amelia791 01.11.05, 15:06 Na górze udało się wkleić naszą bazę danych, w końcu się zmobilizowałam dzieki naszej Poleczce, usiadłam, i udało się !!! P.S. Polka3 to może jeszcze tak zmobilizuj mnie do umycia okien bo widzę że masz na mnie dobroczynny wpływ ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ama.mama Re: Udało się!!! :-) 01.11.05, 22:08 gratulacje - jest fajnie i przejrzyście Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: Udało się!!! :-) 01.11.05, 22:09 Amelko gratuluje linków nowych A okienka.....? są jakieś podobno cud ciereczki ,lekko zamaczasz, przecierasz i błysk-ale zabawa co? albo można w domu dać do gazu,że tchu braknie i wtedy marzysz żeby okna otworzyć a przy okazji i umyc-ale metoda zawodna-można dostac zapalenia płuc Właściwie nie chcę Cię martwic ale wszystko raczej wskazuje na to, żeby nie myć..bo to zapalenie płuc..bo dni krótkie,a jak ciemno to i tak nie widać..bo to jak na dworze ciemno, buro, mokro, to jak okna brudne to przynajmniej tej burzyzny, mokradła i innych zawieruch nie widać- i wtedy wyobrazasz sobie że ślicznie i juz....albo możesz sobie nawet narysowac słoneczko, ptaszki śpiewające i takie tam dyrdymały ..no i wtedy to dopiero wszystko od Ciebie zależy..jestes Pani na włościach- czy nie fajnie????)))))))))))))) acha i na płynach do okien mozna zaoszczędzić i sobie np. pachnące olejki do kąpieli kupić,albo farbki do szyb) Ps. Chyba siebie przekonałam- nie myję Odpowiedz Link Zgłoś
5aga5 Re: Udało się!!! :-) 01.11.05, 22:17 Leniuchy! ja też nie lubię myć okien ale ... znajdźcie mi kogoś kto robi to, co lubi. A jeśli chodzi o Amelię, zrobiła dobrą robotę ( poza myciem okien ) AMELIA - nie daj sie prosić! A jeśli już to wstrzymaj się tak gdzieś, około 3 tygodni (jak AŻ tak bardzo nie lubisz) to będziesz miała czyste już na Święta Bożego Narodzenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amelia791 Re: Udało się!!! :-) 02.11.05, 12:00 Dziewczyny przekonałyście mnie .... umyję .... ale dopiero przed świętami ) Odpowiedz Link Zgłoś