Dodaj do ulubionych

Soooooo ladies

01.01.06, 03:15
Lipcowa wróciła z imprezy
happy new year!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • dorotadu Re: Soooooo ladies 01.01.06, 03:48
      smile
      • 18_lipcowa Re: Soooooo ladies 01.01.06, 03:55
        juz mnie boli głowa............uuuuuuuuuuuuuuuuuuu
        • to.teraz.ja Re: Soooooo ladies 01.01.06, 07:50
          wow!!!!!!!!!!it's very interesting how lipcowa spent the nowy
          rok!!!!!!!!!!!!!!! i'm very excited!!!!!!!!Tell me(us) more!!!!!!!!!!
    • barbami Re: Soooooo ladies 01.01.06, 08:01
      Przecież mówiłaś, że nie idziesz na żadne imprezy
      • wegatka Re: Soooooo ladies 01.01.06, 11:12
        Ale kobieta przecież zmienną jest smile
        • karawara hehe 01.01.06, 13:39
          Lipcowa żyjesz???
          • 18_lipcowa zdycham 01.01.06, 14:50
            mam mega kaca a ide wlasnie na rodzinny obiadek
            bedą dzieci, psy- nie wiem jak to zniose
            • christych Re: zdycham 01.01.06, 17:25
              Jednak miałam rację... Kobieta taka jak Ty na Sylwestra w domu nie wysiedzi!
              • 18_lipcowa Re: zdycham 02.01.06, 13:17
                christych napisała:

> Jednak miałam rację... Kobieta taka jak Ty na Sylwestra w domu nie wysiedzi!
                tzn jaka?
                • christych Re: zdycham 02.01.06, 16:18
                  impulsywna, towarzyska, lubiąca być w centrum uwagi, ciekawa świata i ludzi
            • anna-pia Re: zdycham 01.01.06, 21:33
              i jak po obiadku? czekam z niecierpliwością na wypowiedź
              • banaskiewiczj Re: zdycham 02.01.06, 09:46
                lipcowa tak cwaniakowała na temat sylwka w domu. wydaje mi sie ze ta kobieta
                sama nie wie czego chce od zycia!
                • pustynnaburza dobre.. 02.01.06, 10:20
                  albo nigdzie nie byla tylko Nas nakrecala by znow byc w centrum uwagi,,,,
                • 18_lipcowa Re: zdycham 02.01.06, 13:19
                  banaskiewiczj napisała:

> lipcowa tak cwaniakowała na temat sylwka w domu. wydaje mi sie ze ta kobieta
                  > sama nie wie czego chce od zycia!

Co cwaniakowałam?
                  Ty weż się zastanow co piszesz. Mialam byc w domu ale jednak wyszlam na
                  spokojna fajna impreze.
                  I akurat czego chce od zycia to wiem dobrze
                  • dziewicza_wielorodka Re: zdycham 02.01.06, 14:15
                    18_lipcowa napisała:

> Ty weż się zastanow co piszesz. Mialam byc w domu ale jednak wyszlam na
                    > spokojna fajna impreze.

i nie było biedulko nikogo kto by o tej trzeciej wpuscił cię pod kołdrę, skoro w samotności aż komputer włączałaś o trzeciej w nocy w pijackim szale?
                    • 18_lipcowa Re: zdycham 02.01.06, 18:53

>
                      > i nie było biedulko nikogo kto by o tej trzeciej wpuscił cię pod kołdrę,
                      skoro
                      > w samotności aż komputer włączałaś o trzeciej w nocy w pijackim szale?

noo nie było i co?
              • 18_lipcowa Re: zdycham 02.01.06, 13:18
                anna-pia napisała:

> i jak po obiadku? czekam z niecierpliwością na wypowiedź

super- nażarłam się, kac mi przeszedł i wieczorem znowu byłam na imprezie
    • dziewicza_wielorodka "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 14:13
      subtelna jak zawsze, he he smile)))))))))
      dalej, nie wstydź się, zapodaj jakieś zdjęcia, najlepiej jak tańczysz na stole bez bluzki. obejrzymy efekty kuracji odchudzajacej, fajną kreację sylwestrową i szampańską imprezkę.
      następnym razem zanim zachlejesz pałę wypij szklankę płynnego smalcu. zejdziesz później niż o trzeciej, będziesz trzeźwa i głowa nie zaboli.
      tongue_out
      • banaskiewiczj Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 18:52
        spoko, spoko. widze ze nie tylko ja mam dość zawsze nadasanej na życie panienki.
        biedaczysko. spokojna impreza???to od czego ten kac?
        • 18_lipcowa Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 18:54
          banaskiewiczj napisała:

> spoko, spoko. widze ze nie tylko ja mam dość zawsze nadasanej na życie
          panienki
          > .
          > biedaczysko. spokojna impreza???to od czego ten kac?

od wymieszania
          • banaskiewiczj Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 18:57
            ok
          • to.teraz.ja Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 19:44
            Lipcowa,przyznaj-do lustra pilas?
            • 18_lipcowa Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 19:45
              to.teraz.ja napisała:

> Lipcowa,przyznaj-do lustra pilas?

kurde jak zgadłaś? Powiem Ci że obstawilam sie lustrami dookola i mialam bal na
              100 osób, hehe
              • dziewicza_wielorodka [...] 02.01.06, 22:05
                Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • dziewicza_wielorodka Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 22:07
            18_lipcowa napisała:

> od wymieszania

lipcowa, a nauczysz mnie jak zrobić żeby się głośno odbijało?
            mam wrażenie że w tego typu dyscyplinach jesteś mistrzem ;-P
            • 18_lipcowa Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 22:38

>
              > lipcowa, a nauczysz mnie jak zrobić żeby się głośno odbijało?
              > mam wrażenie że w tego typu dyscyplinach jesteś mistrzem ;-P

jasne ze umiem ale po co Cię uczyć
              chyba za bardzo i za głosno Ci sie odbijam na forum skoro z takim podnieceniem
              odpowiadasz na moje posty...
              przykre to musi byc, ekscytowac sie zyciem osoby ktorej nie lubisz
              • aga55jaga kobieto istoto 02.01.06, 23:07
                jak mawiał wieszcz - "puchu marny ty wietrzna istoto...itd" a "puch marny na
                to" nażarłam się beknęłam , zalałam pałę, mam kaca i zdycham. Wieszcz w gorobie
                się przewraca. Cudwny obraz dzisiejszej młodej kobiety ....
                • 18_lipcowa Re: kobieto istoto 02.01.06, 23:17
                  aga55jaga napisała:

> jak mawiał wieszcz - "puchu marny ty wietrzna istoto...itd" a "puch marny na
                  > to" nażarłam się beknęłam , zalałam pałę, mam kaca i zdycham. Wieszcz w
                  gorobie
                  >
                  > się przewraca. Cudwny obraz dzisiejszej młodej kobiety ....

Taa jasne teraz same damy chodza po ulicach
                  Nie pisalam nigdzie ze beknęłam.
                  A to że napisalam ze mam kaca to no sory jak to subtelniej napisac? Ty nigdy
                  nie uzywasz tego słowa?
                  • dziewicza_wielorodka Re: kobieto istoto 02.01.06, 23:22
                    18_lipcowa napisała:

> Taa jasne teraz same damy chodza po ulicach
                    > Nie pisalam nigdzie ze beknęłam.
                    > A to że napisalam ze mam kaca to no sory jak to subtelniej napisac? Ty nigdy
                    > nie uzywasz tego słowa?

"syndrom dnia poprzedniego".
                    za dużo słów na raz? wink
                    • 18_lipcowa Re: kobieto istoto 02.01.06, 23:28
                      nuuuuuuuuda
                • dziewicza_wielorodka Re: kobieto istoto 02.01.06, 23:20
                  aga55jaga napisała:

> j Cudwny obraz dzisiejszej młodej kobiety ....

cóż chcesz, kobieta wyzwolona! królowa szos, ostra laseczka, pani swojego
                  świata, nie wstydzi się zakląć, beknąć, puścić bąka, smarknąć w rękaw big_grinDD oto
                  przyszłość narodu hehe.

...a w dłoniach symbole władzy kobiecej. zamiast jabłka i berła - suszarka i
                  dyfuzor wink)))
                  • 18_lipcowa Re: kobieto istoto 02.01.06, 23:27
                    nudzisz......
              • dziewicza_wielorodka Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:14
                18_lipcowa napisała:

> jasne ze umiem ale po co Cię uczyć

właściwie słusznie rozumujesz. po zastanowieniu się dochodzę do wniosku że
                blacharskiego wizerunku nie mam ochoty poznawać.

> chyba za bardzo i za głosno Ci sie odbijam na forum skoro z takim podnieceniem
                > odpowiadasz na moje posty...

z nudów kochaniutka, z nudów odpowiadam. znajome pobudki, hę?
                jeśli ty tu widzisz podniecenie to ja współczuję twojemu facetowi, mój ty
                skacowany wulkanie namiętności.

> przykre to musi byc, ekscytowac sie zyciem osoby ktorej nie lubisz

ejże po co ta kokieteria? ekscytacje stanami których nie lubisz to raczej twoja
                domena (patrz: liczne posty o matkach i dzieciach, szalone zdziwienie
                wielodzietnością przy małych dochodach, święte oburzenie niedobrymi mężami i
                wielokrotnie powtarzane gorąco słowa, że ty byś tak w życiu nie zrobiła etc.)
                • 18_lipcowa Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:19

> właściwie słusznie rozumujesz. po zastanowieniu się dochodzę do wniosku że
                  > blacharskiego wizerunku nie mam ochoty poznawać.

A tego to akurat poznawac nie musisz. Mam wrazenie ze wiecej bys Ty mnie tego
                  nauczyla akurat.

Przewidywalna aż nudna...
                  Powtarzasz sie, zaskocz mnie czyms jak chcesz wyjsc z szarego tłumu szalejących
                  na moj widok forumowiczek z emamy.
                  • dziewicza_wielorodka Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:24
                    18_lipcowa napisała:

> Powtarzasz sie, zaskocz mnie czyms

ooo, północ się zbliża, zaczynają się perwersyjne żądania! big_grin
                    • 18_lipcowa Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:28
                      nuda, ide spac
                      • dziewicza_wielorodka Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:33
                        18_lipcowa napisała:

> nuda

nie interesuje mnie co sądzisz na mój temat na forum! wink
                • aga55jaga Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:22
                  nie damą ale publiczne ogłasznie że się nawaliłaś i zdychasz, że się nażarłaś -
                  wybacz ale zbyt kobiece nie jest. A ty kobietą chyba jesteś? co?
                  • 18_lipcowa Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:27
                    aga55jaga napisała:

> nie damą ale publiczne ogłasznie że się nawaliłaś i zdychasz, że się
                    nażarłaś
                    > -
                    > wybacz ale zbyt kobiece nie jest. A ty kobietą chyba jesteś? co?

Wali mnie to co o mnie ktos na forum mysli.
                    • dziewicza_wielorodka Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:32
                      18_lipcowa napisała:

> Wali mnie to co o mnie ktos na forum mysli.

nuuuuuuuuuuuuda! idź spać tongue_out
                      • pustynnaburza Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:35
                        lipcowa wez sie do roboty, a nie siedz na emamie bo chyba nia nie jestes, a jak
                        zostaniesz to wspolczuje twojemu dziecku, umyj wloskki, schudnij troche, i sie
                        wypowiadaj bo tak sie wychwalalas a jestes wstretnie brzydka, na sylwka tez
                        pewnie nie bylas nigdzie bo kto by cie chcial, wiec sie nawalilas w domku sama
                        przy kompie i szpan on 3 ze wrocilas. Lpiec kiedy ty zmadrzejesz co? a po
                        cholere sie wypowiadasz na ciaza porod? co? rodzilas? idz sie wypowiedz na
                        towarzyskie moze zmnajdziesz ajkiegos typka co cie zechce,,,nudna jestes
                    • aga55jaga Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:36
                      no proszę kobieta - wypisz wymaluj. Radziłabym ci jednak rozbudowac, wzbogacic
                      swoją polszczyzne np zamiast wali mnie to - nie obchodzi mnie to, nie
                      interesuje mnie to, itd
                      A po drugie ja wcale, jak się subtelnie wyraziłaś, o tobie na forum nie myślę,
                      trochę nieskładnie co?
    • tennessee Re: Soooooo ladies 03.01.06, 01:45
      Odwazna ta Lipcowa, ze sie tak upublicznia. Tak otwiera swe wnetrze i wystawia
      na potepienie. Pol dnia siedzi przy komputerze i z intensywnoscia godna innej
      sprawy wyszukuje watki na wszelakich forach, byle tylko jakos nawiazac do
      swoich cierpien i rozterek, szukac odpowiedzi na pytania o wartosci..

Eh..jak sie siedzi w domu z dzieckiem, to sa nudy, ale jak bez wlasnych zajec
      (czyt: hobby), chocby jednego dziecka, bez kochanego mezczyzny.. to dopiero
      depresja moze kobiete zlapac. Dol, jak lej po bombie.
      • kacperka-mama Re: Soooooo ladies 03.01.06, 01:52
        uuuuuuu, co za ocena, chyba nie lubisz lipcowej, co?? swoją drogą wszędzie
        ją "widzę", , fakt.
        • tennessee Re: Soooooo ladies 03.01.06, 01:58
          Bez przesady.. Nie zywię uczuć żadnych do niej, niby dlaczego?
    • gruba-buba CHŁOPA CI TRZEBA, a nie forum emamy 03.01.06, 09:19
      Tobie Lipcowa to poprostu chłopa trzeba (nie mogę dosadniej, bo mnie skasują).
      Skocz na jakieś "cyberseksy", to się wreszcie rozładujesz i emocje nieco
      opadną.
      • banaskiewiczj Re: CHŁOPA CI TRZEBA, a nie forum emamy 03.01.06, 10:26
        hahaha, nieżle. widze ze nie tylko ja mam zły obraz lipca, ale ukrop...
        • karawara ??? 03.01.06, 10:33
          tak sobie ten wątek śledzę i zastanawiam się w jakim celu przedłużacie jego
          żywotność???
          • ma.dzia Re: ??? 03.01.06, 10:36
            Pewnie dla zabawy i rozluznieniawink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka