lila1974 15.05.06, 00:30 bo widze, że się wałkuje jakis ciężkawy temat strajków i kup. Czy nic miłego Was dziś nie spotkało? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mazia Re: Mazia 15.05.06, 09:23 Ok, poczytalam odpowiedzi dziewczyn i znalazlam. Skoro caluski sie tez licza, to mialam mnostwo caluskow od chorowitka-synka Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Lekkie klimaty na koniec dnia ... 15.05.06, 00:43 O Lila dzięki )). Słonko świecilo cudnie, zielono jest, wycieczkę krajoznawczo- rodzinną odbyliśmy, dzieci mimo kataru i nieprzespanej nocy kaszlały tylko troszkę i ogólnie fajnie było )) A i jeszcze - nie wlazłam w żaden kał )). Ale chyba dlatego, że po lasach psy nie chadzają... Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Edorko 15.05.06, 00:46 Szczerze mówiąc to po cichy liczyłam na Twoją obecność w tym wątku - Ty sie lubisz po nocy szlajać Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Edorko 15.05.06, 00:51 Bo ja jestem nocna zmiana )). Noc ma klimat i mrok i mozna sobie sączyć to i owo i czytać i czytać...i jest fajowo )) Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Edorko 15.05.06, 00:55 haha, ja ziółka sączę ((. I to dosłownie sącze, bo sa obrzydliwe. A wolałabym posączyć smacznie i niezdrowo... Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Edorko 15.05.06, 00:56 A to tu się machnęłam, bo podejrzewałam napoje hulaszcze Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Edorko 15.05.06, 00:59 A zdarza się, zdarza. Ale dziś ziółka i spółka, bo nas dopadło katarzysko, a zamiast siedzieć w chacie i wygrzewać, pojechaliśmy oglądać wiosnę. No to teraz mam za swoje ... Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Edorko 15.05.06, 00:57 Zachęcona pościkiem poniżej poogladałam Twoje córy. Laleczki )). Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Edorko 15.05.06, 01:00 Zapadłaś mi w pamięć przez Grecję - odezwała się do mnie nie dawno rodzinka, która wyemigrowała tam przed paroma laty i tak sobie Ciebie z nimi pokojarzyłam - a ja mam własnie najlepszą pamięć wówczas, jak pokojarzę Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Edorko 15.05.06, 01:02 OOOO ))). Grecja moja ukochana. Gdzie masz tam tą rodzinkę??? W Atenach??? Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Edorko 15.05.06, 01:04 Pojęcia nie mam gdzie, bo jakoś o mijscowości się nie zgadało, brata chcą mi do siebie zciągnąć. Jak się znów skontaktujemy, to Ci powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
edorka1 Re: Edorko 15.05.06, 01:09 Piekny kraj, fantastycznie piękny. Jeszcze nie powiedziałam ostatniego słowa... Jeszcze chciałabym pomieszkać pod tamtym niebem )). Rozmarzyłas mnie Lilu i zatęskniłam do zapachu morza i światełek migających w nocy na tym morzu... Idę śnić o mojej tesknocie )). Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Edorko 15.05.06, 01:11 No to mam nadzieję, ze przyśnią Ci się te przepiękne krajobrazy, które ja znam, niestety, tylko z obrazków w gazetach Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Lekkie klimaty na koniec dnia ... 15.05.06, 00:45 Ja miałam miły cały dzień)) Miły, bo z mężem i dziećmi, wypełniony śmiechem, buziakami, przytulankami Jaka szkoda, ze już poniedziałek... Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Pade 15.05.06, 00:48 to podobnie jak u mnie - miły choć chłodny - zaleciało chyba jakimś prądem północnym. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Lila 15.05.06, 00:48 Konstancja ma przepiękny uśmiech, w ogóle śliczne te Twoje córeczki, ale Ty już to chyba wiesz)) Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Lila 15.05.06, 00:51 I jeszcze muszę dodać, i zaznaczam, ze to żadne podlizywanki, najczęściej na "zobaczcie" ogladam właśnie Twoje dziewczynki. Na tych zdjęciach widać miłość, pogodę ducha, radość. Przyjemnie się je ogląda, bardzo)) Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Pade 15.05.06, 00:56 Niezmiernie mi miło, ze takj nas odbierasz. I owszem dobrze nam ze sobą - całej 4. Oczywiście od razu pognałam oglądac Twoje fotki i pierwsze, co mi przyszło do głowy, to to, że zazdroszczę Paulince starszego brata - kurcze, fajnie ma. Twoje dzieci wyglądają na zakumplowane. A dzięki temu trzeciemu obrazkowi nie dziwię się wycieczkom krajoznawczym skoro okolica taka fajna Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Pade 15.05.06, 01:01 Hmmm, starszy brat nie jest zachwycony, bo młodsza siostra nie wie co to prywatność)) A okolica..a owszem we Wrocku jest duużo fajnych miejsc, gdzie dzieci mogą się wyszumieć, a tego moje pociechy najbardziej potrzebują Staramy się dostarczać im maksimum rozrywek, tyle że potem zmęczeni są rodzice a nie dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
lila1974 Re: Pade 15.05.06, 01:03 Dopiero teraz zauważyłam, że już Ci to kiedyś pisałam w Twoim wątku na "zobaczcie", ale mam zaległości Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: Pade 15.05.06, 01:08 A pisałaś, pisałaś W miłym nastroju mówię Wam dobranoc i idę spać. Kolorowych snów Odpowiedz Link Zgłoś
gacusia1 Re: Lekkie klimaty na koniec dnia ... 15.05.06, 01:39 Dzis u mnie Dzien Matki.Dostalam bukiecik roz od meza,a prezencik od coreczki,synek jest jeszcze za malutki-ma 6,5 m-ca )) Odpowiedz Link Zgłoś
dziubelek2 Re: Lekkie klimaty na koniec dnia ... 15.05.06, 08:55 spotkało miało lać, a nie lało. i pojechaliśmy na wycieczkę do arboretum, czyli takiego wielkiego ogrodu botanicznego. było super, dzieci nie marudziły. no i po obejrzeniu wystawy chrabąszczy cieszę się, że u nas takie stwory wystepuja w mniejszych rozmiarach niz np w afryce. Odpowiedz Link Zgłoś