tynka35 01.10.05, 23:11 Chcemy się wybrać z koleżanką i z dzieciaczkami do multikina, na seanse dla mam z dziećmi. Czy byłyście może? Jak to wygląda? Mama z Martynką Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paris4 Re: multikino 02.10.05, 07:57 Sala jest dostosowana do dzieckiaków tzn. światła nie są całkowicie wygaszone, jest podwyższona temperatura, są przewijaki no i dźwięk jest przyciszony. Ja byłam zadowolona bo mój Olek cały seans przespał z przerwą na jedzenie, ale niektóre dzieciaki gorzej reagują i płaczą wtedy bym sobie darowała bo po co zmuszac dzieciaka do czegoś co go ewidentnie stresuje. Ja zamierzam chodzic regularnie do takiego kina oczywiście jeśli repertuar będzie mi odpowiadał Odpowiedz Link Zgłoś
kontoani Re: multikino 02.10.05, 10:11 my chodzimy jak jest jakiś fajny film (a z tym jest różnie...) Jak Hania miała około 1-2 miesięcy to przesypiała film a ja miałam spokój, teraz ma 5,5 miesiaca i już nie przesypia całości. CZasem troszke pośpi po karmieniu (podczas filmu zwykle ją karmię, bo wtedy się uspokaja), ale to nie starcza na 2 godzinki JA jestem zadowolona, ale musisz sie nastawic na to że są tam nie tylko takie małe niemowlaczki, ale też dzieci raczkujące, chodzące i one potrafią trochę pohałasować i zaczepiać Warunki są ok. - ja przyjeżdzam wózkiem, zostawiam go w specjalnej salce (jest zawsze taka przygotowana), wypożyczam nosidełko (za darmo, też mają przygotowane dla chętnych), pakuję Hankę w nosidło i tak idziemy na salę. Podczas filmu ja siedze w fotelu, a Hania w nosidle na fotelu obok. Toszkę sie bawimy razem, troszkę karmimy a troszkę oglądamy. OGólnie jest fajnie. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś