18_lipcowa 01.01.06, 03:15 Lipcowa wróciła z imprezy happy new year!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
18_lipcowa Re: Soooooo ladies 01.01.06, 03:55 juz mnie boli głowa............uuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
to.teraz.ja Re: Soooooo ladies 01.01.06, 07:50 wow!!!!!!!!!!it's very interesting how lipcowa spent the nowy rok!!!!!!!!!!!!!!! i'm very excited!!!!!!!!Tell me(us) more!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
barbami Re: Soooooo ladies 01.01.06, 08:01 Przecież mówiłaś, że nie idziesz na żadne imprezy Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa zdycham 01.01.06, 14:50 mam mega kaca a ide wlasnie na rodzinny obiadek bedą dzieci, psy- nie wiem jak to zniose Odpowiedz Link Zgłoś
christych Re: zdycham 01.01.06, 17:25 Jednak miałam rację... Kobieta taka jak Ty na Sylwestra w domu nie wysiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: zdycham 02.01.06, 13:17 christych napisała: > Jednak miałam rację... Kobieta taka jak Ty na Sylwestra w domu nie wysiedzi! tzn jaka? Odpowiedz Link Zgłoś
christych Re: zdycham 02.01.06, 16:18 impulsywna, towarzyska, lubiąca być w centrum uwagi, ciekawa świata i ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
anna-pia Re: zdycham 01.01.06, 21:33 i jak po obiadku? czekam z niecierpliwością na wypowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
banaskiewiczj Re: zdycham 02.01.06, 09:46 lipcowa tak cwaniakowała na temat sylwka w domu. wydaje mi sie ze ta kobieta sama nie wie czego chce od zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
pustynnaburza dobre.. 02.01.06, 10:20 albo nigdzie nie byla tylko Nas nakrecala by znow byc w centrum uwagi,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: zdycham 02.01.06, 13:19 banaskiewiczj napisała: > lipcowa tak cwaniakowała na temat sylwka w domu. wydaje mi sie ze ta kobieta > sama nie wie czego chce od zycia! Co cwaniakowałam? Ty weż się zastanow co piszesz. Mialam byc w domu ale jednak wyszlam na spokojna fajna impreze. I akurat czego chce od zycia to wiem dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicza_wielorodka Re: zdycham 02.01.06, 14:15 18_lipcowa napisała: > Ty weż się zastanow co piszesz. Mialam byc w domu ale jednak wyszlam na > spokojna fajna impreze. i nie było biedulko nikogo kto by o tej trzeciej wpuscił cię pod kołdrę, skoro w samotności aż komputer włączałaś o trzeciej w nocy w pijackim szale? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: zdycham 02.01.06, 18:53 > > i nie było biedulko nikogo kto by o tej trzeciej wpuscił cię pod kołdrę, skoro > w samotności aż komputer włączałaś o trzeciej w nocy w pijackim szale? noo nie było i co? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: zdycham 02.01.06, 13:18 anna-pia napisała: > i jak po obiadku? czekam z niecierpliwością na wypowiedź super- nażarłam się, kac mi przeszedł i wieczorem znowu byłam na imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicza_wielorodka "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 14:13 subtelna jak zawsze, he he ))))))))) dalej, nie wstydź się, zapodaj jakieś zdjęcia, najlepiej jak tańczysz na stole bez bluzki. obejrzymy efekty kuracji odchudzajacej, fajną kreację sylwestrową i szampańską imprezkę. następnym razem zanim zachlejesz pałę wypij szklankę płynnego smalcu. zejdziesz później niż o trzeciej, będziesz trzeźwa i głowa nie zaboli. Odpowiedz Link Zgłoś
banaskiewiczj Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 18:52 spoko, spoko. widze ze nie tylko ja mam dość zawsze nadasanej na życie panienki. biedaczysko. spokojna impreza???to od czego ten kac? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 18:54 banaskiewiczj napisała: > spoko, spoko. widze ze nie tylko ja mam dość zawsze nadasanej na życie panienki > . > biedaczysko. spokojna impreza???to od czego ten kac? od wymieszania Odpowiedz Link Zgłoś
to.teraz.ja Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 19:44 Lipcowa,przyznaj-do lustra pilas? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 19:45 to.teraz.ja napisała: > Lipcowa,przyznaj-do lustra pilas? kurde jak zgadłaś? Powiem Ci że obstawilam sie lustrami dookola i mialam bal na 100 osób, hehe Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicza_wielorodka [...] 02.01.06, 22:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicza_wielorodka Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 22:07 18_lipcowa napisała: > od wymieszania lipcowa, a nauczysz mnie jak zrobić żeby się głośno odbijało? mam wrażenie że w tego typu dyscyplinach jesteś mistrzem ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 22:38 > > lipcowa, a nauczysz mnie jak zrobić żeby się głośno odbijało? > mam wrażenie że w tego typu dyscyplinach jesteś mistrzem ;-P jasne ze umiem ale po co Cię uczyć chyba za bardzo i za głosno Ci sie odbijam na forum skoro z takim podnieceniem odpowiadasz na moje posty... przykre to musi byc, ekscytowac sie zyciem osoby ktorej nie lubisz Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga kobieto istoto 02.01.06, 23:07 jak mawiał wieszcz - "puchu marny ty wietrzna istoto...itd" a "puch marny na to" nażarłam się beknęłam , zalałam pałę, mam kaca i zdycham. Wieszcz w gorobie się przewraca. Cudwny obraz dzisiejszej młodej kobiety .... Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: kobieto istoto 02.01.06, 23:17 aga55jaga napisała: > jak mawiał wieszcz - "puchu marny ty wietrzna istoto...itd" a "puch marny na > to" nażarłam się beknęłam , zalałam pałę, mam kaca i zdycham. Wieszcz w gorobie > > się przewraca. Cudwny obraz dzisiejszej młodej kobiety .... Taa jasne teraz same damy chodza po ulicach Nie pisalam nigdzie ze beknęłam. A to że napisalam ze mam kaca to no sory jak to subtelniej napisac? Ty nigdy nie uzywasz tego słowa? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicza_wielorodka Re: kobieto istoto 02.01.06, 23:22 18_lipcowa napisała: > Taa jasne teraz same damy chodza po ulicach > Nie pisalam nigdzie ze beknęłam. > A to że napisalam ze mam kaca to no sory jak to subtelniej napisac? Ty nigdy > nie uzywasz tego słowa? "syndrom dnia poprzedniego". za dużo słów na raz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicza_wielorodka Re: kobieto istoto 02.01.06, 23:20 aga55jaga napisała: > j Cudwny obraz dzisiejszej młodej kobiety .... cóż chcesz, kobieta wyzwolona! królowa szos, ostra laseczka, pani swojego świata, nie wstydzi się zakląć, beknąć, puścić bąka, smarknąć w rękaw DD oto przyszłość narodu hehe. ...a w dłoniach symbole władzy kobiecej. zamiast jabłka i berła - suszarka i dyfuzor ))) Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicza_wielorodka Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:14 18_lipcowa napisała: > jasne ze umiem ale po co Cię uczyć właściwie słusznie rozumujesz. po zastanowieniu się dochodzę do wniosku że blacharskiego wizerunku nie mam ochoty poznawać. > chyba za bardzo i za głosno Ci sie odbijam na forum skoro z takim podnieceniem > odpowiadasz na moje posty... z nudów kochaniutka, z nudów odpowiadam. znajome pobudki, hę? jeśli ty tu widzisz podniecenie to ja współczuję twojemu facetowi, mój ty skacowany wulkanie namiętności. > przykre to musi byc, ekscytowac sie zyciem osoby ktorej nie lubisz ejże po co ta kokieteria? ekscytacje stanami których nie lubisz to raczej twoja domena (patrz: liczne posty o matkach i dzieciach, szalone zdziwienie wielodzietnością przy małych dochodach, święte oburzenie niedobrymi mężami i wielokrotnie powtarzane gorąco słowa, że ty byś tak w życiu nie zrobiła etc.) Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:19 > właściwie słusznie rozumujesz. po zastanowieniu się dochodzę do wniosku że > blacharskiego wizerunku nie mam ochoty poznawać. A tego to akurat poznawac nie musisz. Mam wrazenie ze wiecej bys Ty mnie tego nauczyla akurat. Przewidywalna aż nudna... Powtarzasz sie, zaskocz mnie czyms jak chcesz wyjsc z szarego tłumu szalejących na moj widok forumowiczek z emamy. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicza_wielorodka Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:24 18_lipcowa napisała: > Powtarzasz sie, zaskocz mnie czyms ooo, północ się zbliża, zaczynają się perwersyjne żądania! Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:28 nuda, ide spac Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicza_wielorodka Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:33 18_lipcowa napisała: > nuda nie interesuje mnie co sądzisz na mój temat na forum! Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:22 nie damą ale publiczne ogłasznie że się nawaliłaś i zdychasz, że się nażarłaś - wybacz ale zbyt kobiece nie jest. A ty kobietą chyba jesteś? co? Odpowiedz Link Zgłoś
18_lipcowa Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:27 aga55jaga napisała: > nie damą ale publiczne ogłasznie że się nawaliłaś i zdychasz, że się nażarłaś > - > wybacz ale zbyt kobiece nie jest. A ty kobietą chyba jesteś? co? Wali mnie to co o mnie ktos na forum mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewicza_wielorodka Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:32 18_lipcowa napisała: > Wali mnie to co o mnie ktos na forum mysli. nuuuuuuuuuuuuda! idź spać Odpowiedz Link Zgłoś
pustynnaburza Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:35 lipcowa wez sie do roboty, a nie siedz na emamie bo chyba nia nie jestes, a jak zostaniesz to wspolczuje twojemu dziecku, umyj wloskki, schudnij troche, i sie wypowiadaj bo tak sie wychwalalas a jestes wstretnie brzydka, na sylwka tez pewnie nie bylas nigdzie bo kto by cie chcial, wiec sie nawalilas w domku sama przy kompie i szpan on 3 ze wrocilas. Lpiec kiedy ty zmadrzejesz co? a po cholere sie wypowiadasz na ciaza porod? co? rodzilas? idz sie wypowiedz na towarzyskie moze zmnajdziesz ajkiegos typka co cie zechce,,,nudna jestes Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: "mam kaca, nażarłam się, zdycham"... 02.01.06, 23:36 no proszę kobieta - wypisz wymaluj. Radziłabym ci jednak rozbudowac, wzbogacic swoją polszczyzne np zamiast wali mnie to - nie obchodzi mnie to, nie interesuje mnie to, itd A po drugie ja wcale, jak się subtelnie wyraziłaś, o tobie na forum nie myślę, trochę nieskładnie co? Odpowiedz Link Zgłoś
tennessee Re: Soooooo ladies 03.01.06, 01:45 Odwazna ta Lipcowa, ze sie tak upublicznia. Tak otwiera swe wnetrze i wystawia na potepienie. Pol dnia siedzi przy komputerze i z intensywnoscia godna innej sprawy wyszukuje watki na wszelakich forach, byle tylko jakos nawiazac do swoich cierpien i rozterek, szukac odpowiedzi na pytania o wartosci.. Eh..jak sie siedzi w domu z dzieckiem, to sa nudy, ale jak bez wlasnych zajec (czyt: hobby), chocby jednego dziecka, bez kochanego mezczyzny.. to dopiero depresja moze kobiete zlapac. Dol, jak lej po bombie. Odpowiedz Link Zgłoś
kacperka-mama Re: Soooooo ladies 03.01.06, 01:52 uuuuuuu, co za ocena, chyba nie lubisz lipcowej, co?? swoją drogą wszędzie ją "widzę", , fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
tennessee Re: Soooooo ladies 03.01.06, 01:58 Bez przesady.. Nie zywię uczuć żadnych do niej, niby dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
gruba-buba CHŁOPA CI TRZEBA, a nie forum emamy 03.01.06, 09:19 Tobie Lipcowa to poprostu chłopa trzeba (nie mogę dosadniej, bo mnie skasują). Skocz na jakieś "cyberseksy", to się wreszcie rozładujesz i emocje nieco opadną. Odpowiedz Link Zgłoś
banaskiewiczj Re: CHŁOPA CI TRZEBA, a nie forum emamy 03.01.06, 10:26 hahaha, nieżle. widze ze nie tylko ja mam zły obraz lipca, ale ukrop... Odpowiedz Link Zgłoś
karawara ??? 03.01.06, 10:33 tak sobie ten wątek śledzę i zastanawiam się w jakim celu przedłużacie jego żywotność??? Odpowiedz Link Zgłoś