kacha222 09.05.06, 08:21 typujemy?? czy mozna to gdzieś obstawić? Jakieś zakłady bukmacherskie .......... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Bliżniak!!!!!! 09.05.06, 08:35 >> Bliżniak!!!!!! a który Kaczyński ma zatańczyć w finale?... ) Odpowiedz Link Zgłoś
rita75 Re: Bliżniak!!!!!! 09.05.06, 09:43 > a który Kaczyński ma zatańczyć w finale?... ) obydwóch <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
beata985 Re: Taniec z gwiazdami - kto wygra??? 09.05.06, 09:43 chcialabym zebyb Mroczek-dawno nie oglądalam,ale chyba ma lepsze ruchy-ale w moczu czuję ,ze pani K.chociaż nic przeciw niej nie mam to jednak chyba będą glosowaćjeżeli nie na Ole to na Maseraka.Wiedxiala co robi. Można obstawiac u bukmacherow od dawna Odpowiedz Link Zgłoś
karynk Re: Taniec z gwiazdami - kto wygra??? 09.05.06, 11:32 Stawiam na Olkę K. Wygra na pewno. Choć.... wygrywały same dziewczyny, to moze teraz kolej na faceta? Odpowiedz Link Zgłoś
jarzebina_cz Re: Taniec z gwiazdami - kto wygra??? 09.05.06, 12:30 karynk napisała: > Choć.... wygrywały same dziewczyny, to moze teraz kolej na faceta? W pierwszej edycji wygrał Janiak, co sam się każe zwać Olivierem czy jakoś tak. W każdem razie nijak na dziewczynę nie wygląda )) Odpowiedz Link Zgłoś
mk191 Re: prezydentowna 09.05.06, 12:35 ...zapewne wygra... wszak po to ja zaproszono do programu i dlatego faworyzowano od samego poczatku. Odpowiedz Link Zgłoś
miirabelka Re: prezydentowna 09.05.06, 16:04 mk 191 napisała: "i dlatego faworyzowano od samego poczatku." Tak samo jak pozostałych uczestników programu. Do Jabłczyńskiej jeden z jurorów powiedział na przykład "niech wygra taniec", więcej przykładów niestety nie pamiętam, ale było ich mnóstwo. W ogóle krytyka Oli K. robi się już moim zdaniem nudna. Sama się do niej nie przyłączę ponieważ według mnie Ola ma dużo nie udawanego wdzięku, poczucie humoru na swój temat i dystans do siebie, no i całkiem nieźle przy tym tańczy, a że jest córką byłego prezydenta, no cóż nikt nie jest doskonały)) Ps. Mroczek za to moim zdaniem jest stanowczo przereklamowany. Odpowiedz Link Zgłoś
janka19 Re: prezydentowna 09.05.06, 20:08 W 100% się z Toba zgadzam. Nie wiem tylko skąd ten fonemem Mroczka? Chyba chodzi o partnerkę, bo naprawdę nie widzę w nim niczego co by mnie zwaliło na kolana. A w ostatnim odcinku był dużo gorszy od Kwaśniewskiej i Koroniewskiej. Ale to tylko moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: prezydentowna 09.05.06, 20:32 Ja też obstawiam wygraną Ola+Maserak. Po pierwsze, że to chyba jego 3 edycja, żadnej nie wygrał, w poprzedniej z Foremniak prawie się udało. Pewnie wiele jego fanek uważa, że mu się należy Moim ulubieńcem osobiście nie jest, bo faktycznie super tańczy, ale dla mnie to zadufany w sobie szczeniak, który uważa, że każda jego itp. Natomiast Ola K. faktycznie coraz bardziej mi się podoba. I - podobnie jak ktoś z jury - uważam, że wykonała największą pracę, nie tylko taneczną, ale też medialną, z osoby znanej tylko z nazwiska stała się osobą baaardzo publiczną. Zapewne był to świadomy wybór, z ukierunkowaniem na wylansowanie się, co się jej w zupełności udało. Podoba mi się jej dystans do samej siebie, w niedzielę długo laliśmy z mężem z jej określenia na swój temat podczas nauki rumby "wijąca się przedszkolanka" )) Trzeba mieć dużo poczucia humoru na własny temat, żeby tak publicznie powiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
mk191 Re: prezydentowna 10.05.06, 11:18 Miirabelka - nie do konca sie z toba zgodze, ze tak samo traktowano pozostalych uczestnikow. Taniec ogladam tak troche z doskoku i w tzw. miedzyczasie, nie udalo mi sie tez obejrzec wszytskich odcinkow, ale zapamietalam np. jak na poczatku Piotr Galinski, nie pytany, wyrywal sie z peanem pochwalnym nt. Oli, po tym jak Iwona Pavlovic wytknela jej kilka bledow. I z tego co pamietam to tekst "niech wygra taniec" byl skierowany do J.Koroniewskiej - uslyszala to od Piotra Galinskiego w tym odcinku kiedy tanczyla tango, czyli juz w momencie kiedy wbrew wszelkim oczekiwaniom nie odpadla dwa razy i zdazyla wylac morze lez Gwoli jasnosci - nie mam i nie mialam faworyta. Nie jestem tez fanka Mroczka. Bardzoo, ale to bardzo nie spodobalo mi sie kiedy Ola K. zapytana przez H.Urbanskiego lub P.Galinskiego wprost o swoje przygode z tancem - odpowiedziala, ze JEDYNE jej doswiadczenia z tancem to te w wieku 6-7 lat, kiedy to pogubila kapcie, o czym wspominala mamusia na poczatku programu. Wg. mnie to ewidentne i zamierzone wprowadzanie w blad widowni - nikt mi nie wmowi, ze bycie intruktorka salsy to nie jest doswiadczenie z tancem. Po prostu drazni mnie to rozczulanie sie nad Ola jako nad osoba zupelnie zielona, spoza branzy i debiutujaca przed publicznoscia. Mysle,ze glowny cel calego przedsiewziecia zostal jednak osiagniety - rekordowa ogladalnosc TVN , no i ile emocji! Chociazby te nasze dysputy na forumPozdrawiam ;-D mk Odpowiedz Link Zgłoś
kasik787 Re: Taniec z gwiazdami - kto wygra??? 09.05.06, 16:05 Chcialabym,by wygrala Kwasniewska-nie dlatego, ze to corcia Kwacha,ale poprostu ladnie tanczy. Zazwyczaj zwraca sie uwage w tancu na kobiete, a Mroczka partnerka swietnie tanczy-on zas nie zle, ale mi w jego tancu czegos brakuje. Natomiast Kwasniewska-jak dla mnie tanczy naprawde niezle. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aluniaaa Re: Taniec z gwiazdami - kto wygra??? 09.05.06, 16:07 nie wygra Kwasniewska,podejrzane by to bylo,wiadomo,ze TVN faworyzuje Kwacha,ale wygra Mroczek,chcoaiz mi sie nie podoba jak on tanczy,jakos tak maszeruje. Odpowiedz Link Zgłoś
yenna_m Kwaśniewska 09.05.06, 16:17 wynik w duzej mierze zalezy od glosowania telewidzow, prawda? a ją telewidzowie lubią i lepiej dziewczyna tanczy niz blizniak Odpowiedz Link Zgłoś