zojla 23.10.05, 21:58 ... i w przeciwieństwie do zwolenników pana Tuska nie zasypię was chamskimi zdaniami na temat tego człowieka.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iw82 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 21:59 poprosze o powtorzenie tych slow za 5 lat ... o ile bedziesz miala odwage . pozdrawiam rozwniez Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:00 jasne a gdyby wygrał tusk to świat od jutra były lepszy) gratuluje dobrej wizji!!! Odpowiedz Link Zgłoś
iw82 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:04 świat nie .. wystarczy ze Polska. Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:05 ...jasne.... od jutra będziesz spała pod mostem Odpowiedz Link Zgłoś
iw82 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:39 serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34308,2981947.html proste Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:44 ...chcesz mi zasugerować że to jakis wstyd że kaczyński miał większe poparcie wśród ludzi ze wsi i biednych? Odpowiedz Link Zgłoś
iw82 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:49 twoja wypowiedz kilka postow nizej na temat lewicy i prawicy przekonala mnie ze nie warto Tobie nic sugerowac.. ani tlumaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:15 Masz rację nie warto, nie sugeruj nic ani nie tłumacz. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:00 wspólczuje. naprawdę wspólczuję. ale wybaczam.moze nie wiesz co czynisz. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:01 no i gratuluje odwagi. mussisz ją miec zakładając ten watek Ale i tak wspólczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
karinka21 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:03 ja też się cieszę)) Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:04 Nie jestem jedyną zwolenniczka Kaczyńskiego zapewne na tym forum. I nie mam zamiaru się kłócić przez to że mam inne poglądy polityczne. A założyłam ten wątek żeby poprawić wszystkim smutaskom humor) No tak troche Wam dopiec) Niech żyje Lechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:10 wiem ze nie jestes jedyną zwolenniczką tego...hmmm ...pana. I to własnie jest straszne. ja tez nie zamierzam się kłocic,faktów nie zmienię. jestem załamana. przeraza mnie wizja polski kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:14 ...a mnie przerażała ta groteskowość tuska, ta cała jego demagogia, nie napiszę że jest potworem tak jak forumowiczki piszą na kaczora, ale kaczor przynajmniej mi niczego nie zabierze....a tusk ... tusk miał tylko ładne spoty wyborcze ps. nie należe do parti moherowych beretów Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:16 jasne. lepszy prezydent o faszytsowskich poglądach. taaaaaaaaaaa, na pewno lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 19:49 zojla napisała: > ...a mnie przerażała ta groteskowość tuska, ta cała jego demagogia Jesli Tusk uprawial demagogie, to nie wiem jak okreslic to, co prezentowal w kampanii wyborczej Kaczynski. A powaznie - nie uzywaj slow, ktorych znaczenia najwyrazniej nie rozumiesz . Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 20:03 tzn czego nie rozumiem? kto to jest demagog? nie rozśmieszaj mnie kobieto, jak nie masz nic bardziej interesującego do powiedzenia to sie nie odzywaj. oj porażka boli a agresjs rośnie ot tacy zwolennicy tuska, co jeszcze ciekawego wymyslicie? Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 20:10 Porazka nie boli - tak zdecydowal ekhm narod. Ja sie raczej boje tego, kto wygral wlasnie dzieki demagogii i populizmowi. Ty traktujesz cala te 'walke' jako starcie zwolennikow jednego i drugiego kandydata. Dla mnie to tylko epizodzik - duzo istotniejsze, jakie skutki bedzie mial. I to wlasnie te skutki (ewentualnych prob spelnienia wyborczych obietnic) mnie stresuja. Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 21:30 może nie ma jednak czym się tak denerwować? może nie będzie tak żle Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Drobny szczegół Zojla 25.10.05, 01:19 Nazwiska pisze się z wielkiej litery. To nie mój wymysł, choć jestem zwolenniczką Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Drobny szczegół Zojla 25.10.05, 08:16 O Boże drogi, czego sie jeszcze będziecie czepiać? Wiem jak się pisze nazwiska państwa i miasta, to tylko forum kobieto. A jak chcesz kogos uświadamiać to może swoje inne koleżanki z forum który w temacie posta juz pisały nazwiska małą literą. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Drobny szczegół Zojla 25.10.05, 09:00 zojla napisała: > O Boże drogi, czego sie jeszcze będziecie czepiać? Wiem jak się pisze nazwiska > państwa i miasta, to tylko forum kobieto. No i co z tego, że tylko forum? Pewne PODSTAWOWE formy obowiązują. A jak chcesz kogos uświadamiać to > może swoje inne koleżanki z forum który w temacie posta juz pisały nazwiska > małą literą. O Aha44 Ci chodzi? Zaraz ja uświadomie Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Drobny szczegół Zojla 25.10.05, 09:06 W takim razie poprawiaj wszystkich, nawet tych co zrobią literówkę, skoro sprawiac Ci to będzie taka przyjemność. O napisałam sprawiac bez ć popraw mnie Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: Drobny szczegół Zojla 25.10.05, 09:29 zojla napisała: > W takim razie poprawiaj wszystkich, nawet tych co zrobią literówkę, skoro > sprawiac Ci to będzie taka przyjemność. O napisałam sprawiac bez ć popraw mnie: > ) Nie sprawia mi to żadnej przyjemności. Literówek i ortów nie poprawiam, ale taki podstawowy nie tylko błąd, ale i po prostu oznaka lekceważnia oraz całkowitego braku szasunku, jak pisanie nazwiska z małej litery, zwyczajnie mnie razi. Dlatego zwróciłam Ci uwagę. Odpowiedz Link Zgłoś
zaholec Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 25.10.05, 08:46 Niczego Ci nie zabierze? Czyżbyś nie osiągała żadnych dochodów? Odpowiedz Link Zgłoś
mjsm Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 27.10.05, 00:02 a skad wiesz, ze nic Ci nie zabierze? czy ktokolwiek kiedykolwiek byl rozliczany z obietnic wyborczych? Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:11 Oj zojla zojla wydrukuj sobie to i powies na scianie... i poczekaj, za kilka lat na pewno bedziesz rownie szczesliwa patrzac na ten napis A Lechu nie zyje... niech sobie zyja jak najlepiej tylko czemu musi sie pchac do rzadzenia..sorry niszczenia Poslki... Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:16 będę miała to na koncie - nie martw się, lepiej sie cieszcie że tusk nie wygrał on to dopiero by namieszał...koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:18 Co to znaczy koniec dyskusji..to dopiero poczatek dyskusji......... juz mamy usta zamknąć...no dobre!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:09 Zojla obyś miała rację.....sobie tego życzę,choc to zyczenia i póki co przewagę nad nimi mają czarne wizje ...ale oczywiscie byłoby super gdyby Lechu nie zaszkodził))... Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:14 polko o czym Ty piszesz. jak to byloby super gdyby nie zaszkodzil. A co on sie nagle teraz zmieni jak zosyal prezydentem??? No mzoe owszem ale ni licz ze na lepsze. przeciez juz pokazal jakim bedzie prezydentem pamietasz cala historie parady rownosci??? A jego slowa odnosnie anszych relacji z sasiadami, np z Rosja?? jasne postawmy sie wypinajmy na kazdego, kto nie bedzie dla nas mily... w koncu teraz bedzie rzadzil WIELKI LK na co tu miec nadzieje?? Maraska Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:17 Ach taj sobie marzę.... Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Dziewczyny przesadzacie!! Chciałybyście... 23.10.05, 22:21 ...na prezydenta Bubla ? Kaczor jest prawicowy może to tak Was strasznie razi? Wywodzicie się jak się domnyślam z czysto lewicowych stron lub jak widziałam poniżej w wątku różowych. Kwachu rządził 10 lat dosyć lewicy. Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: Dziewczyny przesadzacie!! Chciałybyście... 23.10.05, 22:27 A PO to tez lewica, o czym Ty mówisz... Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: Dziewczyny przesadzacie!! Chciałybyście... 23.10.05, 22:29 eeee no nie jaka lewica???? PiS to lewicujaca prawica hihihi albo prawicujaca lewiaca... atak naprawde po prostu lewica postsolidarnosciowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: Dziewczyny przesadzacie!! Chciałybyście... 23.10.05, 22:27 to ja jeszcze raz zojla bo chyba nie bardzo wiesz co piszesz. Lewica = socjlistyczne rzadzenie, socjlaistyczne widzenie swiata. A Kaczory???????? Litosci. jaka to prawica??? Czysty socjalizm, przeciez sam kaczor o tym trabi. Dziewczyno, posluchaj swojego idola. A ze wywodza sie z innego srodowiska... coz prawda ale sytuacji nie zniemia. A ja wlasnie dlatego na Kaczora nie glosowalam, ze nigdy NIGDY w zyciu nie mialam nic wspolnego z lewica. Niezaleznia jaka by ona nie byla, czy SLD czy pod nazwa PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
iw82 Re: Dziewczyny przesadzacie!! Chciałybyście... 23.10.05, 22:42 no wlasnie . brak podstawowej wiedzy politycznej i taki jest wlasnie elektorat Kaczynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-sapulka Re: Dziewczyny przesadzacie!! Chciałybyście... 26.10.05, 23:31 Kaczyński prawicowy? prawicowy socjalista, może wytłumaczysz mi jak to możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula.m Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:34 Jak tak dalej pójdzie... to następny będzie Lepper. Odpowiedz Link Zgłoś
karawara Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:41 dołączam do grona zadowolonych. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzneta Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:40 O Boże............. Ja jestem załamana wizją Polski, nie wiem kto poszedł głosować na Kaczora?!?!?! I zastanawiam się dlaczego tyle mądrych ludzi nie poszło głosować na Tuska. Nikt nie jest wystarczająco dobry, ale każdy lepszy od Kaczora!!!! Szczerze mówiąc nie spodziewałam się, że w ogóle jest jakieś prawdopodobieństwo, że wygra Kaczor!!! A tu masz, "ON"! Pozostaje nam tylko modlić się, zeby jakoś przetrwać te 5 lat....... Pozdrawiam, Aneta. Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:44 Właśnie mądrzy ludzie zagłosowali na kaczora Odpowiedz Link Zgłoś
sakada Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:46 Niestety kolejny błąd. Najlepiej wykształceni głosowali na Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:49 ...miałam na myśli nie to skojarzenie które Ci przyszło na myśl, wykształcenie niekoniecznie równa sie bycie mądrym Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:18 Jasne, jak wiadomo najmądrzejsi są mieszkańcy byłych pgr-ów z wykształceniem zawodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 19:02 No tak, oni tacy madrzy, ze im juz szkoly nieptorzebne . Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:17 zuzneta napisała: > > I zastanawiam się dlaczego tyle mądrych ludzi nie poszło głosować na Tuska. Widocznie byli zbyt "mądrzy", żeby pójść... > Szczerze > mówiąc nie spodziewałam się, że w ogóle jest jakieś prawdopodobieństwo, że > wygra Kaczor!!! Zyjesz w rzeczywistości wirtualnej. Btw wystarczyłoby obejrzeć w piątek wyniki sondaży i byłoby jasne, że prawdopodobieństwo > 0. Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
sofi84 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 22:48 widac ze niestety nie jest jedyna zwolenniczka skoro leszek wygral Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:04 Socjalistyczno-populistyczna wizja gospodarki + nacjonalistyczna, rozliczeniowa wizja w poliyce + zwiekszenie wyroków + brak tolerancji dla mniejszosci. Z niczym Wam się nie kojarzy. Bo mnie tak. Kandydat z bardzo zbliżonym programem wygrał tak pewne wybory w 1933. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:06 Głosowałam więc mogę spojrzeć w lustro bez obciachu. Skojarzenie identyczne, tamten pan również był opętanym obsesjami knypem. Faszysta. Faszysta. Faszysta. Klerykał. Homofob. Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:08 Dziewczyno plizzzzzz nie strasz.... boje sie nawet bac(((((( i co gorsza jutro nie ebdzie lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
karawara Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:11 nic tylko pakujcie walizy i heja na dziki zachód)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ekan13 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:32 Trochę jeszcze za wcześnie by grzebać Polskę z powodu prezydentury Kaczyńskiego, dla mnie o wiele gorszy był wybór Kwaśniewskiego. Cieszę się, że pan wiecznie liżący dupy Ruskim kończy swe panowanie. Nie wiem jeszcze jakim będzie Lech prezydentem czas pokaże, ale liczę na to, że razem z PO naprawdę wezmą się do roboty i pokażą, że można rządzić mądrze i uczciwie. Trzymam za nich kciuki i za Kaczyńskiego też. Zyczę mu z całego serca aby była to wielka i mądra prezydentura. Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:23 A z czego się tak cieszysz? Liczysz na to, że właśnie nadchodzą czasy, że wystarczy nic nie robić tylko wyciągnąc rękę a manna z nieba spadnie? Lepiej pomyśl zamiast łykać jak pelikan obietnice wyborcze. Tyle z nich wyjdzie co i z obietnic Wałęsy i Kwacha. Pewnie za 5 lat będziesz głosować na Leppera bo on potrafi obiecywać gruszki na wierzbie.... Odpowiedz Link Zgłoś
karawara Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:24 wypij melisę i policz do 10, powinno pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:25 A z tego się ciesze że ten wasz tusk nie wygrał i co nie wolno mi? Gdyby wygrał to co może on swoje obietnice by spełnił? Nie piszcie głupot ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 08:16 Tusk nic nie obiecywała a Pan K zobaczycie jak was wszystkich wsteruje jeszcze bedziecie płakać strasznie.Ale juz nie bedzie po co płakac nad rozlanym mlekiem. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:26 Nawet większe gruszki. P Zawistne nieroby są zachwycone tym, że Kaczor coś obiecywał odebrać bogatym i dać biednym. Frajerzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:27 Polecam coś na uspokojenie. Tak boli bardzo ta porażka? Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:29 Tuska mam gdzieś. To nie był mój ulubiony kandydat. Boli, że wygrał FASZYSTA. Rozumiesz? Ludzie głosowali na faszystę, homofoba i typa popieranego przez radio MaRyja. Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:31 Nie przesadzaj gorszy byłby Bubel A co do homofoba to może niedługo zoofile będą mogli robić publiczne przemarsze przez miasto? Nie mam nic do homoseksualistów nie przeszkadzają mi ani nic w tym stylu, ale nie muszą sie parodiować po całym mieście i nie widze nic złego że kaczor na to nie pozwolił. Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:45 No i wlasnie. Wlasnie o to chodzi. A co oni sa gorsi?? Chorzy??? To gornicy czy pielegniarki moga urzadzac demonstarcje a Homoseksulalisci juz nie???? a w ogole co to znaczy ze im kaczor nie pozwolil.???? A przepraszma kto on jest???? ze juz niby wszystko mu wolno?? ciesze sie ze wybralas sobie na prezydenta kogos kto bedzie mowil co Ci wolno a czego nie? i komu wolno a komu nie! I ciesze sie ze jestes w tej uprzywilejowanej grupie. pzodrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:52 Tylko jest zasadnicza różnica między demonstracjami pielęgniarek a homo. Pielegniarki górnicy czy inni demonstrują zazwyczaj w związku ze swoimi zarobkami. Odpowiedz Link Zgłoś
tora99 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 07:01 sa tez pochody organizowane przez krystyny i pochody wlascicieli jamnikow, ale jakos tych nikt sie nie czepia, a tez zdaje sie roznia od pochodow pielegniarek. a pochod homo ma min na celu zwrocenie uwagi na problemy tych osob. Odpowiedz Link Zgłoś
chicarica Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 25.10.05, 13:55 Widzisz, jest tylko jeden problem: konstytucja gwarantuje każdemu obywatelowi prawo do demonstrowania. Jeśli zacznie się zastanawianie się komu pozwolić demonstrować a komu nie, to zacznie się łamanie konstytucyjnej zasady wolności zgromadzeń. A to już przerabialiśmy. Jeśli złamie się jedną zasadę konstytucji, to czemu by nie łamać innych? Geje Cię nie obchodzą, bo ich nie lubisz, ale ciekawa jestem tylko, jaką będziesz mieć minę, gdy zaczną łamać prawa konstytucyjne które dotyczą bezpośrednio Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 08:13 Jak mozan mówić ze ktoś jest gorszy bo jest innej orjetacji ciemnogród straszny ,ja jak to czytam to szlak mnie trafia.To wybuduj getta dla mniejszosci seksualnej bo Pan K pewno wybuduje razem z Ks Rydzykiem !A księża to takie anioły mało bylo pedofili w czarnych sutannach to trzeba tepić a nie ludzi co sie kochają i nikomu krzywdy nie robią! Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 09:44 gabi683 napisała: > Jak mozan mówić ze ktoś jest gorszy bo jest innej orjetacji ciemnogród > straszny ,ja jak to czytam to szlak mnie trafia.To wybuduj getta dla > mniejszosci seksualnej bo Pan K pewno wybuduje razem z Ks Rydzykiem !A księża > to takie anioły mało bylo pedofili w czarnych sutannach to trzeba tepić a nie > ludzi co sie kochają i nikomu krzywdy nie robią! Taa, ale jak ktoś ma inne poglądy polityczne to jest ciemnogród, moherowy beret albo burak, można go obrażać do woli, a najlepiej wytępić. Odpowiedz Link Zgłoś
karawara Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:34 Triss wrzuć na luz, to niezdrowo tak się unosić. hmm a co do faszyzmu do może sobie poczytaj trochę i nie nadużywaj tego słowa. Jedna z mam nazwała Kaczyńskiego Hitlerem, wydaje mi się że trochę Was ponosi. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:35 Poglądy ma faszystowskie. Jego projekt konstytucji przeczytałam - jest narodowo- socjalistyczny. Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 25.10.05, 09:57 Kaczyński nie jest faszystą ani populistą, jest jedynie konserwatywną osobą. Żyjesz w błędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:31 Wiesz co zojla ja juz nie wytrzymam, sorry ze to napisze, ale glupia jestes dziewczyno. Porazka to mnie boli jak moj ukochany zespol w koszykowce mecz przegrywa. Teraz to mnie boli i niepokoi los Polski, ktora dzieki ludziom o takich pogladach jak Ty stanela w obliczu kaczyzmu i wszleakich plag z tym zwiazanych. A jesli chodzi o te obietnice o ktorych wyzej wspominasz to Tusk nie obiecywal tego czego sie nie da spelnic. Ale coz wiesz swoje zobaczymy za kilka lat. Warszawa wprawdzie juz ozbaczyla, ale Polacy na czyims przykladzie, nwet z wlasnego podworka niczego sie nauczyc nie potrafia. Lubia poczuc na wlasnym grzbiecie...zaraz co ja pisze lubi. jak porzadnie po pysku nie dostana to sie nie przeckna. Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:33 triss ma racje. Akurat Tusk byl moim ulubionym kandydatem, ale wlasnie nie to boli najbardziej ze akurat on przegral, tylko ze wygral...ten co wygral. Ja w zdenerwowaniu, jak widze sa inni, ktorzy lepiej potrafia ubrac w slowa takze i moje odczucia Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:33 Tak jestem bardzo głupia. Dziękuje Ci serdecznie za opinię. Zabiję się jutro tak mi pojechałaś po rajtach. A wnioskujesz to po tym że głosowałam na kaczora? gratuluje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:34 Pusta jesteś babo oj pusta. Odpowiedz Link Zgłoś
bebicka Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:42 Nie wnioskuje tego na podstawie Twojego wyboru tylko tego co tutaj piszesz. A to calkiem drobna roznica Odpowiedz Link Zgłoś
zojla Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:44 aha to jest właśnie urok neta. Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:31 Boleć to będzie Ciebie - własna naiwność. Kaczyński to nie złota rybka i nie masz co liczyć że zasiłki wzrosną o 100%. Dobrze, ze głupota nie ma skrzydeł bo zaroiło by się na naszym niebie... Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 23.10.05, 23:36 I mieszkanie dostanie. P I zasiłek, becikowe za rozród i w ogóle miód oraz wódka darmowa ulicami popłyną. Odpowiedz Link Zgłoś
wieczna-gosia Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 08:59 triss_merigold6 napisała: > I mieszkanie dostanie. P I zasiłek, becikowe za rozród i w ogóle miód oraz > wódka darmowa ulicami popłyną. tia... i tylko jej maz prace straci, bo komus beda musieli zabrac to po przedsiebiorcach pojada. Ja chrzanie takie becikowe..... Odpowiedz Link Zgłoś
julia246 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 00:10 Kaczyński!!! Buahahahhaha!!! Odpowiedz Link Zgłoś
michalina7 Tusk to facet bez wyrazu... 24.10.05, 01:00 co on takiego osiągnął? Co on tak naprawdę zrobił poza zmienianiem partii, jak wiatr zawiał. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: berert Ci zjechał na oczy, popraw sobie (n/t 24.10.05, 08:05 Mocherowe berety zrobiły mobilizacje i po wyjściu z kościoła ałtkarami na wybory.Nie wiem jak mozna było dopuścić aby ten człowiek wygrał płakać się chce ,w Niemczech juz mówią ze po zapowiedziach Pana K nie bedzie dobrze!Mało tego Pan K zapowiedział ze to teraz Putin ma do nas przyjechać bo poprzedni prezydet był 6 razy i co z tego jaki i tak takie stawianie sprawy nie przyniesie nic dobrego.A co do Balcerowicza to jest odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu bo dzieki niemu złoty był mocna waluta a teraz napewno spadnie na łep na szyje.Brak słow nie chce nikogo urazic ale większosć z tych co głosowali na Pana K to bezrobotni ,książa ,zakłady gerjatryczne wsie i małe miasta.Bo oczarował was obietnicami a z barciszkiem sie nachapie a ludzi bedzie mała w d.....Tak ja to widze i tak kalicja z Lepperem mysle ze Pan K go wsteruje i dopiero Pan Lepper bedzie kzyczał na Pana K heheheh a mówily jaskółki ze nie dobre są spółki!I do piero będzie wstyd na cały świaT,jak sie w Polsce polityke prowadzi. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: berert Ci zjechał na oczy, popraw sobie (n/t 24.10.05, 09:45 Trzeba było stanąć pod tym kościołem i połamać staruszkom nogi - może by się nie dowlokły. Bo jakoś tak zwolennikom Tuska mniej chciało się iść na wybory. Jakoś dziwnie mało mnie obchodzi, co mówią w Niemczech nt wyborów w Polsce - lepiej niech się zajmą wynikami swoich wyborów - też mają dużo do myślenia. A gdyby od jeżdżenia pana prezydenta do Rosji polepszały się stosunki polsko-rosyjskie to byśmy żyli w przyjaźni polsko-rosyjskiej. Balcerowicz dobry ekonomista, ale nie musi być prezesem NBP dożywotnio. I jak brak Ci słół, to zajżyj do jakiegoś słownika , chocby i ortograficznego, bo wstyd, żeby osoba wykształcona robiła tyle błędów ortograficznych Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: berert Ci zjechał na oczy, popraw sobie (n/t 24.10.05, 10:45 Dziekuje Ci bardzo jestem dyzlektyczka jesli chodzi o ścisłość! Ciesz się ze Ty jesteś mądra i inteligetna i błędów nie robisz bo to Ty czepiasz sie drobnych spraw i to Ty nie masz argumętów skoro wtykasz błędy! I tacy ludzie własnie głoswali na Pana K jak ktoś jest inny to juz jest fe ,no to sie kobieto popisałaś brawo. I widze że masz faszystowskie pomysły jak Pan K bo ja nawet nie pomyslałabym aby łamać komukolwiek nogi a ty taka katoliczka o takich rzeczach myslisz to Ty sie wstyć!A co do rozmów Polska Niemieckich czy Polsko Rosyjskich to głupia jestes i tyle skoro to największe mcarstwa i nie stety musimy z nimi miec dobry dialog ale Ty chba to wiesz a skoro nie wiesz to popatrz na mape! Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: berert Ci zjechał na oczy, popraw sobie (n/t 24.10.05, 11:25 gabi683 napisała: Informuję Cię zatem, jeśli chodzi o ścisłość, że istnieją kompuetrowe narzędzia do sprawdzania pisowni. Nie jesteś w stanie napisać bez błędów to olewasz to i nie będziesz się starać, żeby tekst końcowy był w miarę poprawny? To w takim razie czym różnisz się od pani, która idzie na łatwiznę i zagłosuje tak, jak jej ksiądz proboszcz powie? Ona na polityce się nie zna i nie ma ochoty się znać. Wyraziłaś też oburzenie, że "moherowe berety" śmiały wziąść udział w wyborach " Mocherowe berety zrobiły mobilizacje i po wyjściu z kościoła ałtkarami na wybory.Nie wiem jak mozna było dopuścić aby ten człowiek wygrał" Z czystej sympatii dla Ciebie zaproponowałam postępowanie, które mogłoby mieć wpływ na wyniki wyborów. Pozowliłoby to wyeliminować udział części "moherowych beretów" w wyborach. Bo jak widać zwolennikom Tuska (a raczej przeciwnikom Kaczyńskiego) nie chciało się chcieć. Na tej samej zasadzie sama przecież proponowałaś stworzenie gett dla osób o odmiennej orientacji seksualnej ("To wybuduj getta dla mniejszosci seksualnej"). Acha, i aż taka straszna katoliczka to nie jestem, jeśli o to chodzi, więc nie wycieraj sobie twarzy katolicyzmem. Robisz fałszywe założenie, że ci, co głosowali na Kaczora są katolikami i mają moherowe berety. I z tego, że wykształceni wyborcy bardziej głosowali na Tuska niż Kaczyńskiego wysnuwasz fałszywy wniosek, że ci, co głosowali na Kaczora, nie mają wykształcenia. Ależ też uważam, że powinniśmy mieć z Niemcami i Rosją dobry dialog, ale DIALOG, , a nie MONOLOG. "Kluczem do tego jest utrzymywanie dobrych i przyjacielskich stosunków z tymi dwoma wielkimi narodami, przy równoczesnej dbałości o równoprawny charakter naszych relacji. Równoprawny, to znaczy taki, w którym interesy Polski są rozumiane i respektowane przez sąsiadów.(...) W stosunkach z Niemcami będę dążył do tego, aby w większym niż dotychczas stopniu politycy niemieccy uwzględniali polski punkt widzenia. Dotyczy to zarówno kwestii o charakterze historycznym - jak niewczesny projekt powołania w Berlinie Centrum Przeciw Wypędzeniom - jak i spraw o istotnej wadze dla przyszłości Polski. Będę się domagał uwzględnienia w polityce Niemiec faktu, że Polska i Niemcy są członkami UE i nie można prowadzić polityki wobec Wschodu z pominięciem tego faktu (czego niepokojącym sygnałem było ostatnio porozumienie rosyjsko – niemieckie w sprawie wspólnej budowy gazociągu omijającego nasz kraj).(...) W stosunkach z Rosją będę dążył do przekonania partnerów, że Polska jako członek UE ma prawo być traktowana na tych samych prawach, co dawni członkowie tej organizacji, i że minęły czasy, gdy o wadze poszczególnych krajów decydowała ich wielkość terytorialna czy siła militarna. Uważam, że w dialogu z Moskwą nie należy obawiać się poruszania trudnych tematów: odpowiedzialności Rosji jako prawnego spadkobiercy ZSRR za zbrodnie z czasów stalinowskich popełniane na obywatelkach polskich, czy konieczności zmiany uzależnienia Polski od dostaw surowców energetycznych ze wschodu." Coś chcesz od tych słów? Odpowiedz Link Zgłoś
gepart_czester Re: berert Ci zjechał na oczy, popraw sobie (n/t 24.10.05, 11:57 Ja również głosowałam na Kaczyńskiego. Prawdę mówiąc długo zastanawiałam się czy to napisać ponieważ zaraz pewnie zostanę zlinczowana. Jestem pewna, ze znacznie więcej osób głosujących na Kaczynskiego mogloby sie ujawnic ale po prostu chce sobie oszczedzić wyzwisk i "obszczekania". Odpowiedz Link Zgłoś
aleksa13 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 08:23 aby Kaczynskiemu nie wyszła IV Rzeczpospolita jak Hitlerowi III Rzesza. Odpowiedz Link Zgłoś
hancik5 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 08:26 Bardzo się cieszę, nareszcie normalny prezydent... Niech psy szczekają, na Piłsudskiego też szczekały... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 08:30 hancik5 napisała: > Bardzo się cieszę, nareszcie normalny prezydent... > > Niech psy szczekają, na Piłsudskiego też szczekały... Jeśli to jest normalne to nie chce życ w tym Kaczogrodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia [...] 24.10.05, 08:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
karawara mynia_pynia 24.10.05, 09:19 mynia nie ma co teraz to dałaś pokaz swojej inteligencji, uspokuj się bo się jeszcze pochorujesz. A jak ci tu tak źle to bambetle w garść i jedź szukać szczęścia gdzie indziej. Miłego dnia, zapowiadasię piękna pogoda w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
mynia_pynia [...] 24.10.05, 10:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota9935 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 09:11 Ja też się cieszę. Ogromnie! Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Ja się nie cieszę, 24.10.05, 09:25 ale mam nadzieję, że Kaczyński w gruncie rzeczy jest rozsądnym politykiem i nie dotrzyma obietnic wyborczych. Zresztą kto ich dotrzymuje? Jeśli by było inaczej, to na miejscu PO nie wchodziłabym w taką koalicję. Niech sobie wchodzą z LPR i Samoobroną. Mam nadzieję na stanowczą walkę z korupcją i poprawę w sądownictwie. Jedyne co mnie przeraża, to to, że będę musiała czasem oglądać i słuchać Pierwszej Damy! Do kurduplastego i brzydkiego prezydenta już przywykłam przez ostatnie 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
jol5.po Re: Ja się nie cieszę, 24.10.05, 09:45 hasła, których się obawiam i które mogą mieć zły wpływ na moje życie - (bezpośredni) to: 3 miliony mieszkań, powrót służby zdrowia do budżetu i Balcerowicz musi odejść nierealne, populistyczne i bardzo drogie obawiam się jego skrajnego elektoratu - będzie domagał się swego udziału w polityce PIS-u ( PIS otwarł puszkę pandory opierając się na takim elektoracie i podważając totalnie program swoich deklarowanych sojuszników w czasie kampani wyborczej) >Mam nadzieję na stanowczą walkę z korupcją i poprawę w sądownictwie< fajnie by było, ale jeśli możliwe, to tylko to ostatnie, walczyć z korupcją tworząc następne rzesze urzędników zasiadających w wszelkiego rodzaju urzędach antykoruopcyjnych się niestety nie da czyli jednym słowem obawiam się i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: Ja się nie cieszę, 24.10.05, 10:21 a wiecie co ja sobie tak myślę, jako fanka Tuska i niefanka PO jednocześnie? No cóż myślę sobie, że ciekawie kurna będzie... W głębi duszy cieszę się, że PO dostała w dooopę, bo byli tak święcie przekonani że będą władzę sprawować, że kubeł zimnej wody na głowy im się należał. Szlag mnie trafiał na widok pyszałkowatego Rokity, szlag mnie trafiał jak widziałam szopkę w hospicjum w wykonaniu Hanny i w głębi duszy myślę sobie w mściwie "a dobrze wam tak..." i tak sobie myślę, ze Platforma jest potrzebna PiSowi tak bardzo, że może dzieki temu najgłupsze pomysły Kaczki Dziwaczki umrą śmiercią naturalną. Jednocześnie w głowie kołacze mi się myśl co to będzie jak mądrale z PO obrażą się na PiS i wypną zadki i PiS zacznie romans z Moherowymi Beretami i Pasiastymi, Jeeeeeny... włos mi się na głowie jeży jak sobie o tym pomyślę... Co do polskiej złotówki, to nie mam wątpliwości że poleci na łeb i szyję, więc wypadałoby zaopatrzyć się w sporą ilość eurosków, zysk murowany kiedy Zimnokrwistego Balcerowicza zabraknie. A co do IV RP, to yeeeeee zajeboza Polska Ratlerkiem Narodów Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Wersja realistyczna 24.10.05, 10:55 Jest frakcja w PO która zastanawia się nad sensownością koalicji z PiS-em. PiS spokojnie może olać PO, wejść w koalicję z chętną LPR, Samoobroną i PSL-em. Dodrukują kasy, dadzą wszystkim po równo (albo zabiorą), popsują do końca kontakty z Niemcami, Rosją i UE i w ogóle bedzie pięknie. Moher rulez, moher skuteczny jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: Wersja realistyczna 24.10.05, 10:59 To mi przypomina Komune hehhehe (wszystkim po równo w sumie guwno) Odpowiedz Link Zgłoś
balba_77 Re: Wersja realistyczna 24.10.05, 11:05 tia smutne to oj smutne... śmieję się przez łzy Odpowiedz Link Zgłoś
slma Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński!!! 26.10.05, 13:24 Ja też sie bardzo cieszę, brawooo!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wana Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 09:48 Wiesz, masz do tego prawo, ale Kaczyński jest/był prezydentem Warszawy - a co Warszawiacy o nim sądzą? Przegrał tu z kretesem - o czymś to świadczy - poprostu ludzie mają próbkę jego rządów. Teraz to się przeniesie na cały kraj. Uczynił Warszawę bezpieczniejszą? Zwłaszcza linię 175. Zastanów się, dziewczyno, czy naprawdę warto się cieszyć? I czy jest z czego? Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
iw82 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 10:00 tak jak ktos to wyzej napisal : pozostała tylko nadzieja , ze Kaczynski nie dotrzyma wyborczych obietnic . oby... bo inaczej nas pograzy . pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
martaglowacka Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 10:05 Już jeden Lech był prezydentem.... A ja swoją drogą, mieszkając w Warszawie, miałam okazję "odczuć" już rządy Pana Kaczyńskiego na swojej skórze. Miałam nadzieję na inny wynik, ale cóż zrobić jeśli prawie połowa z nas nie miała ochoty ruszyć tyłka sprzed telewizora... Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś
ekan13 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 10:17 Oczywiście poprzedni prezydent stolicy Piskorski z PO był bardziej pracowitym prezydentem... Odpowiedz Link Zgłoś
karawara Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 10:32 tia, Piskorski to dopiero model.... no i z jakiej partii wyhodowany??? Odpowiedz Link Zgłoś
jol5.po Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 10:36 ale we Wrocławiu PO radzi sobie już niczego sobie - co było widać w wynikach wyborczych PO Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 10:32 ja tez mam nadzieje, ze spolka POPiS nie rozwala Polski (moze sie popisza??? ale i tak ekan rozwalil mnie Twoj tekst o ex prezydencie Kwachu )))))))))))))))))))))))))))) wiecznie dupe lizacy )))))))))))))))))))))))) poleglam ....sciere...... Odpowiedz Link Zgłoś
ekan13 Re: Cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 23:45 Socko ja też mam głęboką nadzieję:0), a ścięrę rzucam z rozmachem)))) Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: NIE cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 10:53 I tak mamy Kaczogród i grozi nam Ptasia Grypa i czy jeszcze cos gorszego moze nas trafić? No i Pan K euro chce dopiero wprowadzic 2010 roku i moze do tego czasu bedzie koniec świata! Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: NIE cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 10:58 przepraszam,a euro to po jaka cholere Ci potrzebne? Odpowiedz Link Zgłoś
gabi683 Re: NIE cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 11:00 Bo złotówka nic nie bedzie znaczyć ,po takiego i złotówki bedziesz mogła schowac sobie w buty! Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: NIE cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 11:08 > Bo złotówka nic nie bedzie znaczyć ,po takiego i złotówki bedziesz mogła > schowac sobie w buty! Ale dlaczego nic nie bedzie znaczyc???? Nie wszytskie stare kraje unijne przyjely EURO i sobie chwala. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: NIE cieszę się że wygrał Kaczyński! 24.10.05, 11:30 A w 2010 to świat i Polska może będą istnieć, ale wcale nie jest powiedziane, że euro będzie. Bo chyba w słonecznej Italii zaczynają coś dziamgać, że euro jest be. A Wielka Brytania, Dania i Szwecja bez euro mają się chyba nie tak strasznie źle. Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Szkoda tylko,że cały świat się z nas śmieje.. 24.10.05, 11:34 Pośmiej się z wyników wyborów gdzie indziej - od razu zrobi się Tobie lepiej. A ja się założę, że 99% świata ma w d.. wyniki naszych wyborów. Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Szkoda tylko,że cały świat się z nas śmieje.. 24.10.05, 12:02 dokladnie tak, w slonecznej Italii nikt euro nie lubi, chca swoich ukochanych lirow i cen sprzed wprowadzenia euro (czyli ok. 100 % nizszych!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
jakw Re: Szkoda tylko,że cały świat się z nas śmieje.. 24.10.05, 12:08 socka2 napisała: > dokladnie tak, w slonecznej Italii nikt euro nie lubi, chca swoich ukochanych > lirow i cen sprzed wprowadzenia euro (czyli ok. 100 % nizszych!!!) No nie, cen to pewnie chcą o 50% niższych (skoro im wzrosły o 100%) Odpowiedz Link Zgłoś