Dodaj do ulubionych

kolejny absurd

24.01.06, 12:04
"wiadomosci.gazeta.pl/1,53600,3125295.html"
Obserwuj wątek
    • polka3 Re: kolejny absurd 24.01.06, 12:11
      link- pozostawię bez komentarza-
      Krótko: artukuł był o tym,że sprytny szef katowckiego pogotowia zabronił
      karetkami dla noworodków(które otrzymał za friko) przewozić noworodki.
      • 18_lipcowa jeszcze raz wklej 24.01.06, 12:17
        bo cos Ci nie wyszlo
        • polka3 Re: jeszcze raz wklej 24.01.06, 12:22
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3125295.html
          • dzindzinka Re: To nie absurd, 24.01.06, 12:35
            to normalna podłość.
            • polka3 [...] 24.01.06, 12:37
              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • polka3 Pierwszy raz skasowano mój post... 24.01.06, 12:50
                Dla zainteresowanych-użyłam takiego brzydkiego słowa(zresztą w środku go
                zakropkowałam,więc nie zachowałam sie tak całkiem brzydko),które każdemu jak
                czyta ten artykuł ciśnie sie na usta....
                • dzindzinka Re: Pierwszy raz skasowano mój post... 24.01.06, 13:14
                  Ulżyło mi, bo już myślałam, że bluzgałaś na mniewink

Też bym sobie chętnie poprzeklinała, ale boję się, że wytną.
                  • polka3 No co Ty Dzindzinka:))))Zaakcentowałam tylko Twoją 24.01.06, 13:19
                    wypowiedźsmile)))))))))Co tez Ci do głowy przyszłosmile
                    • dzindzinka Re: No co Ty Dzindzinka:))))Zaakcentowałam tylko 24.01.06, 13:25
                      Sama nie wiem, chyba śledząc to forum zrobiłam się przewrażliwona smile
                • nchyb Re: Pierwszy raz skasowano mój post... 24.01.06, 14:59
                  Polko, ja też użyłabym jedynie brzydkich określeń myśląc o osobie, która taki
                  zakaz wydała...
                  • polka3 No jak to z tym kasowaniem jest... 25.01.06, 16:13
                    Tak sobie myślę, że aktualnie są już przynajmniej 2 watki na forum, w których
                    wystąpiło dosadne słownictwo, częściowo zakropkowane i nikt ich nie usunął...
                    no nie wiem,może ja źle kropkuję,może należy już po drugiej literce...a na
                    końcu tylko jedną literkę można napisać,no nie wiem, nie wiem...
      • sweet.joan Re: kolejny absurd 24.01.06, 15:17
        Ech... Nic nie napiszę, bo i mój post pójdzie do wykasowania.
        • polka3 Re: kolejny absurd 24.01.06, 15:39
          Ech, jak to w ogóle jest możliwe ,że ludziom przychodzą takie barbarzyńskie
          pomysły do głów...
          • inia25 Re: kolejny absurd 24.01.06, 15:52
            mam nadzieję, że wkrótce zwolnią tego fiuta!
    • niepytana Re: kolejny absurd 24.01.06, 16:06
      Wiecie co, na niemal kazdym forum gdzie bywalam, gdzie zdarzaly sie tego typu
      watki, zawsze znalazla sie jakas menda co bronila takiego chorego stanu rzeczy.
      Pamietam gdzies byl watek o matce ktorej wnieboglosy darlo sie niemowle i jak
      ja telefonicznie odsylano z miejsca do miejsca i w koncu jakis lekarz
      powiedzial ze nalezy natychmiast wezwac karetke, karetki tej kobiecie odmowiono
      poniewaz karetek bylo "za malo". Jedna z forumowiczek oczywiscie bronila
      takiego stanu rzeczy mowiac (piszac) ze jakby tak do kazdego wrzeszczacego
      dziecka jechala karetka to kto by jezdzil do zawalow serca, i takie tam bzdury.
      Nawet pamietam ze znajdlowaly sie panie broniace pamietnych pielegniarek ktore
      pozowaly do zdjec z wczesniakiem. Juz nawet nie pamietam co one tam pisaly,
      chyba z nerwow wyblokolwalam to sobie z pamieci. Ciesze sie ze na tym watku
      takie medny sie nie znalazly i wszyscy uwazaja ze gosc jest zwyklym dupkiem.
      Takie sukinsynstwo trzeba tempic. Kto wie ile juz noworodkow ucierpialo przez
      jego decyzje. Faceta powinno oczekiwac postepowanie karne, nie tylko wylanie z
      pracy.
    • elza78 Re: kolejny absurd 24.01.06, 16:14
      to narazenie zdrowia i zycia, na to jest paragraf...
      • polka3 Re: kolejny absurd 24.01.06, 17:36
        Dyrektor nigdzie na piśmie nie podpisał sie pod takim rozporządzeniem,moim
        zdniem tym bardzeij istnieje obawa,że mógł wywierać presję na pracownikach i
        dopuścić się zaniechania pomocy maleństwom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka