie doprowadza mnie do szału Bo o niczym innym nie marzę jak o dziecku Trzymajcie kcciuki, moze się uda. Pozdrawiam Testu na razie nie robię, chcę jeszcze kilka dni poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 24.08.05, 13:39 POWODZENIA!!!!! Czekamy na dobra nowinę! Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 24.08.05, 13:45 Chimba nawet sobie nie wyobrażasz jak mocno trzymam kciuki)) Doskonale ciebie rozumiem i z całego serca zycze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 24.08.05, 14:46 Oj, znam to...!!! Trzymam kciuki baaardzo mocno!!! Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 26.08.05, 17:37 Czekamy z niecierpliwością na wieści. tyle, że jeden dzień... to krótko. No nic, trzymam kciuki ))) Odpowiedz Link Zgłoś
agnes123 Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 26.08.05, 20:45 ***********TRZYMAMY RÓWNIEŻ KCIUKI*************** Odpowiedz Link Zgłoś
mufka51 Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 26.08.05, 20:56 Trzymam te kciuki z calego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 24.08.05, 14:00 NIe będę dziękować, aby nie zapeszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
tomamisia Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 24.08.05, 14:13 trzymam mocno!!!Ale ja bym nie wytrzymała i już jutro poleciałabym po test,mam niecierpliwą naturę! Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 24.08.05, 14:14 ja też, ale moze tak być, ze test jeszcze nic nie wykryje, więc wolę troszkę poczekac - do poniedziałku - dłuzej nie wytrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 24.08.05, 14:44 to i ja potrzymam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 24.08.05, 14:47 Wiesz, są testy, które wykrywaja po 7 dniach od zapłodnienia, a nie dnia spodziewanej miesiączki, np. QuickView - ja bym nie wytrzymała (był czas, że sprawdzałam co tydzień. Udało się po 2 latach )) ) Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 24.08.05, 14:49 Wiem, ale jednak wolę poczekać kilka dni. Oj kochane kobietki jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 24.08.05, 15:44 za takie COŚ zawsze chetnie potrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
kamilkka30 Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 24.08.05, 15:50 Trzymam mocno ) Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 25.08.05, 08:53 Nie wytrzymałam i dziś rano zrobilam test - niestety negatywny... szkoda, trochę mi smutno, ale po @ znowu będziemy sie starać - nie poddam się. I tak bardzo dziękuję za te kciuki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
margosia.kr Re:Nie zawsze tak szybko wychodzi .... 25.08.05, 08:59 daj sobie jeszcze parę dni i powtórz. Oczywiście, jak dalej nie będzie @. Pozdrawiam - Małgosia Odpowiedz Link Zgłoś
aasiunia Re:Nie zawsze tak szybko wychodzi .... 25.08.05, 09:20 To nic nie musi znaczyć. Poczekaj jeszcze trochę. Ja sprawdzałam 6-7 dni po a wcześniej był negatywny wynik. Życzę Ci (Wam) powodzenia. Trzymam mocno kciuki razem z moimi dziewczynkami! Odpowiedz Link Zgłoś
natiz Chimba 25.08.05, 11:08 Nie chcę nic sugerować, ale mój test ciążowy również wyszedł negatywny. Coś mnie jednak tknęło i za kilka dni zrobiłam próbę ponownie - był pozytywny. A lekarz oświadczył, że ten pierwszy byc może był zleżały... Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 25.08.05, 11:08 Owocnych staran zycze )) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaoskarka Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 25.08.05, 23:06 ja też trzymam, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
chimba Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 01.09.05, 08:41 Zrobiłam jeszcze raz test - wczoraj rano - i wyszedł - i są dwie kreseczki, jestem szczęśliwa, ale troszkę to szczęście przygasło bo mam nieciekawą sytuacje w pracy, znaczy pewnie się wyprostuje ale musze odbyć poważną rozmowę z szefem Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 01.09.05, 09:07 gratulacje i korzystaj póki możesz z wolnego czasu pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
gosia_78 Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 01.09.05, 09:23 Trzymam kciuki i mam nadzieje że się udało!!! Nie rozumiem szczerze mówiąc co czujesz, bo nam z mężem jak postanowiliśmy, to udało się w tym samym miesiącu. Ale trzymam mocno, aż mi kości zbielały... Odpowiedz Link Zgłoś
aleksaa1 Re: teraz trzymam za to żeby wszystko było OK ;-) 01.09.05, 10:33 Gratulacje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomamisia Re: teraz trzymam za to żeby wszystko było OK ;-) 01.09.05, 17:28 trzymałyśmy kciuki i się udało!!!GRATULACJE! Odpowiedz Link Zgłoś
waha31 Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 01.09.05, 17:54 Gratulacje!!!! Az mi łzy w oczach stanęłY!!!!! I niech mi ktos powie ze to nie cud~!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 01.09.05, 21:04 Cimba, najserdeczniejsze gratulacje!!! Rośnijcie sobie zdrowo Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: Czy możecie trzymać za mnie kciuki? 01.09.05, 21:05 Przepraszam za literówkę, oczywiście miało być Chimba Odpowiedz Link Zgłoś