polka3 14.06.06, 21:29 szaleje niebywale, takiego go dawno nie widziałam, gdybym go nie znała pomyślałabym,że jakiś dziwny jest serce dla Julci Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
be.em Re: Mąż przed telewizorem 14.06.06, 21:32 no mój też, skacze, wrzeszczy, gada do Jelenia - może myśli, ze go usłyszy..? obiecuje, klnie, pali, pije.... mój cyrk, moja małpka Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 Re: Mąż przed telewizorem 14.06.06, 21:41 Mój to samo... tyle, że nie pali i na razie nie pije. Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Mąż przed telewizorem 14.06.06, 21:44 uuuuu.... kochana, nie wiesz co tracisz))) Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_p Re: Mąż przed telewizorem 14.06.06, 21:50 kurna chata chłop w pracy, ale sama przeżywam grę i pazury obgryzam Odpowiedz Link Zgłoś
marysia_p Re: Mąż przed telewizorem 14.06.06, 21:49 a my same z corka i cyrk mnie niestety ominala to gadanie do zawodników uwielbiam w wykonaniu mojego Odpowiedz Link Zgłoś
alfa36 be.em 14.06.06, 21:51 Co tracę?... właśnie poszedl po piwo... ale palil to chyba nie będzie- rzucil jakieś 10 lat temu... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: be.em 14.06.06, 21:54 tracisz odór piwska (he, he.. ale nie do końca skoro w przerwie poleciał) i fantastyczną woń trawionego tytoniu!!! )) podobno świetnie dym działa na cerę - wędzi i konserwuje Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolaja7 Re: Mąż przed telewizorem 14.06.06, 21:53 Mój też przed telewizorem, na szczęście mamy dwa, więc ja nie muszę w tym usczestniczyć, ale właśnie się rozczuliłam bo obejrzałam fajną romantyczną komedię "chłopak z ogłoszenia"...ach! Zawsze po takich filmach zastanawiam się gdzie to coś u nas jest, przecież go bardzo kocham, ale nie ma już tego co jest w tych filmach. I chyba rację miał ktoś kto powiedział "początki sa najprzyjemniejsze, dlatego zaczyna się tyle razy"....... Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: Mąż przed telewizorem 14.06.06, 21:54 o to mądre jest... o tych początkach... Odpowiedz Link Zgłoś
g0sik Re: Mąż przed telewizorem 14.06.06, 22:00 A u mnie błoga cisza Mąż umówił się z kolegami z pracy do knajpy ))) Odpowiedz Link Zgłoś
kin2 Re: Mąż przed telewizorem 14.06.06, 22:03 A my oboje a właściwie to troje oglądamy! Jak narazie świetna pierwsza połowa. (tak normalnie to nie oglądamy, ale dzisiejszy mecz jest naprawdę wyjątkowy) Odpowiedz Link Zgłoś
kin2 Re: taaa... 14.06.06, 22:07 on jest niemiecki Polak, ale przyznaj że mecz jest ciekawy, atak cały czas, trochę gorzej obrona, ale jak narazie mają kupę szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
agula111 Re: Mąż przed telewizorem 14.06.06, 22:11 a ja siedze sobie przy komp w kuchni a z pokoju dochodza mnie dziwne odglosy przerywane co jakis czas lykiem piwa i odpaleniem papierosa. co on sie na gada, na klnie i nasapie dzisiaj to chyba wystarczy na caly miesiac. a jak bramke strzela nasi to na mur obudzi mi malego . no i wtedy koniec z komp bo malego trzeba bedzie polozyc. niesmialabym nawet pomyslec zeby zrobil to moj maz Odpowiedz Link Zgłoś
mamamikolaja7 Re: oj prawie było!! 14.06.06, 22:19 a tak właściwie to kto jest przed tym telewizorem...mężowie???????? Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: oj prawie było!! 14.06.06, 22:25 nie tylko mężowie ja!!! juz nie mogę patrzeć z tych nerwów Odpowiedz Link Zgłoś
be.em pade 14.06.06, 22:27 cholera stan masz przedzawałowy i innych do grzechu namawiasz? o feee.. Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: pade 14.06.06, 22:33 no prawie mam))) matko, dawno tak nie przeżywałam, jak głupia jakaś)) Odpowiedz Link Zgłoś
be.em Re: pade 14.06.06, 22:38 Ty, ale Boruc niesamoiwty dzisiaj słyszę... Nerwowo coś było pod bramką naszą... Odpowiedz Link Zgłoś
pade Re: pade 14.06.06, 22:46 było, jest, już nie mogę...) mój siedzi nosem w telewizorze, a ja już język sobie przygryzłam Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Re: Mąż przed telewizorem 14.06.06, 22:47 Udaję,że mnie nie ma,za silne wrażenia... serce dla Julci Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Ale mi męża szkoda;( 15.06.06, 00:34 buuuuu..a mogło być tak pięknie i radośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
polka3 Tak się tworzy patrioyzm Panie Gierdych 15.06.06, 00:39 może by lepiej w sport zainwestować,a nie jakies sztuczne twory wymyślać-jakby się udało panie ministrze,gdybysmy dobrnęli na sam szczyt to nie byłoby potrzeby uczyc hymnu dzieci w szkole-nie sądzi pan,że nauczyby się dzięki metodzie ciągłych powtórzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Ja mam dziwnego męża. 15.06.06, 08:26 Wziął i poszedł podlewać ogródek. Przyszedł na końcówkę. Piwo wypił Odpowiedz Link Zgłoś
dzindzinka Re: Tak się tworzy patrioyzm Panie Gierdych 15.06.06, 08:39 Jaki patriotyzm? Jak dla mnie dziwna definicja patriotyzmu. To, że grupka milionerów wygra czy przegra mecz jest sprawą narodową? Mamy w nich inwestować pieniądze z naszych podatków, których i tak na wszystko brakuje? Oni grają dla siebie i dla swojej (dużej) kasy, nam jako krajowi niczego nie przybędzie nawet gdybyśmy zostali mistrzami świata. Może by tak zainwestować np.w naukę, medycynę? Niedawno dowiedziałam się, że UJ (najbardziej ceniony polski uniwersytet) jest na 400 miejscu w w Europie i jakoś nikogo to nie obchodzi, ważne abyśmy wygrywali w piłkę nożną. Dla mnie to skandaliczne. Sport powinien być tylko dobrą rozrywką, a nie sprawą narodową. Wiecie, że ten kretyn Janas zarabia kilkakrotnie więcej niż prezydent kraju? O premierze nie wspomnę. Dla mnie to jest chore. Odpowiedz Link Zgłoś
jusytka he he myślałam, że to tylko mój tak szaleje ;) 15.06.06, 23:18 co gorsze, chłopaki idą w jego ślady ... Odpowiedz Link Zgłoś
chipsi Re: Mąż przed telewizorem 16.06.06, 10:21 A co macie na myśli? Moze to że: - wydaje trudne do opisania, dzikie okrzyki w dość regularnych odstępach czasu; - jak już krzyknie coś zrozumiale to dobrze że dzieci nie słyszą; - trzeba mu zabrac kufel by nie zrobił z nim tego co z puszką po piwie; - przypadkiem nie wolno go pytac o cokolwiek, bo i po co... - omijać szerokim łukiem by nie zarobić rykoszetem z pilota - dokarmiać czasem by nie padł z głodu. ;D Odpowiedz Link Zgłoś