Dodaj do ulubionych

ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w tvn

02.11.05, 12:59
style?w programie o edziecku
Obserwuj wątek
    • kalina_p Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:00
      zgadujwink))
    • beata132 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:08
      Moja intuicja podpowiada mi, że była to driadeasmile, moderatorka
      forum "Niemowle". Oczywiście to tylko moje domysły i mogę się mylić.
      Podejrzewam, że mama-moderatorka, która gościła w "Klubie młodej mamy" wolałaby
      się nie ujawniaćsmile
      Pozdrawiam
      Beata
      • musia2002 Re:Beata Twoj syn jest boski!! 02.11.05, 17:07

• mamaamati Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:09
      wiem,ale nie powiem;P
      • cocollino1 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:10
        ha, ja teżsmile)
        • zona_mi Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:14
          Ja też wiem!
          • mamaamati Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:23
            no popatrz,to juz duzo osób wiesmile
            • driadea Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:29
              Ja też wiem. Co więcej, to nie byłam ja, ha! big_grin
              • beata132 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:35
                Driadea, w takim razie zwracam honorsmile
                Przyznaję się bez bicia, że nie mam bladego pojęcia kto to.
                Babki, nie szczujcie więcej, że wiecie a nie powieciesmile Bo mnie ciekawość
                zżera, a jak wiecie ciekawość to pierwszy stopień do piekłasmile
                • lila1974 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:35
                  A czemu zwracasz honor? Tak kiepsko wypadla?
                  • cocollino1 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:39
                    ha ha Lila dobresmile)) Jak wiemy tajemnicza moderatorka wypadła wysmieniciesmile
                    • kalina_p Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:41
                      zgadzam sięsmile bardzo udany wystep, tylko krotki!
                      Ale nie mówmy, kto to, póki sie sama nie ujawni!
                      Moze woli sie nie ujawniac?
                    • ada_zie Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:41
                      No to jak wypadła wyśmienicie to czemu temat jest tabu??
                      Nie oglądałam a bardzo chciałabym wiedzieć wiecj.
                  • beata132 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:43
                    Wypadła fajnie, ale niestety mało czasu poświęcili tematowi forum, a szkoda.
                    Przecież to temat rzeka. Powinni poświęcić nam cały program. Kto za?
                    To "zwracanie honoru" napisałam w tonie żartobliwymsmile
                    • zona_mi Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:48
                      beata132 napisała:

> mało czasu poświęcili tematowi forum, a szkoda.
                      > Przecież to temat rzeka. Powinni poświęcić nam cały program. Kto za?

Zgadzam się z Tobą i jestem za. Proponuję wystosować petycję do TVN Style.
    • lila1974 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 13:46
      A ja wiem choć nie ogladałam jeszcze tongue_out
      • alicia83 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:13
        hm,to ja może po prostu wypowiem się zwięźle na temat wystepu moderatorki xsmile,zeby nie robic przykrości.mojej sympatii nie wzbudziła,poza tym ten dobierany warkocz...
        • lila1974 Re: dobierany warkocz? toż to super fryz 02.11.05, 14:16

• zona_mi Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:28
          No, rzeczywiście, mogła się jakoś bardziej przyzwoicie uczesać, to prawda... i
          te okularki jakieś takie - czy ja wiem - komiczne.
          Bez złośliwości, oczywiście, tylko swoje zdanie wyrażam.
          • mamaamati Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:30
            no ja naprawdę nie wiem ,czego sie dziewczyny czepiacie tego warkocza,
            jak dla mnie uroczysmile
            • beata132 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:36
              Przyznaję rację mamaamati, że się czepiaciesmile
              Pamiętajcie, że "jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził"smile
              Kurcze, przecież każda z nas jest inna, każda z nas ma inny styl, urodę. Po co
              sobie docinać i sprawiać przykrość. Ja tam się cieszę, że w programie była
              jedna z nas. Tajemniczej telewizyjnej moderatorce gratuluję i pozdrawiam.
              Beata
              • driadea Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:43
                Dzięki za zwrot honoru, nie mogabym odżałować ;P
                Ja programu nie widziałam (mam nadziejeję, że tymczasowo, bo bardzo bym
                chciala) i nie wiem jak wypadlam. Ooops ;P
                • beata132 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:56
                  Jednak z moją intuicje nie jest tak źlesmile
                  Jeszcze raz gratuluję. Jesteś teraz naszą gwiazdą telewizyjną.
                  A program musisz obejrzeć koniecznie!!!
                • kakolina25 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:57
                  Czyli co wydalo sie ...? smile)))
                • musia2002 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:57
                  Driadea jestes z Katowic-fajnie zobaczyc kogos ze swoich stron.Cale swoje zycie
                  mieszkalam w Tychach-od 3,5 roku w Usa.Pozdrawiam.
                • leli1 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 14:58
                  kiedy powtórka, wie ktoś.
                  Driadea, gratuluje odwagi,a jakbym miala odpowiednie włosięta, to sama zaplotłabym sobie warkocz smile
                  • barbi1 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 15:00
                    tvnstyle.pl/sobota.html
    • iwles Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 15:03
      Nie wiem, która to była moderatorka, ale gratuluję luzu i opanowania smile
      • lila1974 Re: dziś 17:30 02.11.05, 15:05

• kakolina25 Re: dziś 17:30 02.11.05, 15:08
          Kurcze nie bedzie mnie w domu o tej porze a magnetowid mam zapsuty buuusad((
    • zona_mi Czajka, przyznaj się w końcu! 02.11.05, 15:07
      Driadea, nieładnie - spijesz śmietankę, a Czajce zostawisz maślankę? wink))
      • driadea To nie ja! 02.11.05, 15:10
        No co Wy, nie mogę zbierać pochwał za Czajkę, to naprawdę nie ja!
        Ha ha ha, ale się porobiło, zaraz zostanę gwiazdą TV a nigdy weń nawet nie
        byłam. Sory, Czajka! ;P
        • kakolina25 Re: To nie ja! 02.11.05, 15:11
          Dziewczyny ale jestescie przewrotne...wink
    • kakolina25 Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 15:10
      Mam jeszcze jedno pytanko. Czy jeden i ten sam odcinek jest powtarzany przez
      caly nastepny tydzien?
      • lila1974 Re: Tak! 02.11.05, 15:14
        Premiery sa we wtorki późną nocą.
        • zona_mi Re: Tak! 02.11.05, 15:18
          Premiery są w soboty o 9.00

środa: 17.30
          czwartek: 6.30, 11.30, 20.30, 2.00
          piątek: 8.30, 15.30, 4.30
          sobota: 6.00

Ale nie wiem, czy to jest program wart obejrzenia. Przepraszam, Czajka, ale
          mogłaś się chociaż jakoś lepiej ubrać. Przecież to telewizja. Nie obraź się za
          moje zdanie, to forum w końcu. Tak naprawdę to podobało mi się takie małe
          dziecko w niebieskiej bluzeczce - słodkie!
          • cocollino1 Re: Tak! 02.11.05, 15:20
            no to ja tez powiem co myślę, wszystko oki, tylko ten wisiorek, cały czas
            patrzyłam na wisiora i nic nie słyszałam o czym ta Pani mowilasad(((
          • kkatie Re: Tak! 02.11.05, 15:29
            dziecko bylo przeslodziuchowate big_grin
            a dziewcze niezle sie prezentowalo
            nie wiem Zona czego sie czepiasz :p
        • beata132 Re: Tak! 02.11.05, 15:19
          Przestańcie robić mine w konia!!! smile
          W końcu która tam była, driadea czy czajka!
          Przyznawać mi się tu i to prędko!!!
          • zona_mi Re: Tak! 02.11.05, 15:24
            A Kalina cicho siedzi i się w kułak śmieje wink
            • driadea Re: Tak! 02.11.05, 15:28
              A ja się zastanawiam, dlaczego nikt nie bierze pod uwagę wspaniałej skądinąd
              moderatorki Salonu...
              Mika_p, co to za wisiorek włożyłaś, że nie można było od niego oczu oderwać?!
              • musia2002 Re: Czajko-Ty masz dlugie wlosy 02.11.05, 15:31
                zaplecione w warkocz-jak ja pamietam Twoje zdjecie to nie-ale prosze o
                odpowiedz.Dzieki.
              • cocollino1 Re: Tak! 02.11.05, 15:32
                własnie mika, pewnie wczesniej jaki stylista doradzil z tvenasmile))))
              • kkatie Re: Tak! 02.11.05, 15:32
                driadea napisała:

> A ja się zastanawiam, dlaczego nikt nie bierze pod uwagę wspaniałej skądinąd
                > moderatorki Salonu...
                > Mika_p, co to za wisiorek włożyłaś, że nie można było od niego oczu oderwać?!

kurcze, musze chyba jeszcze raz obejrzec, bo nie zwrocilam uwagi na ten
                juz "slynny" wisiorek. bom sie na warkocz zapatrzyla ..
              • zona_mi Re: Tak! 02.11.05, 15:32
                E, to pewnie nie Mika, ona jest sympatyczna, a tamta nie wzbudziła sympatii...
                Kalinko nie gniewaj się, tak ktoś wyżej napisał.
                • cocollino1 Re: Tak! 02.11.05, 15:35
                  mówię Wam to mogła byc czajka w sumie, moze wczesniej była w programie "musisz
                  to mieć" tam zmieniaja imagesmile)) może jej dopletli warkocza, zawiesili wisora,
                  dołożyli synka (toć czajka ma coreczke), to nowa czajka gotowasmile)))
                  • socka2 Re: Tak! 02.11.05, 15:38
                    no dobra, zdradze Wam. to byla ....cocollino1, ktora podszyla sie za
                    moderatorke smile)))
                    • cocollino1 Re: Tak! 02.11.05, 15:40
                      aaaaa, teraz sie mścisz, bo z tej zazdrości dostałaś ekhm, no wiesz czego
                      nosasmile)))
                  • musia2002 Re:Ale sobie robicie jaja 02.11.05, 15:39
                    Juz sobie wyobrazam jak co nie ktore z Was siedza poskladane ze smiechu przed
                    kompem.
                    • musia2002 R:Coco ma krotkie wlosy-od nie dawna. 02.11.05, 15:41

• musia2002 Re: Od niedawna-oczywiscie. 02.11.05, 15:43

• cocollino1 Re: R:Coco ma krotkie wlosy-od nie dawna. 02.11.05, 15:44
                        prawda musia, chwalilam sie???????????? ale warkoczyka mam schowanego w
                        szufladzie, ja trzeba doczepiam na wyjatkowe okazjesmile)))
                        • musia2002 Re: R:Coco ale Ty nie jestes moderatorem.. 02.11.05, 15:45
                          Chyba,ze sie myle-oswiec mnie.
                          • cocollino1 Re: R:Coco ale Ty nie jestes moderatorem.. 02.11.05, 15:47
                            ja jestem moderatorem in spe, może jakies forum założesmile)) np. pokaż mi swój
                            warkocz a powiem ci jaka jestessmile)) A co!!!
                            • socka2 Re: R:Coco ale Ty nie jestes moderatorem.. 02.11.05, 15:49
                              mowilam , mowilam.....to coco z doczepionym warkoczem smile
                    • cocollino1 Re:Ale sobie robicie jaja 02.11.05, 15:41
                      musiusmile)) Twoja wyobraźnia działa prawidłowosmile)))))))))))))pozdrawiamsmile))
                    • socka2 Re:Ale sobie robicie jaja 02.11.05, 15:42
                      alez musia, jakie jaja???? a przed kompem to mam co innego, bo mi z nosa
                      kapie wink)))

coco, jakze bym mogla??? a choroba, jak choroba smile
                      • socka2 upsss....nie wiedzialam o tych wlosach coco.... 02.11.05, 15:43

• cocollino1 Re: upsss....nie wiedzialam o tych wlosach coco.. 02.11.05, 15:46
                          za mało się chwalłam, muszę to zmienić
                      • cocollino1 Re:Ale sobie robicie jaja 02.11.05, 15:45
                        też byś chciala byc socka gwiazdą Tvenu, ale z .... nosa nie biorąsmile))
                        • socka2 Re:Ale sobie robicie jaja 02.11.05, 15:48
                          coco, nawet sobie nie wyobrazasz od kiedy o tym marze!!! wink)) podziwiam
                          te ........, ze taka odwazna i wystapila w tv....a ja, biedna, z .....nosa,
                          nawet w studio tv nigdy nie bylam sad(((
                        • lila1974 Re: coco siedź cicho, ja tu dziecko usypiam 02.11.05, 15:49
                          smile))))))))))))))))))))))))))))
                          • cocollino1 Lila Ty usypiasz, a... 02.11.05, 15:54
                            tu moja kariera w tevenie kwitniesmile))) koniec kuciania w garach, dobra, zaraz
                            wyciągam warkocza z szuflandii, wisora na szyje i lece na castingsmile)))
                            • musia2002 Re:To byla kalinap? 02.11.05, 16:04
                              Tylko nadal ten warkocz mi nie pasuje.
                              • cocollino1 Re:To byla kalinap? 02.11.05, 16:06
                                ależ musiu, kalinka kucia w garach, ogląda listki i co tam jeszcze, nie ma
                                czasu na kariere w tvsmile))))
                                • musia2002 Re:To ja juz nie wiem kto to byl!! 02.11.05, 16:08

• zona_mi Re:To byla kalinap? 02.11.05, 16:12
                                musia2002 napisała:

> Tylko nadal ten warkocz mi nie pasuje.

Gorzej, że i jej nie pasuje... i to w telewizji. Obciach.
                                Może nawet powinna zrezygnować z piastowanej funkcji.
                                Jeśli to ona, oczywiście.
                                • musia2002 Re:To byla kalinap? 02.11.05, 16:13
                                  Nie pasuje mi "ten warkocz" bo na zdjeciach kalina nie ma dlugich wlosow.
    • mika_p Re:To nie ja! 02.11.05, 16:07
      Ja jestem dziewczyna z prowincji, gdzie mnie do telewizji smile Jak mnie ktoś
      zauważy w lokalnej gazecie raz na dziesięc lat to jestem dumna i blada, żem
      taka medialna.

No i ten dobierany warkocz, umiem się tak uczesać, ale przy dwójce dzieci jakoś
      mi czasu brakuje, u mnie fryzura prosta i elegancjka to prawiebanan smile

A wisiorek ? No, wisiorek mam. Jeśli to był prezroczysty delfin błyskający
      błękitnym światłem, dyndający an kolorowym sznurku - to jednak to musiałam być
      ja, nikt takiego nie ma smile
      • driadea Oj Mika, przyznaj się, co się będziesz ;) n/t 02.11.05, 16:11

• lila1974 Re: no nie mogę patrzeć jak się męczycie - mala .. 02.11.05, 16:17
      podpowiedź.
      Zdaje się, że jest takie forum o w....niu
      • cocollino1 Re: no nie mogę patrzeć jak się męczycie - mala . 02.11.05, 16:20
        bo dziewczyny zaraz myślą o moderatorach tych najwększych forum, a są też
        niszowe forasmile))
        • misiabella Re: no nie mogę patrzeć jak się męczycie - mala . 02.11.05, 16:39
          Ja wiem,ja wiem kto to!Jakbyście koleżanki po forumach trochę polatały i
          najnowsze wieści poczytały to odpowiedź byłaby jasna!Hahaha!
    • mamaamati Re: ktora moderatorka była w klubie młodej mamy w 02.11.05, 16:42
      Szanowne Panie Moderatorki zamiast pilnować porządku,wprowadzają chaoswink
      • kkatie Lila, jakie to forum 02.11.05, 16:46
        bo tempa jezdem i nie rozumiem tego skrota big_grin
        • zona_mi Re: Lila, jakie to forum 02.11.05, 16:47
          Mikę zapytaj wink
          • zona_mi A nie, przepraszam 02.11.05, 16:48
            Wychowanie to Maja45.
            • lila1974 Re: Zona!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.05, 16:49

• zona_mi Re: Zona!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.05, 16:51
                Oooopsss...
                • kkatie Re: Zona!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.05, 16:53
                  hihi, tera sie nie przyznam trelelele :p
                • cocollino1 Re: Zona!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02.11.05, 16:55
                  a ja już myślałam ze to zona_mi, a to jakas poprostu zwykla zona??????
                  • lila1974 Re: coco czytaj ze zrozumieniem co :P 02.11.05, 17:05
                    Zona to zwykła pepla
                    • zona_mi Re: coco czytaj ze zrozumieniem co :P 02.11.05, 17:15
                      Lila, nie przezywaj mnie, bo to było niechcący. Tak prowokująco zapytała któraś
                      tam o to forum w...nie, że nie mogłam się powstrzymać, przepraszam.

A tak naprawdę to mógł być i Jabbur z treską.
                      • lila1974 Re: zono wybacz poniosło mnie :( 02.11.05, 17:24

• lila1974 Re: kkatie 02.11.05, 16:48
            nie wiesz naprawdę czy mnię tu ściemniasz, he?
    • wegatka Turlam się ze śmiechu i kwiczę ;-))))))))) 02.11.05, 17:37
      Jaki boski wątek wink)))))

Sławną gwiazdę moderatorkę widziałam i gratuluję występu, niestety trochę był za
      krótki. A dziecię pomykające to tu, to tam, rzeczywiście urocze. Co do
      warkoczyka, to ja chyba ślepa jestem, bo myślałam, że to kucyk był. A Ty Zono -
      wredoto warkoczyka się nie czepiaj, bo pewnie zazdrościsz i sama taki chciałabyś
      mieć. Prześlij swoją fotkę, mądralo, założę się, że masz wyleniałe 3 włosy na krzyż.

Do tajemniczej moderatorki: nie przejmuj się zdaniem niektórych (Zon, Coco i
      takich tam różnych innych) zazdrośnic, uważam, że świetnie wypadłaś, mnie się
      podobało smile
      • socka2 Re: Turlam się ze śmiechu i kwiczę ;-))))))))) 02.11.05, 18:13
        no w koncu ujrzalam te SLAWNA moderatorke smile))))) ja tam uwazam, ze ok bylosmile
        zreszta, droga moderatorko, wypowiedzialam sie na najlepszym forumie wink))
        • karolcia111 kiedy powtórka??? bo przegapiłam 02.11.05, 18:17
          • zona_mi Re: kiedy powtórka??? bo przegapiłam 02.11.05, 18:20
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=31336811&a=31345140
            • umasumak Tak na poważnie, to zastanawiam się... 02.11.05, 18:32
              czy to nie Wegatka... ona też jest moderatorem na pewnym forum...
              • aktagew Re: Tak na poważnie, to zastanawiam się... 02.11.05, 18:47
                umasumak napisała:

> czy to nie Wegatka... ona też jest moderatorem na pewnym forum...

Przyznam się, że też o tym pomyślałam, ale gdzieś wyczytałam, że ona jest gruba
                i chyba ma starsze dzieci, więc raczej nie pasuje, choć też okularnica.
                • czajkax2 ja tu kwiczę ze smiechu:)))) 02.11.05, 19:09
                  No piękniusi watek,ja to malowaniewink)
                  widze ze i warkocza sie doroilam i córcie na synka zamienilamsmile)
                  Przykro mi ,jkezeli kogos rozcazruje ale to jednak nie jasmile
                  A ty zona ,wredna prowokatorko dostaniesz zaraz aba za wprowadzanie fermentu na
                  forum hehe
                  hoihihihihihihihihi
                  ciąle się chichram. jak poczytalam jak jedna taka,co to wystąpila w tv,imputuje
                  forumkom ze to ja,to az mnie powaliło ze smiechuwink))))))
                • lila1974 Re: zaraz gruba ... po prostu szczupła inaczej :P. 02.11.05, 19:23

• socka2 Re: zaraz gruba ... po prostu szczupła inaczej :P 02.11.05, 19:30
                    Wegatka, nawrzucaj tej niekulturalnej "mamusce".....o wiele ladniej
                    wypowiedziala sie Lila smile
                    • wegatka Re: zaraz gruba ... po prostu szczupła inaczej :P 02.11.05, 19:37
                      Dzięki Socka, dopiero teraz przeczytałam, co ta Ektagew o mnie napisała. Nie
                      rozumiem, czemu w dzisiejszych czasach dyskryminuje się puszyste osoby, albo te,
                      co się czeszą w dobierany warkcz. To bardzo przykre sad
                      • socka2 Re: zaraz gruba ... po prostu szczupła inaczej :P 02.11.05, 19:57
                        alez nie ma za co Wegatko smile)))dyskryminacji padaja rowniez okularnice sad
                        nie lepiej powiedziec, ze ma cztery oczy??? wink)))
                        • driadea Re: zaraz gruba ... po prostu szczupła inaczej :P 02.11.05, 20:15
                          socka2 napisała:

> alez nie ma za co Wegatko smile)))dyskryminacji padaja rowniez okularnice sad
                          > nie lepiej powiedziec, ze ma cztery oczy??? wink)))

LOL
                          • wegatka Re: zaraz gruba ... po prostu szczupła inaczej :P 02.11.05, 20:20
                            Muszę wam wyznać, że ja to nie tylko oczy mam podwójne. Jak mój starszy o dwa
                            lata z hakiem brat zobaczył mnie rozebraną, gdy byłam świeżo urodzonym
                            dziecięciem, to zapytał się mamy "a czemu ona ma dwa tyłki?" wink)
                            • kkatie kochane moje 02.11.05, 20:29
                              sikam z Was normalnie, a ze moje zwieracze ostatnio nie bardzo dzialaja, robi
                              sie wkolo mnie niebezpiecznej wielkosci kaluza. chyba wysle smsa mezowi, ktory
                              siedzi na kanapie, aby po ponton jakis pognal..
                              hmmm, po namysle.. ponton to juz mi sie wokol pasa zrobil, wiec chyba raczej
                              nie utone. (od wagi mej od razu poszlabym na dno, na szczescie co mi wisi-nie
                              utonie) big_grin
                              • wegatka Re: kochane moje 02.11.05, 21:00
                                Kkatie, rzucam Ci wirtualną ścierę, powycieraj no się trochę, bo jak zajrzy tu
                                Lipcowa, to jeszczę się nam w wątku zrzyga wink)
                                • kkatie wegatka 03.11.05, 10:15
                                  namachalam sie sciera, az sie spocilam. no i znowu mokro.. buuu
                                  • wegatka Kkatie 03.11.05, 15:32
                                    Kkatie, lepiej sprawdź, czy to Ci wody nie odchodzą wink)
                                    • kkatie Re: Kkatie 03.11.05, 16:37
                                      odchodza, ale nie te co myslisz wink
                                      a raczej te co nie powinny ;D
                                      wegatka dawaj no do pijpulkowa, szalejemy tam!
            • karolcia111 dzięki:))) 02.11.05, 19:08
              • ala67 Re: dzięki:))) 03.11.05, 10:12
                Ja też poproszę, byle dużą i chłonną smile)))))))))))))))))))
                • umasumak Re: dzięki:))) 03.11.05, 10:44
                  Chodź do nas Ala, rozdajemy ściery, a nawet kotki wink
    • ala67 Re: dzięki:))) 03.11.05, 10:46
      Pędzę...smile)) szukajcie największej ściery...
      • musia2002 Re:?????????????? 03.11.05, 19:01
        Watek taaaaaaaaaaak urusl a ja nadal nie wiem ktora to z moderatorek
        wystepowala w telewizji.
        • wegatka Re:?????????????? 03.11.05, 19:27
          No cóż, tak w życiu bywa, że czasem coś rośnie niemiłosiernie, tylko nie wiadomo
          po co wink)
          • musia2002 Re:?????????????? 03.11.05, 19:55
            Czyli juz sie niedowiem ktora to-no to trudno-wszystkiego wiedziec nie musze.
            • lila1974 Re:?????????????? 03.11.05, 19:57
              Już się coś niecoś wyjasniło - nie driadea, nie czajka, nie kalina, nie
              wegatka - kto Ci jeszcze został?
            • musia2002 R:wegatko-dzieki-juz wiem!! 03.11.05, 19:58
              Juz wiem!!!!!!!!!!
              • wegatka Re: R:wegatko-dzieki-juz wiem!! 03.11.05, 20:45
                Musiu, ale łatwo nie było, nieprawdaż? wink)
                • musia2002 Re: R:wegatko-dzieki-juz wiem!! 03.11.05, 20:48
                  Ja blondynka jestem-niestety.Nie bylo az tak ciezko.
                  • galela Re: R:wegatko-dzieki-juz wiem!! 03.11.05, 23:38
                    Napewno nie driadea? Mi się wydaje że to ona.
                    • driadea Re: R:wegatko-dzieki-juz wiem!! 04.11.05, 01:35
                      Ja mam, galelo, córeczkę. I nie moszę okularów.
                      Owszem, miałam jechać na nagranie, ale nie wyszło (gwiazda-moderatorka wygrała
                      casting, hehe) wink
                      Ale, przyznam, że bardzo mnie cieszy, że myślicie, że to ja. To dla mnie
                      komplement> Polecialam wazelinką, a co ;P
                      • galela Re: R:Skojarzyłam z imieniem 04.11.05, 18:17
                        Ale prawdę mówiąc, zupełnie inaczej sobie ciebie wyobrażałam, więc może to
                        faktycznie nie ty?
                        • driadea Re: R:Skojarzyłam z imieniem 04.11.05, 20:35
                          To nie ja. A jak sobie mnie wyobrażasz? LOL wink
                          • galela Re: R:Skojarzyłam z imieniem 04.11.05, 20:50
                            Nie wiem, ale tak jakoś bardziej dostojnie - sądząc po nicku smile
                            • zona_mi Widzisz Driadea 04.11.05, 20:53
                              Nie dość, że się kobiecina głupio uczesała, to jeszcze mało dostojna jest - no
                              to jak ma wzbudzać sympatię? wink
                              • galela Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 21:05
                                Ale ja wcale nie uważam że źle wypadła. Ja też dostojna nie jestem. Według mnie
                                wzbudziła sympatię i bardzo ładnie się wypowiadała. Tylko do driadei niepodobna
                                była.
                                • zona_mi Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 21:09
                                  > Według mnie wzbudziła sympatię i bardzo ładnie się wypowiadała.

Hmmm... no to już chyba kwestia odbioru indywidualnego...

Galela, czy Ty zaglądasz czasem do poczty gazetowej? Bo Ci coś tam wisi od
                                  południa smile
                                • driadea Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 21:10
                                  Kurcze, musze zalatwić sobie ten odcinek, muszę zbaczyć tę gwiazdę -
                                  moderatorkę!
                                  A dostojna to ja na pewno nie jestem, ale podobno wrażenie się liczy wink
                                  • zona_mi Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 21:15
                                    No coś Ty! Jesteś piękna, a na zdjęciach z chrztu Glorii wyglądasz po prostu
                                    przepięknie i dostojnie też!
                                    A Gloria jest przesłodka! smile

Ciekawa jestem co na to wszystko autorka wątku - czy się poddała i już nie
                                    czyta... wink
                                    • driadea Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 22:30
                                      Czerwienię się...
                                      • zona_mi Kochana Driadeo 04.11.05, 22:43
                                        Ty się nie czerwień, tylko bierz się do roboty, wyrazy współczucia, ale ja od
                                        poniedziałku zaczynam i proszę się sprężyć, bo mnie tam kłują mocno w oczy
                                        różne żele nawilżające i inne bolesne stosunki wink))
                                        Buziaczki
                                        Z.u.
                                    • czajkax2 No ja w końcu obejrzałam 04.11.05, 22:36
                                      tajemniczą moderatorkę w tv. nie powiem, wrazenia miałam raczej przyjemne.
                                      jedno zastrzezenie jakie mam,to ze było Ciebie za małosad
                              • e_r_i_n Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 21:13
                                Ja mialam jutro rano wstac i obaczyc na własne oczy te kobiete. Ale skoro taka
                                marna byłą (a zona to dla mnie autorytet nie z tej ziemi), to moze nie oplaca
                                sie zrywac o 6 rano?
                                • zona_mi Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 21:17
                                  A nie, to już wstań, o szóstej rano to chyba niedokładnie będziesz miała oczy
                                  otwarte, to może przeżyjesz jakoś. Sama bym wstała, ale nie mam tej stacji.
                                  • e_r_i_n Re: Widzisz Driadea 04.11.05, 21:18
                                    No dobra, przekonalas mnie. Musze driadee zobaczyc smile
                                • galela Re: Wiedziałam.... 04.11.05, 21:19
                                  Tak mniej więcej od godziny..
                                  • galela Re: Wiedziałam.... 04.11.05, 21:21
                                    Zona jesteś boska chyba się tu zsikam do reszty. A i dzięki za maila.
                                    • galela Re: Wiedziałam.... 04.11.05, 21:28
                                      No to teraz jestem ciekawa jak driadea wygląda.
                                      • galela Re: Wiedziałam.... 04.11.05, 21:31
                                        Ale się rozpisałam wywalcie mnie stąd bo zaśmiecam wątek!
                                        • umasumak Galela.. 04.11.05, 23:46
                                          Choć do Pijpulkowa. to zobaczysz jak wygląda Driadea i inne Pijpulkiwink. Forum
                                          jest ukryte, ale Cię wpuszczę, jak sie pospieszysz to może nawet dzisiaj wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka