04.12.05, 21:58
Babki, jak się powstrzymujecie od kupowania ciuszków dla swoich dzieciaczków?
Bo ja byłam dzisiaj w H&M i zwariowałam jak zobaczyłam te falbaniaste
sukienki i do tego atłasowe pantofelki. Ale Martyna ma już trzy różne kiecki,
ma 5 miesięcy i nie jest w stanie tych wszystkich ubranek znosić. Skończyło
się na tym że jej kupiłam tylko rajstopki, ale jestem "chora" na te
sukieneczki smile. Pozdrawiam. Ania i Martynka
Obserwuj wątek
    • papegoja Re: Ciuszki 04.12.05, 22:02
      Hehe ...miałam to samo i ten nałóg udało mi się zwalczyć wpadając w
      kolejny...kupuje zabawkisad
    • tynka35 Re: Ciuszki 04.12.05, 22:05
      To chyba nałóg - ciuchy jest korzystniejszy, bo zabawki są diabelnie drogie, no
      przynajmniej te porządne, np. fischer p.
      • papegoja Re: Ciuszki 04.12.05, 22:11
        Ale zabawki rozwijają i uczą...a ubrania kupujemy właściwie dla siebie bo
        niemowlaki nie wybrzydzają w kolorach, fasonach itp....zabawki czasem o wiele
        taniej można na Allegro kupić
        • trika13 Re: Ciuszki 04.12.05, 22:34
          Ja staram się do ubranek podchodzić z rozsądkiem - kiedy widzę jak krótko moja
          córka nosi swoje ciuszki zaczynam inaczej patrzeć na ich ceny niż na początku.
          Kupuje dobre jakościowo ale niedrogie i niekoniecznie fajowe ciuszki. Ale
          rozumiem doskonale, że w H&Mie można zapomnieć o rozsądku oglądając te
          miniaturki ubrań dla dorosłych smile Tylko czy to na pewno wygodne dla niemowlaka
          - sztruksy z paskiem rozm.62 ??? pozdrawiam
    • 76kitka Re: Ciuszki 05.12.05, 14:55
      omijać sklep smile To jest taktyka mojego męża. Wchodzimy innym wejściem. Czasem sobie pofolguję, obkupię małego od stóp do głów. Niestety mój mały powoli wysrasta z ciuszków na 86, a dział chłopięcy powyżej 86 rozmiaru juz nie jest taki fajny. Został mi C&A ale tam mam daleko i bywam rzadko.
      • ala67 Re: Ciuszki 05.12.05, 15:03
        Ja nie walczę. Odpuściłam sobie, małż też w zasadzie mi odpuściłsmile Niestety,
        mam niedaleko centrum handlowe z wszystkimi sklepami, w których uwielbiam
        obkupywać córy. Trzymam się zasady: kupuję na przecenach i wyprzedażach, z
        rzadka coś po normalnej cenie. Niemniej moje córki mają samych bluzek pewno
        więcej, niż ja wszystkich części garderoby razem wziętych - bo sobie kupować
        lubię dużo mniej. I tym się przed sobą usprawiedliwiam: niech chociaż dzieci
        będą dobrze ubranesmile
    • catalinka Re: Ciuszki 05.12.05, 20:51
      Ja kupuje ciuszki markowe, ale tylko w ciucholandach. Ostanio zakosiłam
      bluzeczkę-cud z Gapa dla moje 3letniej córeczki za jedyne 70 gr około. Nie wiem
      dokładnie ile, bo i inne rzeczy miałam. Totalna wyprzedaż za kilo 5 zl w Robanie
      (Kraków). A bluzeczkę założyłam do spódniczki z karczkiem-Teletubisie
      (oryginalna też z ciuszków). Pozdrawiam
      Kasia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka