polka3 24.01.06, 12:04 "wiadomosci.gazeta.pl/1,53600,3125295.html" Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polka3 Re: kolejny absurd 24.01.06, 12:11 link- pozostawię bez komentarza- Krótko: artukuł był o tym,że sprytny szef katowckiego pogotowia zabronił karetkami dla noworodków(które otrzymał za friko) przewozić noworodki. Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: jeszcze raz wklej 24.01.06, 12:22 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3125295.html Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 [...] 24.01.06, 12:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Pierwszy raz skasowano mój post... 24.01.06, 12:50 Dla zainteresowanych-użyłam takiego brzydkiego słowa(zresztą w środku go zakropkowałam,więc nie zachowałam sie tak całkiem brzydko),które każdemu jak czyta ten artykuł ciśnie sie na usta.... Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Pierwszy raz skasowano mój post... 24.01.06, 13:14 Ulżyło mi, bo już myślałam, że bluzgałaś na mnie Też bym sobie chętnie poprzeklinała, ale boję się, że wytną. Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 No co Ty Dzindzinka:))))Zaakcentowałam tylko Twoją 24.01.06, 13:19 wypowiedź)))))))))Co tez Ci do głowy przyszło Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: No co Ty Dzindzinka:))))Zaakcentowałam tylko 24.01.06, 13:25 Sama nie wiem, chyba śledząc to forum zrobiłam się przewrażliwona Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: Pierwszy raz skasowano mój post... 24.01.06, 14:59 Polko, ja też użyłabym jedynie brzydkich określeń myśląc o osobie, która taki zakaz wydała... Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 No jak to z tym kasowaniem jest... 25.01.06, 16:13 Tak sobie myślę, że aktualnie są już przynajmniej 2 watki na forum, w których wystąpiło dosadne słownictwo, częściowo zakropkowane i nikt ich nie usunął... no nie wiem,może ja źle kropkuję,może należy już po drugiej literce...a na końcu tylko jedną literkę można napisać,no nie wiem, nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
sweet.joan Re: kolejny absurd 24.01.06, 15:17 Ech... Nic nie napiszę, bo i mój post pójdzie do wykasowania. Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: kolejny absurd 24.01.06, 15:39 Ech, jak to w ogóle jest możliwe ,że ludziom przychodzą takie barbarzyńskie pomysły do głów... Odpowiedz Link Zgłoś
inia25 Re: kolejny absurd 24.01.06, 15:52 mam nadzieję, że wkrótce zwolnią tego fiuta! Odpowiedz Link Zgłoś
niepytana Re: kolejny absurd 24.01.06, 16:06 Wiecie co, na niemal kazdym forum gdzie bywalam, gdzie zdarzaly sie tego typu watki, zawsze znalazla sie jakas menda co bronila takiego chorego stanu rzeczy. Pamietam gdzies byl watek o matce ktorej wnieboglosy darlo sie niemowle i jak ja telefonicznie odsylano z miejsca do miejsca i w koncu jakis lekarz powiedzial ze nalezy natychmiast wezwac karetke, karetki tej kobiecie odmowiono poniewaz karetek bylo "za malo". Jedna z forumowiczek oczywiscie bronila takiego stanu rzeczy mowiac (piszac) ze jakby tak do kazdego wrzeszczacego dziecka jechala karetka to kto by jezdzil do zawalow serca, i takie tam bzdury. Nawet pamietam ze znajdlowaly sie panie broniace pamietnych pielegniarek ktore pozowaly do zdjec z wczesniakiem. Juz nawet nie pamietam co one tam pisaly, chyba z nerwow wyblokolwalam to sobie z pamieci. Ciesze sie ze na tym watku takie medny sie nie znalazly i wszyscy uwazaja ze gosc jest zwyklym dupkiem. Takie sukinsynstwo trzeba tempic. Kto wie ile juz noworodkow ucierpialo przez jego decyzje. Faceta powinno oczekiwac postepowanie karne, nie tylko wylanie z pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
elza78 Re: kolejny absurd 24.01.06, 16:14 to narazenie zdrowia i zycia, na to jest paragraf... Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: kolejny absurd 24.01.06, 17:36 Dyrektor nigdzie na piśmie nie podpisał sie pod takim rozporządzeniem,moim zdniem tym bardzeij istnieje obawa,że mógł wywierać presję na pracownikach i dopuścić się zaniechania pomocy maleństwom. Odpowiedz Link Zgłoś