aniasc 31.10.05, 12:55 jestem w ciazy!!! bardzo, bardzo ciesze sie mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i ze nie bedzie zadnych wyadkow po drodze i przy okazji mam prezent mezowi na gwiazdke Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
julia246 Re: udalo sie!!! 31.10.05, 13:00 Gratulacje, z ciążą napewno będzie w porządku, trzymam kciuki. Swietny prezent, dla męża napewno się ucieszy Buziaki)))) Odpowiedz Link Zgłoś
slodzik3 serdeczn4 gratulacje!! 31.10.05, 13:04 serdecznire Ci gratuluje, wyobrazam sobie twoja radosc.. trzymam kciuki , wszystko napewno bedzie dobrze i niedługo bedziesz miec slicznego Maluszka pzry sobie.. Odpowiedz Link Zgłoś
agacz2905 Re: udalo sie!!! 31.10.05, 13:11 Serdeczne gratulacje, dużo zdrowia i spokoju życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
karawara gratulacje!! 31.10.05, 14:13 a tak swoją drogą to też myślę o drugim urwisie.... Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Gratulacje :-)))) 31.10.05, 14:18 Pięknej ciąży i szybciutkiego porodu Ci życzę. Na kiedy masz termin? Pytam, bo ja też dowiedziałam się o swojej ciąży w październiku a Szymonek urodził się w lipcu. Odpowiedz Link Zgłoś
gb_29 Re: udalo sie!!! 31.10.05, 16:35 Gratulujemy bardzo serdecznie!Podzielamy Twoja radość tym bardziej , że ja właśnie też się dowiedziałam, że udało się nam zajść w drugą ciążę.Dzidzia pojawi się w naszej rodzinie w lipcu.Pozdrwiamy cieplutko i życzymy samych miłych wspomnieńz okresu ciązy! Odpowiedz Link Zgłoś
aniasc Re: udalo sie!!! 01.11.05, 09:37 gb_29, beata132 - ja wam tez bardzo serdecznie gratuluje i mam nadzieje, ze wszystko odbedzie sie calkowicie bezproblemowo My sie rowniez spodziewamy naszej niuni w okolicach poczatku lipca. Wstepny termin to 4, ale to sie moze troszke zmienic po USG. A tak swoja droga, to nie moge sie juz doczekac To bedzie nasze drugie dziecko , a Zuzia bardzo chciala miec rodzenstwo Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: udalo sie!!! 01.11.05, 09:48 Gratulacje dla wszystkich szczęśliwych ciężarówek)) I dużo zdrówka! Odpowiedz Link Zgłoś