Dodaj do ulubionych

Taniec z gwiazdami - kto wygra???

09.05.06, 08:21
typujemy??
czy mozna to gdzieś obstawić? Jakieś zakłady bukmacherskie ..........
Obserwuj wątek
    • ana_mama_patrycji Bliżniak!!!!!! 09.05.06, 08:24
      • nchyb Re: Bliżniak!!!!!! 09.05.06, 08:35
        >> Bliżniak!!!!!!
        a który Kaczyński ma zatańczyć w finale?... smile)
        • rita75 Re: Bliżniak!!!!!! 09.05.06, 09:43
          > a który Kaczyński ma zatańczyć w finale?... smile)

obydwóch <lol>
          • rita75 błękitną ostrygę:)))))))))))))) 09.05.06, 09:46

• beata985 Re: Taniec z gwiazdami - kto wygra??? 09.05.06, 09:43
      chcialabym zebyb Mroczek-dawno nie oglądalam,ale chyba ma lepsze ruchy-ale w
      moczu czuję ,ze pani K.chociaż nic przeciw niej nie mam to jednak chyba będą
      glosowaćjeżeli nie na Ole to na Maseraka.Wiedxiala co robi.
      Można obstawiac u bukmacherow od dawna
    • karynk Re: Taniec z gwiazdami - kto wygra??? 09.05.06, 11:32
      Stawiam na Olkę K. Wygra na pewno.
      Choć.... wygrywały same dziewczyny, to moze teraz kolej na faceta?
      • jarzebina_cz Re: Taniec z gwiazdami - kto wygra??? 09.05.06, 12:30
        karynk napisała:
        > Choć.... wygrywały same dziewczyny, to moze teraz kolej na faceta?

W pierwszej edycji wygrał Janiak, co sam się każe zwać Olivierem czy jakoś tak.
        W każdem razie nijak na dziewczynę nie wygląda wink))
    • julia246 Aleksandra K.! n/t 09.05.06, 12:14

• mk191 Re: prezydentowna 09.05.06, 12:35
        ...zapewne wygra... wszak po to ja zaproszono do programu i dlatego
        faworyzowano od samego poczatku.
        • miirabelka Re: prezydentowna 09.05.06, 16:04
          mk 191 napisała:
          "i dlatego faworyzowano od samego poczatku."
          Tak samo jak pozostałych uczestników programu. Do Jabłczyńskiej jeden z jurorów
          powiedział na przykład "niech wygra taniec", więcej przykładów niestety nie
          pamiętam, ale było ich mnóstwo. W ogóle krytyka Oli K. robi się już moim zdaniem
          nudna. Sama się do niej nie przyłączę ponieważ według mnie Ola ma dużo nie
          udawanego wdzięku, poczucie humoru na swój temat i dystans do siebie, no i
          całkiem nieźle przy tym tańczy, a że jest córką byłego prezydenta, no cóż nikt
          nie jest doskonałysmile))
          Ps. Mroczek za to moim zdaniem jest stanowczo przereklamowany.
          • janka19 Re: prezydentowna 09.05.06, 20:08
            W 100% się z Toba zgadzam.
            Nie wiem tylko skąd ten fonemem Mroczka? Chyba chodzi o partnerkę, bo naprawdę
            nie widzę w nim niczego co by mnie zwaliło na kolana. A w ostatnim odcinku był
            dużo gorszy od Kwaśniewskiej i Koroniewskiej.
            Ale to tylko moje zdanie.
            • marzek2 Re: prezydentowna 09.05.06, 20:32
              Ja też obstawiam wygraną Ola+Maserak. Po pierwsze, że to chyba jego 3 edycja,
              żadnej nie wygrał, w poprzedniej z Foremniak prawie się udało. Pewnie wiele jego
              fanek uważa, że mu się należy smile Moim ulubieńcem osobiście nie jest, bo
              faktycznie super tańczy, ale dla mnie to zadufany w sobie szczeniak, który
              uważa, że każda jego itp.
              Natomiast Ola K. faktycznie coraz bardziej mi się podoba. I - podobnie jak ktoś
              z jury - uważam, że wykonała największą pracę, nie tylko taneczną, ale też
              medialną, z osoby znanej tylko z nazwiska stała się osobą baaardzo publiczną.
              Zapewne był to świadomy wybór, z ukierunkowaniem na wylansowanie się, co się jej
              w zupełności udało. Podoba mi się jej dystans do samej siebie, w niedzielę długo
              laliśmy z mężem z jej określenia na swój temat podczas nauki rumby "wijąca się
              przedszkolanka" smile)) Trzeba mieć dużo poczucia humoru na własny temat, żeby tak
              publicznie powiedzieć.
          • mk191 Re: prezydentowna 10.05.06, 11:18
            Miirabelka - nie do konca sie z toba zgodze, ze tak samo traktowano pozostalych
            uczestnikow. Taniec ogladam tak troche z doskoku i w tzw. miedzyczasie, nie
            udalo mi sie tez obejrzec wszytskich odcinkow, ale zapamietalam np. jak na
            poczatku Piotr Galinski, nie pytany, wyrywal sie z peanem pochwalnym nt. Oli,
            po tym jak Iwona Pavlovic wytknela jej kilka bledow. I z tego co pamietam to
            tekst "niech wygra taniec" byl skierowany do J.Koroniewskiej - uslyszala to od
            Piotra Galinskiego w tym odcinku kiedy tanczyla tango, czyli juz w momencie
            kiedy wbrew wszelkim oczekiwaniom nie odpadla dwa razy i zdazyla wylac morze
            lezwink Gwoli jasnosci - nie mam i nie mialam faworyta. Nie jestem tez fanka
            Mroczka. Bardzoo, ale to bardzo nie spodobalo mi sie kiedy Ola K. zapytana
            przez H.Urbanskiego lub P.Galinskiego wprost o swoje przygode z tancem -
            odpowiedziala, ze JEDYNE jej doswiadczenia z tancem to te w wieku 6-7 lat,
            kiedy to pogubila kapcie, o czym wspominala mamusia na poczatku programu. Wg.
            mnie to ewidentne i zamierzone wprowadzanie w blad widowni - nikt mi nie wmowi,
            ze bycie intruktorka salsy to nie jest doswiadczenie z tancem. Po prostu drazni
            mnie to rozczulanie sie nad Ola jako nad osoba zupelnie zielona, spoza branzy i
            debiutujaca przed publicznoscia. Mysle,ze glowny cel calego przedsiewziecia
            zostal jednak osiagniety - rekordowa ogladalnosc TVN , no i ile emocji!
            Chociazby te nasze dysputy na forumwinkPozdrawiam ;-D
            mk
    • kasik787 Re: Taniec z gwiazdami - kto wygra??? 09.05.06, 16:05
      Chcialabym,by wygrala Kwasniewska-nie dlatego,
      ze to corcia Kwacha,ale poprostu ladnie tanczy.
      Zazwyczaj zwraca sie uwage w tancu na kobiete,
      a Mroczka partnerka swietnie tanczy-on zas nie zle,
      ale mi w jego tancu czegos brakuje.
      Natomiast Kwasniewska-jak dla mnie tanczy naprawde niezle.

Pozdrawiam.
      • aluniaaa Re: Taniec z gwiazdami - kto wygra??? 09.05.06, 16:07
        nie wygra Kwasniewska,podejrzane by to bylo,wiadomo,ze TVN faworyzuje Kwacha,ale
        wygra Mroczek,chcoaiz mi sie nie podoba jak on tanczy,jakos tak maszeruje.
    • yenna_m Kwaśniewska 09.05.06, 16:17
      wynik w duzej mierze zalezy od glosowania telewidzow, prawda?
      a ją telewidzowie lubią
      i lepiej dziewczyna tanczy niz blizniak smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka