stokrotka_k 29.11.05, 09:38 Czy wybieracie się gdzieś na sylwestra? Ile może kosztować imprezka sylwestrowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karambol45 Re: sylwester 29.11.05, 09:41 my się wybieramy, sama impreza będzie kosztowała jakieś niecałe 300 zł. już nie mogę sie doczekać bo dawno gdzieś byliśmy, i w ogóle perspektywa całej nocy ze znajomymi , muzyka , wino itp. ach! pozdrawiam Agnieszka Odpowiedz Link Zgłoś
ewcialinka Re: sylwester 29.11.05, 09:44 My siedzimy w domku synek będzie obchodzić swoje 1 urodzinki także jak goście sie rozejdą to będziemy w trójeczke wspaniały dzień !!! juz nie moge sie doczekać Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: sylwester 29.11.05, 09:47 W tym roku obiecaliśmy sobie gdzieś zaszaleć moze na Krakowskim Kazimierzu, ale znając zycie będziemy szukać na wariata bo nic jeszcze nie mamy zarezerwowanego; ( Chyba poszperam w necie za jakimiś rezerwacjami Odpowiedz Link Zgłoś
joln do palka-zaplka 29.11.05, 10:00 jakbys znalazla cos ciekwego, to moze sie podzielisz info, tez szukam fajnej knajpy w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
palka_zapalka Re: do palka-zaplka 02.12.05, 09:48 wejdz sobie na stronkę o knajpkach w Krakowie katalog.onet.pl/691,11958,1,krakow-dyskoteki__kluby_muzyczne,r.html moze to Ci coś pomoże nie mogę znaleść stronki która wczoraj ogladałam Jak coś podam Ci jeszcze dziś. Ja zmieniłam plany jadę w góry Sylwester na stoku( spędzałam tak 4 rzy kiedy córci na świcie nie było i to był najfajniejszy sylwester) Odpowiedz Link Zgłoś
joln Re: do palka-zaplka 02.12.05, 13:23 dziekuje, mnie sie tez w sumie plany zmienily, ale dzieki za pamiec Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: sylwester 29.11.05, 10:04 Myśmy zaszaleli (szczególnie ja) w ubiegłym roku. W tym - sylwestra spędzimy jakoś spokojnie. W zaciszu domowym, ewentualnie u znajomych w domu, razem z Młodym. Odpowiedz Link Zgłoś
mamand Re: sylwester 29.11.05, 10:32 > Czy wybieracie się gdzieś na sylwestra? nioooooo, na porodówkę ))) mam termin na 31.10 Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: sylwester 29.11.05, 10:34 to trzymamy kcjiuki A co do cen - w klubie studenckim od 40 zł od osoby do np. ponad tysiąca złotych od osoby w restauracji w zamku... Odpowiedz Link Zgłoś
edytkaq do mamand - 29.11.05, 12:17 mamand napisała: > > Czy wybieracie się gdzieś na sylwestra? > > nioooooo, na porodówkę ))) > mam termin na 31.10 o to juz po terminie! Odpowiedz Link Zgłoś
anet22 Re: sylwester 29.11.05, 12:04 My płacimy 450 zl od pary w eleganckiej restauracji. Troche duzo jak na nasz budżet, ale co tam Anet Odpowiedz Link Zgłoś
76kitka Re: sylwester 29.11.05, 14:16 ja się nie wybieram, strasznie takich zorganizowanych bali nie lubię. Posiedzimy sobie z mężulkiem przy kominku, pogadamy, poprzytulamy się, wysączymy szampana, najemy czegos dobrego, obejrzymy eksplozje na niebie i pójdziemy spać koło trzeciej, bo rano bąbel się obudzi i trzeba będzie się Nim zająć Chyba, że zdecydujemy się przyjąć zaproszenie na przyjęcie u znajomych, ale nie wiem czy znajdziemy kogoś do małego. Odpowiedz Link Zgłoś
ingrid123 a mi się marzy... 02.12.05, 12:33 www.golebiewski.pl/hotel.php?hot=miko&lg=pl&tresc=syl tylko tak trochę..heheheh drogo i w ostateczności idziemy na Bal ze znajomymi z mojej ex pracy Odpowiedz Link Zgłoś