be.em 18.02.06, 20:34 zamiast grzeszyć z meżem, niemężem itd. jak to polacy mają w zwyzcaju w sobotę po dzienniku, wy na forum siedzicie))))))))))))00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sowa_hu_hu Re: Dziewczyny!!!! 18.02.06, 20:40 no właśnie sie oboje wykapalismy ale jakos sie zebrać nie możemy do tego świntuszenia on czyta swoją książke , ja swoją... kurde gdzie te lata kiedy nawet po 3 razy dziennie... Odpowiedz Link Zgłoś
an_ia5 Re: Dziewczyny!!!! 18.02.06, 20:41 Mój na wyjeżdzie.Tylko 3???malusieńko,no ale to już inny wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Dziewczyny!!!! 18.02.06, 20:44 mało? to ci wychodzi 21 razy w tygodniu Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dziewczyny!!!! 18.02.06, 20:42 a ja to samo, co wy)) oj u nas tez kiedyś codziennie kilka razy dziennie, a teraz? naga mogę po parapecie chodzić i chyba by się sąsiad bardziej nakręcił he, he.. Odpowiedz Link Zgłoś
e_r_i_n Re: Dziewczyny!!!! 18.02.06, 20:42 Mój maz wlasnie wraca z pracy. Tak wiec jestem usprawiedliwiona. Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_hu_hu Re: Dziewczyny!!!! 18.02.06, 20:46 mój chłop znowu napalony jest... czeka pewnie az skończe czytac naukowe wywody... ale tak naprawde to mógłby już tylko mnie sie jakoś tak nie chce... bo jemu prawie zawsze i o każdej porze - co najmniej jakbysmy sie tydzien znali... Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Dziewczyny!!!! 18.02.06, 20:59 Ja jestem usprawiedliwiona, bo nie mam meza ;P. No ale niemaz JESZCZE spi. Robie wlasne obiad i wyganiam go do roboty :] U nas wszystko pokrecone takie... A tamte czasy... Ech Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Dziewczyny!!!! 18.02.06, 21:00 ech.. chyba pójdę się wykąpac, może się skusi, bo tak dziwnie na mnie patrzy he, he..)) Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Dziewczyny!!!! 18.02.06, 21:12 Mnie przed @ nawet koniami teraz nie zaciagnie No i poczwara pozno chodzi spac... Ale moge ci be.em pokibicowac Odpowiedz Link Zgłoś
ciociapolcia Re: Dziewczyny!!!! 18.02.06, 21:14 Jessssu - KOŃMI (chyba, nie wiem, nie chce mi sie sprawdzac... mam to w D ) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_p Re: Z męzem to nie grzech 18.02.06, 21:15 A z niemężem grzech tylko wtedy jeśli wyznawana religia zabrania bez slubu. Jeśli komuś nie zabrania, to nie grzech. A skoro nie grzech, to co to za przyjemność? Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Dziewczyny!!!! 18.02.06, 21:16 ja też jestem usprawiedliwiona, bo się pokłóciliśmy, o pierdołę tradycyjnie, ale jakoś nie mam ochoty się odzywać. On siedzi przed tv i ogląda jakiś pasjonujący film, a ja sobie klikam. Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Dziewczyny!!!! 18.02.06, 21:17 moj na szkoleniu, wrcaca wieczorem jutro. Zostalam z koszatniczkami i kroliczką Odpowiedz Link Zgłoś
edytatar Re: Dziewczyny!!!! 18.02.06, 21:30 a moj niemaz w pracy i to juz od 12h-jakas powazna awaria-jak wroci to i tak nie mam na nic szans,chocbym nie wiem co robila-zalegnie w wyrze i po chlopie,ach coz za los... Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: Dziewczyny!!!! 18.02.06, 21:40 a tak z ciekawosci, to jakie awarie ma Twoj? Bo moj niemaz tez czesto jezdzi na awarie Odpowiedz Link Zgłoś
edytatar clk 18.02.06, 22:02 moj nie jezdzi-siedzi przy kompie i przestawia parametry jakis tam wanien cynowych/jest "lidmenem"-tak to sie u nich nazywa w hucie szkla/wersja dla mnie- jak szkielko idzie nie takie jak powinno to trzeba zostac i poprzestawiac wszystkie parametry-to mi wystarcz-dalej nie wnikam.Ale czasami zdziwiona jestem bardzo,ze taki z.....y a siedzi tylko przy kompie...oj,cos tu chyba nie tak...pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
clk Re: clk 18.02.06, 22:10 ahaaa, to tez wyzsza technika To moj z kolei jezdzi na awarie. Czasem nie ma jej przez miesiac, czasem 3dni pod rzad Odpowiada za zarzadzanie siecia czy tam jej utrzymanie Ehh, moje "Przemineło z wiatrem" leci jak ja bym chciala zyc w takich czasach) Odpowiedz Link Zgłoś
kiniozaur Re: Dziewczyny!!!! 19.02.06, 00:03 a mój to w wyrze zalega od pół godziny wszem i wobec głosząc jaki to zmęczony jest po tej sobocie...tylko ja się pytam - czym??? może mu się odleżyny na dupsku zrobiły od siedzenia na kanapie czy cuś , bo jeszcze jakoś tak wierci się i wzdycha... Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Dziewczyny!!!! 19.02.06, 00:08 Kurde a moj dzis został z Niki a ja dopiero wróciłam z piffkkaa, i myślałam,że będzie czekał a tu lipa buuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś