alicia83 02.11.05, 12:59 style?w programie o edziecku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kalina_p Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:00 zgaduj)) Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:08 Moja intuicja podpowiada mi, że była to driadea, moderatorka forum "Niemowle". Oczywiście to tylko moje domysły i mogę się mylić. Podejrzewam, że mama-moderatorka, która gościła w "Klubie młodej mamy" wolałaby się nie ujawniać Pozdrawiam Beata Odpowiedz Link Zgłoś
mamaamati Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:09 wiem,ale nie powiem;P Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:10 ha, ja też) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:14 Ja też wiem! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaamati Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:23 no popatrz,to juz duzo osób wie Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:29 Ja też wiem. Co więcej, to nie byłam ja, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:35 Driadea, w takim razie zwracam honor Przyznaję się bez bicia, że nie mam bladego pojęcia kto to. Babki, nie szczujcie więcej, że wiecie a nie powiecie Bo mnie ciekawość zżera, a jak wiecie ciekawość to pierwszy stopień do piekła Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:35 A czemu zwracasz honor? Tak kiepsko wypadla? Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:39 ha ha Lila dobre)) Jak wiemy tajemnicza moderatorka wypadła wysmienicie Odpowiedz Link Zgłoś
kalina_p Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:41 zgadzam się bardzo udany wystep, tylko krotki! Ale nie mówmy, kto to, póki sie sama nie ujawni! Moze woli sie nie ujawniac? Odpowiedz Link Zgłoś
ada_zie Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:41 No to jak wypadła wyśmienicie to czemu temat jest tabu?? Nie oglądałam a bardzo chciałabym wiedzieć wiecj. Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:43 Wypadła fajnie, ale niestety mało czasu poświęcili tematowi forum, a szkoda. Przecież to temat rzeka. Powinni poświęcić nam cały program. Kto za? To "zwracanie honoru" napisałam w tonie żartobliwym Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:48 beata132 napisała: > mało czasu poświęcili tematowi forum, a szkoda. > Przecież to temat rzeka. Powinni poświęcić nam cały program. Kto za? Zgadzam się z Tobą i jestem za. Proponuję wystosować petycję do TVN Style. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:46 A ja wiem choć nie ogladałam jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
alicia83 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:13 hm,to ja może po prostu wypowiem się zwięźle na temat wystepu moderatorki x,zeby nie robic przykrości.mojej sympatii nie wzbudziła,poza tym ten dobierany warkocz... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:28 No, rzeczywiście, mogła się jakoś bardziej przyzwoicie uczesać, to prawda... i te okularki jakieś takie - czy ja wiem - komiczne. Bez złośliwości, oczywiście, tylko swoje zdanie wyrażam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaamati Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:30 no ja naprawdę nie wiem ,czego sie dziewczyny czepiacie tego warkocza, jak dla mnie uroczy Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:36 Przyznaję rację mamaamati, że się czepiacie Pamiętajcie, że "jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził" Kurcze, przecież każda z nas jest inna, każda z nas ma inny styl, urodę. Po co sobie docinać i sprawiać przykrość. Ja tam się cieszę, że w programie była jedna z nas. Tajemniczej telewizyjnej moderatorce gratuluję i pozdrawiam. Beata Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:43 Dzięki za zwrot honoru, nie mogabym odżałować ;P Ja programu nie widziałam (mam nadziejeję, że tymczasowo, bo bardzo bym chciala) i nie wiem jak wypadlam. Ooops ;P Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:56 Jednak z moją intuicje nie jest tak źle Jeszcze raz gratuluję. Jesteś teraz naszą gwiazdą telewizyjną. A program musisz obejrzeć koniecznie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kakolina25 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:57 Czyli co wydalo sie ...? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:57 Driadea jestes z Katowic-fajnie zobaczyc kogos ze swoich stron.Cale swoje zycie mieszkalam w Tychach-od 3,5 roku w Usa.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
leli1 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:58 kiedy powtórka, wie ktoś. Driadea, gratuluje odwagi,a jakbym miala odpowiednie włosięta, to sama zaplotłabym sobie warkocz Odpowiedz Link Zgłoś
barbi1 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 15:00 tvnstyle.pl/sobota.html Odpowiedz Link Zgłoś
iwles Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 15:03 Nie wiem, która to była moderatorka, ale gratuluję luzu i opanowania Odpowiedz Link Zgłoś
kakolina25 Re: dziś 17:30 02.11.05, 15:08 Kurcze nie bedzie mnie w domu o tej porze a magnetowid mam zapsuty buuu(( Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Czajka, przyznaj się w końcu! 02.11.05, 15:07 Driadea, nieładnie - spijesz śmietankę, a Czajce zostawisz maślankę? )) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea To nie ja! 02.11.05, 15:10 No co Wy, nie mogę zbierać pochwał za Czajkę, to naprawdę nie ja! Ha ha ha, ale się porobiło, zaraz zostanę gwiazdą TV a nigdy weń nawet nie byłam. Sory, Czajka! ;P Odpowiedz Link Zgłoś
kakolina25 Re: To nie ja! 02.11.05, 15:11 Dziewczyny ale jestescie przewrotne... Odpowiedz Link Zgłoś
kakolina25 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 15:10 Mam jeszcze jedno pytanko. Czy jeden i ten sam odcinek jest powtarzany przez caly nastepny tydzien? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Tak! 02.11.05, 15:18 Premiery są w soboty o 9.00 środa: 17.30 czwartek: 6.30, 11.30, 20.30, 2.00 piątek: 8.30, 15.30, 4.30 sobota: 6.00 Ale nie wiem, czy to jest program wart obejrzenia. Przepraszam, Czajka, ale mogłaś się chociaż jakoś lepiej ubrać. Przecież to telewizja. Nie obraź się za moje zdanie, to forum w końcu. Tak naprawdę to podobało mi się takie małe dziecko w niebieskiej bluzeczce - słodkie! Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Tak! 02.11.05, 15:20 no to ja tez powiem co myślę, wszystko oki, tylko ten wisiorek, cały czas patrzyłam na wisiora i nic nie słyszałam o czym ta Pani mowila((( Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Tak! 02.11.05, 15:29 dziecko bylo przeslodziuchowate a dziewcze niezle sie prezentowalo nie wiem Zona czego sie czepiasz :p Odpowiedz Link Zgłoś
beata132 Re: Tak! 02.11.05, 15:19 Przestańcie robić mine w konia!!! W końcu która tam była, driadea czy czajka! Przyznawać mi się tu i to prędko!!! Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Tak! 02.11.05, 15:28 A ja się zastanawiam, dlaczego nikt nie bierze pod uwagę wspaniałej skądinąd moderatorki Salonu... Mika_p, co to za wisiorek włożyłaś, że nie można było od niego oczu oderwać?! Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: Czajko-Ty masz dlugie wlosy 02.11.05, 15:31 zaplecione w warkocz-jak ja pamietam Twoje zdjecie to nie-ale prosze o odpowiedz.Dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Tak! 02.11.05, 15:32 własnie mika, pewnie wczesniej jaki stylista doradzil z tvena)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Tak! 02.11.05, 15:32 driadea napisała: > A ja się zastanawiam, dlaczego nikt nie bierze pod uwagę wspaniałej skądinąd > moderatorki Salonu... > Mika_p, co to za wisiorek włożyłaś, że nie można było od niego oczu oderwać?! kurcze, musze chyba jeszcze raz obejrzec, bo nie zwrocilam uwagi na ten juz "slynny" wisiorek. bom sie na warkocz zapatrzyla .. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Tak! 02.11.05, 15:32 E, to pewnie nie Mika, ona jest sympatyczna, a tamta nie wzbudziła sympatii... Kalinko nie gniewaj się, tak ktoś wyżej napisał. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Tak! 02.11.05, 15:35 mówię Wam to mogła byc czajka w sumie, moze wczesniej była w programie "musisz to mieć" tam zmieniaja image)) może jej dopletli warkocza, zawiesili wisora, dołożyli synka (toć czajka ma coreczke), to nowa czajka gotowa))) Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Tak! 02.11.05, 15:38 no dobra, zdradze Wam. to byla ....cocollino1, ktora podszyla sie za moderatorke ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Tak! 02.11.05, 15:40 aaaaa, teraz sie mścisz, bo z tej zazdrości dostałaś ekhm, no wiesz czego nosa))) Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re:Ale sobie robicie jaja 02.11.05, 15:39 Juz sobie wyobrazam jak co nie ktore z Was siedza poskladane ze smiechu przed kompem. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: R:Coco ma krotkie wlosy-od nie dawna. 02.11.05, 15:44 prawda musia, chwalilam sie???????????? ale warkoczyka mam schowanego w szufladzie, ja trzeba doczepiam na wyjatkowe okazje))) Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: R:Coco ale Ty nie jestes moderatorem.. 02.11.05, 15:45 Chyba,ze sie myle-oswiec mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: R:Coco ale Ty nie jestes moderatorem.. 02.11.05, 15:47 ja jestem moderatorem in spe, może jakies forum założe)) np. pokaż mi swój warkocz a powiem ci jaka jestes)) A co!!! Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: R:Coco ale Ty nie jestes moderatorem.. 02.11.05, 15:49 mowilam , mowilam.....to coco z doczepionym warkoczem Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re:Ale sobie robicie jaja 02.11.05, 15:41 musiu)) Twoja wyobraźnia działa prawidłowo)))))))))))))pozdrawiam)) Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re:Ale sobie robicie jaja 02.11.05, 15:42 alez musia, jakie jaja???? a przed kompem to mam co innego, bo mi z nosa kapie ))) coco, jakze bym mogla??? a choroba, jak choroba Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: upsss....nie wiedzialam o tych wlosach coco.. 02.11.05, 15:46 za mało się chwalłam, muszę to zmienić Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re:Ale sobie robicie jaja 02.11.05, 15:45 też byś chciala byc socka gwiazdą Tvenu, ale z .... nosa nie biorą)) Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re:Ale sobie robicie jaja 02.11.05, 15:48 coco, nawet sobie nie wyobrazasz od kiedy o tym marze!!! )) podziwiam te ........, ze taka odwazna i wystapila w tv....a ja, biedna, z .....nosa, nawet w studio tv nigdy nie bylam ((( Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: coco siedź cicho, ja tu dziecko usypiam 02.11.05, 15:49 )))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Lila Ty usypiasz, a... 02.11.05, 15:54 tu moja kariera w tevenie kwitnie))) koniec kuciania w garach, dobra, zaraz wyciągam warkocza z szuflandii, wisora na szyje i lece na casting))) Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re:To byla kalinap? 02.11.05, 16:04 Tylko nadal ten warkocz mi nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re:To byla kalinap? 02.11.05, 16:06 ależ musiu, kalinka kucia w garach, ogląda listki i co tam jeszcze, nie ma czasu na kariere w tv)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re:To byla kalinap? 02.11.05, 16:12 musia2002 napisała: > Tylko nadal ten warkocz mi nie pasuje. Gorzej, że i jej nie pasuje... i to w telewizji. Obciach. Może nawet powinna zrezygnować z piastowanej funkcji. Jeśli to ona, oczywiście. Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re:To byla kalinap? 02.11.05, 16:13 Nie pasuje mi "ten warkocz" bo na zdjeciach kalina nie ma dlugich wlosow. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re:To nie ja! 02.11.05, 16:07 Ja jestem dziewczyna z prowincji, gdzie mnie do telewizji Jak mnie ktoś zauważy w lokalnej gazecie raz na dziesięc lat to jestem dumna i blada, żem taka medialna. No i ten dobierany warkocz, umiem się tak uczesać, ale przy dwójce dzieci jakoś mi czasu brakuje, u mnie fryzura prosta i elegancjka to prawiebanan A wisiorek ? No, wisiorek mam. Jeśli to był prezroczysty delfin błyskający błękitnym światłem, dyndający an kolorowym sznurku - to jednak to musiałam być ja, nikt takiego nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: no nie mogę patrzeć jak się męczycie - mala .. 02.11.05, 16:17 podpowiedź. Zdaje się, że jest takie forum o w....niu Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: no nie mogę patrzeć jak się męczycie - mala . 02.11.05, 16:20 bo dziewczyny zaraz myślą o moderatorach tych najwększych forum, a są też niszowe fora)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiabella Re: no nie mogę patrzeć jak się męczycie - mala . 02.11.05, 16:39 Ja wiem,ja wiem kto to!Jakbyście koleżanki po forumach trochę polatały i najnowsze wieści poczytały to odpowiedź byłaby jasna!Hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
mamaamati Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 16:42 Szanowne Panie Moderatorki zamiast pilnować porządku,wprowadzają chaos Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Lila, jakie to forum 02.11.05, 16:46 bo tempa jezdem i nie rozumiem tego skrota Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Zona!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.05, 16:53 hihi, tera sie nie przyznam trelelele :p Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: Zona!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.05, 16:55 a ja już myślałam ze to zona_mi, a to jakas poprostu zwykla zona?????? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: coco czytaj ze zrozumieniem co :P 02.11.05, 17:05 Zona to zwykła pepla Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: coco czytaj ze zrozumieniem co :P 02.11.05, 17:15 Lila, nie przezywaj mnie, bo to było niechcący. Tak prowokująco zapytała któraś tam o to forum w...nie, że nie mogłam się powstrzymać, przepraszam. A tak naprawdę to mógł być i Jabbur z treską. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: kkatie 02.11.05, 16:48 nie wiesz naprawdę czy mnię tu ściemniasz, he? Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Turlam się ze śmiechu i kwiczę ;-))))))))) 02.11.05, 17:37 Jaki boski wątek ))))) Sławną gwiazdę moderatorkę widziałam i gratuluję występu, niestety trochę był za krótki. A dziecię pomykające to tu, to tam, rzeczywiście urocze. Co do warkoczyka, to ja chyba ślepa jestem, bo myślałam, że to kucyk był. A Ty Zono - wredoto warkoczyka się nie czepiaj, bo pewnie zazdrościsz i sama taki chciałabyś mieć. Prześlij swoją fotkę, mądralo, założę się, że masz wyleniałe 3 włosy na krzyż. Do tajemniczej moderatorki: nie przejmuj się zdaniem niektórych (Zon, Coco i takich tam różnych innych) zazdrośnic, uważam, że świetnie wypadłaś, mnie się podobało Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: Turlam się ze śmiechu i kwiczę ;-))))))))) 02.11.05, 18:13 no w koncu ujrzalam te SLAWNA moderatorke ))))) ja tam uwazam, ze ok bylo zreszta, droga moderatorko, wypowiedzialam sie na najlepszym forumie )) Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: kiedy powtórka??? bo przegapiłam 02.11.05, 18:20 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=31336811&a=31345140 Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Tak na poważnie, to zastanawiam się... 02.11.05, 18:32 czy to nie Wegatka... ona też jest moderatorem na pewnym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
aktagew Re: Tak na poważnie, to zastanawiam się... 02.11.05, 18:47 umasumak napisała: > czy to nie Wegatka... ona też jest moderatorem na pewnym forum... Przyznam się, że też o tym pomyślałam, ale gdzieś wyczytałam, że ona jest gruba i chyba ma starsze dzieci, więc raczej nie pasuje, choć też okularnica. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 ja tu kwiczę ze smiechu:)))) 02.11.05, 19:09 No piękniusi watek,ja to malowanie) widze ze i warkocza sie doroilam i córcie na synka zamienilam) Przykro mi ,jkezeli kogos rozcazruje ale to jednak nie ja A ty zona ,wredna prowokatorko dostaniesz zaraz aba za wprowadzanie fermentu na forum hehe hoihihihihihihihihi ciąle się chichram. jak poczytalam jak jedna taka,co to wystąpila w tv,imputuje forumkom ze to ja,to az mnie powaliło ze smiechu)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: zaraz gruba ... po prostu szczupła inaczej :P 02.11.05, 19:30 Wegatka, nawrzucaj tej niekulturalnej "mamusce".....o wiele ladniej wypowiedziala sie Lila Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: zaraz gruba ... po prostu szczupła inaczej :P 02.11.05, 19:37 Dzięki Socka, dopiero teraz przeczytałam, co ta Ektagew o mnie napisała. Nie rozumiem, czemu w dzisiejszych czasach dyskryminuje się puszyste osoby, albo te, co się czeszą w dobierany warkcz. To bardzo przykre Odpowiedz Link Zgłoś
socka2 Re: zaraz gruba ... po prostu szczupła inaczej :P 02.11.05, 19:57 alez nie ma za co Wegatko )))dyskryminacji padaja rowniez okularnice nie lepiej powiedziec, ze ma cztery oczy??? ))) Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: zaraz gruba ... po prostu szczupła inaczej :P 02.11.05, 20:15 socka2 napisała: > alez nie ma za co Wegatko )))dyskryminacji padaja rowniez okularnice > nie lepiej powiedziec, ze ma cztery oczy??? ))) LOL Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: zaraz gruba ... po prostu szczupła inaczej :P 02.11.05, 20:20 Muszę wam wyznać, że ja to nie tylko oczy mam podwójne. Jak mój starszy o dwa lata z hakiem brat zobaczył mnie rozebraną, gdy byłam świeżo urodzonym dziecięciem, to zapytał się mamy "a czemu ona ma dwa tyłki?" ) Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie kochane moje 02.11.05, 20:29 sikam z Was normalnie, a ze moje zwieracze ostatnio nie bardzo dzialaja, robi sie wkolo mnie niebezpiecznej wielkosci kaluza. chyba wysle smsa mezowi, ktory siedzi na kanapie, aby po ponton jakis pognal.. hmmm, po namysle.. ponton to juz mi sie wokol pasa zrobil, wiec chyba raczej nie utone. (od wagi mej od razu poszlabym na dno, na szczescie co mi wisi-nie utonie) Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: kochane moje 02.11.05, 21:00 Kkatie, rzucam Ci wirtualną ścierę, powycieraj no się trochę, bo jak zajrzy tu Lipcowa, to jeszczę się nam w wątku zrzyga ) Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie wegatka 03.11.05, 10:15 namachalam sie sciera, az sie spocilam. no i znowu mokro.. buuu Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Kkatie 03.11.05, 15:32 Kkatie, lepiej sprawdź, czy to Ci wody nie odchodzą ) Odpowiedz Link Zgłoś
kkatie Re: Kkatie 03.11.05, 16:37 odchodza, ale nie te co myslisz a raczej te co nie powinny ;D wegatka dawaj no do pijpulkowa, szalejemy tam! Odpowiedz Link Zgłoś
ala67 Re: dzięki:))) 03.11.05, 10:12 Ja też poproszę, byle dużą i chłonną ))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: dzięki:))) 03.11.05, 10:44 Chodź do nas Ala, rozdajemy ściery, a nawet kotki Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re:?????????????? 03.11.05, 19:01 Watek taaaaaaaaaaak urusl a ja nadal nie wiem ktora to z moderatorek wystepowala w telewizji. Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re:?????????????? 03.11.05, 19:27 No cóż, tak w życiu bywa, że czasem coś rośnie niemiłosiernie, tylko nie wiadomo po co ) Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re:?????????????? 03.11.05, 19:55 Czyli juz sie niedowiem ktora to-no to trudno-wszystkiego wiedziec nie musze. Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re:?????????????? 03.11.05, 19:57 Już się coś niecoś wyjasniło - nie driadea, nie czajka, nie kalina, nie wegatka - kto Ci jeszcze został? Odpowiedz Link Zgłoś
wegatka Re: R:wegatko-dzieki-juz wiem!! 03.11.05, 20:45 Musiu, ale łatwo nie było, nieprawdaż? ) Odpowiedz Link Zgłoś
musia2002 Re: R:wegatko-dzieki-juz wiem!! 03.11.05, 20:48 Ja blondynka jestem-niestety.Nie bylo az tak ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: R:wegatko-dzieki-juz wiem!! 03.11.05, 23:38 Napewno nie driadea? Mi się wydaje że to ona. Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: R:wegatko-dzieki-juz wiem!! 04.11.05, 01:35 Ja mam, galelo, córeczkę. I nie moszę okularów. Owszem, miałam jechać na nagranie, ale nie wyszło (gwiazda-moderatorka wygrała casting, hehe) Ale, przyznam, że bardzo mnie cieszy, że myślicie, że to ja. To dla mnie komplement> Polecialam wazelinką, a co ;P Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: R:Skojarzyłam z imieniem 04.11.05, 18:17 Ale prawdę mówiąc, zupełnie inaczej sobie ciebie wyobrażałam, więc może to faktycznie nie ty? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: R:Skojarzyłam z imieniem 04.11.05, 20:35 To nie ja. A jak sobie mnie wyobrażasz? LOL Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: R:Skojarzyłam z imieniem 04.11.05, 20:50 Nie wiem, ale tak jakoś bardziej dostojnie - sądząc po nicku Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Widzisz Driadea 04.11.05, 20:53 Nie dość, że się kobiecina głupio uczesała, to jeszcze mało dostojna jest - no to jak ma wzbudzać sympatię? Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 21:05 Ale ja wcale nie uważam że źle wypadła. Ja też dostojna nie jestem. Według mnie wzbudziła sympatię i bardzo ładnie się wypowiadała. Tylko do driadei niepodobna była. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 21:09 > Według mnie wzbudziła sympatię i bardzo ładnie się wypowiadała. Hmmm... no to już chyba kwestia odbioru indywidualnego... Galela, czy Ty zaglądasz czasem do poczty gazetowej? Bo Ci coś tam wisi od południa Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 21:10 Kurcze, musze zalatwić sobie ten odcinek, muszę zbaczyć tę gwiazdę - moderatorkę! A dostojna to ja na pewno nie jestem, ale podobno wrażenie się liczy Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 21:15 No coś Ty! Jesteś piękna, a na zdjęciach z chrztu Glorii wyglądasz po prostu przepięknie i dostojnie też! A Gloria jest przesłodka! Ciekawa jestem co na to wszystko autorka wątku - czy się poddała i już nie czyta... Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Kochana Driadeo 04.11.05, 22:43 Ty się nie czerwień, tylko bierz się do roboty, wyrazy współczucia, ale ja od poniedziałku zaczynam i proszę się sprężyć, bo mnie tam kłują mocno w oczy różne żele nawilżające i inne bolesne stosunki )) Buziaczki Z.u. Odpowiedz Link Zgłoś
czajkax2 No ja w końcu obejrzałam 04.11.05, 22:36 tajemniczą moderatorkę w tv. nie powiem, wrazenia miałam raczej przyjemne. jedno zastrzezenie jakie mam,to ze było Ciebie za mało Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 21:13 Ja mialam jutro rano wstac i obaczyc na własne oczy te kobiete. Ale skoro taka marna byłą (a zona to dla mnie autorytet nie z tej ziemi), to moze nie oplaca sie zrywac o 6 rano? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 21:17 A nie, to już wstań, o szóstej rano to chyba niedokładnie będziesz miała oczy otwarte, to może przeżyjesz jakoś. Sama bym wstała, ale nie mam tej stacji. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 21:18 No dobra, przekonalas mnie. Musze driadee zobaczyc Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: Wiedziałam.... 04.11.05, 21:21 Zona jesteś boska chyba się tu zsikam do reszty. A i dzięki za maila. Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: Wiedziałam.... 04.11.05, 21:28 No to teraz jestem ciekawa jak driadea wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
galela Re: Wiedziałam.... 04.11.05, 21:31 Ale się rozpisałam wywalcie mnie stąd bo zaśmiecam wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Galela.. 04.11.05, 23:46 Choć do Pijpulkowa. to zobaczysz jak wygląda Driadea i inne Pijpulki. Forum jest ukryte, ale Cię wpuszczę, jak sie pospieszysz to może nawet dzisiaj Odpowiedz Link Zgłoś