01.10.05, 23:11
Chcemy się wybrać z koleżanką i z dzieciaczkami do multikina, na seanse dla
mam z dziećmi. Czy byłyście może? Jak to wygląda?
Mama z Martynką
Obserwuj wątek
    • paris4 Re: multikino 02.10.05, 07:57
      Sala jest dostosowana do dzieckiaków tzn. światła nie są całkowicie wygaszone,
      jest podwyższona temperatura, są przewijaki no i dźwięk jest przyciszony. Ja
      byłam zadowolona bo mój Olek cały seans przespał z przerwą na jedzeniesmile, ale
      niektóre dzieciaki gorzej reagują i płaczą wtedy bym sobie darowała bo po co
      zmuszac dzieciaka do czegoś co go ewidentnie stresuje. Ja zamierzam chodzic
      regularnie do takiego kina oczywiście jeśli repertuar będzie mi odpowiadałsmile
    • kontoani Re: multikino 02.10.05, 10:11
      my chodzimy jak jest jakiś fajny film (a z tym jest różnie...) Jak Hania miała
      około 1-2 miesięcy to przesypiała film a ja miałam spokój, teraz ma 5,5 miesiaca
      i już nie przesypia całości. CZasem troszke pośpi po karmieniu (podczas filmu
      zwykle ją karmię, bo wtedy się uspokaja), ale to nie starcza na 2 godzinki smile
      JA jestem zadowolona, ale musisz sie nastawic na to że są tam nie tylko takie
      małe niemowlaczki, ale też dzieci raczkujące, chodzące i one potrafią trochę
      pohałasować i zaczepiać smileWarunki są ok. - ja przyjeżdzam wózkiem, zostawiam go
      w specjalnej salce (jest zawsze taka przygotowana), wypożyczam nosidełko (za
      darmo, też mają przygotowane dla chętnych), pakuję Hankę w nosidło i tak idziemy
      na salę. Podczas filmu ja siedze w fotelu, a Hania w nosidle na fotelu obok.
      Toszkę sie bawimy razem, troszkę karmimy a troszkę oglądamy. OGólnie jest
      fajnie. Polecam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka