labomba666 07.04.06, 14:29 Sam nie wiem, czy byłoby fajnie wiedzieć coś o sobie? Tak, czy inaczej, na informacje o mnie raczej nie liczcie. LaBomba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matka_polka_wygodna Re: Lista obecności 07.04.06, 17:01 Z uwagi na mój sentyment do Samodzielnej (jeszcze za czasów normalnej moderacji), do zielonego i żółtego-mam zamiar tu zaglądać. Z góry się przyznaję, że nie pałam wielką sympatią do Ojca Założyciela... aczkolwiek Dzielnej Modelatorki nie lubię jeszcze bardziej. Juz wiem czego chcę! Pragnę zostać Gościem Honorowym DDD Plissss, mogę? Obiecuję się nie wymądrzać Odpowiedz Link Zgłoś
pesher Re: Lista obecności 11.04.06, 08:35 Nie no.. Matka_polka_wygodna Evik I LaBomba Lesn.a Juz mi sie podoba bede zagladac, a jak sie z praca uporam, to bede pisac A jak mi ktos jeszcze porzadki w domu zrobi przed swietami to juz teraz moge zaczac Witajcie Odpowiedz Link Zgłoś
bartek987 Re: Lista obecności 12.04.06, 00:27 oj wygodna nie wytrzymasz zbyt długo bez uszczypliwości)) Odpowiedz Link Zgłoś
matka_polka_wygodna Re: Lista obecności 12.04.06, 00:35 no przecież grzeczna jestem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
evik3 Re: Lista obecności 08.04.06, 00:29 to ja tu w pocie czoła pracuje nad aktywnością forum. Zakładam nowe wątki a Wygodna chce śmietanke spijać. Ja też prosze o Gościa Honorowego. Noo w ramach reklamy to tylko małe spięcie z modelatorką z Samodzielnych. I już mi się nie chce tam pisać Odpowiedz Link Zgłoś
labomba666 No dobra ... 08.04.06, 13:56 ... wszyscy będą mieli status Gościa Honorowego. LaBomba (zwany również Salomonem) Odpowiedz Link Zgłoś
bartek987 Re: No dobra ... 08.04.06, 14:43 Ja równiez bywalec róznych for w tym zielonego i żółtego zamierzam tu zagościć na troche.Jeśli nie ma przeciwskazań to witam. Odpowiedz Link Zgłoś
kini_m Re: No dobra ... 08.04.06, 22:04 O moderacji Samodzielnej to wiecie co... mi tam Dyrgosia zaczęła się podobać. Bo jak się wk..iła to bywało że mnie wycinała. Ale jak się ostatnio podójnie zaczęła wk..iać, to zaczęła ciąć sprawiedliwie od lewa do prawa. Więc z dwojga złego wolę kobiety wk..ione podwójnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lesna.a Re: Lista obecności 10.04.06, 22:44 wygodna? evik? no rzesz, opanujecie niedlugo caly intrenet.. jak chuck norris )) Odpowiedz Link Zgłoś
matka_polka_wygodna :DDDDDDDDDDDD 11.04.06, 13:39 Pesher, Evik, Lesna.a, Bartek...))) Czy nie brakuje jeszcze Dagi? ja pitolę... a myślałam, że sama tu sobie z Labombą pobędę... Odpowiedz Link Zgłoś
matka_polka_wygodna Re: :DDDDDDDDDDDD 11.04.06, 14:06 wiem... mam głupie zachcianki Odpowiedz Link Zgłoś
pesher Re: :DDDDDDDDDDDD 11.04.06, 14:10 P)odrzucic linke Chardonay79 Bedzie komplet Odpowiedz Link Zgłoś
matka_polka_wygodna Re: :DDDDDDDDDDDD 11.04.06, 14:16 Podrzuciłam <znowu będzie wszystko na mnie> Dawno Cię nie widziałam Pesher, jedziesz z nami? Odpowiedz Link Zgłoś
pesher Re: :DDDDDDDDDDDD 11.04.06, 15:07 Boszszszeeee... Ja z Wami to chocby na ksiezyc pojade, tylko butle tlenowa w plecak wsadze Ale ostatnio u mnie krucho z czasem i silami witalnymi, wiec net poszedl w odstawke Gdzie jedziecie, kiedy i dlaczego ja sie dopiero teraz dowiaduje?? I zarezerwujcie mi meijsce Odpowiedz Link Zgłoś
pesher Re: :DDDDDDDDDDDD 11.04.06, 15:10 O kurka Doczytalam juz Nie, nie jade z Wami Kto termin tak ustalil??? 20 maja mam 10lecie matury... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Zesz kobieta lekkich obyczajow, no!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
matka_polka_wygodna Re: :DDDDDDDDDDDD 11.04.06, 17:42 Nooo...ja współżyję!!!!! szkoda(( Odpowiedz Link Zgłoś
pesher Re: :DDDDDDDDDDDD 12.04.06, 10:18 Wygodna, nic straconego Juz sie z Annasza zaczynam umawiac, zeby do Was podskoczyc.. Jak sie troche z kieratu wyrwe No i oczywiscie, kiedy jej brat w Polsce bedzie Odpowiedz Link Zgłoś
matka_polka_wygodna Re: :DDDDDDDDDDDD 12.04.06, 11:15 Odwazna kobieta z Ciebie! Chyba nie bardzo wiesz jak wygladają imprezy wrocławskie... DD Zapraszamy w pokrzywy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ten_stefan Re: :DDDDDDDDDDDD 14.04.06, 14:52 też się przyłącze i zapraszam na imprezy wrocławskie. ja zawsze jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
grzanka23 Re: :DDDDDDDDDDDD 15.04.06, 14:48 Ja tez chetnie sie przylacze-przyplacze. Odpowiedz Link Zgłoś
evik3 Re: :DDDDDDDDDDDD 12.04.06, 00:27 kobieto nie znam ale jestem zdruzgotana rozumiem matura matura Ale w pokrzywy z Wygodna to raz w życiu będziesz miała okazje hehe sory za błędy alem wypita (teraz pisze poooooowoooli) Odpowiedz Link Zgłoś
alicja_wk Re: Lista obecności 19.04.06, 15:45 Widzę, że tu wielkie zażyłości, ale i tak się wproszę, skoro reklama była i nawiązując do tematu wątku, powiem o sobie tylko tyle ile mogę ujawnić. Mam 26 lat, od 2 lat samodzielnie (z pomocą mamy) wychowuję 3-letniego synka. Pochodzę z południowej części naszego pięknego kraju (pomijam stan dróg i politykę). Nie dawno skonczyłam studia, od kilku lat pracuję i dzieki temu mam dostęp do netu, bo mąz zwinał kompa jak się wyprowadzał. Jak widać, pracę mam lekką, łatwą i przyjemną Ogólnie nie narzekam. Z naury byłam pesymistką, ale życie nauczyło mnie dużej dozy optymizmu, więc się cieszę tym, co mam i na dzień dzisiejszy mogę z pełną świadomością powiedzieć, że JESTEM SZCZĘŚLIWA!!! Pozdrawiam wszystkich serdecznie i dziękuję za uwagę! Dla forum "samodzielnych matek" relacjonowała Alicja (nie z krainy czarów) Odpowiedz Link Zgłoś