andaba 06.12.05, 19:01 Zawołał radośnie mój najmłodszy synek na widok zdjęcia Giertycha w gazecie. Tatuś się obraził śmiertelnie na małego za porównanie i na mnie, bo dostałam ataku śmiechu. A mówiłam mu, żeby się nie strzygł na idiotę )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skatka Re: To tatuś!!!!!!!! 06.12.05, 19:15 Super! Fantastyczna historia! Uśmiałam się zdrowo! Odpowiedz Link Zgłoś
kontaminacja Re: To tatuś!!!!!!!! 06.12.05, 19:19 No prosze, a ja myslalam, ze tylko moje dziecie odnalazlo mnie w gazecie. Na szczescie calkiem przyzwoicie, bo to byla Maria Peszek . Odpowiedz Link Zgłoś
katklos Re: To tatuś!!!!!!!! 06.12.05, 20:01 rewelacja!!!! mój syn zawołał "tata" na widok podstrzałego pana ze sztywna nogą...) Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Buhahahahahaha:))) 06.12.05, 20:11 Kolejna perełka do brylowania anegdotkami w towarzystwie Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Buhahahahahaha:))) 06.12.05, 20:31 Nie zapomnę, jak moj starszy synek, gdy mial dwa lata, na widok gołej pani w tv reklamujacej tampony- TO MAMAAA- w pokoju byla spora czesc naszej rodziny Odpowiedz Link Zgłoś
ledzeppelin3 Re: To tatuś!!!!!!!! 07.12.05, 11:43 Może dzieco nie daj Boże proroctwa prawi? Moja mówi "tatuś" na Orłosia... Odpowiedz Link Zgłoś
cocollino1 Re: To tatuś!!!!!!!! 07.12.05, 11:48 He he dobre\ Ja to mam wiele wcieleń, pani z reklamy rexony (taka zgrabna biega, tym bardziej nie rozumiem) i ostatnio pani z reklamy kawy tchibo, co ciekawe obie panie maja dlugioe wlosy, ja owszem mialam takie same ale juz od kilku miesiecy mam krotkie) A mąż to tylko raz był, ale jaki okrzyk synka, ze to TATA!!! Pan prowadzący Uwagę, tez ciekawe bo pan brunet w okularach, a maz blondyn i nie nosi okularow))) Odpowiedz Link Zgłoś
mieszkowamama Re: To tatuś!!!!!!!! 07.12.05, 11:44 Mieszko rozpoznał w zdjęciu Hitlera ciocię ))) Odpowiedz Link Zgłoś