Dodaj do ulubionych

przyłapała nas

28.12.05, 22:00
in flagranti, stała sobie ta moja 6 latka i sobie patrzała, jak długo -trudno powiedzieć- i co byście powidziały dziecku w takiej sytuacji?
Obserwuj wątek
    • triss_merigold6 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:02
      Pewnie nic. Co tu mówić? Uciekła z krzykiem czy co?
      • ninka71 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:05
        a nic , tak sobie stała....my też nic, potraktowaliśmy to "normalnie" tj zaprowadziłam na siusiu i do łóżka tzn. przyszła na reszte nocki do nas bo się boi-krótko mówiąc moje życie sexualne zanika
        • triss_merigold6 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:11
          Zameczek w drzwiach?
          • lgosia1 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:13
            wytłumaczyć, że to miłość jednak. Dla 6-cio latki "tarzanie" się po łóżku czy
            inne wymyślniejsze orgiewink mogą jednak wyglądać przerażającowink Ja długie lata
            byłam przekonana, że tata krzywdę mamie robił - naprawdęsmile
            • ninka71 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:18
              przerażona to raczej nie była, zwłaszcza że jest"uświadomiona"czyli wie że dorośli jak się kochają to się przytulają , problem jest po pierwsze w tym że widziało to co nie jest przeznaczone dla dzieci( co innego opowieści a co innego praktyka,no ale mam nadzieję że nie było to traumatyczne przeżycie)po drugie łażenie nocne , faktycznie popadniemy w nerwicę jka będzie takie wędrówki uskuteczniać,zamek w drzwiach odpada -nie mam drzwi w pokoju w którym śpimy,a jej raczej na klucz zamykać nie będę
              • lgosia1 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:19
                no to może lampka z czujnikiem ruchu skierowana na wejściewink Były takie swego
                czasu w lidlu - na baterie za 30 zł chybawink
                • ninka71 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:21
                  hmmm, przyznam pierwszę słyszę ale że Lidl niedaleko więc sprawdzę -dzięki
                  • lgosia1 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:23
                    oj te lampki to kilka miesięcy temu były. Przypomniało mi się, bo pakowałam
                    jedną taką na prezent pod choinkę
                • aleksandrynka Re: przyłapała nas 28.12.05, 23:06
                  są też takie gwiżdżące świstaki - jak się je mija to robią: fiu-fiuuuu! smile))))
                  • sweet.joan Re: przyłapała nas 28.12.05, 23:43
                    No patrz, mam takiego świstaka, a nie wiedziałam, do czego służy wink Fiu-fiuuu... big_grin
                    • bea-chiara Re: przyłapała nas 29.12.05, 04:58
                      Sypialnia rodzicow ...bez drzwi!?!Bardzo zly pomysl,powiedzialabym.Od
                      czasu,kiedy nasze dziecko weszlo bezszelestnie,zalozylismy zamkniecie od
                      wewnatrz...
                      • ninka71 Re: przyłapała nas 29.12.05, 11:07
                        nie chodzi o pomysły ,tylko rozkład mieszkania mam 2 pokoje w jednym śpi córka w drugim My, a zaprojektowano mieszkanie tak że nie ma drzwi do pokoju tylko duże wejście, co swoją rogą powieksza mieszkanie-optycznie
                    • ejuka Re: przyłapała nas 29.12.05, 08:46
                      Witam,
                      Co do swistakow, to one owszem reaguja na zmiany natezenia swiatla, z tym ze
                      jak dziecko przejdzie przed nim w nocy gdy jest ciemno to zmiany natezenia
                      swiatla nie bedzie, chyba ze jakas lampka by sie swiecila caly czas dodatkowo.
    • umasumak Re: przyłapała nas 29.12.05, 11:21
      He, he miałam podobną sytuacje z eksem, tyle że córka była nieco młodsza, bo
      miała wtedy 3 lata. Poza tym, mieliśmy drzwi, stąd wiem, że gdy tylko wpadła do
      pokoju, natychmiast podniosła wrzask, że też chce ;-D.
      • verdana Re: przyłapała nas 29.12.05, 15:22
        Stanąć na głowie i wprawić drzwi. Bo teraz to nic, ale musicie się liczyć z
        tym, że za parę lat bedziecie musieli całkowice zrezygnować z życia
        seksualnego. Albo corka będzie wszystko widziała i słyszała. Bez drzwi po
        prostu nie można - i tyle.
        • triss_merigold6 Re: przyłapała nas 29.12.05, 15:27
          Sa takie drzwi suwane, da się zablokować.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka