ninka71 28.12.05, 22:00 in flagranti, stała sobie ta moja 6 latka i sobie patrzała, jak długo -trudno powiedzieć- i co byście powidziały dziecku w takiej sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
triss_merigold6 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:02 Pewnie nic. Co tu mówić? Uciekła z krzykiem czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:05 a nic , tak sobie stała....my też nic, potraktowaliśmy to "normalnie" tj zaprowadziłam na siusiu i do łóżka tzn. przyszła na reszte nocki do nas bo się boi-krótko mówiąc moje życie sexualne zanika Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:13 wytłumaczyć, że to miłość jednak. Dla 6-cio latki "tarzanie" się po łóżku czy inne wymyślniejsze orgie mogą jednak wyglądać przerażająco Ja długie lata byłam przekonana, że tata krzywdę mamie robił - naprawdę Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:18 przerażona to raczej nie była, zwłaszcza że jest"uświadomiona"czyli wie że dorośli jak się kochają to się przytulają , problem jest po pierwsze w tym że widziało to co nie jest przeznaczone dla dzieci( co innego opowieści a co innego praktyka,no ale mam nadzieję że nie było to traumatyczne przeżycie)po drugie łażenie nocne , faktycznie popadniemy w nerwicę jka będzie takie wędrówki uskuteczniać,zamek w drzwiach odpada -nie mam drzwi w pokoju w którym śpimy,a jej raczej na klucz zamykać nie będę Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:19 no to może lampka z czujnikiem ruchu skierowana na wejście Były takie swego czasu w lidlu - na baterie za 30 zł chyba Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:21 hmmm, przyznam pierwszę słyszę ale że Lidl niedaleko więc sprawdzę -dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
lgosia1 Re: przyłapała nas 28.12.05, 22:23 oj te lampki to kilka miesięcy temu były. Przypomniało mi się, bo pakowałam jedną taką na prezent pod choinkę Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandrynka Re: przyłapała nas 28.12.05, 23:06 są też takie gwiżdżące świstaki - jak się je mija to robią: fiu-fiuuuu! )))) Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: przyłapała nas 28.12.05, 23:43 No patrz, mam takiego świstaka, a nie wiedziałam, do czego służy Fiu-fiuuu... Odpowiedz Link Zgłoś
bea-chiara Re: przyłapała nas 29.12.05, 04:58 Sypialnia rodzicow ...bez drzwi!?!Bardzo zly pomysl,powiedzialabym.Od czasu,kiedy nasze dziecko weszlo bezszelestnie,zalozylismy zamkniecie od wewnatrz... Odpowiedz Link Zgłoś
ninka71 Re: przyłapała nas 29.12.05, 11:07 nie chodzi o pomysły ,tylko rozkład mieszkania mam 2 pokoje w jednym śpi córka w drugim My, a zaprojektowano mieszkanie tak że nie ma drzwi do pokoju tylko duże wejście, co swoją rogą powieksza mieszkanie-optycznie Odpowiedz Link Zgłoś
ejuka Re: przyłapała nas 29.12.05, 08:46 Witam, Co do swistakow, to one owszem reaguja na zmiany natezenia swiatla, z tym ze jak dziecko przejdzie przed nim w nocy gdy jest ciemno to zmiany natezenia swiatla nie bedzie, chyba ze jakas lampka by sie swiecila caly czas dodatkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
umasumak Re: przyłapała nas 29.12.05, 11:21 He, he miałam podobną sytuacje z eksem, tyle że córka była nieco młodsza, bo miała wtedy 3 lata. Poza tym, mieliśmy drzwi, stąd wiem, że gdy tylko wpadła do pokoju, natychmiast podniosła wrzask, że też chce ;-D. Odpowiedz Link Zgłoś
verdana Re: przyłapała nas 29.12.05, 15:22 Stanąć na głowie i wprawić drzwi. Bo teraz to nic, ale musicie się liczyć z tym, że za parę lat bedziecie musieli całkowice zrezygnować z życia seksualnego. Albo corka będzie wszystko widziała i słyszała. Bez drzwi po prostu nie można - i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
triss_merigold6 Re: przyłapała nas 29.12.05, 15:27 Sa takie drzwi suwane, da się zablokować. Odpowiedz Link Zgłoś