Dodaj do ulubionych

On może zabić....

19.09.05, 19:53
Dziewczyny, pomozcie. Na jednym z forow jakis mlody czlowiek propaguje
nielegalne wyscigi.Oto link:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=292&w=29121024
Pamietam, ze ktoras z Was miala w sygnaturce skrot do strony o dziewczynie
potraconej przez pijanego kierowce. Wklejcie moze tam ten link. Moze sie facet
opamieta, bo jeszcze kogos zabije....
Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • ania.silenter Ostatnio w moim mieście był taki wypadek:( 19.09.05, 21:51
      Motocyklista z prędkością 180 km/h w środku miasta (!!!) wjechał w samochód.
      Zabił kierowcę tego auta i siebiesad. Najgorsze jest to, że ja wiedziałam, że on
      kiedyś kogoś zabije - omal nie przejechał kiedyś na pasach Oli i mnie i to
      dwukrotnie (niestety pędził tak, że nawet dobrze mu się nie przyjrzałam, nie
      mówiąc o spisaniu numerów rejestracyjnych). Potem jak słyszałam hałas jego
      motoru to uciekałam, gdzie pieprz rośnie. Może to taki sposób na popełnienie
      samobójstwa tylko dlaczego czyimś kosztemsad((. Ten człowiek to mordercasad
      pozdrawiam
    • edyta76 Re: On może zabić.... 20.09.05, 08:30
      Wkleiłam już tam ten link . Mam nadzieje , że pomoże , chociaż z drugiej strony
      to raczej w to wątpię sad
      • makoba Re: On może zabić.... 20.09.05, 10:57
        Dzieki Ci Edytko. Ja mysle, ze to taki typ, do ktorego nic nie dociera. Chyba
        dopiero jak do jakiejs tragedii dojdzie....
        Pozdrawiam serdecznie.
        • arletta.wagner Re: On może zabić.... 20.09.05, 11:07
          cóz,pewnie sie narażę ale cózsmile w czasach przedmałzeńskich bywałam z moim męzem
          na tzw.zlotach pod M1 w Markach,na cargo albo własnie na spalarni. były wyścigi
          na trasie toruńskiej,palenie gum...genralnie fajna zabawa. zagrozenie dla
          postronnych znikome bo zloty zaczynają sie z reguły po w nocy. jak jest teraz
          nie wiem,kiedyś pod M1 przyjechała policja,postali z daleka i pojechali. chyba
          lepsze to niz ,,ściganka"w biały dzień głownymi ulicami miasta.
          • tynia3 Re: On może zabić.... 20.09.05, 13:01
            "Zagrożenie znikome" to i tak za dużo.
          • tynia3 Re: On może zabić.... 20.09.05, 13:03
            Proponuję zadzwonić do jakiejś gazety, oni się chętnie zajmuja takimi sprawami.
            ewentualnie "ustawią" takiego śmiałka na zasadzie prowokacji do wyścigu z
            policjantem w cywilu. Polecam.
            • arletta.wagner Re: On może zabić.... 20.09.05, 13:04
              wybacz,tam się ludzie znają dość dobrze i mało prawdopodobne aby ktoś postronny
              tak szybko wkupił się w towarzystwowink
              • tynia3 Re: On może zabić.... 20.09.05, 13:09
                Ale moze tamtędy wracać z imprezy, albo w ogóle przypałętać się, prawda?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka