lgosia1 17.01.06, 18:54 nie chodzi mi o gotowe mieszanki tylko o zwykłą mąkę ale z nr powyżej 650 - byłam już w kilku sklepach i nic;( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba_nita Re: gdzie kupić mąkę na chleb 17.01.06, 19:08 Bomi lub każdy sklep posiadający stoisko ze zdrową żywnością lub takież wyspecjalizowane sklepy. Możesz uderzyć również do piekarni bezpośrednio. Kiedy roztoczysz urok osobisty - sprzedadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: gdzie kupić mąkę na chleb 17.01.06, 19:13 banita jesteś nieocenioną skrabnicą wiedzy w kwiestiach chlebowych;) A Bomi w okolicy nie mam. Na stoiskach ze zdrową żywnością też na razie takich mąk nie znalazłam - zostaje mi piekarnia buuuu i mój rzekomy urok osobisty buuu Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: Poproś niech Ci sprowadzą. 17.01.06, 19:19 Przed momentem w swoim sklepie "pod nogami" kupiłem ostatni kilogram mąki t. 2000 pszenno razową i poszedłem do kierowniczki poprosić o pamiętanie, że nie kazdy 650 żyje. Nie ma problemów. Jak będzie trzeba to nawet po kilogramie mi sprowadzi. Stoisko ze zdrową żywnościa obowiązuje, a skądinąd wiem (znajome sprzedawczynie), że oprócz mnie jeszcze tylko 2 osoby kupują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: gdzie kupić mąkę na chleb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:24 Leclerc-razowe, pszenna grahamkowa. 700 i 800 wyłudzam w piekarni. zytnia pytlowa do dostania na bazarkach. Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: gdzie kupić mąkę na chleb 17.01.06, 19:25 Gość portalu: g napisał(a): > Leclerc-razowe, pszenna grahamkowa. > 700 i 800 wyłudzam w piekarni. > zytnia pytlowa do dostania na bazarkach. No i orkiszowa na bazarkach. Tylko czy ona aby na pewno orkiszowa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: g Re: gdzie kupić mąkę na chleb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.06, 19:27 zależy po ile?:) Sklepowa orkiszowa cuś koło 10 zł kosztuje(wawa, zdrowa żywnośc) Odpowiedz Link Zgłoś
ba_nita Re: gdzie kupić mąkę na chleb 17.01.06, 19:59 W Gdyni w delikatesach 6,40 PLN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ab Re: gdzie kupić mąkę na chleb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 14:01 www.mieszanki.pl Odpowiedz Link Zgłoś